Πρόνοια

Δραστηριότητες σε Πρόβιντενς

Ανακαλύψτε μια από τις παλαιότερες πόλεις της Αμερικής

Η Providence ιδρύθηκε το 1636, καθιστώντας την μια από τις παλαιότερες πόλεις των ΗΠΑ. Είναι ένα κλασικά αγγλικό όνομα αποίκων πουριτανών για μια πόλη. Καθώς το Providence είναι παλιό - για τα αμερικανικά πρότυπα - έχει ένα πραγματικό μείγμα αρχιτεκτονικών στυλ, από βικτοριανά κτίρια μέχρι Art Deco.

Στην αποικία της Πρόβιντενς δόθηκε ο πρώτος χάρτης από τον Όλιβερ Κρόμγουελ, Λόρδος Προστάτης της Αγγλίας. Καθώς η μητρική χώρα κατάργησε σύντομα τη μοναρχία της και ίδρυσε μια Πουριτανική Κοινοπολιτεία, οικισμοί όπως η Πρόβιντενς έθεσαν τα θεμέλια για τη σύγχρονη Αμερική.

Το Providence δεν είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς. Άλλες πόλεις της Νέας Αγγλίας, όπως η Βοστώνη, τραβούν περισσότερη προσοχή. Παρόλα αυτά, το Providence είναι μια πόλη πραγματικής γοητείας και χαρακτήρα που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε.

Ζωολογικός κήπος Roger Williams Park

Αυτός είναι ένας ζωολογικός κήπος για άτομα που δεν εγκρίνουν τους ζωολογικούς κήπους. Το δωμάτιο των ζώων χωρίς κλουβί - θα ενέκρινε η Carole Baskin. Θα βρείτε λεοπαρδάλεις, καμηλοπαρδάλεις, ελέφαντες και καγκουρό. Μπορείτε να πάτε ακόμη και μια βόλτα με καμήλα. Για ένα πράσινο χρώμα, μπορείτε να επισκεφθείτε το Βοτανικό Κέντρο. Το πάρκο διαθέτει επίσης μουσείο φυσικής ιστορίας.

Courtyard Providence Downtown

Γκέι μπαρ στην Πρόβιντενς

Το Providence έχει μια αξιοπρεπή επιλογή από μπαρ - χωρίς αμφιβολία ότι ο Πουριτανός ιδρυτής θα το είχε εγκρίνει! Τα περισσότερα γκέι μπαρ στο Πρόβιντενς βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. Αυτή η πόλη είναι αρκετά συμπαγής, επομένως είναι εύκολο να κάνετε hopping στο μπαρ. Η σκοτεινή κυρία είναι ένα από τα πιο ζωντανά γκέι μπαρ στο Providence. Φιλοξενεί τακτικές παραστάσεις έλξης και παραμένει ανοιχτό μέχρι τις πρώτες ώρες επτά ημέρες την εβδομάδα.

Ο Σταύλος ανοίγει γύρω από το μεσημεριανό γεύμα και είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τη γκέι σας βραδιά στο Providence. Είναι ένα καλό μέρος για να γνωρίσετε μερικούς ντόπιους. Ας υποθέσουμε ότι θα θέλατε να χορέψετε τη νύχτα, ΕΓΩ είναι ο κύριος ομοφυλόφιλος σύλλογος στο Providence.

Νερό φωτιά

Το γλυπτό Water Fire εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά το 1994 και έχει γίνει ετήσιο πράγμα στο Providence. Η πλήρης εγκατάσταση αποτελείται από 80 πυρκαγιές που ανάβουν στον ποταμό. Είναι πολύ ατμοσφαιρικό. Η Water Fire λαμβάνει χώρα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές κατά τους μήνες Μάιο - Νοέμβριο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μουσείο RISD

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό μουσείο τέχνης που φιλοξενεί πολλές διαφορετικές εκθέσεις. Οι μόνιμες συλλογές περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα περιόδων, συμπεριλαμβανομένων αρχαίων Ελλήνων, Αιγυπτίων και σύγχρονων Αμερικανών. Αυτό το μουσείο συνδέεται με τη Σχολή Σχεδιασμού του Ρόουντ Άιλαντ.

Ρόουντ Άιλαντ

Στο κέντρο της πόλης Providence

Το Πρόβιντενς είναι μια πολύ βατή πόλη. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε την περιπέτεια Providence στο κέντρο της πόλης. Εδώ θα βρείτε πολλά από τα πιο ιστορικά κτίρια, συμπεριλαμβανομένου του Rhode Island State House. Περπατήστε κατά μήκος της Memorial Boulevard, κάντε μια βόλτα στην όχθη του ποταμού - τρία ποτάμια διασχίζουν το κέντρο της πόλης - και δείτε τα εστιατόρια. Το κέντρο της πόλης είναι ίσως το καλύτερο μέρος για κρασί και φαγητό το βράδυ. Θα μπορούσατε επίσης να συμμετάσχετε σε μια περιήγηση με τα πόδια στο ιστορικό τμήμα της πόλης και να μάθετε για την ανάδειξή της ως μία από τις πρώτες βιομηχανοποιημένες πόλεις της Αμερικής.

Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Providence

Ένα καλό μέρος για να δείτε μια παράσταση, το κέντρο Performing Arts ιδρύθηκε το 1928. Είναι ένα εκπληκτικό κτήριο beaux-arts. Φιλοξενεί μιούζικαλ, θεατρικές παραστάσεις, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα. Πολλοί εικονικοί καλλιτέχνες έχουν παίξει εδώ, συμπεριλαμβανομένων των Lou Reed, Fleetwood Mac και The Kinks.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες εκδρομές στο Πρόβιντενς

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Providence από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Πρόνοια για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας