Εξερευνώντας τη σκηνή του Gay Bar του Μπαλί

Εξερευνώντας τη σκηνή του Gay Bar του Μπαλί

Τα gay μπαρ του Μπαλί είναι ένα διασκεδαστικό περιβάλλον για να εξερευνήσετε τη γκέι σκηνή.

Με μια όμορφη ακτογραμμή, ορυζώνες με βεράντα και ηφαιστειακά τοπία, το Μπαλί ήταν πάντα ονειρεμένος προορισμός για πολλούς. Και δεδομένου ότι είναι ως επί το πλείστον ινδουιστικό νησί, είναι επίσης ένα ανοιχτό και αποδεκτό μέρος για τους γκέι ταξιδιώτες.

Αυτή η αποδοχή δεν είναι ποτέ πιο εμφανής από ό, τι στο Seminyak όπου τέσσερα γκέι μπαρ βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.

Έκδοση 1 στο Μπαλί μπαρΣκεφτείτε τα τέσσερα μπαρ ως αδέλφια Ανακατέψτε καλά είναι το παλαιότερο ακολουθούμενο από Μπαλί Τζο. Και όπως συμβαίνει με τα τυπικά μικρότερα αδέλφια, Bottoms Up και Γραμμή προσώπου αγνοούνται ως επί το πλείστον.

Αρχικά, οι Mixwell και Bali Joe ξεκίνησαν και οι δύο ως straight bar, αλλά αφού ο Mixwell έκανε τη μετάβαση, ο Bali Joe ακολούθησε σύντομα.

Όπως και με τα περισσότερα αδέλφια, ο παλαιότερος κάνει τα πάντα λίγο καλύτερα με το δεύτερο μεγαλύτερο να προσπαθεί πολύ να μιμηθεί τον μεγαλύτερο αδερφό του. Ως αποτέλεσμα, ο ανταγωνισμός και η αντιπαλότητα υπάρχει πάντα μεταξύ των δύο φραγμών.

Ανακατέψτε καλά

Η διακόσμηση του Mixwell είναι πολύ αρτ ντεκό, με ασημί και λευκή ταπετσαρία, πολυελαίους και ένα κομψό χώρο μπαρ. Έχει καλύτερο σύστημα φωτισμού και ήχου από το Bali Joe's. Και τα δύο μπαρ διαθέτουν νυχτερινές παραστάσεις και χορευτές go-go, αλλά οι ερμηνευτές στο Mixwell αποδίδουν καλύτερα και τα παιδιά είναι πιο καυτά.

Έκδοση 3 στο Μπαλί μπαρ

Μπαλί Τζο

Τούτου λεχθέντος, το Bali Joe's έχει την αναγνώριση ονόματος και για πολλούς προστάτες είναι εξίσου καλό με το Mixwell. Όλα καταλήγουν σε θέμα γούστου. Το Bali Joe έχει πολύ καλύτερη σκηνή από το Mixwell's και ο χώρος είναι ευρύτερος, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους ανθρώπους.

Είναι όμως πιο σκούρο, με κυρίως μαύρους τοίχους, αλλά έχει πιο άνετα καθίσματα. Και τα δύο μπαρ έχουν μικρές περιοχές για χορό, γεγονός που καθιστά λίγο δύσκολο να διοχετεύσει τον εσωτερικό του Τζον Τρόβολτα.

Μετά τις 11 μ.μ., οι δύο ράβδοι είναι εξίσου γεμάτες, και με τις μπάρες να είναι δίπλα, το πλήθος ρέει μπρος-πίσω με ευκολία, συνήθως μεταφέροντας τα ποτά τους (το πώς διατηρούν τον έλεγχο των γυάλινων σκευών τους είναι ένα μυστήριο). Το προσωπικό στα μπαρ είναι επίσης πολύ φιλόξενο και μετά από λίγες επισκέψεις θα υποδεχτεί τους πελάτες που επιστρέφουν ως πολίτες.

Bottoms Up

Το Bottoms Up προσπαθεί πολύ να προσελκύσει πελάτες χρησιμοποιώντας πολλούς υπαλλήλους για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εισέλθουν, αλλά το μπαρ αγωνίζεται να ανταγωνιστεί τους μεγαλύτερους αδελφούς του. Το Facebar πληρώνει το χειρότερο με λίγους έως καθόλου προστάτες. Το DIX Club, ανάμεσα σε Mixwell και Bali Joe's, έχει ήδη κλείσει.

Έκδοση 2 στο Μπαλί μπαρΕίναι σαφές ότι αυτή η περιοχή είναι κορεσμένη, καθώς τα άλλα δύο μπαρ παλεύουν να συνεχίσουν. Θα ήταν υπέροχο να ανοίξουν επιπλέον μπαρ σε άλλα μέρη του Μπαλί, όπως στο πρόσφατο ισχίο Canggu ή ακόμα και στην υπερ-ανεπτυγμένη και πολύ ευθεία περιοχή Kuta.

Προς το παρόν, ωστόσο, οι επισκέπτες στο Μπαλί μπορούν να απολαύσουν τα αξιοθέατα και τους ήχους αυτών των μπαρ. Όλοι έχουν έναν υπέροχο συνδυασμό γκέι, στρέιτ, ηλικιωμένοι, νέοι, λευκοί και Ασιάτες πελάτες - καθιστώντας τους μια πραγματικά διαφορετική και διασκεδαστική εκτροπή.

Διαβάστε περισσότερα: Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μπαλί.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Μπαλί

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Μπαλί από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπαλί για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας