Εθνικη Πινακοθηκη

Τα καλύτερα μουσεία στο Λονδίνο

Το Λονδίνο είναι μια από τις καλύτερες πόλεις του πλανήτη για τους λάτρεις των μουσείων

Το Λονδίνο φιλοξενεί περισσότερα από 170 μουσεία και πολλά θα θεωρηθούν ως τα καλύτερα στον κόσμο. Από καθιερωμένα και ιστορικά ιδρύματα έως διαδραστικές εμπειρίες, υπάρχει μια εμπειρία μουσείου για κάθε ταξιδιώτη στο Λονδίνο.

Πολλά από τα μουσεία της πόλης είναι ιστορικά χειροποίητα αντικείμενα με τα κτίριά τους, παρουσιάζοντας μερικές από τις πιο έξυπνες και εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές στο Λονδίνο. Οι συλλογές έχουν δημιουργηθεί εδώ και αιώνες που σημαίνει ότι τα μουσεία στο Λονδίνο διαθέτουν μερικά από τα πιο ανεκτίμητα και πολιτιστικά σημαντικά αντικείμενα στον κόσμο.

Εκτός από την παροχή ποιοτικών πολιτιστικών εμπειριών σε αμέτρητους επισκέπτες, η πλειονότητα των μουσείων στο Λονδίνο είναι επίσης δωρεάν στο κοινό. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, τα μουσεία στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι αξιόλογα και οικονομικά αξιοθέατα.

Design Museum, ένα από τα καλύτερα μουσεία στο Λονδίνο

Μουσείο Design

Το Μουσείο Σχεδίου Η εντυπωσιακή γωνιακή σιλουέτα μεταμφιέζεται σε μεγάλο βαθμό από το καταπράσινο περιβάλλον της. Στην καρδιά του πολυτελούς Kensington, αυτό το επίτευγμα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής άνοιξε το 2016 για να αντικαταστήσει το αρχικό μουσείο σχεδιασμού.

Με μια σειρά από αριστουργήματα σχεδιασμού και καινοτομίας από τον 19ο αιώνα έως τη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Η συλλογή καλύπτει όλες τις πτυχές του σχεδιασμού με παραδείγματα καινοτόμου μόδας, αρχιτεκτονικής, επίπλων και τεχνολογίας που εκτίθενται όλα.

Η είσοδος στο μουσείο είναι δωρεάν, ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για ειδικές εκθέσεις και εκδηλώσεις. Το Μουσείο Σχεδιασμού διαθέτει επίσης ένα εντυπωσιακό κατάστημα όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν μια ποικιλία από προϊόντα και αναμνηστικά υψηλής σχεδίασης.

Βρετανικό Μουσείο, ένα από τα καλύτερα Μουσεία στο Λονδίνο

Βρετανικό Μουσείο

Το Βρετανικό Μουσείο Είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από την όμορφη γυάλινη οροφή του που απλώνεται σε όλο το χώρο του κεντρικού φουαγιέ. Το Μουσείο, το οποίο φιλοξενεί την εμβληματική Rosetta Stone, βρίσκεται στο Bloomsbury και είναι εύκολα προσβάσιμο από το μετρό και τα λεωφορεία του Λονδίνου - το Holborn είναι ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό.

Το Μουσείο είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο για τη συλλογή αρχαίων αντικειμένων και αντικειμένων ενδιαφέροντος, τα οποία εκτείνονται σε 2 εκατομμύρια χρόνια. Μία από τις πιο δημοφιλείς εκθέσεις είναι η αρχαία Αιγυπτιακή Πινακοθήκη, που φιλοξενεί πολλές σαρκοφάγους, γραφικά δισκία και ταπετσαρίες. Η πέτρα Rosetta είναι γνωστή ως το κλειδί που ξεκλειδώνει την ιερογλυφική ​​γλώσσα της αρχαίας Αιγύπτου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και υπάρχει επίσης μια σειρά από δωρεάν ξεναγήσεις στις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων εάν θέλετε μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά σε μερικά από τα πιο διάσημα έργα του μουσείου.

Εθνική Πινακοθήκη, ένα από τα καλύτερα Μουσεία στο Λονδίνο

Εθνικη Πινακοθηκη

Βρίσκεται στην καρδιά του κεντρικού Λονδίνου, το Εθνικη Πινακοθηκη βρίσκεται στην πλατεία Τραφάλγκαρ, έναν από τους πιο δημοφιλείς και πολυσύχναστους προορισμούς του Λονδίνου. Η γκαλερί ιδρύθηκε το 1824 και φιλοξενεί πάνω από 2,300 πίνακες που χρονολογούνται από τον 13ο αιώνα έως τον 19ο αιώνα.

Πολλοί από τους πιο διάσημους και πολιτισμικά σημαντικούς πίνακες της ιστορίας βρίσκονται στην Εθνική Πινακοθήκη, συμπεριλαμβανομένων των Ηλίανθων του Βαν Γκογκ, πολλαπλών αυτοπροσωπογραφιών από τους Ρέμπραντ και τον Βάκχο του Τιτιάν και την Αριάδνη.

Η γκαλερί διαθέτει μια εντυπωσιακή γκάμα επιλογών φαγητού και ποτού τόσο στη γκαλερί όσο και στην κοντινή περιοχή. Οι βεστιάριοι και ο χώρος φύλαξης αποσκευών διατίθενται επίσης δωρεάν στους επισκέπτες.

Tate Modern, ένα από τα καλύτερα μουσεία στο Λονδίνο

Tate Modern

Στεγάζεται στον πρώην Bankside Power Station, το Tate Modern είναι το κύριο μουσείο του Λονδίνου για τη σύγχρονη και μοντέρνα τέχνη και βρίσκεται στη διάσημη South Bank του Λονδίνου. Το Tate Modern αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως με μια από τις καλύτερες συλλογές βρετανικών και διεθνών κομματιών και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της πόλης.

Μόλις φτάσουν στο κτήριο, οι επισκέπτες θα βρεθούν στην αίθουσα τουρμπίνας που κόβει την ανάσα. Σε όλο το μήκος του Tate Modern, η αίθουσα στροβίλων είναι ένας σπηλαιώδης και εμπνευσμένος χώρος, εγγυημένος για να κάνει κάθε επισκέπτη ανακλαστικό.

Το Tate Modern φιλοξενεί πάνω από 70,000 αυθεντικά σύγχρονα έργα τέχνης και διαθέτει μια συνεχώς εξελισσόμενη επιλογή προσωρινών εκθέσεων και εγκαταστάσεων. Μερικά από τα μόνιμα κομμάτια που εκτίθενται περιλαμβάνουν έργα των David Hockney, Pablo Picasso, Marcel Duchamp και Salvador Dali.

Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου

Στεγάζει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές στον κόσμο, το Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου είναι παγκόσμιος ηγέτης στη διατήρηση και συλλογή τέχνης και πολιτισμού. Φιλοξενία 2.3 εκατομμυρίων αντικειμένων ενδιαφέροντος, που εκτείνονται σε 5,000 χρόνια ανθρώπινης δημιουργίας, η συλλογή στο V&A είναι μια πραγματικά εκτεταμένη αναπαράσταση της ανθρώπινης ύπαρξης.

Το μουσείο διαθέτει επίσης ένα από τα πιο άψογα επιμελημένα αρχεία μόδας στον κόσμο με μια σειρά από ενδύματα και κοστούμια από το 15ο αιώνα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν βραδινά φορέματα Alexander Mcqueen, κοστούμια από την ταλάντευση της δεκαετίας του 'XNUMX και ανεκτίμητα καπέλα Simone Mirman.

Το V&A βρίσκεται απέναντι από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το οποίο είναι επίσης ελεύθερο να εισέλθει, και οι επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν μια βαθύτερη βουτιά στην ιστορία θα πρέπει να συνδυάσουν τα δύο σε μία επίσκεψη.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Λονδίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Λονδίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Λονδίνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας