Pride Drives VT

Το Pride Drives Βιετνάμ - Γκέι Περιηγήσεις Σαϊγκόν

Pride Drives Vietnam - Saigon Gay Tours

Εικονίδιο τοποθεσίας

26/12 Nguyen Binh Khiem, District 1, Χο Τσι Μινχ, Vietnam, 700000

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Η Pride Drives είναι μια Tour Company, με έδρα την πόλη Ho Chi Minh, Βιετνάμ, η οποία ιδρύθηκε για να εξυπηρετήσει την κοινότητα LGBTIQ+. Προσφέρουν Street Food και περιηγήσεις στην πόλη με μοτοσικλέτες και tuk-tuk εντός της πόλης. Οι ξεναγήσεις τους πραγματοποιούνται όλη την ημέρα. Εκτελούν πρωινές, απογευματινές και νυχτερινές εκδρομές, με βροχή ή λάμψη. Είναι το πρώτο και κορυφαίο πρακτορείο gay-tour στο Βιετνάμ.

Γιατί να επιλέξετε το Pride Drives Vietnam;

Προσφέρουν τα πιο αυθεντικά τοπικά βιετναμέζικα πιάτα. Τουριστικά πιάτα όπως Pho, Banh Xeo, Bun Cha… δεν είναι στο μενού τους. Η περιήγησή τους σας μυεί σε πιάτα που μπορεί να μην έχετε ακούσει, αλλά είναι πολύ δημοφιλή στους ντόπιους. Η ποιότητα των τροφίμων τους είναι κορυφαία. Σε αντίθεση με πολλές άλλες φθηνές εκδρομές που διαφημίζονται, σερβίρουν το πιο ποιοτικό street food που δεν θα φάτε ποτέ σε άλλες εκδρομές.

Οι περιπέτειες που δίνουν είναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ. Σε αντίθεση με τις κανονικές εκδρομές με λεωφορείο και αυτοκίνητο, οι εκδρομές που προσφέρονται από το Pride Drives Vietnam πραγματοποιούνται με Motorbikes - το πιο δημοφιλές όχημα που χρησιμοποιείται στο Βιετνάμ και Tuk-tuks - ένα ρετρό όχημα, που χρησιμοποιήθηκε ευρέως πριν από το 1975. Σε αυτά τα οχήματα, μπορείτε να συγχωνεύσετε τον εαυτό σας στο κίνηση, μυρωδιές, γεύσεις και ήχοι της πόλης. στη ζωή, την κοινωνία και τον πολιτισμό των κατοίκων της περιοχής. Τα μέρη για φαγητό είναι επίσης προσεκτικά επιλεγμένα και γνήσια τοπικά. Δεν θα δείτε άλλους ταξιδιώτες γιατί στις περιηγήσεις μας, είστε οι μόνοι «μη ντόπιοι». Η ομάδα σας οδηγεί σε κρυφά μέρη που κανένας ταξιδιώτης δεν μπορεί να βρει μόνος του. Και αποφεύγουν μέρη που χρησιμοποιούν και άλλες τουριστικές εταιρείες.

Η εξυπηρέτηση τους είναι επαγγελματική. Η ομάδα στελεχώνεται από αδειούχους οδηγούς και οδηγούς, οι οποίοι είναι νέοι, έξυπνοι, ενημερωτικοί, γνώστες, προσεκτικοί, ενθουσιώδεις, έξυπνοι, ταλαντούχοι, ενεργητικοί, έξυπνοι, εξυπηρετικοί και χαρισματικοί που μεταδίδουν την επική και διαχρονική τοπική γνώση μέσα από ιστορίες και αστεία σε πρόθυμους και περίεργοι τουρίστες. Μιλούν 100% άπταιστα αγγλικά και θα σας συνοδεύσουν σε όλη την εμπειρία της περιοδείας.

Το tuk-tuks μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση για μεγάλες παρέες ή αν οι καλεσμένοι φοβούνται πολύ να καθίσουν στα μηχανάκια. Στα ασφαλή και μοντέρνα Tuktuk τους, μπορείτε να απολαύσετε τα αξιοθέατα, τους ήχους και τη μυρωδιά της Saigon χωρίς κανέναν κίνδυνο για εσάς ή την οικογένειά σας. Τα tuktuk τους είναι μικρά ημίκλειστα "Troop Carriers" που παρέχουν προστασία τόσο από την κυκλοφορία όσο και από τις καιρικές συνθήκες. Μπορούν να πραγματοποιήσουν τις περιηγήσεις μας στη βροχή ή να λάμπουν, οπότε αυτό είναι το καλύτερο όχημα για την εποχή των βροχών της Σαϊγκόν».

Καθημερινά: 8:00πμ - 10:00μμ

Σαββατοκύριακο: 8:00πμ - 10:00μμ

Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Τιμή Το Pride Drives Βιετνάμ - Γκέι Περιηγήσεις Σαϊγκόν
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
M
Muhammad Azhar (Momo) Mohamed Rahim

3-Mar-2024

Ξενάγηση Πόλης και Φαγητό

Αυτή είναι μια καταπληκτική περιοδεία (100%. Δεν θα μετανιώσετε και αξίζει τα χρήματά σας). Η μοναδική τους ιδέα με περιήγηση με ποδήλατο σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί γιατί 1) Βιώνετε τη Σαϊγκόν πιο κοντά. 2) Δεδομένου ότι είστε μόνο εσείς και ο οδηγός (ξεναγός), αυτό κάνει ολόκληρη την περιήγησή σας πολύ εξατομικευμένη και την περιήγηση που εξυπηρετεί ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. 3) Γνωρίζετε τους ντόπιους περισσότερο. Πήγα αυτή την περιοδεία ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. Ένα τον Αύγουστο του 2023 και το πρόσφατο τον Μάρτιο του 2024. Διασκέδασα τόσο πολύ και τις δύο φορές. Τον Αύγουστο του 2023, ο ξεναγός μου ήταν ο Pumba (για την ξενάγηση στην πόλη) και ο Son (Food Tour). Τον Μάρτιο του 2024 ο ξεναγός μου ήταν ο Paul (City Tour), στο πρώτο μέρος στο οποίο συμμετείχαν ο Pumba. Χάρηκα πολύ που τον ξαναείδα και με αναγνώρισε και γνώριζε την ειδική διατροφή μου. Για το Food Tour μου είχα τον Son ως ξεναγό μου. Και πάλι χάρηκα πολύ που τον είδα. Και οι 3 οδηγοί (Pumba, Son και Paul) ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ξεναγός. Ήταν φιλικοί, γνώστες, ευγενικοί, πολύ παθιασμένοι. Σας έκαναν να αισθάνεστε ασφαλείς και διασφαλίζουν ότι τρέφεστε καλά κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Το καλύτερο είναι ότι η υπηρεσία τους ήταν εκτός αυτού του κόσμου. Πραγματικά σε φροντίζουν. Πάνω απ 'όλα είναι υπέροχοι άνθρωποι για να είσαι μαζί τους. ThanQ τόσα Pumba, Son and Paul και thanQ Pride Drivers για την καταπληκτική ιδέα/σύλληψη
T
Teo

24-Ιουλ-2023

Υπέροχη βραδιά Pride Bites

Παρά τη βροχή, περάσαμε μια υπέροχη και νόστιμη βραδιά δοκιμάζοντας το καλύτερο street food στο HCMC παρέα με τους οδηγούς Son και Thanh! Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την εταιρεία!
N
Nash

5-Μαΐου-2023

Καταπληκτικό ταξίδι!

Κάντε κράτηση για ολοήμερη περιήγηση (ιδιωτική) τελευταία στιγμή, ωστόσο δεν συνειδητοποιώ ότι ήταν αργία. Η ομάδα οδηγών υπερηφάνειας (Quynh) με προσέγγισε και με συμβούλεψε τα ακόλουθα, συμβούλεψαν να κάνουν την πρωινή περιήγηση συν τις βραδινές (ομάδα). Καθώς το Quynh ήταν πολύ εξυπηρετικό, αποφάσισα να το δώσω. Η πρωινή ξενάγηση έγινε από τον Pumbaa (ναι, αυτό είναι το όνομά του), με πήρε από το ξενοδοχείο (καθώς έμενα στην περιοχή 1). Καθώς αυτή ήταν μια ιδιωτική περιοδεία, μόνο εγώ και η Pumbaa ήμασταν σε αυτήν την περιοδεία. Η περιοδεία ξεκίνησε με εκείνον να με φέρνει γύρω από τη διαφορετική περιοχή, δείχνοντάς μου πού είναι τα ορόσημα και το καλύτερο μέρος για να κάνω παρέα, κ.λπ. Ο Pumbaa με έφερε στο καλύτερο πρωινό στο HCM! Είχε κόσμο, αλλά καταφέραμε να πάρουμε θέση γρήγορα. Μετά το πρωινό, με έφερε στη διαφορετική πλευρά του HCM, που ήταν ένα άνοιγμα των ματιών. Πριν κατευθυνθούμε προς το SPA (καθώς η κίνηση ήταν ομαλή και πρέπει να έχουμε ελεύθερο χρόνο). Συζητήσαμε για τη ζωή, την αγάπη και όλα αυτά που έρχονται στο ενδιάμεσο. Ήταν μια υπέροχη κουβέντα πίνοντας ένα καλό φλιτζάνι καφέ. Το SPA (Nam Spa) ήταν καλό, οι θεραπευτές είναι εκπαιδευμένοι και σας προσφέρει μεγάλη χαλάρωση όταν βρίσκεστε εκεί. Η νυχτερινή περιήγηση (ομάδα) ήταν διασκεδαστική, κατάφερε να γνωρίσει νέους ανθρώπους και διαφορετικούς αναβάτες υπερηφάνειας. Όλοι ήταν πολύ φιλικοί και πολύ ενημερωμένοι επίσης. Είχαμε δοκιμάσει διαφορετικό είδος φαγητού, ναι πολύ φαγητό, φροντίστε να έρθετε με άδειο στομάχι στη νυχτερινή περιοδεία. Ενώ οι οδηγοί μου για τη νύχτα είναι διαφορετικοί, ο Tuananh ήταν επίσης ενημερωμένος, έδωσε κάποια εικόνα για τα μέρη και ακόμη και με παρότρυνε να φάω λιχουδιές του Βιετνάμ. Συνολικά, διασκέδασα κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας και χαίρομαι που επέλεξα την ιδιωτική περιήγηση στην πρωινή και τη βραδινή ομαδική περιήγηση. Η υπηρεσία που παρείχαν οι οδηγοί υπερηφάνειας ήταν καταπληκτική και δεν υπάρχει κανένα έλλειμμα. Θα συνιστούσα τον Pumbaa ως τον ξεναγό σας, είναι πολύ ενημερωμένος και εύκολος στη συνεννόηση μαζί του. Ο πλούτος των γνώσεων και η διαχείριση του χρόνου του ήταν άψογος! Συνεχίστε την καλή δουλειά οδηγοί υπερηφάνειας! Σας εύχομαι κάθε επιτυχία και να ανοίξετε περισσότερα σε άλλη πολιτεία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ που κάνατε τη μέρα μου στο HCM ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε, να φάτε και να απολαύσετε! Ευχαριστώ!
S
Shaun

28-Δεκ-2022

Το Pride Drives Βιετνάμ - Γκέι Περιηγήσεις Σαϊγκόν

Περάσαμε υπέροχα στην ολοήμερη περιοδεία μας στη Σαϊγκόν. Ήταν μια τέτοια περιπέτεια να πηδάς στο πίσω μέρος ενός σκούτερ για να αντιμετωπίσεις την κίνηση της Σαϊγκόν και να κατευθυνθείς σε μέρη της πόλης που δεν θα είχαμε πάει ποτέ. Οι οδηγοί μας ήταν απίστευτοι! Το Success and My ήταν ιδιαίτερα εξαιρετικές - και οι δύο ήταν εξαιρετικά φιλικοί και ανησυχούσαν πραγματικά για την ασφάλειά μας και την απόλαυση του ταξιδιού. Στο τέλος της περιοδείας μας, η Success δημιούργησε μια μηχανή καραόκε και καθίσαμε στο καφέ του δρόμου μας περιτριγυρισμένοι από ντόπιους που τραγουδούσαν Disney και Gaga. Το φαγητό και η περιήγηση στα αξιοθέατα ήταν υπέροχα, αλλά οι φιλικοί οδηγοί και η περιπέτεια με σκούτερ ήταν αξέχαστες. Το καλύτερο μέρος ήταν να περάσουμε τη μέρα με τοπικούς LGBTQ+ οδηγούς και να νιώσουμε μια αίσθηση αποδοχής και κατανόησης από τα μέλη της κοινότητάς μας.
S
Shaun

28-Δεκ-2022

Το Pride Drives Βιετνάμ - Γκέι Περιηγήσεις Σαϊγκόν

Περάσαμε υπέροχα στην ολοήμερη περιοδεία μας στη Σαϊγκόν. Ήταν μια τέτοια περιπέτεια να πηδάς στο πίσω μέρος ενός σκούτερ για να αντιμετωπίσεις την κίνηση της Σαϊγκόν και να κατευθυνθείς σε μέρη της πόλης που δεν θα είχαμε πάει ποτέ. Οι οδηγοί μας ήταν απίστευτοι! Το Success and My ήταν ιδιαίτερα εξαιρετικές - και οι δύο ήταν εξαιρετικά φιλικοί και ανησυχούσαν πραγματικά για την ασφάλειά μας και την απόλαυση του ταξιδιού. Στο τέλος της περιοδείας μας, η Success δημιούργησε μια μηχανή καραόκε και καθίσαμε στο καφέ του δρόμου μας περιτριγυρισμένοι από ντόπιους που τραγουδούσαν Disney και Gaga. Το φαγητό και η περιήγηση στα αξιοθέατα ήταν υπέροχα, αλλά οι φιλικοί οδηγοί και η περιπέτεια με σκούτερ ήταν αξέχαστες.
M
Matt

27-Σεπ-2022

Καλύτερη γκέι περιήγηση και εξυπηρέτηση στο Βιετνάμ!

Εγώ και ο σύντροφός μου ταξιδέψαμε από το Βορρά στο Νότο στο Βιετνάμ για 3 εβδομάδες. Επισκεφθήκαμε μεγάλες πόλεις όπως το Ανόι, το Χοϊάν, το Νταλάτ και τη Σαϊγκόν. Ως γκέι ζευγάρι σε μια παραδοσιακή ασιατική χώρα, περιμέναμε να μας φέρονται διαφορετικά. Αλλά, προς έκπληξή μας, η χώρα ήταν πολύ φιλική μαζί μας. Πήγαμε σε γκέι μπαρ/παμπ και κάναμε μερικά μασάζ σε κάθε πόλη που επισκεφτήκαμε. Η εξυπηρέτηση ήταν αρκετά καλή, αλλά κανένας δεν μπορούσε να συγκριθεί με αυτήν την εταιρεία περιοδείας στη Σαϊγκόν. Πρώτον, η περιοδεία ήταν προσαρμοσμένη για την LGBT κοινότητα, κάτι που μας έκανε να νιώσουμε τόσο ξεχωριστοί και ευπρόσδεκτοι να το κάνουμε. Δεύτερον, οι οδηγοί ήταν εξαιρετικά φιλικοί και γνώστες. Μιλούσαν τέλεια αγγλικά και μας δίδαξαν τόσα πολλά για τη Σαϊγκόν. Το φαγητό ήταν νόστιμο, όχι σαν οτιδήποτε δοκιμάσαμε σε άλλες εκδρομές. Κάποια ήταν λίγο προκλητικά, ωστόσο χαχα. Είχα την αίσθηση ότι κάθε λεπτομέρεια αυτής της περιοδείας σχεδιάστηκε προσεκτικά. Ήταν η κορυφαία υπηρεσία του κόσμου θα έλεγα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα! Αυτή η περιοδεία ήταν κάτι που πρέπει να κάνετε στην πόλη Χο Τσι Μινχ. Δεν έχει σημασία αν ανήκεις στην LGBT κοινότητα. Θα σας αρέσει!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.