Γειά σου φίλε

Γειά σου φίλε

Η καλύτερη gay σάουνα του Kaohsiung με εβδομαδιαίο θεματικό πάρτι.

hi-MAN

Εικονίδιο τοποθεσίας

3/F, 228 Nanhua Rd, Sanmin District, Kaohsiung, Ταϊβάν, 807

Σήμερα: Happy Hour 6 μ.μ. - 7 μ.μ. - Κάθε Πέμπτη
Αύριο: Happy Hour 6 μ.μ. - 7 μ.μ. - Κάθε Παρασκευή
Η καλύτερη gay σάουνα του Kaohsiung (άνοιξε το 2013). Το hi-MAN διαθέτει ξηρή σάουνα, χαμάμ, ντους, μπαρ, τραπεζαρία, γυμναστήριο σε χώρο 400 m². Υπάρχει επίσης WiFi, πρόσβαση στο internet, χώρος καπνιστών και καραόκε.

Η σάουνα φιλοξενεί εβδομαδιαίες θεματικές εκδηλώσεις, όπως Mask Party, Bare Session, Towel Night κ.λπ. - ελέγξτε τη σελίδα τους στο Facebook για την ατζέντα. Διατίθενται ετήσια συνδρομή και φοιτητικές εκπτώσεις.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό MRT Kaohsiung Main.高雄市 三民 區 南華 路 228 號 3 樓

Καθημερινή: 00:00 - 12:00

Σαββατοκύριακο: 12:00 - 00:00

Χαρακτηριστικά:
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Γειά σου φίλε
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 26 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

J
Jon

24-Apr-2019

Επίσκεψη ώριμου λευκού άντρα

Σκέφτηκα να μην πάω στη σάουνα HiMan, καθώς άκουσα ότι οι ώριμοι τύποι σαν εμένα, δεν θα ήταν δημοφιλείς, είμαι 58 χρονών και είχα μια μπάλα! Οι τύποι με κοιτούσαν στο ντους, και μόλις μπήκα στο χαμάμ, τα χέρια ήταν παντού πάνω μου. Θα πάω μερικές ακόμη φορές πριν φύγω από το Kaoshuing. Τι περισσότερο μπορώ να πω? Το λάτρεψα.
J
Jack

8-Ιαν-2019

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν γεμάτο

Πήγε εκεί την Πέμπτη το βράδυ. Μεταξύ 6:30 και 7:30, η είσοδος ήταν μόνο 100 TWD. Ως εκ τούτου, ήταν ακόμα γεμάτο όταν φτάσαμε στις 9 μ.μ. Η τοποθεσία είναι εντάξει, ένα μεγάλο χαμάμ, ιδιωτικά δωμάτια και ένα σκοτεινό δωμάτιο. Το πλήθος ήταν πολύ ανάμεικτο, από τα 20 έως τα 45. Λίγο άβολο - οι περισσότεροι τύποι φορούσαν εσώρουχα. Εγώ ως εμφανίσιμος τύπος αρκούδας, διασκέδασα πολύ εκεί.
Y
Yujin

31-Ιαν-2016

προειδοποίηση για αρκούδες, pandas και chubs

ποσοστό: 500 NT για 16 ώρες 250 για 6 ώρες Μόλις βγήκα από αυτό το σπα και μαντέψτε τι; Αρκούδες σαν εμένα δεν είναι ευπρόσδεκτες για παιχνίδι. Και οι επισκέπτες του σπα είναι στην πλειοψηφία τους αδύνατοι και ημιμυώδεις τύποι. Μην σπαταλάτε χρήματα. βρείτε άλλο μέρος
L
Lucas

19-Δεκ-2015

Υπέροχο μέρος για παρέα και διασκέδαση

Το μέρος είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του μετρό KH. Το προσωπικό ήταν εξυπηρετικό και φιλικό. Δεν είναι απασχολημένος παρά μόνο μετά τις 7 το απόγευμα. Τόνοι καυτών τύπων και μερικοί όχι και τόσο καυτοί. Πάντα διασκεδαστικό στο χαμάμ και στο σκοτεινό δωμάτιο βίντεο. Πολύ καθαρό σε σύγκριση με τα άλλα στο KH
L
Lucas

9-Δεκ-2015

Ωραίο μικρό γκέι σπα / σάουνα

Ωραίος καθαρός χώρος για να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε. Η είσοδος είναι στον 3ο όροφο και μπορείτε να δείτε τη σήμανση από το δρόμο. Μπαίνεις και ο συνοδός ζητά 250 NT$ που είναι μόνο περίπου 9$ USD. Πήγα Τετάρτη απόγευμα μιας και όλοι οι φίλοι μου δουλεύουν και δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω. Περίμενα ότι ολόκληρο το μέρος θα ήταν άδειο και θα μπορούσα απλώς να πάρω ατμόλουτρο ή σάουνα. Το μέρος ήταν σχετικά άδειο, αλλά υπήρχαν μερικοί ελκυστικοί τύποι εκεί από τις αρχές της δεκαετίας του '20 έως τα μέσα της δεκαετίας του '40. Τα παιδιά ήταν φιλικά και ευγενικά. Ο χώρος ήταν καθαρός και όλα πολύ καλά διατηρημένα. Έχουν επίσης χώρο καπνιστών. Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό με τα σπασμένα κινέζικα μου.
G
Gar

28-Σεπ-2015

Δυστυχώς όχι για όλους.

Επισκέφτηκε το hi man μετά από πολλές υπέροχες εμπειρίες στο Han's Xi men Taipei. Διαβάστε τις κριτικές και κλείσατε ένα ξενοδοχείο για μια εβδομάδα σε KAOHSIUNG. Το χειρότερο λάθος θα μπορούσα να κάνω. Το προσωπικό δεν θα μπορούσε να μην έδειχνε ενδιαφέρον και να πληρώσει την υποστήριξη πελατών ή την ελάχιστη φιλικότητα ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ταίριαζα στην ατζέντα των νέων (δεκαετιών του '450) της Ανατολικής Ασίας που δείχνει ο λογαριασμός τους στο Facebook. Η εγκατάσταση είναι αρκετά μικρή στο επίπεδο. Η εγκατάσταση τουαλέτας κυριολεκτικά βρωμάει τους χώρους με αμμωνία, ούρα και είναι πολύ δυσάρεστη στη χρήση. Κάποιος πρέπει να ζητήσει ένα χάρτινο ποτήρι από το προσωπικό για να το χρησιμοποιήσει για νερό. Δεν δίνεται απολύτως τίποτα που με άλλες σάουνες δίνονται τακτικά. Οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσες, φλιτζάνια κλπ.....Όχι εδώ! Το ακριβό κόστος των 500 $ Ταϊβάν $ ή εάν είστε αλλοδαπός $ XNUMX Ταϊβάν $ ... και καμία πιθανότητα οποιασδήποτε ανδρικής επαφής. Ένιωθα σαν λεπρός! Βαρετό τηλεοπτικό πορνό και η ίδια εγγραφή βίντεο ξανά και ξανά! Τα περισσότερα βράδια είναι σχεδόν απασχολημένα με μια χούφτα ανδρών που κοιτάζουν, σε αγνοούν και προχωρούν με αποστροφή. Πολύ μοναχικό μέρος για να επισκεφθείτε και να αγνοηθείτε! Αυτή ήταν η πιο εχθρική, μη ανταμοιβή, δυσάρεστη εμπειρία σάουνας που έχω υπομείνει ποτέ και είμαι ομοφυλόφιλος ταξιδιώτης που ταξιδεύει για μήνες το χρόνο σε πολλά gay μέρη και σάουνες σε όλο τον κόσμο.
d
dingdong

2-Μαΐου-2015

πρώτο χρονοδιακόπτη

Αυτή η γκέι σάουνα είναι ανοιχτή σε όλους ακόμα κι αν είστε Ταϊλανδός, Ινδονήσιος ή Φιλιππινέζος. Είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε check in στη σάουνα σας>
R
Rowan

30-Ιαν-2014

Παραδόξως καλό

Μετά από μια "αξέχαστη" εμπειρία στη σάουνα Adam (δείτε την κριτική μου), ήμουν διστακτικός σχετικά με την επίσκεψή μου στη σάουνα hi man στις 30/1/14 στις 11:30 - 5 π.μ. Όντας κινεζική παραμονή πρωτοχρονιάς, φοβόμουν μια άλλη πόλη-φάντασμα ενός τόπου... Αλλά τι έκπληξη! Πολλά παιδιά από τα μέσα της δεκαετίας του '20 μέχρι νωρίς το πρωί (3'ish). Η εγκατάσταση άνοιξε το 2013, επομένως αναμένετε ότι οι ανέσεις θα είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση (και ήταν). Αυτό όμως που ξεχώρισε περισσότερο για μένα ήταν ο ενθουσιασμός και η φροντίδα του προσωπικού. Εκτός από εμφανίσιμο και ευδιάθετο. Παρατήρησα έναν από αυτούς να ρωτά ευγενικά αν ένας θαμώνας ήταν εντάξει επειδή φαινόταν να λιποθύμησε σε έναν από τους καναπέδες. Εάν το προσωπικό της σάουνας φροντίζει τους θαμώνες, τότε μπορεί κανείς να περιμένει ότι θα φροντίσει και τη σάουνα. Σίγουρα αξίζει να πάτε!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία