Anantara Mai Khao Phuket Villas

5-Star Hotel in 888 Moo 3, Mai Khao Beach, Πουκέτ, Ταϊλάνδη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.1

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 173 ψηφοφορίες

Τιμή Βίλες Anantara Mai Khao Phuket
Ιδιωτική πισίνα. Εξαιρετικό φαγητό και μπαρ.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Αυτό το υπέροχο παραθαλάσσιο θέρετρο βρίσκεται στην παραλία Mai Khao, δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Sirinath. Τοποθετημένο σε ένα όμορφο τοπίο σχεδιασμένο από τον διάσημο Bill Bensley, το θέρετρο διαθέτει ιδιωτική παραλία, 5 εκλεκτές επιλογές για φαγητό, ένα βραβευμένο σπα και προσφέρει μαθήματα γιόγκα και ταϊλανδέζικης μαγειρικής.

Το Anantara Mai Khao Phuket προσφέρει 83 βίλες με πισίνα που βρίσκονται γύρω από μια ήσυχη λιμνοθάλασσα. Κάθε κατάλυμα έχει εκπληκτική θέα στον κήπο ή στη λιμνοθάλασσα. Οι ταϊλανδέζικου στιλ, ιδιωτικές βίλες (180+ m²) διαθέτουν μεγάλη μπανιέρα terrazzo, ξαπλώστρες και ιδιωτική πισίνα. Οι παροχές του δωματίου περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, μηχανή εσπρέσο, βάση σύνδεσης για iPod και δωρεάν Wi-Fi. Το ακίνητο είναι πλήρως κλιματιζόμενο.

Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τον τροπικό παράδεισο που περιβάλλει τις βίλες στη στεριά ή στη θάλασσα. το Anantara προσφέρει πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες αναψυχής, όπως καταδύσεις, ψάρεμα, γιόγκα, muay thai και εκδρομές με ποδήλατο.

Τα εστιατόρια βρίσκονται σε ένα δεντρόσπιτο, στην ακτή, ακόμη και στην άκρη της λιμνοθάλασσας - εκπληκτική θέα και μοναδικές γεύσεις εγγυημένες.

Βρίσκεται σε απόσταση 40 λεπτών με ταξί για τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων Patong Μια εξαιρετική επιλογή αν σκοπεύετε να χτυπήσετε τα μπαρ μερικές νύχτες την εβδομάδα.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

A/C

Μπαρ

παραλία

Δωρεάν Wi-Fi

Γυμναστήριο

Ξενοδοχείο

Χόμπι

Massage

Εστιατόρια

Κατάστημα

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Βίλες Anantara Mai Khao Phuket

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Πουκέτ

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.