Αγγίξτε έως 17

Αγγίξτε έως 17

Touch by 17

Εικονίδιο τοποθεσίας

Flat B, 8F Kiu Kong Mansion, 524 Nathan Rd, Hong Kong, Κίνα

Αν ψάχνετε για χαλάρωση στο Χονγκ Κονγκ, κατευθυνθείτε στο Touch by 17 στο Kowloon για μια κορυφαία εμπειρία μασάζ αποκλειστικά για άνδρες. Αυτό το μέρος έχει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα σπα μασάζ: μοντέρνα, ιδιωτικά δωμάτια διακοσμημένα με ντους και ένα δροσερό σύστημα μείωσης του ήχου, ώστε να μπορείτε πραγματικά να αποχωρίσετε. Επιπλέον, διευθύνεται από τους ίδιους ανθρώπους που σας έφεραν το Spa 17 στο Causeway Bay, ώστε να γνωρίζετε ότι είστε σε καλά χέρια.

Το Touch 17 είναι η τέλεια απόδραση στην πόλη για όποιον θέλει να χαλαρώσει και να περιποιηθεί τον εαυτό του.

Διατίθεται υπηρεσία εκτός κλήσης. Ανοιχτό 12 μ.μ. - 2 π.μ. ΓΡΑΜΜΗ: touch17hk

Καθημερινή: 12:00 - 02:00

Σαββατοκύριακο: 12:00 - 02:00

Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Massage
Κατάστημα
Τιμή Αγγίξτε έως 17
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 34 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
F
Franck Picard

3-Apr-2024

Τόσο απογοητευμένος

Έκλεισα ένα μασάζ με τέσσερα χέρια διάρκειας 90 λεπτών. Το μασάζ έπρεπε να ξεκινήσει στη 1:30 μ.μ., ξεκίνησε στις 1:40 και ο δεύτερος μασέρ άργησε και δεν έφτασε μέχρι τις 2:500 έλαβα ένα πολύ ερασιτεχνικό και απλό μήνυμα. Όταν μου ζητήθηκε και αρνήθηκα να πληρώσω επιπλέον 400 για ένα κορμάκι ή 2 για ένα αίσιο τέλος, ο δεύτερος μασέρ γρήγορα «πήγε στην τουαλέτα» και δεν επέστρεψε ποτέ. Το μασάζ τελείωσε στις 45:XNUMX και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσω, είδα ότι ο μασέρ που είχε φύγει κοιμόταν στην πραγματικότητα σε ένα διπλανό κρεβάτι. Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια του μασάζ, συνέχισαν να μιλούν και να γελούν χωρίς να εφαρμόζονται σε κανένα σημείο. Πραγματικά απογοητευτικό.

J
Jan

9-Mar-2023

Φιλικό και επιδέξιο

Δεν γράφω κριτικές πολύ συχνά, αλλά πήρα μια τόσο ωραία εμπειρία, που νιώθω κίνητρο να τη μοιραστώ. Έκανα την κράτηση μέσω WhatsApp. Ο "καπετάνιος" ανταποκρίθηκε πολύ και προσπαθούσε να καταλάβει τις προσδοκίες πρώτα για να συστήσει τον σωστό μασέρ. Έχουν 2 υποκαταστήματα, πήγα στο Yau Ma Tei. Η ιστοσελίδα τους παρέχει περιγραφές (δεν παρέχονται φωτογραφίες) του προσωπικού, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά να διαλέξετε, που η σύσταση βοηθάει πολύ. Για την πρώτη μου επίσκεψη συναντήθηκα με τον Angus. Είναι πολύ επιδέξιος και φιλόξενος. Παρέχει καλό μασάζ αλλά και χτίζει μια προσωπική σχέση. Δεδομένου ότι η εμπειρία ήταν τόσο ωραία, πήγα ξανά εκεί και πήρα τον Tommy. Ήρθε παρόλο που είχε μια ελεύθερη μέρα. γοητευτικός, χαρούμενος και δυνατός. Επίσης αυτή τη φορά το κλίμα ήταν προσωπικό, σαν να συναντάς έναν καλό φίλο. Το μασάζ ήταν ωραίο και δυνατό. Σίγουρα θα ξαναπήγαινα. Ευχαριστώ για την εξαιρετική εξυπηρέτηση
J
John Still

21-Aug-2021

Scott - μεγάλος μασέρ

Επέστρεψα στο Touch στις 17 αυτή την εβδομάδα. Ο Σκοτ ​​ήταν ο μασέρ μου. Ήταν υπέροχος τύπος – ευγενικός και πρόσχαρος. Ο Scott είναι εκπαιδευμένος και ειδικευμένος σε διάφορες τεχνικές. Ζήτησα ένα δυνατό βαθύ μασάζ ιστών και ο Scott εργάστηκε σκληρά για να μου δώσει αυτό ακριβώς που ήθελα. Από την αρχή μέχρι το τέλος το μασάζ μου ήταν πραγματικά μια αξέχαστη και ικανοποιητική εμπειρία. (Ο Scott εργάζεται και από το Spa 17 στο Causeway Bay και το Touch by 17 στο Yau Ma Tei.)
J
John Still

16-Ιουν-2021

Γιάννης

Το κλείσιμο του WIZ Spa με προκάλεσε σοβαρή ανησυχία ότι θα έχανα την επαφή με αρκετούς από τους πιο επαγγελματίες μασέρ του κλάδου. θεραπευτές που επισκέπτομαι εδώ και αρκετά χρόνια. Σήμερα, αφού επισκέφτηκα το Spa17, έμαθα ότι ο Scott, ο Charles, ο Marcus και άλλοι (συγγνώμη δεν έχω όλα τα ονόματά τους) έχουν μεταναστεύσει στο Spa17 και τώρα λειτουργούν τόσο στο Spa17 (Causeway Bay) όσο και στο Touch by 17 (Yau Ma Tei) . Αυτά είναι εξαιρετικά νέα ειδικά για όλους εκείνους που νόμιζαν ότι μπορεί να είχαν χάσει την επαφή με αυτήν την ομάδα πραγματικά επιδέξιων μασέρ.
M
Miguel

26-Ιαν-2021

Πολύ ωραία.

"Ήρθα με Touch στις 17 σήμερα το απόγευμα, ένιωσα τέλεια μετά, το προσωπικό μου έκανε μια ωραία περιποίηση προσώπου και ένιωσα πολύ επαγγελματική και αληθινή. Πολύ καθαρές εγκαταστάσεις, σίγουρα θα έβγαινα εδώ ξανά!" 11/10
A
Albert

20-Ιαν-2020

Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν ...

Το scrub και το μασάζ μου με τον Jacky ήταν ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός. Άσκησε καλή πίεση και χρησιμοποίησε έναν εξαιρετικό συνδυασμό κινέζικων και ταϊλανδέζικων τεχνικών μασάζ. Οι εγκαταστάσεις ήταν επίσης πολύ καθαρές. Φροντίστε να επωφεληθείτε από την έκπτωση 10% για αλλοδαπούς, αν είναι δυνατόν.
A
Axel

26-Δεκ-2019

Τόπος με αγάπη

εδώ μου έκαναν τα Χριστούγεννα, ένα ζεστό καλωσόρισμα με ευχές και μαγικό μασάζ, όχι μοναχικά Χριστούγεννα επιτέλους. Αξίζει όλα τα χρήματα που ξόδεψα <3
A
Andy

17-Δεκ-2019

Cedric εξαιρετική εξυπηρέτηση

Δεύτερη φορά μαζί του. Οι δεξιότητες μασάζ έχουν βελτιωθεί με αφοσιωμένη αλληλεπίδραση χωρίς να ζητάω πρόσθετη χρέωση κατά την κρίση πελατών σαν εμένα... απολαύστε χωρίς πίεση. Μπράβο.
s
stan

