Le Sun Lyon (ΚΛΕΙΣΤΟ)

Le Sun Lyon (ΚΛΕΙΣΤΟ)

Le Sun Lyon (CLOSED)

Εικονίδιο τοποθεσίας

rue Sainte-Marie des Terreaux 3, Λυών, Γαλλία, 69001

Μεγάλη γκέι σάουνα και σπα με σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως γυμναστήριο, υδρομασάζ, πισίνα, ιδιωτικά δωμάτια, κρουαζιέρες κ.λπ.

Τακτοποιημένο μέρος και πολλά καυτά παιδιά. Το Le Sun είναι ανοιχτό κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

Καθημερινή: Δευ-Τρί 12:30 - 02:30

Σαββατοκύριακο: Κυρ 13:00 - 03:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
Τιμή Le Sun Lyon (ΚΛΕΙΣΤΟ)
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 30 ψηφοφορίες

L
Lu

16-Φεβ-2020

Υπέροχη εμπειρία!

Ήμουν εκεί με έναν φίλο την Πέμπτη και σίγουρα είχαμε μια αξέχαστη εμπειρία, είμαστε 2 λεσβίες και νιώσαμε υπέροχα!
R
Rasmus

28-Οκτ-2018

Πολύ καλή εμπειρία

Ήμουν εκεί σήμερα και πέρασα υπέροχα. Υπέροχο περιβάλλον, ζεστοί Γάλλοι τύποι και φιλικό προσωπικό. Ο μπουφές ήταν επίσης καλός. Σίγουρα θα πάω ξανά εκεί :-)
E
Emery

16-Σεπ-2018

Απέρριψε 15 Σεπ 18

Δεν είναι ένα μέρος για να πάτε εάν είστε μαύροι και μοναχικός επισκέπτης - μόλις απομακρύνθηκα από τη σάουνα. Είπε να επιστρέψω την Τετάρτη. Γιατί να το κάνετε αυτό όταν είστε εκεί μόνο για το Σαββατοκύριακο. Όχι πέντε αστέρια φοβάμαι. Αυτό κατέστρεψε την πρώτη μου εμπειρία στη Λυών σε σημείο που δεν μπορώ να έρθω ξανά εδώ.
G
Gordon

20-Nov-2017

Τι εμπειρία σάουνας

Ακόμα κι αν δεν πάρετε μερικά, το Le Sun αξίζει την είσοδο 21 ευρώ. Το πάρτι χορού αφρού γύρω στις 4:5 είναι θεϊκό. Η δράση έρχεται νωρίς περίπου στις 6 με 7 μ.μ. ώρα της Κυριακής. Ένας νόστιμος πλήρης γαλλικός μπουφές σερβίρεται γύρω στις XNUMX μ.μ. Το Le Sun ήταν το αποκορύφωμα της επίσκεψής μου στη Λυών!
R
RF

27-Φεβ-2017

Μια ωραία εμπειρία

Πήγαμε επίσης εκεί την Κυριακή και είχαμε μια ωραία επίσκεψη. Λέγεται ότι οι Γάλλοι άνδρες είναι λίγο ντροπαλοί, αλλά οι εγκαταστάσεις ήταν υπέροχες και καθαρές. Και ωραίες περιοχές κρουαζιέρας όλα σε ινδικό θέμα. Με πολλά αγάλματα, ξυλουργεία κ.λπ. Όταν επισκεφθούμε ξανά τη Λυών, σίγουρα θα επιστρέψουμε. Αν πρέπει να τους δώσω μια συμβουλή/σύσταση: θα έλεγα να πετάξετε έξω το χώρο του γυμναστηρίου και να τοποθετήσετε μια άλλη (υπέρυθρη) εγκατάσταση σάουνας ή μικρό yacuzzi. Χαιρετισμούς από ένα ζευγάρι Ολλανδών
I
Ian

12-Δεκ-2016

Σίγουρα μία από τις υπέροχες σάουνες στον κόσμο.

Ουάου. Πώς μπορεί κανείς να δώσει αυτά τα πέντε αστέρια δεν ξέρω. Ευφάνταστος, υποβλητικός, σέξι και γεμάτος καυτούς άντρες μια Κυριακή, αυτός είναι ο πιο κοντινός παράδεισος στη γη που θα βρεις ποτέ. Οι φωτογραφίες δεν αδικούν τη δαιδαλώδη κλίμακα του σχεδίου. Γεμάτο με ενδιαφέρουσες γωνίες και γωνίες, το κεντρικό κομμάτι είναι το μπαρ με άδεια χρήσης που μοιάζει να έχει εισαχθεί πλήρως από την Ινδία και η τεράστια πισίνα σπα. Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι η τιμή εισόδου περιελάμβανε ένα αλκοολούχο ποτό και ένα δείπνο σε μπουφέ. Τώρα που αλλού γίνεται αυτό; Μην σκεφτείτε καν να πάτε πουθενά αλλού. Πήγαινε εδώ. Δεν θα το μετανιώσεις.
I
Ian

25-Ιουλ-2021

Πείτε μου ότι το κλείσιμο είναι προσωρινό

Παρακαλώ πείτε μου ότι το κλείσιμο είναι προσωρινό. Σίγουρα ένα από τα πιο μοναδικά και όμορφα λουτρά στην Ευρώπη.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.