Κουίνσταουν

Συγκινήσεις, φαγητό και διασκέδαση στη Νέα Ζηλανδία

Ψάχνετε για μια περιπέτεια γκέι ή ένα μέρος για να πιείτε κοκτέιλ μέσα σε ένα εκπληκτικό σκηνικό; Ο συντάκτης μας Kieran Watkins θεωρεί ότι η Νέα Ζηλανδία είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Παρθένα τοπία, γραφικές παραλίες, φιλικό κοινοτικό πνεύμα. μερικά πράγματα που μου αρέσουν πραγματικά New Zealand.

Έχοντας ταξιδέψει πρόσφατα κάτω σε πολυπόθητες διακοπές, με έπαιζε η μοναδική ομορφιά της Νέας Ζηλανδίας - και δεν μιλάω μόνο για τους άντρες! Είναι πραγματικά ένας παράδεισος, όπου η φύση έχει μείνει παρθένα. Τα δάση, τα βουνά και η θάλασσα είναι γεμάτα ζωή και χρώμα.

Αν και μάλλον μικρός - ο πληθυσμός είναι περίπου 4.5 εκατομμύρια - θα βρείτε ακόμα πολλά γκέι παιδιά εδώ. Αν και οι γκέι σκηνές είναι αρκετά μικρές σε σύγκριση με τις πόλεις της Αυστραλίας, η χαλαρή, ανεκτική ατμόσφαιρα πολλών πόλεων της Νέας Υόρκης το καθιστά μια ασφαλή, άνετη χώρα για να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε παιδιά.

Αλλά σε ποια πόλη να ταξιδέψετε; Ακολουθεί ο οδηγός μας για τους κορυφαίους προορισμούς της Νέας Ζηλανδίας:

 

Για λάτρεις του πολιτισμού

 

Σπίτι στο Κοινοβούλιο της Νέας Υόρκης και ο Λόρδος των Δαχτυλιδιών, Wellington είναι ένας κόμβος για όλα τα περίεργα και ιστορικά πράγματα. Η πρωτεύουσα NZ διαθέτει δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, όπως Οδός Ουέλλινγκτον ΚούβαTe Papa Tongarewa, το εθνικό μουσείο και το αρχαίο τελεφερίκ του Ουέλλινγκτον. Δημοφιλές σε μαθητές και νέους, 30 ετών.

 

Διαμονή: Η υψηλής τεχνολογίας, μπουτίκ Όχτελ είναι πολύ εντυπωσιακό, που βρίσκεται κοντά στη μαρίνα. Εναλλακτικά, Novotel Γουέλινγκτον βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του Lambton Quay, της κύριας εμπορικής περιοχής της πόλης. Ξενοδοχείο iBis Wellington είναι μια άλλη, φθηνότερη εναλλακτική λύση για να μείνετε κεντρικά.

Ποτό: Η οδός Cuba είναι η περιοχή hipster για την οποία μιλάνε όλοι στο Ουέλλινγκτον. Θα βρείτε τα πάντα εδώ. φαγητό, ποτά και καταστήματα. Το επίκεντρο της γκέι σκηνής, Ivy Bar, βρίσκεται εδώ. Οι βραδιές καμπαρέ και τα υπέροχα κοκτέιλ είναι απαραίτητη. Μαμά Σάουνα αξίζει μια επίσκεψη αν θέλετε περισσότερα από ένα ποτό.

 

Για όσους αναζητούν συγκίνηση

 

Αν σας αρέσουν οι εξωτερικοί χώροι και θέλετε να συναντήσετε μυώδεις άντρες και καυτούς τουρίστες, επισκεφθείτε το Κουίνσταουν, η συγκλονιστική πρωτεύουσα του NZ. Όποια και αν είναι η σεζόν υπάρχουν πολλά να κάνουμε εδώ, όπως σκι, καγιάκ και το θρυλικό bungee-jump.

Ποτό: Club88 Κουίνσταουν, τον κορυφαίο χώρο ψυχαγωγίας ενηλίκων της πόλης. Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους. Σταματήστε στις Το λουτρό για νόστιμα τάπας πριν χτυπήσετε τη σκηνή του κλαμπ.

Διαμονή: Η Rees Hotel & Luxury Apartments προσφέρει εκπληκτική θέα στη λίμνη Wakatipu, ενώ το Scenic Σουίτες Το Queenstown βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο κέντρο της πόλης.

 

Για παντόφλες πόληςAuckland

 

Περιτριγυρισμένο από νερό και έναν εντυπωσιακό ορίζοντα που έγινε διάσημος από τον εμβληματικό Sky Tower, Auckland στο Βόρειο Νησί είναι

Η μεγαλύτερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας, ένα δημοφιλές σημείο για τους νησιώτες και τους τουρίστες. Θα βρείτε πολλά γκέι παιδιά εδώ, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματιών και αρκούδων.

Πιείτε σε: συστροφή είναι ένα νέο γκέι μπαρ με χορευτές go-go και μεγάλο dancefloor, αν και πιο ήσυχο Eagle Bar μπορεί να είναι ευκολότερο να συναντήσετε άτομα στη μεγαλύτερη γκέι σάουνα της ΝΖ, Century σάουνα, βρίσκεται στο Ώκλαντ. Οι εβδομαδιαίες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το Orgy Night και το Towels Off - πρέπει να πούμε περισσότερα!

Μένω στο: Το Langham Auckland απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την περιοχή των ομοφυλόφιλων. μια πολυτελή επιλογή διαμονής τουλάχιστον. Άλλα αγαπημένα μας περιλαμβάνουν το Heritage Auckland και Bianco off Queen Apartments.

 

ChristchurchΓια τους λάτρεις της φύσης

 

Η μεγαλύτερη πόλη στο Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας, Christchurch είναι μια όμορφη πόλη που περιβάλλεται από τη φύση. Από ορεινούς περιπάτους έως δασικά μονοπάτια, δείτε άγρια ​​ζωή, λουλούδια και άλλα. Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα μείγμα μεγαλύτερων και νεότερων ανδρών.

Ποτό: Το μόνο γκέι μπαρ στο Christchurch είναι CROSS, ένας μακρόχρονος χώρος στο κέντρο της πόλης. Για να συναντήσετε άντρες σε μια πιο άνετη τοποθεσία, επισκεφτείτε Φίλοι όπου οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν σαλόνι, αίθουσα παιχνιδιών και μπαρ.

Διαμονή: Ο Γιώργος ψηφίστηκε ως ένα από τα κορυφαία boutique ξενοδοχεία της Νέας Ζηλανδίας. μια αγαπημένη επιλογή πολυτέλειας. Για όσους έχουν προϋπολογισμό, το City Center Motel είναι μια εξαιρετική επιλογή

Ποια είναι η αγαπημένη σας πόλη της Νέας Ζηλανδίας; Tweet μας @travelgayΑσία

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες εκδρομές στο Κουίνσταουν

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Queenstown από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κουίνσταουν για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας