Montmartre

Δραστηριότητες στο Παρίσι

Ανακαλύψτε την Πόλη των Φώτων

Το Παρίσι είναι μια από τις πόλεις με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο. Για πολλά χρόνια, το Παρίσι υπαγόρευσε τις παγκόσμιες τάσεις στη μόδα, το φαγητό, την αρχιτεκτονική και το design. Το Παρίσι ηγήθηκε και άλλες πόλεις ακολούθησαν. Παραμένει η πρωτεύουσα της ραπτικής και ένα από τα καλύτερα μέρη στη γη για να απολαύσετε την καλή ζωή. Το Παρίσι φιλοξενεί επίσης μια από τις καλύτερες σκηνές γκέι στον κόσμο.

Παρόλο που το Παρίσι είναι σύνθημα για ρομαντισμό, η πραγματικότητα στο έδαφος είναι πιο λεπτή. Αν βγείτε από το κέντρο του Παρισιού - ένα είδος επιχρυσωμένης γαμήλιας τούρτας με έναν τεράστιο αυτοκινητόδρομο να διασχίζει τη μέση - θα βρείτε μια μεγάλη, αυθάδη και κατά κάποιο τρόπο αρκετά βρώμικη πόλη. Όπως όλες οι μεγάλες πόλεις, το Παρίσι είναι υπέροχο γιατί είναι ένα πραγματικό μέρος και είναι μαγνήτης για ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μπορείτε να ζήσετε τη φαντασία σας Amelie και Midnight In Paris, αλλά υπάρχουν περισσότερα στο Παρίσι από τον μύθο του Χόλιγουντ.

Montmartre

Περάστε το πρωί στη Μονμάρτρη

Προειδοποίηση: αυτές τις μέρες η Μονμάρτρη είναι μια σημαντική τουριστική παγίδα. Τούτου λεχθέντος, αξίζει μια επίσκεψη. Κατευθυνθείτε εκεί το πρωί πριν πλημμυρίσει από κόσμο. Εάν δεν έχετε καρδιακή πάθηση, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα της Amelie και να ανεβείτε τις ατελείωτες σκάλες προς την κορυφή.

Πριν το κάνετε, κάντε μια βόλτα στη Rue Pigalle. Εδώ θα βρείτε τα καταστήματα σεξ του Παρισιού και επίσης το θρυλικό Moulin Rouge. Σίγουρα θα θελήσετε να τραβήξετε μια φωτογραφία έξω από τον πιο διάσημο χώρο καμπαρέ στον κόσμο. Από το Moulin Rouge, μπορείτε να ανεβείτε τις σκάλες προς τη Μονμάρτρη.

Στην κορυφή θα βρείτε την Sacre Coeur, μια εκκλησία με μακρά, ταραχώδη ιστορία. Ήταν ένας ιερός τόπος από την εποχή του Pagan. Τα χριστιανικά θεμέλια τέθηκαν γύρω στο 475 μ.Χ. για να τιμήσουν τον Άγιο Ντένις, τον πρώτο επίσκοπο του Παρισιού. Θα σας υποδεχτεί με μια από τις καλύτερες απόψεις στο Παρίσι. Όλα αυτά τα βήματα θα το άξιζαν!

Από το Sacre Coeur, κατευθυνθείτε προς τη Μονμάρτρη και εξερευνήστε την ιστορική μποέμ συνοικία. Εδώ ήταν μέρος του Amelie. Η Μονμάρτρη συνδέεται με την τέχνη εδώ και πολλά χρόνια. Η κορυφή της Μονμάρτρης ήταν η αιχμή της Βοημίας. Όλοι στη Μονμάρτρη έγραφαν ένα μυθιστόρημα ή ετοιμάζονταν να ζωγραφίσουν το αριστούργημά τους, και πολλοί από αυτούς το έκαναν! Οι άνθρωποι συρρέουν στη Μονμάρτη για μια γεύση αυτής της δημιουργικής ενέργειας. Η Μποέμ Μονμάρτρη είναι μια μνήμη. Σήμερα οι τουρίστες πλημμυρίζουν στους δρόμους, τρώνε παγωτό και φωτογραφίζουν. Αλλά αν κατευθυνθείτε εκεί πριν εμφανιστεί το πλήθος, μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση για τη μαγεία της Μονμάρτρης. Μπορείτε επίσης να αναδυθείτε αργότερα το βράδυ για να δοκιμάσετε λίγο μπαρ.

Saint-Germain-des-Pres

Περάστε το απόγευμα στο Saint-Germain-des-Prés

Μια από τις πλουσιότερες και πιο λαμπερές περιοχές του Παρισιού, το Saint-Germain-des-Prés είναι απαραίτητο. Θα βρείτε πολλά καταστήματα μπουτίκ, γκαλερί τέχνης και καφετέριες που χύνονται στα πεζοδρόμια. Για μια τέλεια παριζιάνικη στιγμή Instagram, κατευθυνθείτε στη Rue de Furstemberg. Είναι ένας γοητευτικός, ρομαντικός και κλασικά παρισινός δρόμος.

Η εκκλησία Saint-Germain-des-Prés αξίζει μια επίσκεψη. Είναι η ιστορική καρδιά της περιοχής. Η παρούσα δομή της εκκλησίας χρονολογείται περίπου χίλια χρόνια. Είναι ένα αξιοθαύμαστο κτίριο και έχει συμμετάσχει σε τόσες πολλές σημαντικές εκδηλώσεις στην ιστορία του Παρισιού.

Μετά από όλο αυτό το περπάτημα θα χρειαστείτε ένα ποτό. Το Saint-Germain-des-Prés φιλοξενεί μερικές από τις πιο εμβληματικές μπρασερί του Παρισιού, τις Deux Magots και Cafe de Flore. Καθίστε στη βεράντα μιας - ή και των δύο - από αυτές τις μπρασερί και πιείτε μια καράφα κρασί. Είσαι διακοπές και είναι Παρίσι, το ποτό τη μέρα είναι μια χαρά! Καθώς αυτές οι εγκαταστάσεις είναι τόσο εμβληματικές, είναι λίγο τουριστικές. Θα πρέπει ακόμα να τα ελέγξετε. Αν θέλετε ένα λιγότερο τουριστικό μέρος, κατευθυνθείτε σε έναν από τους μικρότερους παράδρομους και βρείτε ένα μέρος που σας τραβάει την προσοχή.

Shakespeare & Co

Notre Dame και Shakespeare & Co

Η Νοτρ Νταμ είναι ένας από τους μεγαλύτερους καθεδρικούς ναούς στον κόσμο. Η ιστορία της εκτείνεται στο 1160. Η Νοτρ Νταμ επέζησε τόσων δραματικών επεισοδίων ιστορίας, ιδίως η φωτιά που σχεδόν την κατέστρεψε το 2019. Ήταν το σπίτι της λατρείας της λογικής για μια σύντομη περίοδο κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης. Σε μια από τις πιο ισχυρές πράξεις βλασφημίας της ιστορίας, η Σόφι Μαμόρο χόρευε ημιγυμνή ως θεά του Λόγου μέσα στον καθεδρικό ναό. Η Νοτρ Νταμ επέστρεψε στην ιερή της προέλευση υπό τον Ναπολέοντα.

Σίγουρα θα θέλετε να τραβήξετε μια φωτογραφία έξω από την Παναγία των Παρισίων. Είναι ακριβώς δίπλα στον Σηκουάνα. Ακριβώς απέναντι από το ποτάμι θα βρείτε Shakespeare & Co - είναι ακριβώς δίπλα στο Καρτιέ Λατέν. Είναι το πιο διάσημο αγγλόφωνο βιβλιοπωλείο του Παρισιού. Έχουν μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε να ζητήσετε μια σφραγίδα Shakespeare & Co στο βιβλίο σας όταν το αγοράσετε - ιδέες για δώρα!

Le Marais

Le Marais

Η διάσημη γκέι συνοικία του Παρισιού βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Επιστρέψτε πέρα ​​από τον ποταμό και περάστε το Les Halles και στο Le Marais. Είναι τόσο η γκέι όσο και η εβραϊκή συνοικία. Το Le Marais είναι μια από τις πιο κομψές συνοικίες σε οποιαδήποτε πόλη της Ευρώπης. Είναι γεμάτο με πολυτελείς μπουτίκ, εστιατόρια και μπαρ. Περπατήστε, σταματήστε για ένα ποτό σε μια μπρασερί και απολαύστε λίγο κόσμο να παρακολουθεί. Το Le Marais είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για τους ανθρώπους που παρακολουθούν. Θα δείτε μερικούς από τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους στην Ευρώπη. Φαίνονται πάντα να φαίνονται αβίαστα cool.

Τα γκέι μπαρ ανοίγουν το βράδυ. Κατευθυνθείτε στη Rue des Archives - είναι γεμάτη με γκέι μπαρ. Μερικά από τα αγαπημένα μας περιλαμβάνουν COX και freedj. Τα δικα σου γκέι νύχτα στο Παρίσι αρχίζει. Διαβάστε περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Le Marais.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Παρίσι

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Παρίσι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Παρίσι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας