Αφιέρωμα στον Τζούντι Γκάρλαντ του Fire Island

Howdy Gaybor - το αφιέρωμα του Fire Island εμπνευσμένο από την Judy Garland

Φανταστείτε τη σκηνή. Είναι γκέι Χριστούγεννα. Εκτός από το καλοκαίρι και συμβαίνει στην παραλία του Fire Island.

Όλοι γνωρίζουν ότι το Fire Island το καλοκαίρι είναι όπου θα βρείτε περισσότερους γκέι από ό,τι στη συναυλία της Mariah Carey.

Σε φόρο τιμής στο εικονίδιο που είναι η Τζούντι Γκάρλαντ, ο τραγουδιστής με έδρα τη Νέα Υόρκη, Σεθ Σάικς, κυκλοφόρησε μια διασκευή με θέμα γκέι στο Happy Harvest του τραγουδιστή (Howdy Neighbor) - από το MGM Musical του 1950 Καλή συγκομιδή.

Αντικατάσταση της λέξης με γείτονας με γκέιμπορ Σε πολλές περιπτώσεις, το βίντεο του Σάικς τον βλέπει να λέει γεια σε πολλούς από τους καυτούς γκέι γείτονές του στο όμορφο νησί της Φωτιάς. Ο Sikes λέει ότι το τραγούδι είναι ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια Garland.

Είπε: «Πάντα πίστευα ότι η εικόνα της Τζούντι που οδηγεί ένα τρακτέρ και τραγουδά αυτό το τραγούδι ήταν το πιο χαρούμενο - και γελοίο - πράγμα που είχα δει ποτέ. Είχα την τύχη να μείνω στο Fire Island Pines όλο το καλοκαίρι, και αφού όλοι εδώ κουνάνε πάντα με το χέρι ο ένας στον άλλο, συνέχισα να σκεφτόμουν, «ΠΡΕΠΕΙ να δανειστώ ή να κλέψω το τρακτέρ κάποιου και να φτιάξω μια εκδοχή του τραγουδιού με Pines !' Είχα σκοπό να αποτυπώσω την απόλυτη φιλικότητα αυτής της απόδρασης στο νησί.”

Για το μοντέρνο αφιέρωμα του βίντεο, ο Sikes έγραψε στίχους παρωδίας με τη βραβευμένη από τον Tony στιχουργό Lisa Lambert, η οποία συνεργάστηκε μαζί του σε όλα τα προηγούμενα βίντεό του.

Και για όσους από εσάς δεν έχετε πάει ποτέ στο Fire Island, το βίντεο που το συνοδεύει σας δίνει μια πολύ καλή ιδέα για την τοπογραφία του και το είδος των ανθρώπων που θα βρείτε εκεί κάθε καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα: Οι γκέι παραλίες του Fire Island.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Fire Island

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Fire Island από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Νησί Fire για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας