Χειμερινό πάρτι στο Μαϊάμι

Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μαϊάμι

Ομοφυλοφιλικός οδηγός στο Μαϊάμι - μπαρ, παραλίες, πολιτισμός και άλλα.

Το Μαϊάμι ήταν από καιρό δημοφιλής προορισμός για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες στη Φλόριντα. Η γκέι σκηνή της χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930. Το Μαϊάμι φιλοξενεί αυτήν τη στιγμή έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς LGBT+ στον κόσμο.

Η πόλη έχει μια αρκετά φήμη με βάση τις απεικονίσεις της στη λαϊκή κουλτούρα. Η ταινία Scarface γυρίστηκε στο Μαϊάμι, όπως και το παιχνίδι Grand Theft Auto και, φυσικά, το Miami Vice. 

Υπάρχουν όμως πολύ περισσότερα στο Μαϊάμι από τον ηδονισμό! Είναι ένας αξιοσημείωτος πολιτιστικός προορισμός και ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία διακοπών της Αμερικής. Το Μαϊάμι διαθέτει πολλά ιστορικά κτίρια αρτ ντεκό, πολυτελή ξενοδοχεία, υπέροχες παραλίες και μια γεμάτη γκέι σκηνή. Ακολουθούν οι καλύτερες στιγμές του Μαϊάμι.

Μαϊάμι

οι Παραλίες

Οι παραλίες του Μαϊάμι μπορεί να μην είναι φυσικές αλλά ούτε και οι παραλίες της Βαρκελώνης. Το South Beach είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία στο Μαϊάμι. Είναι γεμάτο με καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια. Μπορείτε επίσης να περπατήσετε μέχρι την περιοχή Art Deco από τη South Beach. Είναι πιο δημοφιλές από το Miami Beach, καθώς υπάρχουν πολύ περισσότερα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Εάν θέλετε μια ελαφρώς πιο ήσυχη παραλία, κατευθυνθείτε βόρεια από το South Beach στην 21st-45th Street: Ο περίπατος του Μαϊάμι Μπιτς είναι παράλληλος με αυτήν την παραλία.

Θα βρείτε τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ του Μαϊάμι γύρω από το South Beach. Θα βρείτε επίσης την ομοφυλοφιλική παραλία του Μαϊάμι στην ίδια περιοχή, ακριβώς δίπλα στην 12th Street. Προχωρήστε προς το Ocean Drive και προσέξτε τη σημαία του ουράνιου τόξου. Πάρκο Haulover είναι η μόνη νόμιμη παραλία προαιρετικής ένδυσης στη Φλόριντα και είναι ένα σημείο πρόσβασης για τους λάτρεις της παραλίας LGBT για χαλάρωση και παρέα (αν γνωρίζετε τι εννοούμε). Διαβάστε περισσότερα: Gay Beaches του Μαϊάμι.

Μαϊάμι

Η περιοχή Art Deco

Το Μαϊάμι αναδείχθηκε ως δημοφιλής τουριστικός προορισμός τη δεκαετία του 1930 - την εποχή του σχεδιασμού Art Deco. Το Μαϊάμι διαθέτει περισσότερα κτίρια Art Deco από οποιαδήποτε άλλη πόλη. Το στυλ είναι πολύ χαρακτηριστικό και γεμάτο χαρακτήρα. Τα κτίρια Art Deco του Μαϊάμι έχουν ζωηρά χρώματα. Τα περισσότερα από αυτά θα τα βρείτε στην Αρχιτεκτονική Περιοχή του Μαϊάμι Μπιτς.

Ο Gianni Versace είχε το περίφημο αρχοντικό του σε αυτήν την περιοχή. Θα συναντούσε το γκρίζο άκρο του έξω ακριβώς έξω από το αρχοντικό. Μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι στο Μέγαρο Versace και να φανταστείτε ότι πρόκειται να παρευρεθείτε σε ένα από τα θρυλικά πάρτι που είχε. Άλλες καλύτερες στιγμές του Art Deco περιλαμβάνουν το Park Central Hotel, το Webster και το Cameo Nightclub. Μπορείτε να δείτε την επιρροή του Art Deco στη χρωματιστή και γοητευτική αισθητική της δεκαετίας του 80 στο Μαϊάμι.

Χειμερινό πάρτι στο Μαϊάμι

Εξερευνήστε το Γκέι Σκηνή του Μαϊάμι

συστροφή είναι ο μεγαλύτερος ομοφυλόφιλος σύλλογος του Μαϊάμι. Αποτελείται από επτά μπαρ και τρία δάπεδα. Το Twist είναι το μέρος που μπορείτε να πάτε αν θέλετε να γιορτάσετε όλη τη νύχτα. Palace Bar βρίσκεται στο Ocean Drive. Φιλοξενεί τακτικά drag show και δημοφιλείς drag brunch τις Κυριακές. Είναι υπέροχο για τους ανθρώπους που παρακολουθούν, ειδικά αν κάθεστε έξω. Βατερλώ έχει μια πιο πολιτισμένη αίσθηση - μια καλή επιλογή αν θέλετε ένα κοκτέιλ και να κάνετε μια συζήτηση χωρίς να φωνάζετε με πολύ δυνατή μουσική.

Gramps

Τροφίμων και Ποτών

Το Μαϊάμι είναι μια από τις καλύτερες πόλεις στην Αμερική για όσους παρακολουθούν. Το Ocean Drive είναι γεμάτο με εστιατόρια al freco. Καθίστε και παρατηρήστε τους ντόπιους, συχνά ντυμένοι / γδύσιμο για την παραλία. Μπορείτε να τα αφήσετε όλα να κολλήσουν στο Μαϊάμι, για να το πούμε.

Θα βρείτε μια ποικιλόμορφη γαστρονομική σκηνή στο Μαϊάμι - αναπόφευκτη, πραγματικά, αν σκεφτεί κανείς πόσο ποικιλόμορφος είναι ο πληθυσμός. Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική γευστική εμπειρία, κατευθυνθείτε στο House of Food Porn ή στο The Capital Grille.

Μαϊάμι

Πολιτιστικά ορόσημα

Μπορείτε να κάνετε μια περιήγηση στο Miami Vice γύρω από το Bayside Marketplace. Ενώ βρίσκεστε εκεί, πιείτε ένα ποτό στο Mac's Club Deuce. Εμφανίστηκε επίσης στην παράσταση και ήταν επίσης ένα αγαπημένο στέκι του Anthony Bourdain.

Το GG's Waterfront Bar and Grill είναι ένα ιστορικό κατάλυμα. Οι πρώην τακτικοί περιλαμβάνουν το Rat Pack και, έκπληξη, ένα σημείο συνάντησης για τον όχλο. Θα σας δώσει μια ματιά στο λαμπερό και άθλιο παρελθόν του Μαϊάμι. Το φαγητό είναι ακόμα εξαιρετικό, για να μην αναφέρουμε τη θέα.

Μαϊάμι

Τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μαϊάμι

AxelBeach Μαϊάμι είναι μια εξαιρετική επιλογή για γκέι ταξιδιώτες. Αποτελεί μέρος του ξενοδοχειακού ομίλου Axel - «στρέιτ φιλικό». Είναι το δεύτερο gay ξενοδοχείο που ανοίγει στο Μαϊάμι. Το πρώτο δεν είναι πολύ πάνω στο δρόμο και λέγεται Συγκέντρωση. Οι γκέι μαζεύονται πράγματι στο Gaythering - έχει τη δική του σάουνα μόνο για άνδρες.

Ξενοδοχείο Riu Plaza είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να μείνετε κοντά στην περιοχή Art Deco. Μια δημοφιλής επιλογή στο Downtown Miami είναι το Διηπειρωτικός - είναι ακριβώς έξω από τη South Beach.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Μαϊάμι

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Μαϊάμι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μαϊάμι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας