Γκέι διακοπές στο Φορτ Λόντερντεϊλ

Οι καλύτερες γκέι παραλίες στο Φορτ Λόντερντεϊλ

Ανακαλύψτε τις καλύτερες αμμώδεις ακτές του Φορτ Λόντερντεϊλ

Το Φορτ Λόντερντεϊλ είναι μια εντυπωσιακή πόλη από μόνη της, ωστόσο, αυτό που κάνει αυτόν τον κόμβο γκέι κουλτούρας τόσο ξεχωριστό είναι οι εντυπωσιακές παραλίες του. Οι παραλίες στο Φορτ Λόντερντεϊλ είναι μερικές από τις καλύτερες στη Φλόριντα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, κερδίζοντας τακτικά βραβεία και φιλοξενούμε μερικά από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της χώρας και κάποια απίστευτη καραμέλα!

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο παράκτιο τοπίο της περιοχής και οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν άφθονο περιβάλλοντα από την παραλία, από τραχύ δασικούς όρμους έως απλωμένες λωρίδες άθικτης λευκής άμμου. Οι παραλίες του Φορτ Λόντερντεϊλ είναι επίσης πολυσύχναστες τοποθεσίες δραστηριότητας με μια σειρά από θαλάσσια σπορ, υπαίθριες δραστηριότητες και διασκέδαση για κάθε ταξιδιώτη.

Εδώ είναι η λίστα με τις καλύτερες γκέι παραλίες στο Φορτ Λόντερντεϊλ και αυτές που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την πόλη.

Gay Beaches Φορτ Λόντερντεϊλ

Παραλία Sebastian Street

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ Γκέι: Το Sebastian Street Beach είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες των ΗΠΑ μεταξύ των ομοφυλόφιλων ταξιδιωτών, οι οποίοι συρρέουν στην παραλία για να απολαύσουν τον ήλιο όλο το χρόνο, απαλές λευκές άμμους και την τοπική ομοφυλοφιλική κοινότητα. Βρίσκεται στην καρδιά του Φορτ Λόντερντεϊλ και μόλις λίγα βήματα μακριά από τη λεωφόρο Las Olas, η παραλία είναι γεμάτη με θέρετρα και ξενοδοχεία και ως εκ τούτου συχνά γίνεται απασχολημένος κατά τους μήνες αιχμής.

Το γκέι μέρος της παραλίας μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στους δρόμους Sebastian και Castillo και είναι εύκολα προσβάσιμο με τα πόδια από την οδό Sebastian, τον κύριο κόμβο νυχτερινής ζωής και κοινότητας ομοφυλόφιλων στο Fort Lauderdale, με πολλά από τα πιο δημοφιλή και κομψά μπαρ της πόλης που βρίσκονται κατά μήκος αυτού ηλιόλουστη λεωφόρος.

Η Sebastian Street Beach κατατάσσεται επίσης στην κορυφή της δικής μας καλύτερες γκέι παραλίες στη Φλόριντα.

Παραλία Haulover Park

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΥΣΗ-ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ: Εάν τα ρούχα δεν είναι δικά σας, σκεφτείτε ένα ταξίδι στο Haulover Park Beach. Βρίσκεται στην ακτή του εκπληκτικού και βιολογικά διαφορετικού Haulover Park, αυτή η παραλία είναι προαιρετική για ρούχα, που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία, να περπατήσουν και να κολυμπήσουν στο γυμνό. Σε αντίθεση με τις περισσότερες παραλίες γυμνιστών, το Haulover Park Beach δεν είναι κρυμμένο ή εκτός δρόμου, είναι μια οικογενειακή τοποθεσία που προσφέρει τόσο ντυμένες όσο και γυμνές περιοχές, καθιστώντας την μια από τις καλύτερες γκέι παραλίες.

Η παραλία είναι επίσης μια δημοφιλής τοποθεσία με τους ομοφυλόφιλους ντόπιους και τους τουρίστες του Φορτ Λόντερντεϊλ, που έρχονται να χαλαρώσουν και να κάνουν ηλιοθεραπεία δίπλα στα μαγευτικά γαλάζια νερά. Το Haulover Park Beach είναι ένας συνδυασμός γαλήνης και διασκέδασης, με τους επισκέπτες να παίζουν συχνά frisbee στην παρθένα άμμο. Υπάρχει επίσης ένα εβδομαδιαίο φεστιβάλ φορτηγών τροφίμων, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε μια μεγάλη ποικιλία από κουζίνες.

Gay Beaches Φορτ Λόντερντεϊλ

Παραλία Terramar Street

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΚΟ: Μόλις λίγα λεπτά μακριά από την παραλία Sebastian Street, αλλά το ισχυρισμό μικρότερου πλήθους είναι η παραλία Terramar Street. Ένας άλλος δημοφιλής προορισμός για γκέι ταξιδιώτες και ντόπιους, η παραλία είναι τόσο όμορφη και γοητευτική όσο οποιαδήποτε άλλη στη Φλόριντα, αν και ελαφρώς πιο ήσυχη.

Ενώ η παραλία δεν έχει ιδιαίτερη έμφαση στους ομοφυλόφιλους, είναι σύνηθες να βρεις έναν αξιοσημείωτο γκέι πληθυσμό που απολαμβάνει τα ζεστά ρηχά νερά και τις ηλιόλουστες αμμουδιές που κάνουν την Terramar Street Beach τόσο ξεχωριστή. Η παραλία είναι ιδανική για γκέι ταξιδιώτες που ελπίζουν να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν σε μια άνετη παραλία με τον απαλό ήχο των κοντινών κυμάτων.

Παραλία βορειοανατολικού 18ου δρόμου

ΓΚΟΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ: Μικρότερη από την οδό Sebastian και σίγουρα πιο ήσυχη, η παραλία Northeast 18th Street μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά μόλις βρεθεί αξίζει μια επίσκεψη. Η κύρια παραλία για κρουαζιέρες ομοφυλόφιλων στο Φορτ Λόντερντεϊλ και εξίσου γραφική με τις υπόλοιπες, η παραλία Northeast 18th Street Beach είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ντόπιους ομοφυλόφιλους που αναζητούν διασκέδαση και σύνδεση με τις απαλές κλίσεις.

Οι επισκέπτες θα είναι συχνά σε θέση να βρουν γκέι άτομα που αναζητούν ευκαιρίες κρουαζιέρας στις πιο απομονωμένες περιοχές της παραλίας, οπότε αν αυτό είναι που είστε μετά φροντίστε να προσέχετε.

Gay Beaches Φορτ Λόντερντεϊλ

Παραλία Φορτ Λόντερντεϊλ

ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ: Το Fort Lauderdale Beach βρίσκεται σε απόσταση μόλις 7χλμ. Από τη λεωφόρο Las Olas και διαθέτει μερικά από τα πιο κομψά και πολυτελή εστιατόρια και μπαρ της πόλης. Ο πλακόστρωτος περίπατος και το βραβευμένο κυματοειδές τείχος εκτείνεται σε μήκος XNUMX μιλίων από την παραλία που είναι διάτρητο από πολλά θέρετρα και ξενοδοχεία. Η παραλία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεταξύ όλων των τουριστών και προστατεύεται πλήρως από ναυαγοσώστες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η παρθένα λευκή άμμος στην παραλία Fort Lauderdale είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε μετά από μια μέρα εξερεύνησης της πόλης.

Εάν η χαλάρωση δεν είναι το πράγμα σας, υπάρχει επίσης μια σειρά από θαλάσσια σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες διαθέσιμες πάνω και κάτω από την παραλία, όπως βαρκάδα, ιστιοσανίδα, τζετ σκι και rollerblading. Υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους στην παραλία Fort Lauderdale.

Παραλία Ντάνια

ΚΟΛΥΜΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ: Πιο ήσυχο, πιο πράσινο και πιο τραχύ από πολλές από τις γειτονικές της τοποθεσίες, το Dania Beach είναι ένα κομμάτι γαλήνης και ηρεμίας σε ένα συχνά δυνατό και πολυσύχναστο μέρος της Φλόριντα. Η παραλία Dania είναι μια από τις λιγότερο πολυσύχναστες παραλίες κοντά στο Φορτ Λόντερντεϊλ και είναι δημοφιλής στους ντόπιους και τους ψαράδες που επιθυμούν να ξεφύγουν από τις περιοχές παγίδων.

Το γειτονικό δάσος είναι πλούσιο και γεμάτο μονοπάτια και μονοπάτια, τα περισσότερα από τα οποία μπορούν να κάνουν ποδηλασία ή πεζοπορία και υπάρχουν πολλά κέντρα ενοικίασης ποδηλάτων σε κοντινή απόσταση. Το Dania Beach Pier είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στο Φορτ Λόντερντεϊλ για να πιάσετε φρέσκα και έτοιμα θαλασσινά και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους, ενώ εκτιμούν την εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

Παγκάκι

Παραλία Χόλιγουντ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΟΥΤΕΡ Το Χόλιγουντ βρίσκεται ήσυχα ανάμεσα στους κοσμοπολίτικους κόμβους του Φορτ Λόντερντεϊλ και του Μαϊάμι, και αυτό το πιο ήσυχο κομμάτι της ηλιόλουστης Φλόριντα φημίζεται για την όμορφη παραλία της. Το Hollywood Beach είναι γνωστό για τον παραλιακό πεζόδρομο μήκους 2.5 μιλίων που φτάνει κατά μήκος της ακτογραμμής, χωρίζοντας τα πολλά ξενοδοχεία που εκτείνονται σε μήκος από τη θάλασσα. Η περιοχή είναι γεμάτη από θέρετρα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει έλλειψη διασκέδασης για τους επισκέπτες.

Ο πολυσύχναστος περίπατος φιλοξενεί ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας με τα πόδια για σκύλους και ένα υδάτινο πάρκο. Τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες είναι άφθονα στην περιοχή, και το Hollywood Beach είναι ο ιδανικός προορισμός για μια ημερήσια εκδρομή ή μεγαλύτερη διαμονή.

Για μια σειρά από άλλα αξιοθέατα της πόλης, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Φορτ Λόντερντεϊλ.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Fort Lauderdale

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Φορτ Λόντερντεϊλ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Φορτ Λόντερντεϊλ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας