AKIRA Clinic & Spa

AKIRA Clinic & Spa

Νέος, ομοφυλόφιλος πάροχος υπηρεσιών σπα μασάζ στο Ανόι.

AKIRA Clinic & Spa

Εικονίδιο τοποθεσίας

2F, 8 Cat Linh, Cat Linh, Dong Da District, Ανόι, Vietnam

Η Akira Clinic προσφέρει σάουνα Onsen, υπηρεσίες μασάζ, περιποιήσεις προσώπου, περιποίηση δέρματος και σώματος, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα, σε ένα παραδοσιακό ιαπωνικό-βιετναμέζικο περιβάλλον, ενισχυμένο από τα αρώματα του ξύλου και των αιθέριων ελαίων.

Το Akira Spa είναι ένας δικός του κόσμος για εσάς ή/και τον σύντροφό σας για να χαλαρώσετε και να ανακαλύψετε τις απολαύσεις από τη θεραπεία. Θα απολαύσετε ένα φλιτζάνι τσάι με γεύσεις από το Βιετνάμ και το περιβάλλον εμπνευσμένο από την Ιαπωνία.

 

Καθημερινή: 10πμ - 10μμ

Σαββατοκύριακο: 10πμ - 10μμ

Πλησιέστερος σταθμός: 50 μέτρα από το Ναό Λογοτεχνία του Ανόι

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
θυρίδες
Massage
Μουσική
Ιδιωτικές εγκαταστάσεις ντους
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Τιμή AKIRA Clinic & Spa
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 48 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

J
John

3-Ιουν-2020

Καταπληκτική ατμόσφαιρα και εξαιρετικό μασάζ

Έχω κάνει τρεις διαφορετικές θεραπείες στην κλινική και το σπα Akira μέχρι στιγμής. Ένα από τα πιο καθαρά και χαλαρωτικά σπα στο Ανόι. Οι μασέρ είναι επαγγελματίες και το προσωπικό είναι γενικά φιλικό. Συνιστάται.
J
John

21-Μαΐου-2020

Μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες και εξαιρετική εξυπηρέτηση

Επισκέφθηκα το Akira clinic & spa αφού άκουσα πολλές καλές κριτικές για το μέρος από διάφορες πηγές. Δεν απογοητεύτηκα. Το ίδιο το μέρος δεν είναι μόνο πολύ καθαρό και με επαγγελματική εμφάνιση, αλλά και διακοσμημένο αρμονικά. Η εξυπηρέτηση ήταν συνολικά καλή, συμπεριλαμβανομένου του μασάζ, αν και σε σύγκριση με το κανονικό μου μέρος λίγο πιο ακριβό. Σίγουρα θα επιστρέψει!
A
Alex

12-Μαΐου-2020

Το πρέπει να έχει στο Ανόι

Δοκίμασα πολλά μέρη για μασάζ στο Ανόι, αλλά όταν ανακάλυψα το Akira Clinic and Spa ένιωσα πλήρως ικανοποιημένος. Το σπα είναι καθαρό και ωραίο, ο ιδιοκτήτης είναι τόσο επαγγελματίας και οι μασέρ κάνουν τέλεια δουλειά. Μην το χάσετε, αυτό είναι απαραίτητο!!!
A
Alex

12-Μαΐου-2020

alex

Δοκίμασα πολλά μέρη για μασάζ στο Ανόι, αλλά όταν ανακάλυψα το Akira Clinic and Spa, βρήκα το must have. Το σπα είναι ωραίο και καθαρό, ο ιδιοκτήτης είναι τόσο επαγγελματίας και οι μασέρ κάνουν τέλεια δουλειά. Μην το χάσετε!!!!
J
Justin

2-Nov-2019

Καλή εγκατάσταση και καλό μασάζ

Πήγα στο κατάστημα μασάζ Akira χθες. Όλο το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό και φιλικό. Το μασάζ είναι επίσης καλό. Ειδικά οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καθαρές και σύγχρονες.
e
edward

15-Οκτ-2019

Τέλειο σπα

Το Akira Spa είναι ένα πολύ καθαρό και ευχάριστο μέρος. Οι υπάλληλοι είναι πολύ ευγενικοί και δεν ζητούν συμβουλές. Έχω πάει σε πολλά σπα στο Ανόι, αλλά αυτό είναι ένα πολύ ικανοποιητικό μέρος. Τα προϊόντα σπα είναι επίσης καλύτερα επειδή χρησιμοποιούν καλά. Η ήσυχη μουσική θεραπεύει επίσης το κουρασμένο σώμα και μυαλό. Φεύγω από το Ανόι σήμερα και σκοπεύω να πάω ξανά στην αρίκα. Αυτό είναι ένα σπα που θα ήθελα να συστήσω σε όσους ανοίγουν το Ανόι.
K
Kelvin

23-Σεπ-2019

Ήσυχο ενώ το προσωπικό ήταν πραγματικά επαγγελματικό

Ήμουν ευχάριστα έκπληκτος από την ατμόσφαιρα και την επαγγελματική στο Akira spa. Ο χώρος είναι καλόγουστος και ήσυχος ενώ το προσωπικό ήταν πραγματικά επαγγελματικό. Χρειαζόμουν ένα ταϊλανδέζικο μασάζ για χαλάρωση και μου άρεσε.
A
Alex

10-Σεπ-2019

Πλήρης ευδαιμονία

Η επίσκεψή μου στο Akira Spa ήταν μια απόλυτη ευτυχία. Έκανα ένα μασάζ με λάδι διάρκειας 60 λεπτών όπου ο θεραπευτής μου έκανε τους κόμπους από τις λεπίδες και τον λαιμό μου. Επειδή ήταν πολύ χαλαρωτικό και καταπραϋντικό, έκανα τα σαράντα μου μάτι μέσα στην αίθουσα μασάζ. LOL Το προσωπικό έδωσε εξαιρετική εξυπηρέτηση. Μου αρέσει επίσης η ηρεμία του τόπου. Ανυπομονώ να δοκιμάσω τις άλλες υπηρεσίες περιποίησης στην επόμενη επίσκεψή μου. Ευχαριστώ πολύ!
U
Uts

1-Σεπ-2019

Πρέπει να τα ελέγξετε!

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, ήταν πραγματικά μια εκπληκτική εμπειρία να καταβροχθίσω πλήρως το σώμα μου από το χαλαρωτικό ζύμωμα του μασέρ μου. Με καλωσόρισαν με ένα ζεστό τσάι επιλέγοντας το είδος μασάζ που ήθελα να κάνω. Περίμενα λίγα λεπτά για να ετοιμάσω το δωμάτιό μου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μασάζ, βίωσα την πλήρη χαλάρωση και για να μην αναφέρω την ήρεμη μουσική που έπαιζαν με τον ήχο της φύσης. Το καλό με τον μασέρ ήταν ότι μπορούσε εύκολα να προσαρμοστεί στο είδος της πίεσης που προτιμάτε. Έχοντας κάνει το μασάζ, επέλεξα να κάνω ένα ντους για να απαλλαγώ από το λάδι γύρω από το σώμα μου. Μπόρεσα ακόμη και να δοκιμάσω το άρωμά τους δωρεάν πριν φύγω. Η υπηρεσία ήταν αποτελεσματική και έγκαιρη. Όλοι ήταν επαγγελματίες και φιλόξενοι. Μου αρέσει η ηρεμία και η αισθητική του χώρου. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτό το σπα.
D
D

20-Aug-2019

Απολαυστική επίσκεψη

Είναι η πρώτη μου επίσκεψη στο Ανόι. Χθες πήγα για ένα άλλο SPA που αποδείχθηκε ότι ήταν λίγο γκέτο και κυρίως σεξ. Έχοντας βρει το Akira στο Διαδίκτυο που φαινόταν να είναι ένα πιο πολυτελές SPA, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Και αποδείχθηκε μια ευχάριστη εμπειρία. Επέλεξα το μασάζ hotstone. Ήταν χαλάρωση και ανακούφιση του μυός της πλάτης μου πολύ. Ο μασέρ ήταν κατάλληλος, τρυφερός και επαγγελματίας. Σίγουρα θα επέστρεφα.
S
SW

5-Ιουλ-2019

Ένα πολύ φιλόξενο μέρος

Το αφεντικό είναι πολύ φιλικό και ευγενικό με τους πελάτες. Το προσωπικό είναι καλά εκπαιδευμένο και επαγγελματικό. Έκανα το συνδυασμό μασάζ προσώπου και σώματος και ήταν όντως πολύ ωραίο!! Συνολικά, έμεινα πολύ ικανοποιημένος με την υπηρεσία. Απολαυστική εμπειρία εδώ! :ΡΕ
J
John

29-Μαΐου-2019

Ειρηνικό και ευχάριστο μασάζ

Με εξέπληξε ευχάριστα η ατμόσφαιρα και ο επαγγελματισμός στο Akira. Ο χώρος είναι καλόγουστος και ήσυχος ενώ το προσωπικό ήταν επαγγελματικό και αποτελεσματικό. Χρειαζόμουν ένα πραγματικό μασάζ λόγω κάποιου πόνου στην πλάτη και το έπαθα.
M
McMathew

23-Apr-2019

Ωραίο μέρος για χαλάρωση

Καθαρό και καλό μέρος για 1 ή 2 άτομα. Γιατί έχουν μόνο 2 χώρους για μασάζ σώματος και κανένα happy end. Πολύ ευγενικό gay spa.
C
Carel

12-Φεβ-2019

Μέσο σπα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους

Αυτό είναι περισσότερο ένα σπα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους παρά ένα πραγματικό σπα για ομοφυλόφιλους. Είναι πολύ καθαρό και χαλαρωτικό. Η περιποίηση προσώπου ήταν πολύ καλή. Το μασάζ είναι αυτό για το οποίο πλήρωσα, ωστόσο πλήρωσα περισσότερα για το μασάζ στομάχου από το σουηδικό μασάζ, και χρειάστηκε περίπου τον ίδιο χρόνο με το δικό μου. Τίποτα αισθησιακό στο σπα - είχα την ίδια υπηρεσία στο σπα του ξενοδοχείου μου και έπρεπε να ξοδέψω χρόνο και χρήματα για να ταξιδέψω σε αυτό.
M
Mohamed

29-Ιαν-2019

Σαν έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο!

Εντελώς διαφορετικό από τον έξω κόσμο. Ήμουν εντελώς υποτονική από τη διάταξη, ο χώρος δεν ήταν μεγάλος αλλά πολύ όμορφος και καλλιτεχνικός. Επιπλέον, το προσωπικό μασάζ έκανε πολύ καλά, αποκατέστησε την πλάτη και τα πόδια μου απολύτως.
M
Mohan

16-Ιαν-2019

Όχι στην πραγματικότητα γκέι ή ερωτικό

Όταν ήμουν στο Ανόι για διακοπές, ένας χρήστης του Grindr με έκανε ping λέγοντας ότι πρόσφερε σεξουαλικό μασάζ στο Akira. Περίμενα ότι θα ήταν ένα σκιερό μέρος. Αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα καλαίσθητο σπα με υπέροχη ατμόσφαιρα. Ολόκληρο το σπα είναι χαμηλό φωτισμένο και ακούγεται χαλαρωτική μουσική και το προσωπικό είναι εξαιρετικά ευγενικό. Επέλεξα ένα μασάζ σώματος μόνος μου αφού δεν είχα πολύ χρόνο. Με συνόδευσε στο δωμάτιο μια όμορφη και ερωτική κοπέλα και εδώ περίμενε έναν άντρα μασέρ. Μου έκανε μασάζ στον λαιμό για περίπου δέκα ή δεκαπέντε λεπτά και μετά άφησε έναν νεαρό όμορφο μασέρ να αναλάβει. Το ξηρό μασάζ του ήταν πολύ ωραίο, αλλά το μασάζ με λάδι ήταν πολύ απογοητευτικό. Για το ένα, χρησιμοποίησε πολύ λίγο λάδι και δεύτερον, τα κτυπήματα του ήταν εσκεμμένα αργά. Σχεδόν σαν να είχα παγώσει στον χρόνο. Το μασάζ δεν ήταν ούτε χαλαρωτικό ούτε διεγερτικό. Το ντους ήταν μια ευχάριστη εμπειρία, ωστόσο.
R
Rowan

25-Δεκ-2018

Καταπληκτικό μασάζ !!

Ήρθα εδώ 24/12/18 11 π.μ. για ένα συνδυασμό προσώπου + μασάζ. Δεν έλαβα το άρωμα και το Mochi που αναφέρθηκε στην προηγούμενη αφίσα, αλλά δεν έχει σημασία... το μασάζ ήταν ένα από τα καλύτερα που έχω λάβει ποτέ!! (Δεν το λέω ελαφρά) ο μασέρ είχε απίστευτα δυνατά χέρια και μπράτσα τα οποία χρησιμοποίησε για εκπληκτικό αποτέλεσμα (σφιχτό αλλά όχι επώδυνο). Η περιποίηση του προσώπου ήταν ενδελεχής και παρατήρησα ότι το πρόσωπό μου ένιωσα πιο λείο μετά, αλλά δεν μου ξεχώρισε τόσο πολύ όσο το μασάζ. Ελπίζω ότι όλοι οι μασέρ τους έχουν το ίδιο επίπεδο τεχνογνωσίας. Τέλος, ο διευθυντής του καταστήματος ήταν πολύ προσεκτικός και ευγενικός. Μου είπε ότι ο χώρος ήταν ανοιχτός μόνο 3 μήνες και εκτίμησε τα σχόλιά μου. Ελπίζω να διατηρήσουν τα υψηλά πρότυπα με την υπηρεσία.
P
Pack

27-Nov-2018

Πρέπει να δοκιμάσετε

3 ημέρες στο Ανόι πήγα εκεί 2 φορές για σύνθετο σώμα και πρόσωπο. Δεν έκανα ποτέ περιποίηση προσώπου, αλλά κάποια στιγμή με έπεισε το χαριτωμένο αγόρι. Χώρος, μουσική, φως, άρωμα ανακατεμένα είναι ωραίο για χαλάρωση, σχεδόν κοιμάμαι ενώ με κάνουν μασάζ. Το δέρμα μου είναι πολύ διαφορετικό αφού το έκανα είναι λείο, απαλό, τόσο σφιχτό. μου αρέσει
C
Colkev

8-Nov-2018

Ένα καταπληκτικό μέρος στο Ανόι

Ήθελα να δώσω τη γνώμη μου για το Akira Spa. Ήμασταν πρόσφατα στο Ανόι (την περασμένη εβδομάδα) και καταλήξαμε να πάμε στο Akira δύο φορές για μασάζ και μία από αυτές τις φορές για θεραπεία προσώπου επίσης. Το σπα είναι διακοσμημένο με γούστο και είναι γαλήνιο. Το προσωπικό είναι τόσο ευγενικό. Το μασάζ είναι κορυφαίο. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα πιο χαλαρωτικό μέρος ανάμεσα στο χάος που είναι το Ανόι. Το σπα είναι δύο ορόφους από το επίπεδο του δρόμου και έχετε πρόσβαση στο κτίριο μέσω του δρόμου που εισέρχεται στο κτίριο. Υπάρχει μια πινακίδα "Akira Spa" στον δρόμο, ακριβώς στα αριστερά του κτιρίου. Πραγματικά είναι μάλλον εύκολο να το βρεις. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό που περιποιήθηκε τον σύντροφό μου και εγώ κατά τη διάρκεια των δύο επισκέψεών μας εκεί. Θα επιστρέψουμε σίγουρα!!
T
Tony

22-Σεπ-2018

Περισσότερα για εξερεύνηση μετά το επίσημο άνοιγμα

Επιστροφή στο Ανόι το Σαββατοκύριακο στις 09/20, έκλεισα γρήγορα το ραντεβού μου στο Akira για τον ίδιο συνδυασμό προσώπου/σώματος. Η ίδια η υπηρεσία μασάζ παραμένει εξαιρετική και πίστευα ότι ξύπνησα με τα δικά μου βροντερά ροχαλίσματα...XD Δύο νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι τώρα διαθέσιμα για τους πελάτες που παραγγέλνουν τον συνδυασμό "πρόσωπο+σώμα": 1. Ιαπωνικά σνακ Εμπειρία (Matcha Tea and Mochi) 2. Συλλογή αρωμάτων (Δωρεάν Δοκιμή) Βασικά, το Akira σας σερβίρει κάτι εξωτικό για να δοκιμάσετε μετά το μασάζ και μπορείτε να φύγετε από το SPA με το επιλεγμένο άρωμα σας, εάν θέλετε να πάρετε το επόμενο ραντεβού αμέσως μετά. Αυτά είναι δύο προσεγμένα χαρακτηριστικά/πλεονεκτήματα, δεδομένου ότι η υπηρεσία τελειώνει με ντους. Περιμένω να έρθουν περισσότερα πράγματα στο Akira. Φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να δημιουργήσουν τα δικά τους πρότυπα, και αυτό κάνει την εμπειρία μου διαφορετική από τα άλλα SPA.
T
Tony

13-Σεπ-2018

Επαγγελματική εξυπηρέτηση στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα

Επισκέφτηκα το Akira στις αρχές Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια του soft-opening. Το SPA διαθέτει κοινόχρηστο χώρο για περιποιήσεις προσώπου και δύο ιδιωτικές αίθουσες για μασάζ σώματος. Παρήγγειλα μια βασική περιποίηση προσώπου και ένα μασάζ σώματος. Διήρκεσε περίπου 2 ώρες και απόλαυσα κάθε λεπτό. Αν περιμένετε να περάσετε ένα χαλαρωτικό απόγευμα ή βράδυ ανάμεσα στα ταξίδια σας, θα συνιστούσα στους επισκέπτες να κάνουν έναν βασικό συνδυασμό προσώπου και σώματος όπως έκανα εγώ. Σίγουρα ελπίζω ότι θα το διατηρήσουν στο Akira, μέχρι την επόμενη φορά που θα επιστρέψω στο Ανόι.
B
Brandon

9-Σεπ-2018

Υπέροχο μασάζ στην Ακίρα!

Μετά από 2 μεγάλες διεθνείς πτήσεις, έφτασα στο Ανόι. Το Akira Soa ήταν πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μου και έκλεισε ένα μασάζ για εκείνο το απόγευμα. Έλαβα ένα υπέροχο, επαγγελματικό και χαλαρωτικό μασάζ που χρειαζόμουν πολύ μετά από τόσο καιρό σε αεροπλάνο! Ο μασέρ μου (συγγνώμη, δεν θυμάμαι το όνομά του) είχε υπέροχη αίσθηση της αφής, πολύ ελκυστική και με βοήθησε να βγάλω όλους τους κόμπους. Το σπα είναι πολύ καθαρό. Είμαι στην πόλη μόνο για λίγες μέρες και σίγουρα θα προσπαθήσω να επιστρέψω για ένα μασάζ προσώπου και ένα άλλο μασάζ.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.