Χάρτης δέρματος

Χάρτης δέρματος

Skin Map

Εικονίδιο τοποθεσίας

κοντά στο σταθμό του Μπράιτον, Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

Το Skin Map προσφέρει αισθησιακά μασάζ και καθοδήγηση για όλα τα φύλα και τη σεξουαλικότητα στο Μπράιτον του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο James στο Skin Map Brighton είναι ένας εκπαιδευμένος και καταρτισμένος επαγγελματίας, και το πιο σημαντικό, παθιασμένος με τη δουλειά του. Οποιοσδήποτε μπορεί να επωφεληθεί από ένα αισθησιακό μασάζ, καθώς ο Τζέιμς χρησιμοποιεί ένα μείγμα τεχνικών και θεωριών.

Για όσους προτιμούν μια εμπειρία μικτού φύλου με τέσσερα χέρια, η Bella συνεργάτης του James είναι διαθέσιμη για να βελτιώσει το μασάζ σας. Είναι αμφιφυλόφιλη, μιλάει καλά και προσφέρει κάποιες τεχνικές BDSM ως ειδικότητά της.

Αν ψάχνετε για ένα βρώμικο Σαββατοκύριακο στο Μπράιτον τότε γιατί να μην έρθετε με έναν συνεργάτη ή φίλο χωρίς επιπλέον κόστος; Μάθετε τεχνικές για το πώς να ευχαριστείτε καλύτερα ο ένας τον άλλον παράλληλα με τον James που σας διδάσκει.

Είτε μόνοι σας είτε με έναν σύντροφο, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες μασάζ, εργαστήρια και συνεδρίες καθοδήγησης που θα προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες, επιθυμίες και φαντασιώσεις σας.

Το Skin Map βρίσκεται στο Μπράιτον, περίπου 15 λεπτά από τον κεντρικό σταθμό. Επικοινωνήστε με τον James μέσω του δικού του ή μέσω Telegram για να κανονίσετε μια κράτηση και να δείτε άρθρα προηγούμενων εμπειριών πελατών.

Ανοιχτό σε όλα τα μέλη της LGBTQ+ κοινότητας και σε όλα τα φύλα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, εξερευνήστε τις φαντασιώσεις σας ή ξεπεράστε προσωπικά εμπόδια.

Πλησιέστερος σταθμός: Σταθμός Μπράιτον

Χαρακτηριστικά:
bdsm
προπόνηση
ζευγάρια / ατομικά μασάζ
Massage
αισθησιακά μασάζ
ταντρικό μασάζ
εργαστήρια
Τιμή Χάρτης δέρματος
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 6 ψηφοφορίες

J
James

28-Μαΐου-2022

Τώρα προσφέρει μασάζ μη γεννητικών οργάνων με δυνατότητα αναβάθμισης!

Πολλοί πελάτες για πρώτη φορά ενθουσιάζονται και αποθαρρύνονται από την οικεία φύση του πλήρους μασάζ αφής των γεννητικών οργάνων μου όταν δεν ξέρουν τι να περιμένουν και δεν με έχουν ξανασυναντήσει. Καταλαβαίνω απόλυτα και ίσως να νιώθω το ίδιο. Έχοντας αυτό κατά νου, μπορείτε τώρα να κάνετε κράτηση για ένα αισθησιακό μασάζ σώματος χωρίς αφή χωρίς την προηγούμενη δέσμευση για μια πλήρη ερωτική εμπειρία. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι ότι θα σας εξηγήσω εκ των προτέρων ότι μπορείτε να αναβαθμίσετε σε οποιοδήποτε επίπεδο οικειότητας κατά τη διάρκεια της συνεδρίας (δεδομένου ότι έχετε τα επιπλέον μετρητά για να το κάνετε φυσικά). Εξαρτάται πλήρως από εσάς και, φυσικά, δεν θα θέλω να σας δώσω τέτοια χωρίς συγκατάθεση για την αναβάθμιση του κόστους παράλληλα με το άγγιγμα των γεννητικών οργάνων. Και οι δύο μεταβαίνουμε με συναίνεση και από τις δύο πλευρές. Πώς είναι αυτό για την ευελιξία και την ευελιξία. Μια εντελώς μοναδική προσφορά, από όσο γνωρίζω. James στο SkinMap
I
Isobela

14-Mar-2022

Ένα υπέροχο μασάζ για όλες τις αισθήσεις!

Ήμουν σε επιφυλακή για ένα αισθησιακό μασάζ για λίγο και ο James δεν απογοήτευσε. Είναι ωραίο να έχεις λίγο χρόνο που να αφορά εσένα και κανέναν άλλον. Είναι πολύ προσεκτικός, με έκανε να νιώσω πολύ ευπρόσδεκτος και χαλαρός στον χώρο του και είναι τόσο χαλαρή παρέα. Το μασάζ ήταν υπέροχο και οι σφίξεις των χεριών που κάνει είναι μια τόσο υπέροχη μη λεκτική μορφή συγκατάθεσης και ένιωσα ότι ήταν πραγματικά σε αρμονία με το σώμα μου! Έκανα κράτηση ξανά και θα συνεχίσει να το κάνει!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.