Γκέι Παλμ Σπρινγκς

Τα καλύτερα γκέι ξενοδοχεία στο Παλμ Σπρινγκς

Το Palm Springs έχει πολλά ξενοδοχεία που απευθύνονται σε LGBT+ ταξιδιώτες.

Το Παλμ Σπρινγκς είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στις ΗΠΑ για γκέι ταξιδιώτες. Εκτός από γκέι Μέκκα, είναι και πολύ κομψό. Οι στρέιτ άνθρωποι είναι στην πραγματικότητα μειοψηφία στο Παλμ Σπρινγκς! Αποδείχθηκε πολύ δημοφιλές ως μια διακριτική απόδραση για την ελίτ του Χόλιγουντ - απέχει μόλις δύο ώρες οδικώς από το Λος Άντζελες. Η παρουσία τόσων μεγάλων αστέρων έκανε το Παλμ Σπρινγκς έναν πολύ αριστοκρατικό προορισμό. Κάποτε ήταν το έδαφος του Φρανκ Σινάτρα και της Γκρέτα Γκάρμπο.

Αυτή η έρημη πόλη είναι κάτι που πρέπει να δείτε - είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για διαμονή. Υπάρχει μια τεράστια γκέι σκηνή για εξερεύνηση. Υπάρχουν επίσης πολλά ξενοδοχεία που απευθύνονται αποκλειστικά σε ταξιδιώτες LGBT+. Τα περισσότερα ξενοδοχεία στο Παλμ Σπρινγκς βρίσκονται στην περιοχή Warm Sands. Δείτε τα καλύτερα ξενοδοχεία για γκέι στο Παλμ Σπρινγκς.

Η Χασιέντα

 

Η Χασιέντα

 

Αυτό είναι το πιο πολυτελές gay ξενοδοχείο στο Παλμ Σπρινγκς. Έχει μόλις δέκα σουίτες, επομένως είναι πολύ οικείο - περισσότερο σαν ιδιωτικό σπίτι παρά με ξενοδοχείο. Το Hacienda περιβάλλεται από τα μαγευτικά τοπία της ερήμου του Παλμ Σπρινγκς. Άνοιξε το 2000 και από τότε είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Αυτό θα ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για να φέρετε έναν σημαντικό άλλο για ένα ρομαντικό ταξίδι. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα καλό μέρος για να βρείτε έναν πλούσιο σύζυγο - ποτέ δεν ξέρεις!

Κάθε πτυχή αυτού του ξενοδοχείου είναι υψηλού επιπέδου, από τα προϊόντα μπάνιου μέχρι την ποιότητα των υπηρεσιών. Το Hacienda μπορεί κάλλιστα να είναι το πιο κομψό gay ξενοδοχείο σε ολόκληρες τις ΗΠΑ.

Resort Santiago

 

Resort Santiago

 

Το Santiago Resort είναι ένα άλλο καθιερωμένο θέρετρο γκέι στο Παλμ Σπρινγκς. Θα βρείτε αυτό το ξενοδοχείο στους πρόποδες των βουνών San Jacinto. Μπορείτε να έρθετε στο Santiago Resort για να χαλαρώσετε στον ήλιο και να απολαύσετε λίγη γαλήνη ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως βάση εκκίνησης για να εξερευνήσετε την έντονη γκέι νυχτερινή ζωή στο Palm Springs.

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, κομψά και διακοσμημένα σε απαλά τονισμένα χρώματα. Όλα συμβαδίζουν πολύ με τις δονήσεις της ερήμου του Παλμ Σπρινγκς. Η θερμαινόμενη πισίνα είναι επίσης νικητής - είναι επίσης προαιρετικό μαγιό. Το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα περιλαμβάνονται στην τιμή.

ΠΑΡΑΔΩ

 

ΠΑΡΑΔΩ

 

Το INNdulge είναι ένα ξενοδοχείο σε στιλ μέσα αιώνα στο Παλμ Σπρινγκς που απευθύνεται σε ομοφυλόφιλους άνδρες. Πουλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 σε νέους ιδιοκτήτες - με την προϋπόθεση ότι θα παραμείνει ομοφυλόφιλος. Το ξενοδοχείο εξυπηρετεί γκέι άντρες από το 1995. Αν οι τοίχοι μπορούσαν να μιλήσουν.

Είναι ένα παιχνίδι στο gayborhood του Warm Sands και συχνά είναι απασχολημένο. Ο χώρος της πισίνας είναι προαιρετικός ρουχισμός. Το INNdulge είναι πιο δημοφιλές σε αγόρια άνω των 35 ετών. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να διασκεδάσετε, αλλά είναι επίσης ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε. Η είσοδος έχει εντυπωσιακό ντιζάιν στα μέσα του αιώνα

 

Το Τρίγωνο Πανδοχείο

 

Το Triangle Inn είναι ένα από τα πιο φιλόξενα gay ξενοδοχεία στο Παλμ Σπρινγκς. Χαιρετίζει τον εαυτό του ως "ρομαντικό, χαλαρωτικό και φρέσκο", το οποίο ακούγεται ελκυστικό. Απολαύστε τους τροπικούς κήπους και κολυμπήστε στην πισίνα.

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και πολύ καλά συντηρημένα. Ορισμένα μοιάζουν περισσότερο με ιδιωτικά διαμερίσματα παρά με δωμάτια ξενοδοχείου, με πλήρη κουζίνα, σαλόνι και ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Δεν είναι τόσο κοντά στο κέντρο του Παλμ Σπρινγκς, αλλά μπορείτε εύκολα να πάτε πέρα ​​δώθε με ταξί. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια πεζοπορία από τα κοντινά μονοπάτια, αν σας αρέσει το περπάτημα. Το Triangle Inn είναι γοητευτικό και φιλικό προς τον προϋπολογισμό.

Ξενοδοχείο Canyon Club

 

Ξενοδοχείο Canyon Club

 

Βρίσκεται στο κέντρο του Παλμ Σπρινγκς, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα γκέι στο Παλμ Σπρινγκς. Διαθέτει 32 δωμάτια, 8 με ιδιωτικές βεράντες και 8 με πλήρη κουζίνα. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα γκέι μπαρ.

Αυτό είναι επίσης ένα αξιοσημείωτο κτήριο των μέσων του αιώνα - υπάρχουν πολλά στο Παλμ Σπρινγκς. Το στυλ είναι κλασικά Palm Springs και έχει αποκατασταθεί προσεκτικά από τους ιδιοκτήτες John και Chris. Αυτό είναι το μόνο γκέι θέρετρο που θα βρείτε στο κέντρο της πόλης, επομένως είναι η προτιμώμενη επιλογή που θέλετε να είστε στην καρδιά της δράσης.

 

All Worlds Resort

 

Αυτό είναι ένα από τα πιο παιχνιδιάρικα ξενοδοχεία που απευθύνονται σε ομοφυλόφιλους άντρες στο Palm Spring, να το πω έτσι. Είναι ένα περιφραγμένο κτίριο με εξωτερικούς και εσωτερικούς λαβύρινθους. Είναι ανοιχτό σε μη κατοίκους που αναζητούν στιγμές διασκέδασης - για πρόσβαση το Σαββατοκύριακο με εισιτήρια.

Ο καφές είναι διαθέσιμος, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά ένα θέρετρο για φαγητό. Είναι περισσότερο προσανατολισμένο στη διασκέδαση. Υπάρχουν πολλά μέρη για να πάρετε τάπας στο Παλμ Σπρινγκς. Αυτό είναι ένα μέρος για να χτυπήσετε.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Παλμ Σπρινγκς

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Παλμ Σπρινγκς από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Παλμ Σπρινγκς για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας