Τα αξιοθέατα και οι ήχοι του Σάλτσμπουργκ

Τα αξιοθέατα και οι ήχοι του Σάλτσμπουργκ

Το Σάλτσμπουργκ είναι ένας από τους λιγότερο γνωστούς αλλά και πιο υπέροχους προορισμούς για γκέι της Ευρώπης.

Στα μισά του δρόμου ανάμεσα στο Μόναχο και τη Βιέννη, κοντινά όμορφα βουνά και λίμνες προσελκύουν ομοφυλόφιλους άνδρες για πεζοπορία, ιστιοπλοΐα ή σκι. Και το καλλιτεχνικό παρελθόν του Σάλτσμπουργκ, από τον Μότσαρτ και μετά, έχει εξασφαλίσει ότι η κοινότητα έχει μια φιλελεύθερη στάση απέναντι στη σεξουαλική διαφορετικότητα.

Πράγματι, στο 19th αιώνα, όταν ο αυτοκράτορας Φραντς Ιωσήφ αρρώστησε από τα σκάνδαλα του τραβεστί μικρότερου αδελφού του Αρχιδούκα Λουδοβίκου Βίκτορ, τον εξόρισε από τη Βιέννη στο Σάλτσμπουργκ. Ο «Luzi Wuzi», όπως ήταν γνωστός στους ομοφυλόφιλους φίλους του, έζησε αρκετά ευτυχισμένος στην πόλη για πάντα.

Σήμερα οι μαθητές της διάσημης Μουσικής Ακαδημίας συμβάλλουν στη νεανική αίσθηση του Σάλτσμπουργκ και σε μια διακριτική και φιλική γκέι νυχτερινή ζωή. Το Small είναι όμορφο στο Σάλτσμπουργκ, όπου οι άνθρωποι δεν θα σε αφήσουν ποτέ να πιεις μόνος σου στα μπαρ. Θα κάθεστε πλάι με ώμο μαζί τους ούτως ή άλλως.

Το φεστιβάλ κλασικής μουσικής έξι εβδομάδων το καλοκαίρι προσελκύει πολλές βασίλισσες της όπερας, επειδή είναι πιο προσιτό και γραφικό από παρόμοια σε όλη την Ευρώπη.

The Sound Of Music

Αλλά είναι το The Sound Of Music που έχει εξασφαλίσει τη συνεχή ροή ομοφυλόφιλων ανδρών στην πόλη τα τελευταία χρόνια. Τα τουριστικά λεωφορεία που σας οδηγούν στις τοποθεσίες ταινιών γύρω από το Σάλτσμπουργκ δύο φορές την ημέρα, κάθε μέρα, αποτελούν πόλο έλξης για τους ομοφυλόφιλους άντρες που μπορούν να εμφανιστούν να τραγουδούν το "Do-Re-Mi" στις αρχικές τοποθεσίες των Mirabelle Gardens ή το "16 going on 17" από το "love gazebo" στο Schloss Hellbrunn.

Οι Κήποι Mirabell, που παρουσιάζονται έντονα στην ταινία, έχουν επίσης μια από τις πιο ρομαντικές περιοχές κρουαζιέρας στην Ευρώπη. Κάντε μια βόλτα γύρω από το λόφο των τριαντάφυλλων (Rosenhügel) στην είσοδο το βράδυ και θα εκπλαγείτε με αυτό που κρύβεται στους θάμνους.

Μείνετε στη Βόρεια Όχθη

Η γκέι σκηνή είναι στη Νέα Πόλη του Σάλτσμπουργκ, οπότε μείνετε σε ένα ξενοδοχείο στη βόρεια όχθη του ποταμού αν θέλετε να πάτε στο διάφορα γκέι μπαρ με τα ΠΟΔΙΑ.

Αυτή η περιοχή είναι επίσης καλή για τη νυχτερινή ζωή γενικά, η οποία συγκεντρώνεται μέσα και γύρω από το Linzergasse, στη βόρεια πλευρά της κύριας γέφυρας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Travel Gay Ο συνεργάτης της Ευρώπης John Malathronas είναι ένας έμπειρος ταξιδιωτικός συγγραφέας και blogger. Η δουλειά του εμφανίζεται τακτικά σε κορυφαίους ταξιδιωτικούς οδηγούς και περιοδικά και εθνικές εφημερίδες σε όλη την Ευρώπη.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες εκδρομές στο Σάλτσμπουργκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Σάλτσμπουργκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σάλτσμπουργκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας