Jamahkiri Resort & Spa

5-Star Hotel in 21/2 Moo 3, Koh Tao, Ταϊλάνδη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Jamahkiri Resort & Spa
Ιδιωτική παραλία. Πολυτελής επιλογή.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Πολυτελές θέρετρο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους στην απομακρυσμένη νότια πλευρά του Koh Tao με πανοραμική θέα στον κόλπο της Ταϊλάνδης.

Το Jamahkiri Resort προσφέρει μεγάλα, πολυτελή δωμάτια και ατομικά περίπτερα. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi, λέσχη καταδύσεων με πιστοποίηση PADI, πισίνα, γυμναστήριο και ιδιωτική παραλία.

Οι πολλές σκάλες αυτού του θερέτρου θα σας κρατήσουν σε φόρμα, αλλά αν τα πόδια σας κουραστούν, μπορείτε να κάνετε ένα ωραίο χαλαρωτικό μασάζ στο σπα του ξενοδοχείου.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαλκόνι

Μπαρ

Πισίνα

Εστιατόρια

Χρηματοκιβώτιο

Τηλέφωνο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

24ωρο check in

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Jamahkiri Resort & Spa

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Koh Tao
M
Michael

30-Mar-2014

Mr

Μείναμε σε αυτό το θέρετρο για τέσσερις νύχτες και ήταν εκπληκτικά όμορφα με εξαιρετική εξυπηρέτηση από το προσωπικό και πλήρες πρωινό, το οποίο ήταν το καλύτερο που είχαμε στην Ταϊλάνδη. Το μόνο δευτερεύον ζήτημα ήταν η επιστροφή στο θέρετρο τη νύχτα, καθώς απαιτούσε ένα ταξί που ήταν λίγο ακριβό στα 400 μπατ. Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς την πόλη κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και δωρεάν μεταφορά στην προβλήτα. Συνολικά, το φαγητό στο εστιατόριο ήταν εξαιρετικό - και πάλι ακριβό, αλλά απλά δεν μπορείτε να πληρώσετε για τη θέα και την ατμόσφαιρα του θέρετρου και οι σκάλες σίγουρα βοηθούν να κάψετε τις υπερβολικές θερμίδες. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτό το θέρετρο για κάθε γκέι ταξιδιώτη που του αρέσει να περιποιείται την απόλυτη φυσική ομορφιά και την πολυτέλεια.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.