fubar

Οι καλύτεροι γκέι μπαρ στο Δυτικό Χόλιγουντ

Οδηγός Gay West Hollywood

Το Δυτικό Χόλιγουντ είναι ένα από τα μεγαλύτερα gayborhoods της Αμερικής. Είναι γεμάτο με γκέι μπαρ και γκέι κλαμπ. Το Δυτικό Χόλιγουντ - ή WeHo - είναι το μέρος που πρέπει να είστε αν θέλετε να κάνετε πάρτι. Είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα της διασκέδασης. Φυσικά, η νυχτερινή ζωή είναι παγκόσμιας κλάσης.

Θα δείτε μερικά από τα πιο όμορφα παιδιά στο μπαρ της Αμερικής που χοροπηδούν στο Δυτικό Χόλιγουντ. Προετοιμαστείτε για κάποια σοβαρή καραμέλα ματιών. Υπάρχουν τόσα πολλά μπαρ και κλαμπ για να διαλέξετε, όπως λαμπερά μεγάλα κλαμπ και αθλητικά μπαρ χαμηλών τόνων. Αυτή είναι η κατάληψή μας από τα καλύτερα γκέι μπαρ και κλαμπ στο WeHo. Διαβάστε περισσότερα: Πολιτιστικά αξιοθέατα του Δυτικού Χόλιγουντ.

 

Γκέι μπαρ και κλαμπ στο Δυτικό Χόλιγουντ

 

Η Μονή

 

Η Μονή

 

Το Abbey είναι το πιο διάσημο gay bar στο Δυτικό Χόλιγουντ. Με ορισμένα μέτρα, είναι το πιο διάσημο γκέι μπαρ στην Αμερική. Απλωμένο σε πολλούς ορόφους με τέσσερα μπαρ, ένα τεράστιο αίθριο και ένα πολυεπίπεδο χορό, είναι ένας λαβύρινθος γκέι ντίσκο. Το Abbey είναι ένα ίδρυμα WeHo. Κάθε ομοφυλόφιλος ταξιδιώτης πρέπει να περάσει μια νύχτα στο The Abbey. Θα έχει πολύ δουλειά τα Σαββατοκύριακα.

Όταν άνοιξε το The Abbey το 1991, η σκηνή του gay bar στο Δυτικό Χόλιγουντ ήταν διαφορετική. Οι ΛΟΑΤ+ άνθρωποι εξακολουθούσαν να βγαίνουν από τη σκιά. Η σκηνή του μπαρ ήταν πιο διακριτική. Wasταν όλα για υπόγεια πατώματα χορού και πίσω σοκάκια. Το Αβαείο το άλλαξε με τον εκτεταμένο εξωτερικό του χώρο. Έκανε τη γκέι σκηνή του Δυτικού Χόλιγουντ πολύ πιο ορατή.

Το Μπαούου

 

Το Μπαούου

 

Πολύ μικρότερο από το The Abbey, το The Bayou είναι ένα καλό μέρος για να βρέξετε τη σφυρίχτρα σας πριν ξεκινήσει πραγματικά η περίσσεια. Το Bayou έχει μια ευτυχισμένη ώρα που εκτείνεται από τις 10:30 το βράδυ έως τις 12:30 το πρωί, ώστε να μπορείτε να γεμίσετε χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Το μπαρ έχει θέμα Νέα Ορλεάνη, Mardi Gras.

Τα γκέι μπαρ του Δυτικού Χόλιγουντ μπορεί να είναι πυκνά στάση, για να το πούμε. Αυτό είναι φανταστικό πλαστικό Tinseltown. Με τόσους επίδοξους ηθοποιούς και θύματα botox, είναι ωραίο να βρεις μια κοινή στάση χωρίς στάση. Αυτό είναι!

fubar

 

fubar

 

Το Fubar είναι το πιο «εναλλακτικό» gay bar WeHo. Αυτό είναι ένα ποτό και κρουαζιερό μέρος για πάρτι. Θα δείτε πολλούς άντρες χωρίς πουκάμισο, με τατουάζ να στάζουν τεστοστερόνη. Το Fubar έχει να κάνει με το σεξ. Μερικές από τις θεματικές τους βραδιές περιλαμβάνουν το Booty Bump και το BFD (Big Fat D---). Ναι, είναι κάτι τέτοιο.

Δυτικό Χόλιγουντ

 

Γεια σου

 

Το παιχνίδι των λέξεων είναι αναπόφευκτο. Μην περπατάτε μόνο ψάχνοντας για κορυφές - δεν έχουν υπεροχή σε αριθμούς εδώ. Είναι ένα αθλητικό μπαρ που άνοιξε για πρώτη φορά στο Σαν Φρανσίσκο. Το Hi Tops έχει μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Θα βρείτε αθλήματα σε πολλές τηλεοράσεις και άτομα που το παρακολουθούν πραγματικά. Οι ιδιοκτήτες το περιέγραψαν ως "Ένα gay bar όπου μπορείς να φέρεις τους γονείς σου. Είναι φιλικό και φιλόξενο, όχι τρομακτικό και κλίκ".

Φλεγόμενες σέλες

 

Φλεγόμενες σέλες

 

Το Flaming Saddles είναι εισαγωγή στη Νέα Υόρκη. Θεωρήθηκε ότι ήταν κάτι σαν τουριστικό αξιοθέατο στο Big Apple. Χρειαζόταν το Δυτικό Χόλιγουντ άλλο ένα gay bar, ειδικά σαν το Flaming Saddles; Αποδεικνύεται ότι το έκανε. Απλωμένο σε δύο ορόφους, είναι ένας μεγάλος χώρος - μπορείτε να καθίσετε ακόμα και όταν είναι απασχολημένος. Θα δείτε μερικά εντυπωσιακά σόου από λιγοφόρους χορευτές go go - κάνουν σοβαρές χορογραφίες.

Παραλίες WeHo

 

Παραλίες WeHo

 

Αυτό το μπαρ είναι ένας φόρος τιμής στα υπέροχα νέον και παστέλ χρώματα του Μαϊάμι της δεκαετίας του '80, με παράδειγμα το Miami Vice. Διαθέτει εστιατόριο και lounge bar. Είσαι πολύ μακριά από τον ωκεανό, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Το ταβάνι είναι διακοσμημένο με καυτούς άντρες με ρούχα κατάδυσης. Μπορείτε να πάρετε brunch στο Beaches από τις 12:4 έως τις XNUMX:XNUMX.

GYM Sportsbar

 

GYM Sportsbar

 

Το άλλο gay sports bar στο Δυτικό Χόλιγουντ, το GYM Sportsbar αξίζει τον κόπο. Είναι χαλαρή και έχει μάσκα για μάσκα ατμόσφαιρα. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε σπορ και να τραβήξετε μπιλιάρδο, είναι μια καλή επιλογή. Μπορείτε επίσης να κάνετε καραόκε μερικές νύχτες. Έχει γίνει ισχυρό από το 2009.Περίστροφο

 

Περίστροφο

 

Το Revolver είναι ένα βίντεο μπαρ με χορευτές go go, καλά κοκτέιλ και ατμόσφαιρα πάρτι. Είναι και μπαρ και κλαμπ - μπορείτε να κάνετε πάρτι όλη τη νύχτα εδώ. Το Revolver είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα και ισχυρίζεται ότι έχει το πιο φιλικό προσωπικό του μπαρ στο Δυτικό Χόλιγουντ. Το Happy hours διαρκεί από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ανοίγει μέχρι τις 2 το πρωί.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Λος Άντζελες

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Λος Άντζελες από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Λος Άντζελες για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας