Σχεδιάστε μια απόδραση στο Palm Springs

Σχεδιάστε μια απόδραση στο Palm Springs

Το Greater Palm Springs είναι μια πραγματική όαση τέχνης, πολιτισμού και LGBTQ+ κοινότητας στην τεράστια κοιλάδα Coachella. Περιλαμβάνοντας εννέα σαφώς διαφορετικές πόλεις, αυτός ο προορισμός της ερήμου χαρακτηρίζεται από την εκπληκτική θέα, τον καθαρό ουρανό και την αφθονία των πολυτελών θέρετρων και ξενοδοχείων. Το Greater Palm Springs βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τους διεθνείς ταξιδιωτικούς κόμβους του Λος Άντζελες, του Σαν Ντιέγκο και του Λας Βέγκας, πράγμα που σημαίνει ότι το Greater Palm Springs είναι ένας εύκολα προσβάσιμος προορισμός από όπου κι αν βρίσκεστε. Πλημμυρισμένο από ταλαντευόμενους φοίνικες και γεμάτο με αρχιτεκτονική των μέσων του αιώνα, το Greater Palm Springs είναι ένα από Travel Gayείναι οι πιο δημοφιλείς τοποθεσίες στις ΗΠΑ και επωφελείται από ένα ημερολόγιο με υπερηφάνεια και άλλες εκδηλώσεις με προσανατολισμό LGBTQ+.

Ενώ η πιο διάσημη από τις πόλεις του Greater Palm Springs είναι το ίδιο το Palm Springs, οι γύρω οικισμοί Rancho Mirage, La Quinta και Coachella έχουν ο καθένας μια αφθονία πολιτισμού και ψυχαγωγίας που περιμένει να ανακαλυφθεί. Το τρέξιμο σε κάθε έναν από αυτούς τους προορισμούς είναι ένα έντονα καλλιτεχνικό πνεύμα, το οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει σε κάθε πτυχή της περιοχής, από την εμβληματική αρχιτεκτονική της μέχρι τον κατάλογο των εργαζομένων καλλιτεχνών που αποκαλούν το Greater Palm Springs σπίτι.

Για να σας βοηθήσουμε με το επόμενο ταξίδι σας, έχουμε συγκεντρώσει έναν οδηγό που πρέπει να διαβάσετε που περιέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε την επόμενη απόδρασή σας στο Greater Palm Springs.

 

Πώς θα πάτε στο Greater Palm Springs;

 

Το κλειδί για το Greater Palm Springs είναι το US Interstate 10 - αυτή είναι η διαδρομή σας μέσα και έξω από την έρημο και μια εκπληκτικά γρήγορη σύνδεση από την κοσμοπολίτικη έκταση του Λος Άντζελες και του Σαν Ντιέγκο. Ως εκ τούτου, πολλοί ταξιδιώτες LGBTQ+ συνδυάζουν μια απόδραση στο Greater Palm Springs με μια σύντομη διαμονή στο queer καταφύγιο του Λος Άντζελες.

Εάν ταξιδεύετε από πιο μακριά, ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να φτάσετε στο Greater Palm Springs είναι μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Palm Springs - τώρα διευκολύνοντας μια σειρά από απευθείας πτήσεις και αυξημένες υπηρεσίες. Το αεροδρόμιο έχει σχεδιαστεί για να υποδέχεται τους επισκέπτες στην περιοχή με έναν κατάλληλα χαλαρό τρόπο, εναλλάσσοντας μεγάλες ουρές και φωτισμό φθορισμού για περιποιημένους διαδρόμους κήπου και εντυπωσιακά πρωτότυπα έργα τέχνης. Όπως κι αν επιλέξετε να φτάσετε στο Greater Palm Springs, θα απολαύσετε εκπληκτική θέα και άπειρες εκτάσεις από τοπία της ερήμου που κόβουν την ανάσα.

 

Πού να μείνετε σε: Greater Palm Springs;

 

Χάρη στην ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία που έχει ωφελήσει από καιρό το Παλμ Σπρινγκς, σήμερα η πόλη εξυπηρετείται εξαιρετικά από μια σειρά από ξενοδοχεία και θέρετρα που ταιριάζουν στα γούστα κάθε ταξιδιώτη LGBTQ+. Αν έχετε στραμμένα τα μάτια σας στην πόλη του Παλμ Σπρινγκς, ένα από τα Travel GayΤα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία είναι το East Canyon Hotel and Spa. Αυτή η ιδιοκτησία γκέι ήταν κάποτε αποκλειστική για γκέι επισκέπτες, αλλά σήμερα υποδέχεται ένα πιο διαφορετικό πλήθος από όλες τις κοινότητες. Εξακολουθεί να είναι ένας αναμφισβήτητα queer χώρος και οι επισκέπτες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα δωμάτια δίπλα στην πισίνα και τις βραδινές χαρούμενες ώρες. Το East Canyon βρίσκεται κοντά στην Arenas Road, το επίκεντρο της νυχτερινής ζωής LGBTQ+ της πόλης, και είναι κατάλληλο για να αξιοποιήσει στο έπακρο όλα όσα έχει να προσφέρει το Palm Springs.

Χτίστηκε στην κοιλάδα Coachella τη δεκαετία του 1920, Θέρετρο La Quinta Το and Spa είναι ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία στο Greater Palm Springs και αποτυπώνει πραγματικά την ουσία της εκλαΐκευσης της περιοχής στις αρχές του 20ου αιώνα μεταξύ του αυξανόμενου πληθυσμού διασημοτήτων του Χόλιγουντ. Χτισμένο σε 45 στρέμματα καταπράσινου γκαζόν, το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες πρόσβαση στην πισίνα και μια σειρά από υπηρεσίες υγείας και γυμναστικής.

Το Greater Palm Springs φιλοξενεί επίσης μερικές από τις πιο μοναδικές ιδιωτικές διαμονές, AirBnB και ξενώνες της Καλιφόρνια. Είτε ονειρεύεστε να κοιμάστε κάτω από τα αστέρια είτε απολαμβάνετε την απομονωμένη ελευθερία μιας ιδιωτικής βίλας, θα μπορείτε να βρείτε ό,τι επιθυμείτε στην απέραντη κοιλάδα Coachella.

 

Πού να βγείτε στο Greater Palm Springs;

 

Δεν είναι μυστικό ότι το Greater Palm Springs φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα LGBTQ+ νυχτερινή ζωή στη Βόρεια Αμερική, με την περιοχή Arenas Road του Palm Springs να παρέχει τη μεγαλύτερη ποικιλία από γκέι μπαρ, κλαμπ και χώρους χορού. Η ομορφιά της queer σκηνής της νυχτερινής ζωής του Παλμ Σπρινγκς είναι η έλλειψη αόρατων ορίων και συνόρων που χωρίζουν πολλές παγκόσμιες σκηνές LGBTQ+. Θα βρείτε μικρούς και μεγάλους να κάνουν πάρτι ο ένας δίπλα στον άλλο σε αυτήν την πραγματικά περιεκτική συλλογή χώρων

Αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ του Palm Spring, Toucans Tiki Lounge είναι ένα μπαρ με θέμα τη Χαβάη που προσφέρει χαλαρή ατμόσφαιρα, προσφορές για ποτά και έναν υγιεινό συνδυασμό LGBTQ+ ντόπιων και τουριστών. Τοποθετημένο στο κέντρο του Παλμ Σπρινγκς, η Κυριακή είναι η πιο δημοφιλής μέρα του μπαρ, χάρη στο διασκεδαστικό Sunday Revue. Το Toucans είναι επίσης το τέλειο μέρος για να απολαύσετε παραστάσεις από μερικές από τις πιο ταλαντούχες και χαρισματικές drag queens της πόλης.

Για νόστιμα κοκτέιλ και ένα επαναλαμβανόμενο ρόστερ ζωντανής διασκέδασης, καραόκε και θεματικές βραδιές, οι ταξιδιώτες στο Greater Palm Springs θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθούν One Eleven. Αυτό το κοκτέιλ μπαρ Cathedral City είναι το αγαπημένο του τοπικού κέντρου για τη φιλική του ατμόσφαιρα και τις τακτικές εκδηλώσεις καμπαρέ.

 

Τι να κάνετε στο Greater Palm Springs;

 

Το Greater Palm Springs είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για τον πλούτο της καλλιτεχνικής του κουλτούρας και ο αρχιτεκτονικός χαρακτήρας και οι επισκέπτες της περιοχής θα μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από μουσεία, γκαλερί και περιηγήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αναδείξουν αυτό το μοναδικό δημιουργικό πνεύμα. Το Μουσείο Τέχνης Παλμ Σπρινγκς είναι ένα επίκεντρο πολιτισμού και διαθέτει μια συλλογή έργων που αντικατοπτρίζουν μια καινοτόμο και προνοητική προσέγγιση της τέχνης.

Με σιωπηλά ταλαντευόμενους φοίνικες και κλίμα που εμπνέει ηρεμία, το Greater Palm Springs είναι μια κυψέλη από πολυτελή σπα και κέντρα ευεξίας. Είναι ο ιδανικός προορισμός για ταξιδιώτες LGBTQ+ που αναζητούν ευκαιρίες να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν σε ένα ολόψυχα αποδεκτό περιβάλλον. Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτής της συλλογής είναι το Sensei Porcupine Creek Spa- που βρίσκεται στο αγροτικό Rancho Mirage και δίνει έμφαση σε μια προσέγγιση ευεξίας εστιασμένη στη φύση.

Για να ανακαλύψετε περισσότερες από τις αξεπέραστες εμπειρίες που προσφέρονται στο Greater Palm Springs, φροντίστε να διαβάσετε το άρθρο μας Τι να κάνετε στο Greater Palm Springs.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Παλμ Σπρινγκς

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Παλμ Σπρινγκς από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Παλμ Σπρινγκς για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας