Καθεδρικός ναός

Δραστηριότητες στο Μιλάνο

Το Μιλάνο είναι το σπίτι της υψηλής μόδας

Το Μιλάνο είναι η πατρίδα των μεγάλων οίκων μόδας της Ιταλίας. Τείνει να προσελκύσει τόσο πολλούς επαγγελματίες ταξιδιώτες όσο και τουρίστες. Το Μιλάνο φαίνεται ότι είναι περισσότερο ένας οικονομικός κόμβος παρά ένας τουριστικός προορισμός που πρέπει να δείτε. Είναι ωστόσο μια πόλη με μεγάλη γοητεία, για να μην αναφέρουμε το στυλ.

Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μιλάνο κυμαίνονται από την επίσκεψη στα έργα τέχνης της Αναγέννησης έως την εξερεύνηση της έντονης νυχτερινής ζωής. Το Μιλάνο έχει μια από τις καλύτερες σκηνές gay στην Ιταλία. Μερικοί θα έλεγαν ότι το Μιλάνο έχει την καλύτερη γκέι σκηνή. Υπάρχουν περισσότερα γκέι μπαρ στο Μιλάνο από τη Ρώμη. Το Μιλάνο αξίζει να προσθέσετε στο δρομολόγιό σας εάν εξερευνήσετε τη Βόρεια Ιταλία.

Καθεδρικός ναός

Καθεδρικός ναός

Το Duomo είναι σίγουρα το πιο διάσημο ορόσημο στο Μιλάνο. Η κατασκευή ξεκίνησε περίπου το 1386. Θεωρείται ένας από τους μεγάλους γοτθικούς καθεδρικούς ναούς. Μέχρι την εποχή της Αναγέννησης, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι βοήθησε στο σχεδιασμό του τιμπουρίου. Η κατασκευαστική διαδικασία συνεχίστηκε μέχρι τον 19ο αιώνα. Μερικοί από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες του κόσμου έχουν σκεφτεί την κατασκευή του Duomo. Οι εργασίες αποκατάστασης βρίσκονται σε εξέλιξη. Μια περιήγηση στο Duomo είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μιλάνο. Χρειάστηκαν πάνω από 600 χρόνια για να ολοκληρωθεί αυτός ο ένδοξος καθεδρικός ναός.

Καθεδρικός ναός

Μόδα

Όταν σκέφτεστε το Μιλάνο σκέφτεστε τη μόδα. Το Galleria Vittorio Emanuele II είναι ένα πολύ μεγάλο εμπορικό κέντρο. Μοιάζει περισσότερο με μια όπερα όταν περπατάτε. Εδώ θα βρείτε Prada, Versace και Louis Vitton. Πολλές από τις μεγαλύτερες μπουτίκ του Μιλάνου βρίσκονται εδώ.

Προχωρήστε στο The Fashion Quadrilateral (quadrilatero della moda). Εδώ θα βρείτε τους υπέροχους εμπορικούς δρόμους του Μιλάνου. Prada, Gucci, Moschino, Versace και Bulgari έχουν καταστήματα εδώ. Εάν έχετε βαθιές τσέπες, θα μπορούσατε να κάνετε σοβαρές αγορές. Εάν όχι, μπορείτε μόνο να ονειρευτείτε. Via Montenapoleone και Via della Spiga και τους δύο μεγάλους εμπορικούς δρόμους του Μιλάνου. Κανένα ταξίδι σε αυτήν την πόλη δεν είναι πλήρες χωρίς περιήγηση μόδας. Θα βρείτε πιο προσιτά καταστήματα στο Μιλάνο. Και πάλι, η ιταλική μόδα είναι μια λέξη-κλειδί για την πολυτέλεια.

Μιλάνο

Εξερευνήστε τη γκέι σκηνή του Μιλάνου

Το Μιλάνο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για πάρτι. Τα περισσότερα Γκέι μπαρ του Μιλάνου μπορεί να βρεθεί κοντά στο σταθμό του μετρό Porta Venezia, ιδιαίτερα στην οδό Via Lecco. Περισσότεροι χώροι για γκέι μπορείτε να βρείτε στη Via Sammartini. Το Club Plastic είναι ένα διάσημο γκέι κλαμπ του Μιλάνου - είναι μέρος της νυχτερινής ζωής της πόλης από τη δεκαετία του '80. Το LeccoMilano είναι ένα από τα πιο δημοφιλή gay bar στο Μιλάνο. Ανοίγει από τις 6:XNUMX, επομένως είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τη βραδιά σας. Στα μπαρ και τα κλαμπ του Μιλάνου θα δείτε πολλούς όμορφους ανθρώπους με γνώμονα τη μόδα!

Περιοχή Navigli

Περιοχή Navigli

Δεν χρειάζεται να πάτε στη Βενετία για να δείτε κανάλια στην Ιταλία. Η περιοχή Navigli του Μιλάνου έχει πολλά. Είναι 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Μιλάνου στο Navigli. Εδώ θα βρείτε έναν πιο αργό, πιο ιταλικό ρυθμό ζωής. Υπάρχουν καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια κατά μήκος των καναλιών. Το Navigli είναι κάτι από τον παράδεισο του hipster. Φυσικά, οι χίπστερ του Μιλάνου είναι πολύ πιο καλλωπισμένοι από το μέσο hipster. Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στο Μιλάνο: η ντουλάπα σας Φέρτε τουλάχιστον ένα αξιοπρεπές ρούχο. Οι άνθρωποι καθαρίζουν πολύ καλά σε αυτήν την πόλη. Ειδικά οι μοντέρνοι νέοι στο Navigli. Η Ripa di Porta Ticinese είναι πιθανώς ο πιο ζωντανός δρόμος σε αυτό το μέρος του Μιλάνου.

Μιλάνο

Το τελευταίο δείπνο

Μόνο 20 άτομα μπορούν να δουν το τελευταίο δείπνο ανά πάσα στιγμή. Δεν μπορεί να θαυμάσει πραγματικά με υπερβολικά πλήθη. Θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για να λάβετε κουλοχέρη. Θα μεταφερθείτε και μετά θα ξαναβγείτε μετά από περίπου 20 λεπτά. Το αξίζει όμως και δεν πρέπει να κοστίζει περισσότερα από 10 ευρώ. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για κράτηση εισιτηρίων εδώ.

Ο Τελευταίος Δείπνος είναι πιθανώς ο πιο διάσημος πίνακας στη γη, μαζί με τη Μόνα Λίζα. Είναι μια πραγματικά μαγευτική εργασία. Το μυστηριώδες V μεταξύ του Ιησού και της κα Magdalene έχει εμπνεύσει αμέτρητες θεωρίες και συνωμοσίες, ιδίως τον Κώδικα Davinci.

Λίμνη Κόμο

Κάντε ένα ταξίδι από το Μιλάνο στη λίμνη Κόμο

Χρειάζεται λιγότερο από μία ώρα για να ταξιδέψετε από το Μιλάνο στη λίμνη Κόμο. Υπάρχουν πολλά απευθείας τρένα που λειτουργούν όλη την ημέρα. Η λίμνη Κόμο έχει έναν αέρα ξεθωριασμένης ευγένειας. Είναι το σημείο όπου οι ευρωπαίοι ελίτ έκαναν διακοπές τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορεί να είναι πολυάσχολο και τουριστικό, αλλά αξίζει να το επισκεφτείτε. Μπορείτε να κάνετε όμορφους περιπάτους στη λίμνη Κόμο. Υπάρχουν πολλές διάσημες βίλες που μπορείτε να εξερευνήσετε.

Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι τόσο στο Μιλάνο όσο και στη λίμνη Κόμο, χωρίζοντας το χρόνο σας μεταξύ των δύο. Υπάρχουν πολλές γοητευτικές πόλεις και χωριά διάσπαρτα κατά μήκος της λίμνης Κόμο. Το Varenna και το Bellagio είναι οι πόλεις με τις περισσότερες επισκέψεις. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε την ίδια την πόλη του Κόμο. Αξίζει να περάσετε μερικές μέρες γύρω από τη λίμνη Κόμο. Ο συνδυασμός του με το Μιλάνο αποτελεί ένα υπέροχο δρομολόγιο.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Μιλάνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Μιλάνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Μιλάνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας