Πιλότος Πάτρικ

Ταξιδεύοντας στον κόσμο με τον gay Pilot Patrick

Ο Πιλότος Πάτρικ μιλά Travel Gay

Τα περισσότερα διεθνή ταξίδια σταμάτησαν τον Μάρτιο του 2020. "Κανείς δεν θα το φανταζόταν ποτέ αυτό. Με ραγίζει η καρδιά μου να σκέφτομαι ότι τα ταξίδια και οι αερομεταφορές έχουν επηρεαστεί περισσότερο. Θα χρειαστούν χρόνια για να επιστρέψουμε στα επίπεδα που βρισκόμασταν το 2019. Ίσως να μην επιστρέψουμε ποτέ πλήρως σε αυτό. Ειδικά για τους επιχειρηματίες τώρα μπορούν να το κάνουν ψηφιακά».

Με λίγα αεροπλάνα που απογειώνονται, ο Πάτρικ εργάζεται ως εκπαιδευτής πτήσης. «Όταν άρχισα να πετάω ως καπετάνιος, διασκέδασα πολύ μεταδίδοντας τις γνώσεις μου σε νεότερους πιλότους», είπε. Το να εργάζεται ως εκπαιδευτής πτήσης έρχεται φυσικά και είναι μια γραμμή εργασίας που σκοπεύει να συνεχίσει.

Πιλότος Πάτρικ

Κερδίζοντας τα ακόλουθα στα κοινωνικά μέσα

Ο Πάτρικ ήταν ένας από τους πρώτους πιλότους που κατέγραψε τις εμπειρίες του εκτενώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Δεν ήταν προγραμματισμένο. Πριν από οκτώ χρόνια ένας φίλος μου είπε ότι πρέπει να κάνω ένα blog και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου. Σκέφτηκα "ποιος θα το διαβάσει αυτό;" Για μένα, ήταν φυσιολογικό να βλέπω μια διασημότητα κάθε μέρα και να πετάω σε ωραίους προορισμούς. Λίγα χρόνια αργότερα, τα social media έγιναν πιο δημοφιλή - ειδικά το Instagram. Αποφάσισα να αρχίσω να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου."

"Από το 2011 η πόρτα του πιλοτηρίου μου ήταν ανοιχτή. Οι άνθρωποι μπορούν να δουν τι κάνουμε. Άρχισα να μοιράζομαι ολόκληρη την ιστορία μου για το πώς έγινα πιλότος στο blog μου. Όταν ξεκίνησα, δεν υπήρχε αντίστοιχο ιστολόγιο όπου θα μπορούσα να βρω πληροφορίες."

με πάνω από 700,000 ακόλουθοι στο Instagram, έχει ξεκάθαρα ταλέντο στα social media. Έχει κάποιο μυστικό για να βρει επιτυχία στο διαδίκτυο; «Δεν υπάρχει», καταλήγει. «Απλώς πρέπει να είσαι αυθεντικός».

Πιλότος Πάτρικ

Ποικιλομορφία στο πιλοτήριο

Δεν είναι πολλοί οι πιλότοι που προέρχονται από μειονότητες και ο Πάτρικ πιστεύει ότι δεν υπάρχουν πολλοί γκέι πιλότοι. Έχουν βελτιωθεί τα πράγματα τα τελευταία χρόνια; «Το 2008 όταν ξεκίνησα να προπονούμαι, παρατήρησα όταν ο εκπαιδευτής πτήσης μου είπε «Οι γυναίκες και οι έγχρωμοι δεν ανήκουν στο πιλοτήριο». Ήμουν 21 ετών τότε. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάποιον να λέει κάτι τέτοιο! Είναι πολύ διαφορετικό με το πλήρωμα καμπίνας - βλέπετε τέτοια ποικιλομορφία. Αλλά μέσα στο πιλοτήριο, εξακολουθεί να είναι ένας διαφορετικός κόσμος. Νομίζω ότι γίνεται καλύτερος με έναν διαφορετικό Ελπίζω η παρουσία μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βοηθήσει γυναίκες ή άτομα LGBT+ που θέλουν να ασχοληθούν με την αεροπορία."

Ο Πάτρικ είχε προκλήσεις ταξιδεύοντας στον κόσμο ως ομοφυλόφιλος; "Όταν επέστρεψα στην Κροατία ήταν όλα αρκετά κρυμμένα. Δεν μπορούσες να βρεις χώρους για γκέι. Ένιωσα ακόμα εξαιρετικά ασφαλής. Έκανα μια ημερήσια εκδρομή στο Μαυροβούνιο. Ήμασταν σε ένα πλοίο και φορούσα αρκετά φανταχτερά ρούχα - όπως ένα πολύχρωμο πουλί. Το πλοίο ήταν απασχολημένο και οι άνθρωποι με κοιτούσαν επίμονα».

Πιλότος Πάτρικ

Μείνετε υγιείς ενώ ταξιδεύετε

Το να ταξιδεύετε με πλήρες ωράριο δημιουργεί προκλήσεις εάν σας αρέσει να παραμένετε υγιείς - διαταραγμένα μοτίβα ύπνου, πάρα πολλά γεύματα σε καφετέριες και εστιατόρια, πάρα πολλά βολικά φαγητά. Πώς παραμένει σε φόρμα και καταπολεμά το jet lag; «Ευτυχώς, ταξιδεύω πολύ στην Ευρώπη, οπότε δεν έχω μεγάλο πρόβλημα με το jet lag. Αλλά μπορεί να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Στο blog μου, μοιράζομαι πληροφορίες σχετικά με το πώς να παραμένω σε φόρμα και υγιείς ενώ ταξιδεύω. Έχετε πάντα δεκαπέντε λεπτά για να κάνετε μια προπόνηση. Μπορείτε να κάνετε ασκήσεις με βάρος σώματος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Ο κόσμος γελάει, μερικές φορές, αλλά εγώ ταξιδεύω πάντα με μια σακούλα φαγητού - υγιεινής τροφής! Όταν ταξιδεύετε, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ένα σούπερ μάρκετ. Εάν ταξιδεύετε πολύ, πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων και να προγραμματίσετε τα γεύματά σας».

Ακούστε ως podcast

Ακούστε το Apple Podcasts Ακούστε στο Google Podcasts Ακούστε το Spotify

Ιδιωτικά αεροπλάνα και λίστα κουβά

Λοιπόν, πόσο λαμπερό είναι να πετάς με ιδιωτικά αεροπλάνα; Θα νομίζατε ότι είναι αρκετά λαμπερό, σωστά; Σύμφωνα με τον Πάτρικ, είναι... περίπλοκο. Αν και μπορεί να πετάτε με ένα ιδιωτικό αεροπλάνο γεμάτο διάσημους ανθρώπους, πρέπει να το καθαρίσετε όταν φύγουν - συμπεριλαμβανομένης της τουαλέτας! Το βιβλίο του λέγεται Πιλότος Πάτρικ: Η λαμπερή μου λαμπερή ζωή ως πιλότος Jet-set. Υπάρχουν σίγουρα δύο πλευρές για να είσαι πιλότος.

Έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, έχει αγαπημένο προορισμό; «Μένω μέσα Berlin - που είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο. αγαπώ Βαρκελώνη όπου έχεις την παραλία με την πόλη ακριβώς δίπλα. Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά φιλικοί. Είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη. Λισαβόνα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Η αρχιτεκτονική είναι εκπληκτική. Ένα αγαπημένο μέρος για μεγάλες αποστάσεις είναι Κέιπ Τάουν."

Όντας ανοιχτά γκέι πιλότος

Έχοντας δημιουργήσει μεγάλους ακόλουθους στα social media, ο Πάτρικ δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση για τη σεξουαλικότητά του. Είναι λίγο γνωστό, λέει. Αυτό άλλαξε κάπως με το βιβλίο του όπου μιλάει για το ότι είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος με περισσότερες λεπτομέρειες. "Δεν νομίζω ότι η σεξουαλικότητά σου θα πρέπει να κάνει τη διαφορά στη δουλειά. Αυτό το θέμα δεν πρέπει να ανακύψει. Οι συνάδελφοί μου δεν πρέπει να έρθουν και να πουν "είμαι στρέιτ" ή "είμαι ομοφυλόφιλος". Ευχαριστώ πολύ και καλές προσγειώσεις».

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Βερολίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Βερολίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Berlin για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας