Ψωνίστε «Til You Drop στην Μπανγκόκ».

Ψωνίστε «Til You Drop στην Μπανγκόκ».

Επισκέπτεστε την Μπανγκόκ; Στη συνέχεια, φέρτε μια βαλίτσα. Θα το χρειαστείτε καθώς η Μπανγκόκ φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στην Ασία.

Η Ταϊλάνδη έχει δύο ανταγωνιστικούς χειριστές εμπορικών κέντρων - το Central και το Mall Group. Πουθενά δεν είναι πιο έντονος ο ανταγωνισμός παρά στο κέντρο της Μπανγκόκ, όπου βρίσκονται τα εμπορικά κέντρα και των δύο - χωρίζονται μόνο, και ίσως πιο κατάλληλα, από έναν ναό της Ταϊλάνδης. Μια λωρίδα ήρεμης και ήρεμης αντανάκλασης μεταξύ των ανταγωνιστικών γίγαντων.  

Το Mall Group's Siam paragon είναι το πιο λαμπερό των δύο, με έμφαση σε ευρωπαϊκές μάρκες υψηλών προδιαγραφών (Louis Vuitton, Prada κ.λπ.), έπιπλα και εκθεσιακούς χώρους αυτοκινήτων, με την Rolls Royce να είναι η τελευταία προσθήκη.

Σε μια υπαίθρια πλατεία με εκθαμβωτικές γιγαντιαίες οθόνες διαφήμισης είναι η πρόσφατα ανακαινισμένη και τώρα πολύ ωραία Σιάμ Σεντr, το οποίο φιλοξενεί διεθνή εμπορικά σήματα δρόμου (όπως το Superdry), τα κορυφαία καταστήματα αθλητικών ειδών παγκοσμίως, καθώς και τοπικές μάρκες μόδας της Ταϊλάνδης.

Συνδεδεμένο από ένα skywalk, είναι το τεράστιο του Central Group Κεντρικός Κόσμος - πλήρης με δύο πολυκαταστήματα και κάθε καταστήματα λιανικής που μπορεί να φανταστεί κανείς, τη δική του εξωτερική πλατεία και τις γιγαντιαίες οθόνες διαφήμισης.

Φαγητό, φαγητό και περισσότερο φαγητό.

Το φαγητό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό όλων των εμπορικών κέντρων και προσελκύει σταθερά τα πλήθη των καταναλωτών από τις 10πμ έως τις 10μμ, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η επιλογή είναι ατελείωτη, από διεθνή σούπερ μάρκετ υψηλών προδιαγραφών, σε γήπεδα τροφίμων και κάθε πιθανό τύπο εστιατορίου - από τα McDonalds και Starbucks, μέσω μιας σειράς ταϊλανδέζικων, κινέζικων, κορεατικών και ιαπωνικών εστιατορίων, από φθηνά και χαρούμενα έως ακριβά και ελίτ.

Τα εμπορικά κέντρα δεν είναι μόνο για ψώνια.

Και τα δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα διαθέτουν κινηματογράφους πολλαπλών οθονών, γυμναστήρια και χώρους εκδηλώσεων. Οι μεγάλες γειτονικές πλατείες συχνά γίνονται χώροι για τις πιο περίτεχνες εκκινήσεις προϊόντων και ειδικές εκδηλώσεις, όπως επιδείξεις μόδας. Είναι επίσης η σκηνή για μερικές από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του φεστιβάλ στην πόλη - τίποτα άλλο πλούσιο, για να μην πούμε τίποτα κακό, από τις ετήσιες χριστουγεννιάτικες εκθέσεις που εμφανίζονται στα μέσα Νοεμβρίου και παραμένουν τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Βασιλική αίθουσα Paragon φιλοξενεί τα πάντα, από pop έως Royal συναυλίες αφιερώματος, και μάλιστα φιλοξένησε μια συναυλία Fatboy Slim πριν από μερικά χρόνια. Ποτέ να μην ανεβείτε στη σκηνή, το CentralWorld διαθέτει έναν σημαντικό χώρο συνεδρίων ξενοδοχείων και έχει φιλοξενήσει τον μεγαλύτερο (και μερικά από τα καλύτερα) g Κύκλωμα γκέι χορευτικά πάρτι που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Songkran, της Ταϊλάνδης Πρωτοχρονιάς.

Είναι πολύ μακριά από μια πόλη σαν Λονδίνο όπου κατευθυνθείτε ενστικτωδώς σε διάφορα μέρη των περιοχών για διαφορετικούς τύπους διασκέδασης. Δεν πρόκειται να αποφασίσω σχετικά με την καλύτερη. Εάν έρχεστε στην Μπανγκόκ, τη Σιγκαπούρη ή άλλες μεγάλες ασιατικές πόλεις από την Ευρώπη, απλώς αφήστε την εντύπωση σας για το τι είναι ένα εμπορικό κέντρο στο σπίτι, μαζί με τα μάλλινα πουλόβερ σας και εξερευνήστε και απολαύστε την εμπειρία του ασιατικού εμπορικού κέντρου.

Κάντε κλικ εδώ για πλήρεις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων χαρτών για όλα τα κύρια εμπορικά κέντρα της Μπανγκόκ.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Μπανγκόκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Μπανγκόκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπανγκόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας