Βιομηχανία

Οι καλύτεροι γκέι μπαρ στην κόλαση της κόλασης

Γκέι μπαρ και κλαμπ στην Hell's Kitchen

Το Hell's Kitchen είναι η καρδιά της γκέι σκηνής της Νέας Υόρκης. Είναι σωστά από το Broadway και την Times Square. Η Hell's Kitchen εκτείνεται από την XNUMXη Λεωφόρο στον ποταμό Χάντσον. Ήταν κάποτε μια σκληρή και έτοιμη γειτονιά, αλλά η πορεία της εξευγενισμού άλλαξε αυτό. Το Hell's Kitchen είναι τώρα μια από τις πιο συμβατικές περιοχές στη Νέα Υόρκη, και αυτό αντικατοπτρίζεται στις τιμές των κατοικιών.

Υπάρχει μια μεγάλη ενέργεια στην Hell's Kitchen. Έχει την κλασική, αίσθηση της Νέας Υόρκης με πρόσωπο. Το ίδιο το όνομα είναι αρκετά περίεργο. Γιατί λέγεται Hell's Kitchen, μπορείτε να ρωτήσετε; Στα τέλη του 19ου αιώνα, αυτή ήταν μια αρκετά τραχιά περιοχή, και ένας αστυνομικός προφανώς το αναφερόταν ως «Hell's Kitchen». Αυτό το μάλλον αξέχαστο όνομα έχει κολλήσει!

Το Hell's Kitchen είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε, καθώς βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της δράσης, αλλά μακριά από την τουριστική τρέλα της Times Square.

Εδώ είναι ο οδηγός μας για τα καλύτερα γκέι μπαρ στο Hell's Kitchen.

Βιομηχανία

Η θεραπεία είναι εξαιρετική για προ-ποτά. Ακριβώς απέναντι θα βρείτε το Industry, ένα τεράστιο γκέι μπαρ και κλαμπ. Εδώ πηγαίνετε για πάρτι όταν είναι αργά. Η πίστα γεμίζει καθώς η νύχτα προχωρά. Μπορεί επίσης να βρείτε μια σημαντική ουρά που σας περιμένει έξω, ανάλογα με το πόσο αργά φτάσετε. Η μουσική είναι ποικίλη - με έναν ομοφυλόφιλο τρόπο - οπότε περιμένετε ένα μείγμα από τα πάντα, από τη Cher μέχρι τη Rihanna. Θα ακούσετε και μερικά νοσταλγικά κομμάτια από τις δεκαετίες του '80 και του '90. Το μπαρ είναι μόνο μετρητά.

Ritz Bar and Lounge

Ritz Bar and Lounge

Ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ στο Hell's Kitchen, και οι δύο όροφοι του Ritz Bar και του Lounge τείνουν να είναι γεμάτοι. Μουσικά, περιμένετε την πλήρη γκάμα των κλασικών gay bar. Θα δείτε μερικές εξαιρετικές βασίλισσες να παίζουν, όπως ο Nick Gaga και ο Morgan Royel. Το Happy Hour ξεκινά στις 4 μ.μ. - μπορείτε να πάτε για ποτά μετά τη δουλειά. Καθώς προχωρά το βράδυ, αυτός είναι πολύ ένας χώρος για πάρτι και θα υπάρχει πολύ περισσότερος χορός παρά συζήτηση. Κάνουν επίσης καλό φαγητό hangover.

Townhouse Bar

Townhouse Bar

Αυτό είναι το μπαρ στο οποίο πηγαίνετε αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση. Έχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το Townhouse Bar έχει τη μορφή κλαμπ τζέντλεμαν, επομένως θα πρέπει να ντύνεστε αρκετά καλά ντυμένοι. Αυτό είναι ένα δημοφιλές σημείο με μπαμπάδες με τακούνια - κλείσιμο του ματιού. Αναμένετε συναυλίες που τραγουδιούνται ζωντανά στο πιάνο. Εάν νιώθετε θαρραλέοι, μπορείτε να κάνετε ένα στριφογύρισμα στο μικρόφωνο. Αυτή είναι η Νέα Υόρκη, οπότε μπορεί να δείτε αστέρια του Μπρόντγουεϊ να παίρνουν το μικρόφωνο για μια αυθόρμητη παράσταση. Αν όντως προετοιμαστούν για να ανέβουν στη σκηνή. Είναι ένα δημοφιλές μπαρ Hell's Kitchen από τότε που άνοιξε το 1989.

Μπαρ Barracuda

Barracuda Lounge

Ένα από τα μακροβιότερα γκέι μπαρ στο Hell's Kitchen. Το Barracuda Lounge φιλοξένησε σόου ταλέντων με drag στη δεκαετία του '90 που μπορεί να ενέπνευσαν τον RuPaul. Έγινε πόδι για διασημότητες όπως ο Nathan Lane και η Eartha Kitt. Πολλές drag queen έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους στο Barracuda Lounge. Ήταν ένα από τα πρώτα γκέι μπαρ στο Hell's Kitchen που έκαναν drag show κάθε βράδυ, καθιστώντας το ένα από τα πιο ιστορικά μπαρ της πόλης. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν συναλλάσσεται με προηγούμενες δόξες. Το Barracuda Lounge εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια γκέι βραδιά στο Hell's Kitchen.

Flaming Saddles NYC

Flaming Saddles NYC

Αυτό το μπαρ είναι γνωστό ως γκέι ανδρική εκδοχή του Coyote Ugly. Θα δείτε άνδρες ντυμένους καουμπόηδες να χορεύουν στο μπαρ. Το προσωπικό είναι γνωστό ως "Flaming Saddles Bandits". Αυτή είναι η Νέα Υόρκη, επομένως δεν υπάρχουν πραγματικοί καουμπόηδες, αλλά αυτό δεν πρέπει να εμποδίσει τους γκέι άνδρες να ντύνονται καουμπόηδες για τη διασκέδασή σας. Το Flaming Saddles σερβίρει πικάντικο νότιο φαγητό με μεξικάνικη πινελιά. Τα ποτά είναι επίσης σε καλή τιμή. Αυτό είναι ένα καλό μέρος για να πιείτε με φίλους σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Είναι μια καλή επιλογή για τους τουρίστες που θέλουν να ανακαλύψουν τη γκέι σκηνή στο Hell's Kitchen.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Νέα Υόρκη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Νέα Υόρκη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Νέα Υόρκη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας