Τα καλύτερα TikToks της Ουάσιγκτον DC: Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Ουάσιγκτον

Τα καλύτερα TikToks της Ουάσιγκτον DC: Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Ουάσιγκτον

Με περισσότερα από ένα εκατομμύριο βίντεο που ανεβαίνουν στο TikTok κάθε μέρα, μπορείτε να αφιερώνετε ώρες κοιτάζοντας πράγματα που ανακαλύπτουν οι άνθρωποι σε πόλεις σε όλο τον κόσμο. Πίσω στην εποχή (όπως μόλις πριν από λίγα χρόνια!), αν θέλατε να μάθετε για πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε έναν προορισμό ή να βρείτε μέρη για φαγητό, θα έπρεπε να πάρετε έναν οδηγό πόλης ή να ερευνήσετε για ώρες σε φόρουμ στο Διαδίκτυο. Χάρη στο TikTok, μπορείτε τώρα να αντλήσετε έμπνευση και να βρείτε αληθινούς κρυμμένους πολύτιμους λίθους σε λιγότερο από ένα λεπτό. 

Κάναμε τη βαρύτητα για εσάς και βρήκαμε τα καλύτερα TikToks για ένα ταξίδι στην Ουάσιγκτον, DC που θα σας μεταφέρει σε κάτι περισσότερο από τον Λευκό Οίκο! 

1) Κορυφαία σημεία για επίσκεψη στην Ουάσιγκτον, DC 

@florencemaillot Κορυφαίες θέσεις στην Ουάσιγκτον, DC✈️ #Βάσιγκτων #ΕΝΑ Δ #dctiktok #dcfinds #thingstodoindc #ταξίδι ♬ Ακολουθώντας τον Ήλιο - SUPER-Hi & Neeka

Αυτό το TikTok είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο που ανακαλύψαμε και καλύπτει σχεδόν όλα τα κορυφαία σημεία στην Ουάσιγκτον, DC. 

Δείτε περισσοτερα CityCenter DC, ένα όμορφα διακοσμημένο υπαίθριο εμπορικό κέντρο στο Penn Quarter με πολυτελή καταστήματα και εκλεκτά εστιατόρια.

Στη συνέχεια, ο Λευκός Οίκος. Το ταξίδι σας στο DC δεν θα ήταν πλήρες χωρίς να δείτε ένα από τα πιο γνωστά κτίρια στις ΗΠΑ! Κάντε μια βόλτα ή ένα ποδήλατο στο National Mall για να ανακαλύψετε άλλα εμβληματικά μνημεία και μνημεία, καθώς και το Καπιτώλιο. 

Για μια μεγάλη ποικιλία από διεθνή εστιατόρια, επισκεφθείτε Λιμάνι της Ουάσιγκτον (ναι έχει το U στην ορθογραφία του!), γνωστό και ως προκυμαία της Τζορτζτάουν. Υπάρχουν πολλά διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε όλο το χρόνο - τον Νοέμβριο το σιντριβάνι μεταμορφώνεται σε παγοδρόμιο! 

Από την προκυμαία μπορείτε να ανεβείτε στη γοητευτική γειτονιά του Georgetown με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τα μοντέρνα εστιατόρια και τους οικείους χώρους ζωντανής μουσικής. Γνωστά για την ομοσπονδιακή αρχιτεκτονική τους, τα σπίτια και τα κτήματα από τούβλα και σκελετό χρονολογούνται ήδη από το 1700! 

Georgetown

Η Τζορτζτάουν είναι γνωστή για την ομοσπονδιακή αρχιτεκτονική και τους πολυσύχναστους δρόμους.

Από το Georgetown κατευθυνθείτε προς Chinatown - απολαύστε τα καλύτερα ασιατικά εστιατόρια της πόλης σε αυτό ιστορική περιοχή που είναι διακοσμημένη με φαναράκια. 

Η πλατεία Farragut είναι ένας κόμβος του κέντρου της DC στο κέντρο της πολυσύχναστης εμπορικής περιοχής. Θα βρείτε πολλά φορτηγά τροφίμων γύρω του, ειδικά όταν λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις. όπως προβολές ταινιών, γιόγκα στο πάρκο ή εγκαταστάσεις τέχνης. 

Αν έχετε πάει ποτέ στη Νέα Υόρκη, γνωρίζετε το Grand Central Station. Η έκδοση του Washington, DC είναι Union Station, ένας κομψός και αναπαλαιωμένος σταθμός με ψώνια και διασκέδαση. Κάτι που επιβάλεται να δεις! Όσο βρίσκεστε στο σταθμό, γιατί να μην βγείτε έξω και να επισκεφθείτε την Αλεξάνδρεια; Αυτή η μικρή πόλη στον ποταμό Potomac απέχει μόλις 15 λεπτά με το τρένο από το DC και έχει μια όμορφη παλιά πόλη, πεζοδρόμια από τούβλα και καλοδιατηρημένα κτίρια του 18ου και του 19ου αιώνα. Επισκεφθείτε το μουσείο Gadsby's Tavern, όπου συνήθιζαν να δειπνούν οι ιδρυτές, ή να κάνετε μια βόλτα στην προβλήτα και να απολαύσετε φρέσκα θαλασσινά. 

2) Δωρεάν μέρη για επίσκεψη στην Ουάσιγκτον, DC 

@slctravels δωρεάν μέρη για επίσκεψη στην Ουάσιγκτον dc!!🤩✨ #visitwashingtondc #travelbucketlist #bestplacestovisit #freethingstodoindc #freeplacestogo #ΕΝΑ Δ #exploredc ♬ Believe Me - Navos

Το να πάτε διακοπές, ειδικά ένα διάλειμμα στην πόλη, μπορεί να είναι πολύ ακριβό. Αλλά η εξερεύνηση των πιο δροσερών σημείων στην πόλη δεν χρειάζεται να σπάσει τα χρήματα. Αυτό το TikTok μας ταξιδεύει σε φανταστικές δραστηριότητες και μέρη για να ανακαλύψουμε στην Ουάσιγκτον, DC δωρεάν! 

Μόλις 30 λεπτά βόρεια της Ουάσιγκτον, DC, κατά μήκος του ποταμού Potomac, μπορείτε να βρείτε το Πάρκο Γκρέιτ Φολς. Αυτό το μικρό εθνικό πάρκο έχει μερικά ισχυρά ορμητικά ορμητικά νερά και καταρράκτες με μονοπάτια πεζοπορίας σε κοντινή απόσταση. Ιδανικό για να περάσετε μια μέρα στη φύση, πικνίκ και καγιάκ. 

Εθνικό Δενδροκομείο των ΗΠΑΕπισκεφθείτε το Εθνικό Δενδροκομείο των ΗΠΑ για να δείτε δέντρα, θάμνους και ποώδη φυτά από όλο τον κόσμο. 

Η Ουάσιγκτον, DC έχει πάνω από 70 μοναδικά μουσεία για εξερεύνηση - και πολλά από αυτά είναι εντελώς δωρεάν! Τα πιο διάσημα και δημοφιλή μουσεία της πόλης είναι το Smithsonian όπως το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τη Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού, και το Εθνικός ζωολογικός κήπος. Θα σας έπαιρναν αρκετές εβδομάδες για να τα ξεπεράσετε όλα, έτσι θα έχετε πάντα κάτι νέο να επισκεφτείτε όταν επιστρέψετε στην Ουάσιγκτον, DC. 

Τα περισσότερα μουσεία βρίσκονται κατά μήκος του National Mall. Εδώ μπορείτε επίσης να βρείτε το Βοτανικός Κήπος των Ηνωμένων Πολιτειών, τον παλαιότερο βοτανικό κήπο που λειτουργεί συνεχώς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 1820, βρίσκεται στους χώρους του Καπιτωλίου και διαθέτει α ωδείο, κήπος με πεταλούδες, γκαλερί σπάνιων φυτών και πολλά άλλα. Το τεράστιο ωδείο χωρίζεται σε ξεχωριστά δωμάτια, καθένα από τα οποία προσομοιώνει έναν διαφορετικό βιότοπο όπως την έρημο, τη ζούγκλα και ακόμη και αρχέγονα φυτά! Αυτό είναι απολύτως απαραίτητο να δείτε στο DC και στις ΗΠΑ. 

μνημείο της ΟυάσιγκτονΕπισκεφθείτε το National Mall για ιστορικά μνημεία, μνημεία και μουσεία.

Θέλατε ποτέ να μάθετε πώς ζει ο Πρόεδρος; Μπορείς! Ο Λευκός Οίκος είναι ανοιχτός για δημόσιες ξεναγήσεις, απλώς φροντίστε να κάνετε κράτηση για την επίσκεψή σας πολύ εκ των προτέρων είτε μέσω του τοπικού αντιπροσώπου του Κογκρέσου είτε για διεθνείς επισκέπτες μέσω της τοπικής πρεσβείας των ΗΠΑ. Μπορείτε να επισκεφθείτε την Παρασκευή και το Σάββατο το πρωί. Αν θέλετε να ξεναγηθείτε, σας προτείνουμε μια περιήγηση στο Καπιτώλιο. Αυτό είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο και έχει μερικές διαφορετικές εκθέσεις για εξερεύνηση. Και πάλι, φροντίστε να κλείσετε την επίσκεψή σας εκ των προτέρων. 

Μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κτίριο του Καπιτωλίου, στην περιοχή Capitol Hill του DC, βρίσκεται η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στον κόσμο - η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου. Διαθέτει έναν απίστευτο αριθμό πάνω από 170 εκατομμύρια αντικείμενα επιτόπου σε περισσότερες από 470 γλώσσες, ενώ φιλοξενεί επίσης συναυλίες, διαλέξεις και εκθέσεις. Για να εισέλθετε, πρέπει να λάβετε ένα χρονομετρημένο πάσο (δωρεάν) και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο αντικείμενα επιτόπου. Ακόμα κι αν δεν είστε βιβλιοφάγος, η επίσκεψη στη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στον κόσμο είναι εκπληκτική. 

Όχι ακριβώς στο κέντρο της πόλης, αλλά πολύ κοντά στο ζωολογικό κήπο, μπορείτε να βρείτε Ουάσιγκτον Εθνικός Καθεδρικός Ναός. Αν και οι ΗΠΑ δεν είναι γνωστές για τα θρησκευτικά τους κτίρια, αυτός ο καθεδρικός ναός είναι ο έκτος μεγαλύτερος στον κόσμο. Απολαύστε τη γραφική θέα από την κορυφή ή ακούστε ένα ρεσιτάλ οργάνων. Αυτός ο καθεδρικός ναός ήταν ο τόπος των προεδρικών κηδειών και πολλών ιστορικών στιγμών, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου κηρύγματος της Κυριακής που εκφωνήθηκε από τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ. 

3) Δροσερά σημεία στο DC Μακάρι να μπορούσα να ζήσω ξανά για πρώτη φορά

@jessicarosehood αχ τι θα έδινα να τα ξαναδώ για πρώτη φορά. Σχολιάστε το δικό σας παρακάτω! #ΕΝΑ Δ #dctiktok #Ουάσιγκτον #dcthings #thingstodoindc #dctok ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

Μερικά μέρη είναι τόσο όμορφα, τόσο συναρπαστικά, τόσο αξέχαστα, τίποτα δεν θα πλησιάσει ποτέ αυτό το συναίσθημα που είχατε όταν τα είδατε για πρώτη φορά. Εδώ είναι πέντε μέρη στην Ουάσιγκτον, DC που θα σας κάνουν να νιώσετε ακριβώς αυτό. 

Η Μουσείο Hirshhorn είναι ένα μουσείο τέχνης με κήπο γλυπτών κοντά στο National Mall. Είναι το εθνικό μουσείο μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης, με εκδηλώσεις και εκθέσεις που αλλάζουν τακτικά από διεθνούς φήμης καλλιτέχνες. Αυτό που κάνει αυτό το μουσείο τέχνης ξεχωριστό και ξεχωρίζει είναι ο τρόπος που εξερευνά την τέχνη και τις ιδέες της εποχής μας εκθέσεις και εγκαταστάσεις. Μια εγκατάσταση που έχει καταλάβει το διαδίκτυο πρόσφατα είναι το «One with Eternity» του Yayoi Kusama, το οποίο είναι καθηλωτικό και διαδραστικό. Μπορείτε επίσης να περιπλανηθείτε στον γαλήνιο κήπο και την πλατεία με τα γλυπτά ή να συναντήσετε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη σε μια εκδήλωση που φιλοξενείται στο μουσείο. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Υπάρχουν περισσότερα για τους λάτρεις της τέχνης και για τους λάτρεις της τεχνολογίας: το ΑΡΤΕΧΟΥΣΑ DC είναι ένας πρώτος στο είδος του χώρος τέχνης με περιστρεφόμενες καθηλωτικές εγκαταστάσεις. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Μνημείο της Ουάσιγκτον, το ARTECHOUSE σας προσφέρει πειραματικές εμπειρίες με επίκεντρο την τέχνη, την επιστήμη και την τεχνολογία. Αν αυτό δεν έχει πολύ νόημα για εσάς, απλά φανταστείτε το εντελώς αντίθετο από ένα τυπικό μουσείο. Και αν αυτό δεν έχει νόημα, τότε υπάρχει ένα φουτουριστικό κοκτέιλ μπαρ στο χώρο του ξενοδοχείου που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε όλα αυτά! Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις. Είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα. 

Το να δείτε την Ιαπωνία κατά τη διάρκεια της εποχής των ανθισμένων κερασιών είναι σίγουρα ένα ταξίδι με λίστα κουβάδων. Μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο, μπορείτε να επισκεφθείτε το Παλιρροιακή λεκάνη την άνοιξη για ένα εξίσου όμορφο θέαμα. Το Tidal Basin είναι μια τεχνητή δεξαμενή ανάμεσα στον ποταμό Potomac και το κανάλι της Ουάσιγκτον, δίπλα στο National Mall. Χτισμένο τον 19ο αιώνα, προσφέρει μια όμορφη και γαλήνια ανάπαυλα από το θόρυβο και τη φασαρία της πόλης. Το φεστιβάλ Cherry Blossom λαμβάνει χώρα συνήθως μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου, όταν τα όμορφα άνθη ανθίζουν και δίνουν στην πόλη μια απαλή ροζ πινελιά. Μπορείτε να νοικιάσετε και κουπιά για μοναδική θέα στην πόλη. 

Παλιρροιακή λεκάνηΕπισκεφθείτε το Φεστιβάλ Cherry Blossom στο Tidal Basin μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου.

Όλοι αγαπούν μια καλή αγορά, σωστά; Στην καρδιά της ιστορικής γειτονιάς Capitol Hill, μπορείτε να βρείτε το Ανατολική Αγορά, μια τεράστια λαϊκή αγορά που στεγάζεται σε ένα πλινθόκτιστο κτίριο του 19ου αιώνα. Περιπλανηθείτε ανάμεσα σε εκατοντάδες πωλητές που προσφέρουν φρέσκα τρόφιμα τοπικής παραγωγής και παραγωγής. Τα Σαββατοκύριακα οι δρόμοι και οι πλατείες γύρω από την Eastern Market γεμίζουν με ντόπιους αγρότες που πουλούν φρέσκα προϊόντα, καθώς και την υπαίθρια αγορά με αντίκες, τοπικές τέχνες και χειροτεχνίες και ηθικά εισαγόμενα αγαθά. 

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό στη λίστα μας είναι ένα μέρος που ονομάζεται Urban Roast. Αυτό το οικογενειακό καφέ και κοκτέιλ μπαρ υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία, είτε απολαμβάνετε έναν γκουρμέ καφέ, ένα σπεσιαλιτέ κοκτέιλ ή ένα από τα σύγχρονα κοινόχρηστα πιάτα τους. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη στο DC, ειδικά τα Χριστούγεννα. Οι τοίχοι στο εσωτερικό είναι καλυμμένοι με λουλούδια, η εποχική διακόσμηση κρέμεται από τις οροφές και οι επιγραφές νέον λάμπουν στο βάθος. Δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε ανάμεσα στη λήψη φωτογραφιών του φαγητού ή του χώρου!

4) Καλώς ήρθατε στο μοναδικό τμήμα νεκροταφείων LGBTQ+ στον κόσμο 

@ghostlyarchive Ευτυχισμένος # υπεροχή από το μοναδικό νεκροταφείο με τμήμα LGBTQ+ #νεκροταφείο #νεκροταφείο #cemeterytiktok #graveyardtiktok #ταφόπετρα #Ουάσιγκτον #fy ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται Εθνικό νεκροταφείο του Άρλινγκτον όταν πάνε στην Ουάσιγκτον, καθώς είναι ακριβώς απέναντι από το ποτάμι στη Βιρτζίνια και μπορείτε να επισκεφτείτε τον τάφο του John F. Kennedy και της Jackie Kennedy Onassis. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποτίσετε φόρο τιμής στους τάφους ορισμένων γνωστών ακτιβιστών LGBTQ+, τότε θα πρέπει να επισκεφτείτε το Νεκροταφείο του Κογκρέσου που έχει μια «gay γωνιά». Βρίσκεται κοντά στο Καπιτώλιο και είναι ο τόπος ανάπαυσης πολλών μελών του Κογκρέσου που πέθαναν στην υπηρεσία, καθώς και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων. Στη «γωνιά των ομοφυλοφίλων» θα βρείτε ταφόπλακες πολλών σημαντικών ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, όπως ο Frank Kameny και ο Leonard Matlovich, ένας ομοφυλόφιλος βετεράνος του Βιετνάμ που απολύθηκε από τον στρατό λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού. Στην ταφόπλακα του θα βρείτε τις οδυνηρές λέξεις: «Όταν ήμουν στρατιώτης, μου έδωσαν ένα μετάλλιο για τη δολοφονία δύο ανδρών και μια απαλλαγή επειδή αγαπούσα έναν». 

Το τμήμα έχει γίνει ένας εμπνευσμένος χώρος συγκέντρωσης για τους ζωντανούς, με τον τάφο του Matlovich να είναι ένα κεντρικό σημείο που μοιάζει με ιερό. Πολλά ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχουν παντρευτεί μπροστά στο μνημείο, οι συνεδρίες γιόγκα γίνονται στο παρεκκλήσι, ενώ περιστασιακά γίνονται και βραδιές κινηματογράφου. Αλλά ανεξάρτητα από το πώς θα επιλέξετε να τιμήσετε τους νεκρούς, αυτός ο ιστότοπος παραμένει ένας σημαντικός ιστότοπος LGBTQ+ στην πρωτεύουσα της Αμερικής. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι έχει να προσφέρει η Ουάσιγκτον, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Washington.org/LGBTQ.

Διαβάστε περισσότερα για την Ουάσιγκτον, DC στο TravelGay! χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ και Εμβληματικά LGBTQ+ σημεία για επίσκεψη στην Ουάσιγκτον, DC.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στην Ουάσιγκτον DC

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στην Ουάσιγκτον από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Washington DC για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας