Sun City

Sun City

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς γκέι σάουνες του Παρισιού.

Sun City

Εικονίδιο τοποθεσίας

62 Boulevard de Sebastopol, Παρίσι, Γαλλία, 75003

Σήμερα: Γυμνό ή Jockstrap - Κάθε Πέμπτη

Μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες γκέι σάουνες στο Παρίσι. Συλλέξτε τις πετσέτες σας και περάστε από την εντυπωσιακή πόρτα αντίκες σε έναν άλλο κόσμο ηδονιστικής απόλαυσης.

Αυτή η όμορφη σάουνα με θέμα την Ινδία (3,000μ²) διαθέτει μια τεράστια εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, ιδιωτικές καμπίνες, σκοτεινό δωμάτιο, αίθουσα βίντεο, καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, lounge bar.

Απασχολημένος κάθε βράδυ της εβδομάδας και γεμάτος τα σαββατοκύριακα. Η είσοδος περιλαμβάνει αναψυκτικά, πετσέτες και προφυλακτικό.

Καθημερινή: 12:00 - 06: 00/2: 00

Σαββατοκύριακο: 12:00 - 06: 00/2: 00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Σκοτεινό δωμάτιο
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Λαβύρινθος
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Πισίνα
Τιμή Sun City
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 184 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

B
Ben Willis

7-Δεκ-2023

Ανεύθυνος

Αυτή θα μπορούσε να ήταν μια κριτική πέντε αστέρων με βάση την πελατεία εκεί την Κυριακή, αν όχι για την γελοία πολιτική τους σχετικά με τα προφυλακτικά. Είναι κρυμμένα πίσω από το μπαρ και πρέπει να τα ζητήσετε. (Το μπαρ είναι 2 ορόφους πιο κάτω από τις κύριες περιοχές όπου μπορεί να συνδέεστε btw). Καταλαβαίνω ότι είμαστε όλοι στην προετοιμασία και ότι μερικοί άνθρωποι δεν θα χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά αν έπεφταν από το ταβάνι, αλλά το να βάζεις τέτοια εμπόδια στο δρόμο (λογοπαίγνιο) είναι βαθιά ανεύθυνο για τον χώρο. Για να μην αναφέρουμε ότι τα προφυλακτικά είναι απίστευτα κακά και ουσιαστικά αχρησιμοποίητα.
T
Theo Tabot

22-Nov-2023

Dégradé et sale

Μέρος γιγαντιαίος αλλά πολύ παλιός, δεν ανακαινίστηκε ποτέ από τους ιδιοκτήτες του εδώ και 20 χρόνια. Βρώμικα, σκοτεινά ντους. διακόσμηση από χαρτόνι, πολύ υποβαθμισμένα πλακάκια και επενδύσεις τοίχων. Το φως, κυρίως κόκκινο-πορτοκαλί, είναι χλωμό και φρικτό. Πολύ έντονο φως όπου χρειάζεται λιγότερο (καμπίνες και διάδρομοι) και όχι αρκετό όπου χρειάζεται (τουαλέτες και ντους, στο σκοτάδι, για να μην βλέπετε τη βρωμιά και την έλλειψη συντήρησης κατά τη διάρκεια της ημέρας...)

Το μπαρ είναι μόνο ένα μπαρ κατ' όνομα: δεν υπάρχουν τραπέζια, καρέκλες ή διακοσμητικά για να προσκαλέσετε τους ανθρώπους να καθίσουν και να κοινωνικοποιηθούν, απλώς ένα μπαρ με άσχημα μίνι χάρτινα ποτήρια και σάντουιτς με ηλεκτρική σκούπα και ένας άδειος χώρος μπαρ, χωρίς έπιπλα, που χρησιμεύει περισσότερο ως μια αποθήκη και χώρος διέλευσης παρά ως χώρος για συζητήσεις ή διαλείμματα. Πιστεύουμε ότι ο ιδιοκτήτης θέλει μόνο να βγάλει χρήματα (το μέρος - το μέγεθος, η τοποθεσία και η παλιά φήμη υποχρεώνουν - είναι δημοφιλές) αντί να επενδύσει σε ένα ευχάριστο περιβάλλον αντάξιο μιας διεθνούς σάουνας του 21ου αιώνα. Με λίγα λόγια, θα ήταν καιρός να κλείσουμε και να ανακαινίσουμε πλήρως με γούστο και φροντίδα πελατών.

C
Curt M

2-Σεπ-2023

Διασκεδαστική βραδιά

Πήγα εδώ χθες το βράδυ Παρασκευή γύρω στις 10 μ.μ. Ήταν πραγματικά απασχολημένο και γεμάτο με πολλούς διαφορετικούς τύπους ανδρών. Το χαμάμ και το σκοτεινό δωμάτιο φαινόταν να είναι τα πιο δημοφιλή με πολλή διασκέδαση. Τουλάχιστον εμένα οι άνθρωποι φάνηκαν με σεβασμό και φιλικότητα. Είμαι αρκούδα στα 50 μου. Το προσωπικό ήταν φιλικό και εξυπηρετικό. Τεράστιο και πολύ λειτουργικό γυμναστήριο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια καλή προπόνηση. Θα μπορούσε να κάνει με και επιπλέον καθαρισμό; Ναι Θα μπορούσε να γίνει με λίγη ανανέωση; Ναι, ωστόσο το Παρίσι είναι πολύ κακομαθημένο για επιλογή όταν πρόκειται για σάουνα και αυτή η σάουνα σε σύγκριση με πολλές που έχω πάει σε όλο τον κόσμο ήταν πολύ καλή. Η δική μου οπτική φυσικά
P
Pierre

18-Φεβ-2020

Χάσιμο χρόνου (και χρήμα ...)

Το προσωπικό είναι αγενές, ορισμένοι πελάτες επιθετικοί και σίγουρα όχι ομοφυλόφιλοι, η πισίνα είναι κρύα...θα περπατήσετε χιλιόμετρα, θα ανεβείτε εκατοντάδες σκαλοπάτια όπως όλοι εδώ χωρίς να συμβεί κάτι ιδιαίτερο. Ακόμα και οι πολύ εμφανίσιμοι φίλοι μου δεν μπορούν να βρουν το alter ego τους σε αυτό το τεράστιο μέρος. Οι μικρότερες σάουνες είναι πιο φιλικές και διευκολύνουν τις επαφές. Η παγκόσμια μη φιλική ατμόσφαιρα είναι πιθανώς ένας από τους λόγους για αυτό. Υπάρχει ακόμα μέρος για σεξ στο Παρίσι;
P
Pepe

17-Aug-2019

ατελής

Μύριζε τρομερά, αρκετά βρώμικα, δυσάρεστα.
A
Asian

17-Ιουλ-2019

Η καλύτερη σάουνα

Πέρασα υπέροχα όταν επισκέφτηκα τον περασμένο Ιούνιο του 2019. Γνώρισα πολλούς Γάλλους που ήξεραν πώς να διασκεδάζουν.
A
Asian

14-Ιουλ-2019

Ιούνιος 2019

Είναι η καλύτερη σάουνα που πήγα όταν ταξίδεψα στο Παρίσι, τη Ρώμη και τη Μαδρίτη. Το προσωπικό είναι φιλικό. Οι άντρες είναι φιλικοί. Το πλήθος είναι ανάμεικτο. Κυρίως στα 30-40 τους. Μερικοί στα τέλη της δεκαετίας των 20 και στα τέλη της δεκαετίας του 40-50. Η πισίνα και το τζακούζι ήταν το καλύτερο μέρος. Μου άρεσε επίσης ότι το ποτό (νερό, σόδα, τόνικ κ.λπ.) είναι απεριόριστο και δωρεάν. Φέρτε τα δικά σας σανδάλια/παντόφλες μπάνιου γιατί θα σας κοστίσει 5 ευρώ αν ζητήσετε να έχετε ένα ζευγάρι. Δεν συνιστώ να είσαι ξυπόλητος.
S
Swithen

24-Ιουν-2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΣΟΥΝΑ

Οι εγκαταστάσεις σάουνας είναι παρεμπιπτόντως με τα αμέτρητα ιδιωτικά δωμάτια. Πολλοί ανελέητοι κύκλοι στους διαδρόμους από τους περισσότερους παίκτες που αναζητούν κάποιον κατάλληλο να μπει σε ένα δωμάτιο για κάποια δράση. Εξουθενωτικό και τελικά κλειστοφοβικό.
M
Mike

13-Ιουν-2019

Ωραία σάουνα, αξιοπρεπές πλήθος

Πήγε εδώ τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Όπως και άλλες σάουνες του Παρισιού, οι καλύτερες ώρες για να πάτε είναι περίπου 3:8-3:6 τα Σαββατοκύριακα και περίπου 8:XNUMX-XNUMX:XNUMX τις καθημερινές. Μου άρεσε αυτή η σάουνα, αν και καταλαβαίνω ότι δεν είναι τόσο μεγάλη όσο ήταν κάποτε, επειδή τη χώρισαν στη μέση για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ευθεία σάουνα. Αλλά παρόλα αυτά δεν ήταν μικρό σε καμία περίπτωση. Η πισίνα/τζακούζι/ατμόλουτρο/σάουνα βρίσκονται στο υπόγειο, μαζί με ένα σαλόνι με τηλεόραση. Μου άρεσε η ασιατική διακόσμηση, ήταν διασκεδαστικό και μοναδικό, αν και λίγο παλιό. Ένας όροφος πάνω από το επίπεδο του εδάφους είναι το μέρος όπου λαμβάνει χώρα το μεγαλύτερο μέρος της δράσης. Υπάρχει μια σειρά από ιδιωτικά δωμάτια καθώς και ένα μεγάλο δωμάτιο με κάποια περίεργα έπιπλα που προοριζόταν να είναι ένας "ανοιχτός χώρος" για μπερδέματα. Υπήρχε επίσης ένας σκοτεινός θάλαμος σε αυτόν τον όροφο. Ενώ μερικά δωμάτια είχαν τρύπες που συνδέονταν με άλλα δωμάτια (και ένα δωμάτιο είχε μερικές σκάλες που οδηγούσαν σε ένα γκλόρυχολ), αυτές οι τρύπες κόπηκαν σε τοίχους πάχους περίπου XNUMX εκατοστών! Έτσι, για τους τύπους gloryhole, αυτή μάλλον δεν είναι η κατάλληλη σάουνα για εσάς (το IDM θα ήταν καλύτερο). Ωραίο πλήθος, αρκετά νέος και κυρίως fit. Περισσότερο από το μερίδιο μαύρων και Άραβων ανδρών, αλλά και πολλών λευκών. Μια δημοφιλής σάουνα με πολλά παιδιά συνολικά. Σίγουρα αξίζει να το ελέγξετε όσο βρίσκεστε στο Παρίσι.
P
Peter J (56 yr old)

29-Μαΐου-2019

Απασχολημένος αλλά όχι πολλή δράση

Πήγαμε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Ο τόπος ήταν πολύ απασχολημένος, ωστόσο πολλοί τύποι έκαναν κύκλους και δεν γινόταν πολλή δράση. Πολλοί νεότεροι και μυϊκοί τύποι που ενδιαφέρθηκαν μόνο για τον εαυτό τους. Το χαμάμ και το σκοτεινό δωμάτιο ήταν οι μόνες πραγματικές περιοχές που έφευγαν. Τεράστιες εγκαταστάσεις και υπέροχοι χώροι. Front office φίλε, όχι πολύ φιλικό. Νεαρός λευκός μάγκας στον μπροστινό πάγκο και μπαρ φιλικό προς τους άνδρες.
P
Pascal

3-Mar-2019

le meilleur σάουνα parisien ...

Το καλύτερο από άποψη εξοπλισμού και πελατών, απλά ακούστε τις συμβουλές των πελατών για βελτίωση...
P
Pascal

17-Φεβ-2019

Prix ​​pour un con après 10ans de fidélité

Μια σάουνα πρέπει να σέβεται τους πελάτες της, δυστυχώς σήμερα στην είσοδο μου φέρθηκαν άσχημα ένας τύπος ασφαλείας (καινούργιος) και ο διευθυντής δεν επενέβη για να πει στην αγρυπνία να πέσει η επιχείρηση. Έχουν περάσει 10 χρόνια που πήγαινα σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο σε αυτή τη σάουνα - είμαι 51 χρονών και μισούσα να με πάνε για απατεώνα... ο ψεύτικος μου ζητούσε να ανοίξω τις ψεύτικες τσέπες της τσάντας μου: κάποιος ονειρεύεται, και όταν του είπε ότι δεν μπορούσα, με κατηγόρησε ότι δεν ήθελα να υποβληθώ στην έρευνα.
G
George

30-Nov-2018

Ωραίες εγκαταστάσεις - Αυτό είναι

Από πλευράς εγκαταστάσεων, είσαι σε μια απόλαυση. Ξόδεψαν πολλά χρήματα χτίζοντας αυτό το μέρος, αλλά δεν το συντηρούν. σιγά σιγά φθείρεται. όσον αφορά τα παιδιά. πολύ κακή συμμετοχή. Ο μέσος πελάτης ήταν τουλάχιστον 20 χρόνια μεγαλύτερός μου και είμαι 35. Δεν θα ξαναπήγαινα.
E
Etienne

9-Nov-2018

Δροσερός

Μου αρέσει. Παρακμιακό στυλ, λίγο βρώμικο, ενεργοποιεί τις στροφές μου, πολλοί τύποι της μόδας έτοιμοι να...
M
Markus

28-Σεπ-2018

υπέροχο μέρος

Πολλά διαφορετικά σχήματα, διασκέδαση σε χαμάμ, τζακούζι, σκοτεινό θάλαμο και καμπίνες.
M
Michael

24-Σεπ-2018

Ψεύτικη διαφήμιση σχετικά με δωρεάν κάρτα εισόδου

Πήγαμε εκεί με βάση τη διαφήμιση της δωρεάν κάρτας εισόδου, αλλά δεν ήταν αληθινό. Ο υπάλληλος δήλωσε ότι ήταν μια άλλη τοποθεσία, αλλά δημοσιεύτηκε η σωστή διεύθυνση σε αυτήν, ξεκάθαρα ένα κόλπο για να φέρει τους πελάτες στην τοποθεσία τους. Πρόθυμοι να πληρώσουν, αλλά όχι αφού κάναμε κόλπο να έρθουμε σε αυτήν την τοποθεσία. Τέτοια μέρη δεν αξίζουν να αποκτήσουν κανέναν πελάτη. Ενημερωθείτε για την προώθηση/διαφήμισή τους...
G
G

30-Aug-2018

αρκετά καλά

Πήγα εκεί με το BF μου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος. Αρκετά μεγάλο με πολλές μικρές σάουνες, σκοτεινό δωμάτιο και μια ωραία μεγάλη πισίνα. Τα παιδιά ήταν λίγο ηλικιωμένα, αλλά σε καλή κατάσταση και εμφανίσιμο. Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή να πάτε εκεί!
M
Mark

22-Ιουλ-2018

Ήταν διασκεδαστικό, αν και πολύ γαλλικό

Ήμουν στο Παρίσι μια-δυο μέρες και ήθελα συζήτηση και σεξ, χωρίς ιδιαίτερη σειρά. Το Σάββατο το βράδυ ήρθα εδώ και προς έκπληξή μου ήταν διασκεδαστικό. Υπήρχαν πολλοί νεαροί, πολύ ταιριαστοί άντρες, που δεν έμοιαζαν ότι ήξεραν πώς να κάνουν σεξ (δεν μπορούσαν να διαλέξουν από όλα τα προσφερόμενα!) Αλλά επίσης υπήρχε τόσο μεγάλο πλήθος που υπήρχε κάτι για όλους. Πέρασα πολύ καλά και οι πισίνες ήταν ένα ωραίο μέρος για να συναντήσω ανθρώπους για να συζητήσουμε, αν αυτό ήθελαν να κάνουν. Οι διαδικασίες του ντουλαπιού ήταν περίπλοκες και δεν εξηγήθηκαν, και ευτυχώς μια όμορφη καθαρίστρια μου έδωσε τις οδηγίες. Αλλά η διοίκηση θα πρέπει να φροντίσει οι νεοφερμένοι να καλωσορίζονται καλύτερα. Είναι απλά καλή δουλειά.
C
CanuckAbroad

8-Ιουλ-2018

Υπέροχο μέρος, πολύ διασκεδαστικό, καλοί άνθρωποι

Επισκέφτηκε την Παρασκευή γύρω στις 5 μ.μ. Πολύς κόσμος, μικτό πλήθος-φυλές, ηλικίες, ενδιαφέροντα. Χρήσιμη ρεσεψιόν - ήταν η πρώτη μου φορά και ο τύπος εξήγησε πώς λειτουργούσαν τα ντουλάπια και άλλα πράγματα. Τα γαλλικά μου δεν είναι υπέροχα, αλλά προσπαθώ και δεν φοβάμαι να γελάσω με τον εαυτό μου. Είμαι μεγαλύτερος (πάνω από 50) αλλά σε καλή κατάσταση και με αυτοπεποίθηση. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να έρθω σε επαφή και άφθονο μάτι για να κοιτάξουμε. Άνετο, καθαρό και χαλαρωτικό: Θα επιστρέψω την επόμενη φορά που θα είμαι στο Παρίσι.
l
luc

3-Ιουλ-2018

καλύτερο στην Ευρώπη από την άποψη του πλήθους

Είναι αλήθεια ότι οι εγκαταστάσεις δεν είναι πολύ νέες (για παράδειγμα το ντους είναι λίγο σπασμένο). Είναι αλήθεια ότι οι τουαλέτες είναι σπάνιες (μόνο 2 όσο εγώ τώρα). Δεν ήταν πολύ καθαρό αλλά ούτε βρώμικο. Η είσοδος ήταν 25€ αλλά με απεριόριστα σνακ και ποτά... Τα ντουλάπια ήταν εύχρηστα και ασφαλή... Υπάρχουν 3 ορόφους και όλα γεμάτα κόσμο (ήταν εκεί την Κυριακή). Ο πληθυσμός είναι αρκετά μικτός (τουρίστες/ντόπιοι, Ασιάτες, μαύροι, Άραβες, Καυκάσιοι, νέοι/μεγαλύτεροι, κ.λπ.). Οπότε πρέπει να πω ότι αν ο στόχος σας είναι να διασκεδάσετε, τότε είναι το σωστό μέρος. Ωστόσο, εάν ο στόχος σας είναι περισσότερη ηρεμία και ευεξία, τότε δεν είναι το σωστό μέρος.
M
Mitchell

7-Φεβ-2018

Εκπληκτικό

Πρώτη φορά στο Παρίσι, και ήταν επίσης η πρώτη φορά που είδα γκέι σάουνα στην Ευρώπη. Τόσο μεγάλο, ωραίο και δροσερό. Ένας μαύρος άντρας στο γραφείο μιλούσε αγγλικά, αυτό ήταν ωραίο γιατί όλοι οι άλλοι μιλούσαν γαλλικά.. Οι διακοπές μου στη σάουνα.. ήταν πολύ καλά. Σας ευχαριστώ παιδιά. -μαύρο από το Άμστερνταμ
A
Al

2-Apr-2018

ανακούφιση!

ευχαριστώ που είπατε ότι σας άρεσε αυτό το μέρος και ήταν καθαρό. Οι πάρα πολλές κριτικές είναι πιο αρνητικές. Σκοπεύω να το επισκεφτώ στο επόμενο ταξίδι μου στο Παρίσι σε λίγες εβδομάδες!
G
Glenn

28-Ιαν-2018

Η επίσκεψή μου στο Sun City

Διαβάζοντας τις κριτικές μπερδεύτηκα λίγο ως προς τα σχόλια. Σκέφτηκα λοιπόν να δοκιμάσω τη Sun City για τον εαυτό μου. Τι έκπληξη. Εύκολη εύρεση, εξαιρετικές εγκαταστάσεις, καθαρή, πολύ απασχολημένη σάουνα με πολλούς ζεστούς ντόπιους και τουρίστες. Θα συνιστούσα το Sun City. Έχω πάει σε πολλές gay σάουνες στα ταξίδια μου σε όλο τον κόσμο και πιθανότατα θα έλεγα ότι η Sun City είναι η καλύτερη που έχω πάει ποτέ για την ποιότητα των ανδρών και την ποιότητα των εγκαταστάσεων εκεί.
J
Joe

9-Nov-2017

Μεγάλο μεγάλο

Τίποτα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αυτή τη σάουνα με κανέναν τρόπο, κάποιος που έρχεται για σάουνα είναι κυρίως για να διασκεδάσει και να πάει μαζί της. Οι άνθρωποι συνεχίζουν να παραπονιούνται για την υπηρεσία που μερικές φορές με έκανε να αναρωτιέμαι αν γνωρίζουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ ξενοδοχείου και σάουνας. Ένα παράπονο για αγώνες που μας έκανε να λυπόμαστε τα θύματα, το να έχουμε τέτοια στάση δεν ήταν ποτέ καλό. Ελάτε στη σάουνα και μην περιμένετε πολλά διαφορετικά θα καταλήξετε σε πολύ βαθιά κατάθλιψη LOL! Ελάτε στη σάουνα και γίνετε άνθρωποι!
J
Jono

1-Nov-2017

Ηλικιωμένη σάουνα

Οι πελάτες είναι ώριμοι άνδρες κυρίως και μαύροι άνδρες. Λίγοι από τους άντρες δεν ξέρουν την έννοια του φλερτ και θύμωσαν επειδή τους κοιτούσα. Ρώτησαν με αγένεια ποιο είναι το πρόβλημα. Απάντησα γιατί ήταν εκεί και δεν μπορούσε να μιλήσει αγγλικά και συνέχιζε να προσβάλλει, υποθέτω, στα γαλλικά. Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπήρχε κανένας καυτός τύπος, λίγοι μέσοι τύποι και πραγματικά αλαζονικοί για τίποτα. Αν σας δοθεί η ευκαιρία δοκιμάστε ένα άλλο, μπορώ να πω ότι είναι πάντα έτσι.
J
Jay

29-Σεπ-2017

Χειρότερη εμπειρία ποτέ !!!!

Η χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών που είχα ποτέ στα 25 χρόνια της ζωής μου. Η Sun City προσφέρει φθηνότερες τιμές για όσους είναι κάτω των 26 ετών με αποδεικτικό ταυτότητας. Αφού έδειξε σε έναν από τους εργαζόμενους την ταυτότητά μου και εξήγησε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες ο μήνας είναι γραμμένος πριν από την ημέρα σε αντίθεση με το μετά την ημέρα που είναι η πρακτική στην Ευρώπη, αρνήθηκε να με ακούσει και συνέχισε να δηλώνει ότι ήμουν 26 ετών. από απογοήτευση έφυγα από το Sun City όταν συνειδητοποίησα ότι είχα το διαβατήριό μου που είχε τον μήνα γέννησής μου που προσδιορίζει τον μήνα γέννησής μου. Επιστρέφω και δείχνω το διαβατήριό μου στον άλλο εργαζόμενο που μου επιτρέπει να περάσω και δίνει το διαβατήριό μου στον εργαζόμενο με τον οποίο είχα ένα αρχικό πρόβλημα. Ως αποτέλεσμα του να αισθάνεται ηλίθιος που είχα αποδείξεις ότι έκανε λάθος όσον αφορά τη δική μου ηλικία, αρχίζει να με ανταγωνίζεται ρωτώντας γιατί αποφάσισα να επιστρέψω και τελικά μου λέει να φύγω. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο σχόλιο, αλλά δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο
M
Mike

19-Σεπ-2017

Δεν είναι φιλικό

Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού είναι αγενές και όχι φιλικό. Ένας από αυτούς με απείλησε ότι μπορεί να με διώξει από τη σάουνα. Νόμιζε ότι τον άγγιζα ενώ μου έκλεινε το δρόμο στο δρομάκι, εκτός από το ότι πήγαινε και περπατούσε στα σκοτεινά δωμάτια απλά έτσι χωρίς να κάνει τίποτα. Καθόλου καθαρή σάουνα... μυρίζει... Εκτός από αυτό είναι απλά καλό γιατί παίρνετε ένα δωρεάν εισιτήριο για το depot club αλλά όχι το Σάββατο.
S
Scott

16-Σεπ-2017

Το Sun City εξυπηρετεί το σκοπό του

Ως Αμερικανός, είχα επισκεφθεί το Παρίσι αρκετές φορές στο παρελθόν χωρίς να επισκεφτώ τη σάουνα. Λοιπόν, αυτή τη φορά. Αποφάσισα να διασκεδάσω. Έφτασα γύρω στις 10 μ.μ. μια Δευτέρα το βράδυ, περιπλανήθηκα στο σκοτεινό δωμάτιο και τελικά στην αίθουσα παιχνιδιών στο πίσω μέρος. Θεωρητικά, το σκοτεινό δωμάτιο θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι τόσο σκοτεινό, το μόνο που κάνετε είναι να μπείτε στους ανθρώπους. Μου αρέσει η ανωνυμία όσο και ο επόμενος, αλλά τουλάχιστον άσε με να δω τη σιλουέτα του! Τελικά βρήκα έναν τύπο «αγόρι της διπλανής πόρτας» (όπως εγώ) για να κατέβω. Η δεύτερη επίσκεψή μου ήταν επιτυχής, αλλά απογοητευτική. Έκανα κρουαζιέρα στο μέρος για λίγο (και πάλι μετά τις 10 μ.μ. της Τρίτης) και χωρίς να είχα τύχη όπως την πρώτη νύχτα, βρήκα μια καμπίνα και κατασκήνωση εκεί έξω και συνέχισα να παίζω με παιδιά καθώς σταματούσαν. Αρκετά από τα παιδιά ήταν διασκεδαστικά, ωστόσο άλλα ήταν πολύ πιεστικά και δεν έπαιρναν τις υποδείξεις μου να φύγουν (ή ακόμη και ένα άμεσο "οκ, ώρα να φύγω τώρα"). . Tl;dr -- οι δωρεάν καμπίνες είναι υπέροχες, η πελατεία χτυπιέται ή χάνεται. θα επέστρεφα.
Y
Yug

14-Aug-2017

Απογοητευμένος

Ναι, έχετε όλοι δίκιο όταν λέτε ότι δεν βοηθάτε και δεν ανταποκρίνεστε στους τουρίστες. Πλησίασα τον διευθυντή που είπε ότι η ιστοσελίδα είναι λάθος για την τιμολόγηση και όντως ήταν πιο ακριβό τις Δευτέρες 12-15!
T
Taro

5-Aug-2017

Ο ρεσεψιονίστ είναι κλέφτης

Πήγα στις 5 Αυγούστου γύρω στις 14:30. Αφού πλήρωσα την ακριβή αμοιβή στον ρεσεψιονίστ, είπε ότι δεν έχει λάβει χρήματα! Είναι απίστευτο ! Επέμενα ότι πλήρωσα. Δεν με άφησε να μπω. Μετά από καυγά, με άφησε να μπω χωρίς να μου δώσει καμία απόδειξη. Επειδή είμαι Ασιάτης και τουρίστας, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι ηλίθιος! Η διοίκηση πρέπει να ελέγξει το CCTV!
L
Lou

15-Ιουλ-2017

Εάν είστε ο σωστός "τύπος" αλλά ....

Ακόμα και τότε δεν υπάρχει καθόλου φιλική ατμόσφαιρα. Απλά ολοκληρώστε την επιχείρηση!!
J
Joe

19-Ιουν-2017

Εντελώς Παρίσι

Μην ξεχάσετε ποτέ να περάσετε σε αυτή τη σάουνα, μια από τις καλύτερες σάουνες σε όλες τις πολλές σάουνες που έχω πάει ποτέ. Μεγάλες και ευρύχωρες και εξαιρετικές επιλογές ανδρών από όλο τον κόσμο! Θα επιστρέψει για περισσότερα.
K
Kris

16-Mar-2017

Όχι πάντα τόσο καθαρό

Η ινδική/ινδουιστική διακόσμηση χρησιμοποιείται σε όλο το μέρος, γεγονός που του δίνει μια αυθεντική αίσθηση της Ανατολής. Το κοινό είναι πολύ διαφορετικό από νέους έως ηλικιωμένους, twink-hunk-bear και οτιδήποτε ενδιάμεσα, ντόπιους και τουρίστες. Αλλά και (πολύ περίεργα) ντυμένοι και άδυτοι άνθρωποι. Μπορώ να καταλάβω ότι είναι υποχρεωτικό να φοράτε κάποια ρούχα στο κομμάτι του γυμναστηρίου, αλλά από εκεί και πέρα ​​όλοι πρέπει να είναι απλά γυμνοί με πετσέτα. Η καθαριότητα δεν είναι πάντα καλή. Όσο πιο αργά γίνεται, τόσο περισσότερα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά θα βρείτε στο χαμάμ (τουλάχιστον είναι λογικά και χρησιμοποιούν προφυλακτικά). Η τουαλέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πρωκτικό ντους, αλλά αυτό σημαίνει ότι η επόμενη στέκεται βασικά σε λύματα.
I
Ian

16-Δεκ-2016

Αγνοήστε τα καροτσάκια.

Πιθανώς αδερφή του Le Sun στη Λυών, αυτή η εκπληκτική εγκατάσταση μοιράζεται μερικά από τα ίδια μοτίβα σχεδιασμού με μειωμένο, αλλά ευφάνταστο τρόπο. Θα χρειαζόταν πάρα πολλά λόγια για να περιγραφεί, οπότε ας πούμε ότι συνιστάται ανεπιφύλακτα. Παρευρέθηκα ένα απόγευμα Παρασκευής και ο χώρος ήταν γεμάτος καυτές άντρες όλων των τύπων. Λατρεύω αυτό το μέρος. Γρρρρρρρ....
M
Muh

3-Δεκ-2016

Οι ξένοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι για κάποια πράγματα

Ήμουν σε αυτή τη σάουνα 4 φορές ενώ ήμουν στο Παρίσι.. Ένας από το Γάλλο προσωπικό στην είσοδο έδωσε μερικές κάρτες για να έχουν πρόσβαση σε ένα χορευτικό κλαμπ κοντά, αλλά δεν δίνει τα εισιτήρια σε ξένους. Εγώ και οι Γάλλοι φίλοι μου είμαστε στην ίδια ηλικία και του έδωσαν πάσο αλλά όχι σε εμένα..
D
David

4-Nov-2016

Υπέροχη

Καταπληκτική εγκατάσταση. Πολύ απασχολημένος το βράδυ της Παρασκευής της επίσκεψής μου με μερικά πραγματικά καυτά παιδιά! Πραγματικά πολύ ζεστό στην πραγματικότητα... Το μέρος είναι μεγάλο με καλό χώρο για παιχνίδι. Η πισίνα ήταν ένα μεγάλο χαρακτηριστικό, καθώς ήταν αρκετά μεγάλη για να κολυμπήσετε αντί να είναι απλώς ένα μεγάλο τζακούζι όπως είναι οι περισσότερες πισίνες σάουνας. Τα δωμάτια είναι πολύ σκοτεινά ωστόσο και όταν η διασκέδαση με τόσο καυτούς τύπους είναι στο σκοτάδι δεν είναι αυτό που θέλετε :)
D
Dietmar

2-Οκτ-2016

Δεν συνιστάται

Στην πρώτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ επίσκεψή μου στο Παρίσι ήμουν στο Sun City την 1η Οκτωβρίου γύρω στις 11 μ.μ. αλλά ..... έκπληξη ..... ο μεγάλος στην πόρτα είπε ότι ήμασταν μεθυσμένοι και δεν θα μπούμε ποτέ η σάουνα. Οκ, δεν ήμασταν μεθυσμένοι, ούτε λίγο, γιατί δεν καταναλώσαμε αλκοόλ. Δεν μπορώ λοιπόν να προτείνω αυτό το μέρος γιατί θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο σε οποιονδήποτε. Έπρεπε να οδηγήσουμε περισσότερο από μία ώρα στη σάουνα και στη συνέχεια να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο ξανά μία πίσω. Αν εσύ θες να ρισκάρεις ...... κάνε το !
H
Henry

16-Ιουλ-2017

Το ίδιο σκατά μου συνέβη πριν από 2 χρόνια

Ο άντρας στην είσοδο είπε ότι ήμουν κουρασμένος, πράγμα που σήμαινε ότι ήμουν μεθυσμένος.
J
Jean marc

26-Ιουλ-2016

Πολύ ωραία

Préfèrer le dimanche après midi c'est de loin le meilleur moment pour trouver des beaux mecs . Cela reste πιθανό μενταγιόν la semaine mais c'est beaucoup plus aléatoire. Population mixte (très black blanc beur) heureusement que les blacks sont là pour relever le niveau ( c'est souvent les mieux gaulés). Super sale de gym et sale tele avec des films recents. Salle réservée aux fumeurs. Par contre ils ont problem avec les toilettes (pas assez nombreuses et très mal tenues) Accueil froid assez froid en général.
A
Asian

17-Ιουλ-2016

Παρίσι με πολλή αγάπη

Το Σαββατοκύριακο πέρασε στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια του ποταμού πλημμύρισε και στη συνέχεια αποφάσισε να επισκεφτεί τη σάουνα Sun City. Κύρια είσοδος ακριβώς μπροστά από τον πεζόδρομο, αλλά όπως και στην Ευρώπη κανείς δεν θα ενοχλήσει, η μεγαλύτερη σάουνα που έχετε επισκεφτεί ποτέ και ακόμα περισσότερα, LOL. Μικτή πολυκοσμία και ανάμεικτη ηλικία, που μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα φύγετε με κάτι να θυμάστε. Αρκετά μεγάλη σάουνα ατμού όπου μπορείτε εύκολα να βρείτε πάρα πολλές δραστηριότητες, μεγάλη πισίνα που σας επιτρέπει να κολυμπήσετε γύρω σας για να τραβήξετε την προσοχή και σίγουρα θα καταλήξετε σε ιδιωτικό. Το ασφαλές σεξ προωθείται ως λιπαντικό και τα προφυλακτικά παρέχονται δωρεάν, όπως μου αρέσει. Οι Κυριακές θα σας κρατήσουν σε ένα πολύ μεγάλο Que για να μπείτε στις εγκαταστάσεις, αλλά πιστέψτε με, θα αξίζει τον κόπο.
A
Andrew

1-Ιαν-2016

Μεγάλη Πρωτοχρονιά το απόγευμα

Στο Παρίσι για ένα μακρύ Σαββατοκύριακο Πρωτοχρονιάς και αποφάσισα να επισκεφθώ αυτό το μέρος. Το φιλικό προσωπικό και βρήκε το μέρος έναν υπέροχο χώρο διασκέδασης. Δεν είμαι καθόλου περίεργος, αλλά έμεινα έκπληκτος με το πόσο μεγάλος συνδυασμός ανδρών ήταν εκεί και, ίσως οι Γάλλοι άντρες να είναι πιο ανοιχτοί, αλλά πέρασα υπέροχα με έναν πραγματικό συνδυασμό ανδρών. Όπως όλα τα μεγάλα μέρη, πολλοί νέοι μυϊκοί τύποι μόνο μετά από το ίδιο, αλλά hey .. υπέροχο να δούμε! Σίγουρα θα πλήρωνα αυτό το μέρος άλλη μια επίσκεψη.
E
Eric

20-Οκτ-2015

Sun City

Lieu magnifique très mal tenu. Il ya foule et c'est très sale. Le seul coin valable est la piscine. Τουαλέτες très insuffisantes pour le nombre de personnes qui montent et descendent sans cesse! Accueil μέτρια.
A
Alain

14-Σεπ-2015

Δίκαιο αλλά !!

Γενικά είναι καλό αλλά το σκοτεινό δωμάτιο είναι εντελώς σκοτεινό και αυτό δεν μου αρέσει. Επίσης, πρέπει να βάλετε μια πετσέτα γύρω σας για να μην είναι γυμνή. Λίγο βρώμικο.
M
Maxime

13-Aug-2015

Βρώμικος

Έχουμε πάει σε πολλές gay σάουνες σε όλη την Ευρώπη, και αυτό ήταν σίγουρα ό,τι πιο βρώμικο έχουμε δει: οι καμπίνες μύριζαν, καμία δεν ήταν καθαρή. οι τουαλέτες ήταν λίγες (2 για την ακρίβεια) και αηδιαστικές. Το χαμάμ δεν ήταν αρκετά ζεστό. το τζακούζι έχει λίγες φυσαλίδες. και το προσωπικό δεν ήταν απολύτως φιλικό. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε κόσμος, αλλά δράση, όχι πολύ.
A
Alfred

28-Ιουλ-2015

Όχι τόσο καλό όσο ήταν!

Αυτό το μέρος δεν είναι τόσο καλό όσο ήταν! Μείνε μακριά τώρα!
J
Jamie

21-Apr-2015

Τα καλύτερα στο Παρίσι

Η καλύτερη σάουνα στο Παρίσι για δράση. Φαίνεται πολύ καθαρό και καλά συντηρημένο, αν και οι καμπίνες μερικές φορές έχουν λίγη μυρωδιά από προηγούμενους χρήστες. Ωστόσο, αν ψάχνετε για λίγη διασκέδαση θα το βρείτε εδώ
E
Ekachai chieochalakom

8-Mar-2015

Πάρα πολλές σκάλες

Υπάρχουν πολλές σκάλες. Πραγματικά κάνεις καλή δουλειά περπατώντας πάνω-κάτω στο μέρος. Το γυμναστήριο είναι φανταστικό. Ο εξοπλισμός είναι υψηλής ποιότητας. Πολλοί χοντροί έρχονται εδώ για να ασκηθούν επίσης.
F
Feng

15-Ιουν-2014

Φενγκ

Πολλά μαύρα κομμάτια εδώ.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.