Γκέι Ντιτρόιτ

Δραστηριότητες σε Ντιτρόιτ

Το Ντιτρόιτ σηκώθηκε και έπεσε και στη συνέχεια σηκώθηκε ξανά

Γνωστή ως «The Motor City» για τη μακρά και καθιερωμένη ιστορία της με την κατασκευή αυτοκινήτων, το Ντιτρόιτ έπεσε σε οικονομική και πολιτιστική παρακμή καθώς η βιομηχανία απομακρύνθηκε. Ωστόσο, η εισροή νέων, εύπορων δημιουργικών οδήγησε σε μαζική αναγέννηση στην πόλη τα τελευταία χρόνια. Μπουτίκ, μικρο-ζυθοποιίες και περίεργα καφέ εμφανίζονται σε κάθε γωνιά και τώρα υπάρχει μια ζωντανή και καινοτόμος καλλιτεχνική κουλτούρα. Ατελείωτοι γυάλινοι ουρανοξύστες, μια έκταση πρασίνου και μια ιστορική και ακμάζουσα σκηνή τζαζ καθιστούν όλα το Ντιτρόιτ μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις των ΗΠΑ για να ανακαλύψετε.

Η πόλη διαθέτει επίσης μια φιλική, περιεκτική και παθιασμένη γκέι κοινότητα και σκηνή που ταιριάζει. Η κύρια γκέι συνοικία στο Ντιτρόιτ είναι η περιοχή Ferndale, ένα γραφικό και περπατούμενο τμήμα της πόλης που φιλοξενεί μια σειρά από οργανισμούς LGBT +, καθώς και πολλά γκέι μπαρ, κλαμπ και καφετέριες. Το Ντιτρόιτ πραγματοποιεί παρελάσεις υπερηφάνειας από το 1986 που προσελκύουν δεκάδες χιλιάδες ετησίως.

Ντιτρόιτ · Ξενοδοχεία

 

Ντιτρόιτ Riverfront

 

Η πρόσφατα αναγεννημένη περιοχή East Riverfront μήκους τριών μιλίων είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία στο Ντιτρόιτ για ντόπιους και επισκέπτες, οι οποίοι συρρέουν στην ευάερη περιοχή περιπάτου για περπάτημα, κοινωνικοποίηση και ποδηλασία. Το Riverfront είναι μια πολυσύχναστη ομάδα δραστηριοτήτων με πολλές πλατείες, πάρκα, χώρους πρασίνου, καταστήματα και εστιατόρια που απλώνονται κατά μήκος. Το πιο όμορφο χαρακτηριστικό της περιοχής είναι το Riverwalk, ένας ανοιχτός και ανοιχτός διάδρομος που προσφέρει πανοραμική θέα στον ποταμό.

Το Hart Plaza είναι ένας από τους πολλούς δημόσιους χώρους του Riverfront και φιλοξενεί συχνά μεγάλες εκδηλώσεις της πόλης. Με τεράστια σύγχρονα γλυπτά και οριοθετημένη από μερικούς από τους ψηλότερους ουρανοξύστες του Ντιτρόιτ, η πλατεία υποδέχεται κάθε χρόνο το The Motor City Pride - μια τριήμερη γιορτή της LGBT+ κοινότητας της πόλης.

 

Γκέι μπαρ στο Ντιτρόιτ

 

Η γκέι νυχτερινή ζωή του Ντιτρόιτ επικεντρώνεται γενικά στις περιοχές Ferndale και Palmer Park της πόλης και η μικρή κλίμακα αυτών των γειτονιών σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να μεταβείτε από το χώρο στο άλλο, δοκιμάζοντας τα καλύτερα από τα γκέι μπαρ και κλαμπ της πόλης.

Οι ανεμιστήρες έλξης και καμπαρέ δεν πρέπει να κοιτάζουν περισσότερο Τζίγκι, ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ του Ντιτρόιτ και τον καλύτερο χώρο στην πόλη για θεματικές βραδιές και εκδηλώσεις. Κατανεμημένο σε δύο ορόφους, ο επάνω όροφος προσφέρει μια δυνατή εμπειρία κλαμπ, με μεγάλη πίστα και πολλά μπαρ. Ωστόσο, το κάτω μέρος του κλαμπ διαθέτει μια περιοχή απόδοσης που συχνά φιλοξενεί μερικές από τις πιο διάσημες βασίλισσες έλξης του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων πολλών αποφοίτων του Drag Race του RuPaul.

Η πόλη διαθέτει ένα ευρύ και ποικίλο γκέι μπαρ και κλαμπ που εξυπηρετούν μια σειρά από ενδιαφέροντα και γούστα. Μερικοί από τους καλύτερους γκέι χώρους στο Ντιτρόιτ περιλαμβάνουν Hayloft Sedan, Το μπαρ Liberty, να Ινουέντο.

 

Κέντρο Αναγέννησης GM

 

Δεν έχουν πολλές πόλεις μια στο κέντρο της πόλης περιοχή που αποτελείται από ένα συγκρότημα επτά διασυνδεδεμένων

Ουρανοξύστες. Ανατέθηκε από τον Henry Ford και ολοκληρώθηκε το 1973, το συγκρότημα είναι η πιο κεντρική τοποθεσία στο Ντιτρόιτ και διαθέτει το ψηλότερο κτίριο της πόλης. Ένα κέντρο αγορών, φαγητού και διασκέδασης, το Renaissance Center είναι μια ομάδα δραστηριοτήτων και φιλοξενεί πολλά από τα καταστήματα σχεδιαστών του Ντιτρόιτ και ακόμη και ένα εστιατόριο αστέρι Michelin.

Το κεντρικό σημείο του GM Renaissance Center είναι το Wintergarden, μια εσωτερική πλατεία που περιβάλλεται από πληθώρα καταστημάτων και εστιατορίων. Η περιοχή είναι μία από τις πιο πολυσύχναστες του Ντιτρόιτ, με πλήθη ντόπιων και τουριστών που γεμίζουν τους διαδρόμους της. Το Wintergarden είναι επίσης το κέντρο του κινηματογράφου και της τζαζ κλαμπ, το κέντρο του πολιτισμού στο Ντιτρόιτ.

Ντιτρόιτ

 

Ινστιτούτο Τέχνης του Ντιτρόιτ

 

Η πιο σημαντική πολιτιστική τοποθεσία της πόλης είναι το Ινστιτούτο Τέχνης του Ντιτρόιτ, που άνοιξε το 1927 και ένα μουσείο τέχνης παγκόσμιας κλάσης. Ένα εκτεταμένο κτίριο, το ινστιτούτο αποτελείται από περισσότερες από 100 γκαλερί, ένα αμφιθέατρο 1,150 θέσεων και μια αίθουσα διαλέξεων 380 θέσεων. Η μόνιμη συλλογή του ινστιτούτου περιλαμβάνει χιλιάδες κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων πολλών έργων των Diego Rivera και Vicent Van Gogh.

Η συλλογή έργων του Ντιέγκο Ρίβερα είναι μία από τις πιο εκτεταμένες στον κόσμο, και περιγράφει λεπτομερώς τη σύνθετη ζωή των καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένου του γάμου του με τον εμβληματικό Φρίιντα Κάλο. Η έκθεση περιλαμβάνει τον κύκλο νωπογραφίας Detroit Industry, τον οποίο ο Rivera θεώρησε ως το πιο επιτυχημένο έργο του.

Ντιτρόιτ · Γκέι μπαρ

 

Πάρκο Comerica

 

Ανεξάρτητα από το αν είστε οπαδός του μπέιζμπολ ή όχι, είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε το συναρπαστικό Comerica Park. Το σπίτι του Ντιτρόιτ Τίγρεις και ένα από τα σημαντικότερα πάρκα μπέιζμπολ της χώρας, το πάρκο Comercia έχει χωρητικότητα άνω των 40,000 και φιλοξενεί μια σειρά από άλλα αξιοθέατα. Παιχνίδια μπέιζμπολ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εβδομάδα στο πάρκο και να προσφέρετε μια αυθεντική και παραδοσιακή αθλητική εμπειρία στο Ντιτρόιτ, με χοτ ντογκ, νάτσο και μπύρα.

Εάν το μπέιζμπολ δεν είναι δικό σας πράγμα, μην ανησυχείτε, το Comercia Park φιλοξενεί μια σειρά από βόλτες και αξιοθέατα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν κάθε επισκέπτη. Από το καρουσέλ και τον τροχό Ferris 50 ποδιών έως τις μεγάλες αίθουσες φαγητού και μπύρας, υπάρχει κάτι για κάθε γκέι ταξιδιώτη να απολαύσει στο Comerica Park.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Ντιτρόιτ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Ντιτρόιτ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ντιτρόιτ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας