ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ

Μεγάλο γκέι μπαρ κρουαζιέρας, με πίστα χορού και σκοτεινό δωμάτιο.

MEN TO MEN

Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle de Trajano 38, Σεβίλλη, Ισπανία, 41002

Μεγάλο γκέι κρουαζιέρα και ντίσκο μπαρ σε δύο ορόφους. MEN TO MEN προσφέρει ένα αρσενικό και φιλικό περιβάλλον, το οποίο συχνάζουν οι αρκούδες, οι παχουλόι άντρες, τα ώριμα παιδιά και οι θαυμαστές τους.

Το ισόγειο διαθέτει πίστα με DJ. Πιο έντονες κρουαζιέρες και δράση πραγματοποιούνται στον επάνω όροφο, με βίντεο XXX, καμπίνες και ένα δημοφιλές σκοτεινό δωμάτιο.

Καθημερινή: 22:30 - 03:00

Σαββατοκύριακο: 22:30 - 03:00

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Χορός
Σκοτεινό δωμάτιο
Λαβύρινθος
Μουσική
Χαλαρωτικές καμπίνες
Τιμή ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 50 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

S
Steven

4-Οκτ-2019

ΟΧΙ

Αυτό είναι ακριβώς το πιο εχθρικό μπαρ στο οποίο έχω πάει ποτέ. Ελάτε με φίλους ή πεθάνετε μόνοι σας στη γωνία. Έχουν ένα σκοτεινό δωμάτιο όπου η θερμοκρασία είναι είτε HOTHOTHOT και έχω κάνει 7 ή 8 άντρες ή παγωμένο όπου όλοι είναι εκεί για να τους βλέπουν αλλά δεν τους αγγίζουν. Μετά από περισσότερες από μερικές επισκέψεις θα έλεγα ότι είναι ένα καθαρό μηδέν. Ποτέ ξανά. Δεν υπάρχει βαθμολογία παρακάτω για τους άνδρες που θα έδινα ένα αστέρι για αλαζονεία. Φιλικότητα, ένα αστέρι. Συνέπεια, ένα αστέρι. Ασφάλεια στο σκοτεινό δωμάτιο που είναι κατασκευασμένο από ξύλο, έχει μια έξοδο και, όπως υποδηλώνει το όνομα είναι εντελώς σκοτεινό, αλλά οι άνδρες ανάβουν αναπτήρες για να το δουν, που παίρνει μια κόκκινη σημαία για ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς. Χωρίς σήματα κινδύνου ή εναλλακτική έξοδο. Μια καταστροφή που περιμένει να συμβεί.
M
Matt

17-Aug-2019

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στη Σεβίλλη. Αποδεκτή υπό συνθήκες.

Απευθύνεται σε αρκούδες και σε μεγαλύτερη πελατεία. Ποτά σε λογικές τιμές. Το σκοτεινό δωμάτιο βρίσκεται στον επάνω όροφο (οι σκάλες επάνω βρίσκονται στο άλλο άκρο του μπαρ από την είσοδο). Ήταν αρκετά γεμάτο την Παρασκευή το βράδυ στη 1 π.μ. Πολλές προειδοποιήσεις σχετικά με τη φροντίδα των υπαρχόντων σας. Υπάρχουν εγκαταστάσεις φύλαξης στο μπαρ.
J
John

4-Aug-2019

Το λάτρεψα

Ακομπλεξάριστη διασκέδαση καλή ατμόσφαιρα μην μοιράζεστε καθόλου τα αρνητικά σχόλια εδώ...
J
John

29-Ιουλ-2019

Αποφύγετε

Μακάρι να μπορούσα να πω ότι αυτό ήταν ένα διασκεδαστικό μπαρ, γιατί η Σεβίλλη χρειάζεται απεγνωσμένα ένα για τους άνδρες τουρίστες της και για τους πολλούς όμορφους άντρες που φαίνονται περίεργοι για άλλους όμορφους άντρες που την επισκέπτονται. Αλλά έχει μια πολύ εχθρική ατμόσφαιρα και πραγματικά τίποτα για να το προτείνω. Κρίμα.
m
moscardini

14-Apr-2019

Μην περιμένετε ωραία παιδιά

Τοποθεσία: Κέντρο της Σεβίλλης. Είδος πελάτη: Από 25 έως 75 ετών. Λίγοι άνθρωποι. Δομή: Μπαρ με χώρο για παραστάσεις. Μικρό, αλλά χαριτωμένο. Μικρός χώρος κρουαζιέρας στον πρώτο όροφο. Καθαριότητα: Καλή. Τιμές: Στα τυπικά. Συμβουλές για πελάτες: Πολύ ήσυχο μέρος, τουλάχιστον γύρω στις 12 το μεσημέρι την Πέμπτη, όταν μπήκαμε. Είναι υπέροχο για ζευγάρια που αναζητούν ένα ποτό. Εάν είστε νεαρός ελεύθερος, μπορεί να σας πλησιάσουν ηλικιωμένοι που αναζητούν παρέα (είναι πολύ επίμονοι). Αν θέλετε παράβαση, δεν είναι το σωστό μέρος. Αν σας αρέσουν οι μυϊκοί άνδρες, δεν θα το βρείτε στη Σεβίλλη, οπότε μην το περιμένετε. Συμβουλές για τους διευθυντές: Θα πρέπει να προσέχετε μόνο τους ηλικιωμένους. στους νέους σχεδόν ποτέ δεν αρέσουν οι προόδους ενός παππού.
J
Javier

10-Mar-2018

Πολύ μεγάλη αχώρα

Después de la reforma todo está mucho mejor, el público es más variado y el local ha quedado bastante bien. Los fines de semana hacen Εκπομπές.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία