Το καλύτερο φαγητό του δρόμου στη Μπανγκόκ

Το καλύτερο φαγητό του δρόμου στη Μπανγκόκ

Η Μπανγκόκ είναι παγκοσμίως γνωστή για το φαγητό του δρόμου.

Μπορείτε να βρείτε σχεδόν οτιδήποτε μέσα Μπανγκόκ, απλά πρέπει να το ψάξεις. Αυτό ισχύει και για την κουζίνα! Η Μπανγκόκ είναι μια τεράστια, πολυσύχναστη πόλη με ποικίλο πληθυσμό. Είναι επίσης, με ορισμένα μέτρα, η πόλη με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο. Η κουζίνα είναι τόσο διαφορετική όσο θα περίμενε κανείς. Είναι επίσης γεμάτο χρώμα και γεύση.

Η Μπανγκόκ έχει μια από τις καλύτερες σκηνές φαγητού του δρόμου στον κόσμο. Σε πολλές δυτικές πόλεις, το φαγητό του δρόμου είναι υπερβολικά ακριβό και ελαφρώς θαμπό. Και όταν λέμε βαρετό εννοούμε σάντουιτς. Τόσα πολλά σάντουιτς! Στη Μπανγκόκ μπορείτε να αγοράσετε ένα μπολ με ατμό νόστιμο φαγητό για σχεδόν τίποτα.

Travel Gay ξεκίνησε τη ζωή ως γκέι οδηγός για την Μπανγκόκ. Δύο από τους ιδρυτές μας είναι ντόπιοι, οπότε έχουμε τον οδηγό για το καλύτερο φαγητό του δρόμου στην Μπανγκόκ. Μπορείτε να αγοράσετε φαγητό του δρόμου παντού στην Μπανγκόκ, γι 'αυτό διαβάστε αν θέλετε να ζήσετε το καλύτερο.

Chinatown Yaowarat Street Food

 

Chinatown Yaowarat Street Food

 

Ένα εξαιρετικό μέρος της Chinatown, το Yaowarat είναι γεμάτο από πλανόδιους πωλητές τροφίμων. Μπορεί να είναι πολύ απασχολημένος εδώ - όλοι θα ψάχνουν για street food! Εάν κατευθυνθείτε εκεί νωρίτερα μέσα στην ημέρα, οι ουρές θα είναι πιο εύχρηστες. Το κολλώδες ρύζι μάνγκο και το pad thai είναι πάντα καλές επιλογές.

Τρόφιμα δρόμου Samran Rat

 

Τρόφιμα δρόμου Samran Rat

 

Το Samran Rat είναι ένας μεγάλος γαστρονομικός κόμβος στην Μπανγκόκ και ένα εξαιρετικό μέρος για να δοκιμάσετε φαγητό στο δρόμο. Εδώ θα βρείτε το εστιατόριο Jae Fai, το πρώτο αστέρι Michelin street street της Ταϊλάνδης και άλλα παραδοσιακά ταϊλανδέζικα / κινέζικα πιάτα. Είναι αρκετά κοντά στο Δημαρχείο της Μπανγκόκ.

Το Raan Jay Fai είναι κάτι σαν θεσμός. Είναι τόσο καλό που έχει ένα αστέρι Michelin και εμφανίστηκε σε ένα ντοκιμαντέρ του Netflix που ονομάζεται Street Food. Η ομελέτα με καβούρι είναι διάσημη για κάποιο λόγο. Αυτό το μέρος είναι σχεδόν πολύ καλό - υπάρχουν πάντα μεγάλες ουρές έξω. Δεν μπορείτε να κλείσετε τραπέζι, οπότε απλά εμφανιστείτε και ελπίζετε ότι η ουρά δεν είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχουν πολλά καταστήματα σε κοντινή απόσταση, αν δεν μπορείτε να βρείτε μια θέση στο Jay Fai.

Φαγητό της οδού Rot Fai

 

Φαγητό της οδού Rot Fai

 

Η νυχτερινή αγορά Rot Fai αξίζει να εξερευνήσετε. Είναι ένα υπαίθριο παζάρι που πουλά μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων. Οι λάτρεις των παλαιών και των παλαιών θα τα πάνε καλά εδώ! Θα το βρείτε πίσω από το εμπορικό κέντρο Seacon Square. Είναι καλύτερο να πάρετε ταξί εκεί. Θα βρείτε άφθονο φαγητό του δρόμου στο Rot Fai, συμπεριλαμβανομένης της γευστικής ψησταριάς και κοκτέιλ σε καλή τιμή.

Jae Aun Bua Loy Nam Khing

 

Jae Aun Bua Loy Nam Khing

 

Μην χάσετε αυτό το μέρος αν έχετε γλυκό δόντι. Βρίσκεται στην Chinatown. Η ειδικότητα είναι το bua loy nam khing. Αυτά τα γλυκά από γλυκό αλεύρι ρυζιού είναι πιθανό να γίνουν το νέο αγαπημένο σας επιδόρπιο. Είναι γεμάτα με μαύρο βούτυρο σουσάμι και έρχονται για μπάνιο με νερό τζίντζερ. Πολύ καλό να χάσετε.

Σομ Ταμ Τζέ

 

Σομ Ταμ Τζέ

 

Εάν βρίσκεστε στην επιχειρηματική περιοχή Silom και σας αρέσει λίγο φαγητό στο δρόμο, κατευθυνθείτε στο Som Tam Jay So. Βρίσκεται σε έναν πιο ήσυχο δρόμο, αλλά εξακολουθεί να είναι απασχολημένος στο μεσημεριανό. Αυτή είναι η ιδανική επιλογή αν σας αρέσει το φαγητό σας πικάντικο. Το μενού είναι στα Ταϊλανδικά, αλλά μπορείτε να συζητήσετε τι προσφέρεται στα Αγγλικά. Το σπεσιαλιτέ είναι το σομά.

 

Είναι ασφαλή το φαγητό του δρόμου στην Μπανγκόκ;

 

Τα περισσότερα από αυτά θα είναι, αλλά υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις - θα βρείτε άγνωστα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο! Ένα πλεονέκτημα της αγοράς street food στην Μπανγκόκ είναι ότι μαγειρεύεται ακριβώς μπροστά σας, δίνοντάς σας μια ιδέα για τις συνθήκες υγιεινής. Κάντε τη δική σας κλήση. Αν δείτε ένα περίπτερο φαγητού που μοιάζει με χαμόγελο χωρίς κόσμο έξω, τότε ίσως το χάσετε. Αν δείτε μια μεγάλη ουρά ευχαριστημένων πελατών έξω, αυτό θα σήμαινε ότι έχετε βρει μια δημοφιλή και αξιόπιστη επιχείρηση.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Μπανγκόκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Μπανγκόκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπανγκόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας