Τα καλύτερα λεσβιακά μπαρ της Ευρώπης

Τα καλύτερα λεσβιακά μπαρ της Ευρώπης

Τα καλύτερα λεσβιακά hotspot της ηπείρου

Η εύρεση χώρων αφιερωμένων στη χαρά των queer γυναικών μπορεί να είναι μια πρόκληση όταν τόσοι πολλοί χώροι LGBT+ απευθύνονται κυρίως σε άνδρες. Αυτό είναι που κάνει τα λεσβιακά μπαρ της Ευρώπης τόσο ζωτικής σημασίας. Αυτοί οι χώροι δίνουν στις γυναίκες LGBTQ+ και στους μη δυαδικούς ανθρώπους μια αίσθηση κοινότητας, ασφάλειας και ελευθερίας να είναι ο εαυτός τους.

Η ήπειρος μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικές από τις πιο ζωντανές gay πόλεις του κόσμου, η καθεμία με μια σειρά από λεσβιακά μπαρ για να ζήσετε. Από κομψά κοκτέιλ lounge και χαλαρές παμπ μέχρι παραλιακά κλαμπ και υπόγεια hotspot, τα λεσβιακά μπαρ της Ευρώπης προσφέρουν μια συναρπαστική ποικιλία ατμόσφαιρων και δονήσεων. Υπάρχει κάτι για κάθε γούστο, είτε θέλετε να χαλαρώσετε πίνοντας ποτά, να χορέψετε όλη τη νύχτα ή να συμμετάσχετε σε κοινωνικό ακτιβισμό. Αυτός ο οδηγός καλύπτει μερικούς από τους ξεχωριστούς χώρους λεσβιών στις κοσμοπολίτικες πόλεις της Ευρώπης. Ανακαλύψτε ποια σημεία ταιριάζουν στο στυλ σας.

She Soho, Λονδίνο

Φωλιασμένο στη γειτονιά Soho του Λονδίνου, το SHE Soho προσφέρει μια λαμπερή λεσβιακή απόδραση από τη νυχτερινή ζωή. Με τη σικάτη, μοντέρνα διακόσμησή του, αποπνέει κοσμοπολίτικη κομψότητα.

Πίσω από το μπαρ, ειδικοί mixologists φτιάχνουν δημιουργικά κοκτέιλ για να τροφοδοτήσουν ζωντανές βραδιές. Η πίστα ζωντανεύει καθώς οι DJ ερμηνεύουν τις τελευταίες επιτυχίες και τους κλασικούς ύμνους. Το SHE Soho φιλοξενεί συναρπαστικές εκδηλώσεις όπως drag king shows, χορευτικά πάρτι και γυναικεία σκηνικά από ταλαντούχες γυναίκες DJ.

Είτε αναζητάτε ένα ρομαντικό ραντεβού είτε μια ξέφρενη βραδιά με φίλους, το SHE Soho υπόσχεται μια φιλόξενη ατμόσφαιρα χωρίς αποκλεισμούς. Αν και απευθύνεται κυρίως σε λεσβίες πελατεία, το μπαρ καλωσορίζει επίσης σεβασμούς επισκέπτες όλων των φύλων.

SHE soho Λονδίνο

Λέσχη Λεσβιών Aire Chicas, Βαρκελώνη

Το Aire Chicas Lesbian Club, πρώην Aire-Sala Diana, είναι ένα πολυσύχναστο hotspot της Βαρκελώνης που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Ως μέρος του αξιότιμου Grupo Arena, απευθύνεται κυρίως στη λεσβιακή κοινότητα, αλλά καλωσορίζει θερμά άτομα όλων των φύλων που σέβονται το περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς.

Το κλαμπ διαθέτει μια δυναμική μουσική σκηνή, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων επιτυχιών και των αποπνικτικών λάτιν ρυθμών. Η είσοδος είναι δωρεάν τις Πέμπτες, τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες, η τιμή εισόδου σας περιλαμβάνει ένα δωρεάν ποτό. Μοναδικό αποκορύφωμα είναι το μηνιαίο «Καταπληκτικό» γυναικείο πάρτι στριπτίζ, που προσφέρει μια μαγευτική εμπειρία προσαρμοσμένη στις γυναίκες.

Flamingo Beach Bar, Λέσβος

Στο ειδυλλιακό ελληνικό νησί της Λέσβου, το Flamingo Beach Bar είναι ένα λεσβιακό καταφύγιο με εορταστικό πνεύμα. Η ζωντανή ρετρό αισθητική του μπαρ, με τα έντονα χρώματα και τις χορδές από φανάρια, είναι εντυπωσιακή αλλά και ελκυστική. Η παραθαλάσσια τοποθεσία του προσφέρει θέα στην πρώτη σειρά της λαμπερής Μεσογείου και τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Flamingo Beach Bar προσφέρει μια χαλαρή ατμόσφαιρα καφέ, με δροσιστική τοπική κουζίνα και ποτά. Όταν όμως ο ήλιος δύει, η σκηνή μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό χορευτικό πάρτι που σφύζει από μουσική. Εδώ, γυναίκες συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν την εμβληματική σύνδεση της Λέσβου με τη λεσβιακή ιστορία και τον πολιτισμό κάτω από τα αστέρια. Το παραθαλάσσιο σκηνικό του μπαρ γίνεται το τέλειο σκηνικό για γλέντι και ζωντανή συντροφικότητα. Για τις λεσβίες ταξιδιώτες, μια επίσκεψη στο Flamingo Beach Bar υπόσχεται χαλαρή χαλάρωση καθώς και έντονη νυχτερινή ζωή.

Βέλα, Κοπεγχάγη

Το Vela είναι το μοναδικό αποκλειστικά γυναικείο μπαρ της Κοπεγχάγης, και αυτό δεν έχει σημασία, καθώς η Vela υπερκαλύπτει την κατά τα άλλα ελλειπή σκηνή. Το μπαρ στεγάζεται σε ένα εκπληκτικό κτίριο εποχής που έχει διατηρηθεί πολλά από τα πιο γοητευτικά και αυθεντικά χαρακτηριστικά του. Υπάρχει μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα στο Vela, και ο χώρος είναι πάντα ζωντανός και γεμάτος ενέργεια. Το μπαρ φιλοξενεί συχνά μια επιλογή κοινωνικών εκδηλώσεων που κυμαίνονται από βραδιές ποίησης έως έρανοι για συγκεκριμένα ζητήματα LGBT+. Το κλαμπ είναι γνωστό για την εντυπωσιακή γκάμα από κοκτέιλ και τις εκτενείς λίστες κρασιών και μπύρας, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για να περάσετε μια νύχτα συναναστρεφόμενη με ντόπιες γκέι γυναίκες.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του χώρου είναι τα σετ επιτραπέζιου ποδοσφαίρου που αποδεικνύονται δημοφιλή κάθε βράδυ και καλλιεργούν ένα ανταγωνιστικό αλλά χαρούμενο πνεύμα μεταξύ των παικτών. Με ένα ποικίλο πλήθος από κάθε είδους παράξενες γυναίκες, η Βέλα καλωσορίζει όλους, και σας εγγυάται μια νύχτα χωρίς κρίσεις και ηδονιστική εδώ.

Βέλα Κοπεγχάγης

Bar Buka, Άμστερνταμ

Το Άμστερνταμ μπορεί να έχει ένα ανεπιτήδευτο όνομα, αλλά η σκηνή του λεσβιακού μπαρ απέχει πολύ από το συνηθισμένο. Αυτή η πολυσύχναστη εγκατάσταση είναι ένας κόμβος για ντόπιους και επισκέπτες από όλη την Ολλανδία και όχι μόνο. Είναι γνωστό για την παροχή ενός ασφαλούς καταφυγίου για γυναίκες που αναζητούν ομοϊδεάτες συνδέσεις.

Μπείτε στο μπαρ και θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε το αγαπημένο σας ποτό ή να δοκιμάσετε ένα από τα μοναδικά κοκτέιλ των μπάρμαν.

Εάν σκέφτεστε να επισκεφθείτε, να θυμάστε ότι δεν θα είστε μόνοι - περιμένετε ένα διαφορετικό πλήθος, που εκτείνεται σε διάφορα υπόβαθρα και ηλικίες. Δεν χρειάζεται φανταχτερή ενδυμασία ή αυστηροί κανόνες εισόδου εδώ. το μόνο που χρειάζεται είναι η θετική σου ενέργεια. Με έναν τέτοιο συνδυασμό θαμώνων, είναι το τέλειο μέρος για να συναντήσετε άτομα με ομοϊδεάτες και ενδεχομένως να ανακαλύψετε μια ιδιαίτερη σύνδεση.

Essence, Σόφια

Το μεγαλύτερο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για λεσβίες στη Σόφια, το Essence είναι το Jewell στην κορώνα νυχτερινής ζωής LGBT + της πόλης. Ο μικρός αλλά σπηλιώδης χώρος φωτίζεται με κεριά και χαμηλό φως, δημιουργώντας μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα. Η κύρια περιοχή του μπαρ διαχωρίζεται από τη μεγάλη αίθουσα χορού που σημαίνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να συνομιλήσετε πριν χορέψετε στους καλύτερους ποπ ύμνους.

Το Essence είναι ένας λαβύρινθος δωματίων, διαδρόμων και γωνιών, που σημαίνει ότι υπάρχει πάντα κάπου για να ξεφύγετε για μια ιδιωτική στιγμή. Ανοιχτό από Τετάρτη έως Κυριακή, ο χώρος είναι εξαιρετικά δημοφιλής με μεγάλα πλήθη που παρακολουθούν τακτικά. Το προσωπικό εδώ είναι φιλικό και φιλόξενο και θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας μόλις λίγα λεπτά μετά την είσοδο στην πόρτα.

Begine, Βερολίνο

Λίγα μπαρ είναι τόσο τυλιγμένα στην ιστορία LGBT + όσο το Begine. Ιδρύθηκε το 1986 από μια ομάδα γυναικών που ζούσαν στην οροφή του επάνω ορόφου, η Begine σχεδιάστηκε για να είναι ένας ασφαλής χώρος για queer γυναίκες στο Βερολίνο. Ο χώρος ανακαινίστηκε εκτενώς από αυτήν την εμπνευσμένη και αποφασιστική ομάδα, που ήταν αποφασισμένοι να δημιουργήσουν το είδος του χώρου που θα ήθελαν να επισκεφθούν. Από τότε, το Begine λειτούργησε ως καφενείο, ασφαλής χώρος LGBT +, κέντρο κοινότητας και νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Η γύρω περιοχή του μπαρ Potsdamer Straße στο Bülowstraße έχει χάσει αναμφισβήτητα μέρος της αρχικής του ποιότητας και άκρης, αλλά αυτό δεν άλλαξε το Begine. Ο χώρος εξακολουθεί να είναι σε μεγάλο βαθμό δημοφιλής στην πιο εναλλακτική λεσβιακή κοινότητα του Βερολίνου που συρρέει στο μπαρ για την ατμόσφαιρα της κοινότητας, τα προσιτά ποτά και το ριζοσπαστικό παρελθόν.

Βανίλια, Μάντσεστερ

Γνωστή σε τοπικό επίπεδο ως «Η λεσβιακή Μέκκα του Βορρά», η Βανίλια είναι μια ζωντανή και δημοφιλής γυναικεία λέσχη που βρίσκεται στην καρδιά του γκέι χωριού του Μάντσεστερ. Από τότε που άνοιξε τις πόρτες της το 1998, η Vanilla έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις για την ενεργή και συνεπή υποστήριξη του πληθυσμού των ΛΟΑΤ + στο Μάντσεστερ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το μπαρ είναι ο πιο δημοφιλής λεσβιακός χώρος του Μάντσεστερ και έχει καλωσορίσει πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες από την κυκλοφορία του.

Η Vanilla υπερηφανεύεται για τη διοργάνωση μιας σειράς εκδηλώσεων και βραδιών ειδικών που είναι ειδικά προσανατολισμένες στα διαφορετικά ενδιαφέροντα της λεσβιακής κοινότητας και επιδιώκει να προσφέρει πάντα φρέσκες και καινοτόμες εμπειρίες. Στο Vanilla μπορείτε να δείτε ζωντανή μουσική, κωμωδία και καμπαρέ, ενώ το μπαρ είναι γνωστό ότι έχει μια περιεκτική και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Ξανθιά, Γάνδη

Η ιστορική Γάνδη είναι το ιδανικό μέρος για ένα ευρωπαϊκό διάλειμμα στην πόλη και αν ψάχνετε για έναν υπέροχο χώρο για να χαλαρώσετε ανάμεσα σε ομοϊδεάτες σας, σκεφτείτε να σταματήσετε στο Blond. Το Blonde είναι ένα αποκλειστικά γυναικείο μπαρ που είναι ένα δημοφιλές σημείο με την τοπική λεσβιακή κοινότητα και φιλοξενεί πολυάριθμες εκδηλώσεις LGBT+. Το μπαρ είναι μικρό και άνετο, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για να συνομιλήσετε και να συναναστραφείτε με άλλες γυναίκες που ταξιδεύουν και ντόπιες.

Ο Blond έχει τη φήμη ως προμαχώνας της διαφορετικότητας και της συμμετοχής, προωθώντας ενεργά ένα αντιρατσιστικό ήθος. Γνωστό για το εντυπωσιακό μενού ποτών και τις εξαιρετικές προσφορές, οι μπάρμαν στο Blond κάνουν φανταστικά κοκτέιλ και προσφέρουν μόνο τα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης.

La Mutinerie, Παρίσι

Το La Muntinerie δεν είναι απλώς ένα λεσβιακό μπαρ, είναι επίσης ένας χώρος ριζοσπαστικού ακτιβισμού και αφοσίωσης στην προώθηση της υπόθεσης της απελευθέρωσης των queer γυναικών. Το μπαρ διευθύνεται από μια γυναικεία συλλογικότητα που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς όπου οι λεσβίες και άλλες queer γυναίκες μπορούν να συγκεντρωθούν για να διασκεδάσουν και να ωφελήσουν την ευρύτερη LGBT+ κοινότητα. Χάρη στο συνειδητό ήθος του La Mutinerie, το μπαρ είναι προσιτό και οι τιμές των ποτών περιορίζονται στο ελάχιστο, καθιστώντας το μπαρ έναν εξαιρετικό προορισμό για ταξιδιώτες με μικρότερο προϋπολογισμό. Υπάρχει επίσης μια σειρά από θεματικές βραδιές και εράνους που διοχετεύουν ένα μέρος των κερδών πίσω στην τοπική κοινότητα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μπορείτε να απολαύσετε τη χαλαρή ατμόσφαιρα του χώρου.

La Mutinerie Paris

Fulanita del Tal, Μαδρίτη

Από Τετάρτη έως Κυριακή η Fulanita del Tal είναι το επίκεντρο της λεσβιακής νυχτερινής ζωής στη Μαδρίτη. Γνωστό για το ότι παίζει τα καλύτερα κλασικά ποπ από όλες τις δεκαετίες και σερβίρει μια σειρά από νόστιμα ποτά, το μπαρ είναι ξεδιάντροπα διασκεδαστικό. Η βολική τοποθεσία του χώρου σημαίνει ότι πολλά από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία φιλικά προς τους γκέι της πόλης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Το Fulanita del Tal βρίσκεται στην υπέροχη γειτονιά Chueca της Μαδρίτης. Η συνοικία είναι μια από τις πιο φιλελεύθερες και νευρικές της πόλης, γνωστή για την υποδοχή ατόμων από όλα τα υπόβαθρα. Οι πολυσύχναστοι δρόμοι εδώ είναι γεμάτοι με ανεξάρτητα καφέ και περίεργες μπουτίκ, είναι επίσης στο Chueca όπου πιθανότατα θα δείτε μερικούς από τους πιο εναλλακτικούς κατοίκους της Μαδρίτης. Το Fulanita del Tal θέτει ένα υψηλό σημείο αναφοράς για άλλα λεσβιακά μπαρ στην πόλη και είναι πραγματικά ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε.

Silver Future, Βερολίνο

Στην καρδιά της ζωντανής συνοικίας Neukölln του Βερολίνου, θα βρείτε το Silver Future, ένα λεσβιακό μπαρ που ενσαρκώνει το ανθεκτικό πνεύμα της πόλης και την ακμάζουσα κουλτούρα του πάρτι. Το Silver Future δεν κτυπά γύρω από τον θάμνο - μια πινακίδα στην είσοδο ενθαρρύνει με τόλμη τους επισκέπτες να απορρίψουν την "ετεροκανονικότητα".

Αυτό που κάνει το Silver Future πραγματικά μοναδικό είναι η εκλεκτική και ποικιλόμορφη ατμόσφαιρα του. Από την ποικιλία των τραπεζιών και των καθισμάτων μέχρι τη μαγευτική τέχνη των τοίχων, αυτό το μπαρ αποπνέει χαρακτήρα. Είναι επίσης γνωστό για τις φιλικές προς την τσέπη τιμές ποτών του, προσελκύοντας ποικίλο πλήθος, από άτομα LGBTQ+ έως συμμάχους.

Αυτός ο μοντέρνος και δημιουργικός χώρος προσφέρει μια απόδραση από το συνηθισμένο, καθιστώντας τον μαγνητικό κόμβο για την queer κοινότητα του Βερολίνου. Αν βρεθείτε ποτέ στην πόλη, μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την περιεκτικότητα και τη ζωντάνια του Silver Future.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Βαρκελώνη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Βαρκελώνη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Βαρκελώνη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας