Alpha Gay Resort

3-Star Hotel in 9/34 Moo 2 Bophut, Koh Samui, Ταϊλάνδη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019

Η Κορυφαία 50

Τιμή Alpha Gay Resort

Περπατήστε στην παραλία και τα μπαρ. Εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Το Alpha Gay Resort είναι το μόνο gay θέρετρο στο νησί Samui. Το μοναδικό θέρετρο της Alpha βρίσκεται σε έκταση 6,400 τετραγωνικών μέτρων που περιβάλλεται με ασφάλεια από ψηλή περίφραξη από μπαμπού που προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα. Όμορφο καταπράσινο, εδραιωμένο πράσινο και τεράστια αυτοφυή δέντρα ενσωματώνονται στην αρχιτεκτονική. Τα 25 νεόκτιστα μοντέρνα νεανικά δωμάτια και βίλες θα προσφέρουν στους επισκέπτες μια απόδραση από την πολυάσχολη ζωή της πόλης για να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν, να είναι ελεύθεροι, να ερωτευτούν και φυσικά να απολαύσουν την ελευθερία να παντρευτούν. Υπάρχει επίσης ένα νέο υπαίθριο τζακούζι και σκοτεινό δωμάτιο τώρα στο ακίνητο.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν ή να συναναστραφούν στις ηλιόλουστες βεράντες γύρω από το μπαρ πισίνας καθώς και να σχεδιάσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες με τη βοήθεια του προσωπικού του Alpha. Ευκαιρίες Meet & Greet για ποτά και η Alpha Private Island Tour είναι επίσης διαθέσιμη για οποιονδήποτε να συμμετάσχει. Το Alpha Gay Resort είναι ο καλύτερος χώρος για μακροχρόνιες και εμπνευσμένες σχέσεις. Έχουμε το καλύτερο, πιο φιλικό και έμπειρο προσωπικό για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τον γάμο των ονείρων σας που ίσως σκεφτείτε εσείς και ο σύντροφός σας.
Το ακίνητο απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο (3χλμ.) από το Διεθνές Αεροδρόμιο Samui και λιγότερο από 12 λεπτά με τα πόδια (1χλμ.) από τη λευκή άμμο και τα γαλάζια νερά της περίφημης παραλίας Chaweng, όπου βρίσκονται γκέι μπαρ, κλαμπ χορού και σόου. Το Alpha Gay Resort συνεργάζεται με επαγγελματικές και καλά επιλεγμένες gay επιχειρήσεις στο νησί, όπως το Divas Cabaret, το Pride Bar, το Hush, το Elephant Beach Resort κ.λπ.

Το Resort έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων για φέτος, δείτε τους σελίδες εκδηλώσεων Για περισσότερες πληροφορίες.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Μπαρ

Καφετέρια

Δωρεάν Wi-Fi

Ξενοδοχείο

Massage

Πάρτι στην πισίνα

Ηλιόλουστη βεράντα

Πισίνα

ιδιωτικές αίθουσες

μικρή πισίνα

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Alpha Gay Resort

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Κο Σαμούι
J
Jens

17-Ιουλ-2022

Τρέξτε κάτω και έρμαιο

Το μέρος έχει καταρρεύσει. Το κατάστρωμα της πισίνας είναι τόσο σάπιο που είναι κλειστό. Το μέρος είναι έρημο. Είναι μακριά από τη ζωή της πόλης - πρέπει να περπατήσετε μεγάλους επικίνδυνους δρόμους για να φτάσετε οπουδήποτε.
a
allan mauger

25-Mar-2024

άλφα κοχ σαμούι

μια κριτική λέει ότι το μέρος υποβαθμίστηκε... δομή γύρω από την πισίνα σάπια και κλειστή... καθόλου χρήσιμη. είχε καταλάβει ότι το Alpha ήταν μόνο για γκέι άνδρες και ότι τα ρούχα ήταν προαιρετικά γύρω από την πισίνα και κάπου αλλού στο ακίνητο. αλλά πριν σκεφτείτε πτήσεις, χρειάζεστε κάποια διαβεβαίωση. κράτηση τώρα για τον Μάρτιο του 2025. εκτιμώ την απάντηση.
M
Michael

19-Ιαν-2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!

Η πρώτη μου επίσκεψη στο Samui και αυτό το μέρος ήταν εκπληκτικό. Μια ολοκαίνουργια εγκατάσταση. Το συγκρότημα είναι αρκετά μεγάλο. Πισίνα και μπαρ. Μεγάλο λόμπι. Όλο το βράδυ φύλακας. Είχα ένα δωμάτιο με καλό μέγεθος. Το ντους είχε γυάλινη οροφή που αισθάνθηκε σαν ντους έξω. Όλα ήταν πεντακάθαρα. Το προσωπικό ήταν εκπληκτικό σε τυπικό ταϊλανδέζικο στιλ. Ο Jun που είναι ο διευθυντής ήταν πολύ χρήσιμος και ήταν εύκολο να κρατηθεί σε επαφή μέσω του whatsapp. Είχα την ατυχή εμπειρία να χάσω το διαβατήριό μου στο δρόμο προς το ξενοδοχείο και τον Ιούνιο και οι ιδιοκτήτες έλαβαν επιπλέον μέτρα για να με βοηθήσουν να πάρω την απαραίτητη αστυνομική αναφορά, η οποία προφανώς μπορεί να είναι πρόβλημα. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά που με φρόντισαν τόσο καλά και με βοήθησαν να χαλαρώσω κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στο Samui. Ερωτεύτηκα το Νησί. Θα επιστρέψω στον Alpha
C
Callum

20-Σεπ-2017

Καταπληκτικό νέο καταφύγιο

Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για αυτό το μέρος. Καταπληκτικές εγκαταστάσεις και αισθάνεστε ευπρόσδεκτοι και άνετοι αμέσως. Συγκεκριμένα, ο διευθυντής Jun που φρόντισε να είχαμε όλα όσα χρειαζόμασταν και μας έδωσε συμβουλές για ταξίδια σε όλο το νησί. Πήγαμε ακόμη και σε ένα πάρτι στην πισίνα που έκανε για το ξενοδοχείο, το οποίο ήταν πολύ διασκεδαστικό!
J
Jack

20-Σεπ-2017

Όμορφο μέρος για να μείνετε

Ξενοδοχείο σε τέλεια τοποθεσία, με εξαιρετικά φιλικό προσωπικό με πολλές χρήσιμες συμβουλές για το πού να πάτε και τι να κάνετε στο νησί. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην κεντρική λωρίδα που ήταν χρήσιμη για νυχτερινές εξόδους και επίσης για εξερεύνηση της παραλίας την ημέρα.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.