18-Οκτ-2019

Βαθιά ωκεανό

Ο μασέρ μου Ocean είναι ευγενικός με καλές δεξιότητες μασάζ που απεικονίζονται από το κατάλληλο, μαυρισμένο, απαλό σώμα του. το μασάζ τελειώνει με μεγάλη αλληλεπίδραση πέρα ​​από κάθε προσδοκία.
L
Leo

22-Ιουλ-2019

υπέροχο μασάζ

Είμαι ένας τύπος HK, με λένε Λέο. Μια φορά επισκέφτηκα το Touch από τις 17 το βράδυ. Θυμάμαι εκείνη τη στιγμή που ένας πολύ όμορφος μασέρ μπήκε στο δωμάτιο και αφού έκανα μπάνιο, ρώτησα το όνομά του και είπε ότι το λένε Έντουαρντ. Είπα "Αυτό είναι καλό όνομα". Περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος, ήταν εκείνη η στιγμή που πήγα στον παράδεισο, το μασάζ του με έκανε να νιώσω σαν ηφαιστειακές εκρήξεις. Τέλειο μέρος. Θα επισκεφθώ την επόμενη φορά.
D
Daud

7-Aug-2018

Λατρεύω αυτό το μέρος

το μόνο πράγμα που θυμάμαι αυτό το μέρος είναι ο Leon... είναι καταπληκτικό γεγονός για παιδιά και όχι επιδέξιο μασάζ, αλλά μπορεί να με κάνει να ησυχάσω και να πετάω...μμμμμ 100% θα επισκεφτώ αυτό το μέρος για την επόμενη επίσκεψη.. και ναι δίνουν μου έκπτωση 10% αφού έδειξα το διαβατήριό μου...
G
Gee

13-Ιουν-2018

Τρομερή αφή

Κλείσαμε χρόνο μασάζ 60 λεπτών, περίμενα 45 λεπτά. Ο μασέρ άργησε, ήρθε με ρούχα δρόμου και τσάντα γυμναστηρίου. Στα μισά του δρόμου άρχισαν να πωλούν σώμα με σώμα κ.λπ. Φαινόταν αδιάφορο. Όταν έφυγα, 3 παιδιά έτρωγαν δείπνο στη ρεσεψιόν. Φρικτό από κάθε άποψη..
G
George

26-Nov-2017

Καλό μέρος, αλλά εξαρτάται από τον θεραπευτή

Προσπάθησα να κάνω κράτηση μέσω whatsapp, η οποία δεν συμμετείχε, έτσι απλά περπατήσαμε εκεί. Δύο παιδιά ήταν διαθέσιμα όταν φτάσαμε. Ο Kenny με φρόντιζε, μιλούσε άπταιστα αγγλικά. Καλό μασάζ, είναι σοφό να μιλήσουμε νωρίς για επιπλέον παρακάμψεις και αναμένεται συμβουλή. Δεν μου άρεσε που ο συναγερμός χτύπησε το λεπτό που έπρεπε να τελειώσουμε. Ενώ ήμουν πολύ χαρούμενος στο τέλος, ο φίλος μου που έκλεισε ένα μασάζ παράλληλα και δεν ήταν καθόλου. Ο «θεραπευτής» του προφανώς δεν είχε εμπειρία στο μασάζ. Σε κάθε περίπτωση: ο χώρος είναι καθαρός και προσφέρει καλά ντους.
G
Gary

5-Σεπ-2017

Ευγενικοί μασέρ και υπηρεσίες

Χάρηκα που είχα τον Kenny ως μασέρ μου σήμερα. Ήταν πολύ επιδέξιος, μιλούσε αγγλικά και έβαζε πραγματικά την προσπάθειά του στο συνολικό μασάζ. Η τοποθεσία είναι κυριολεκτικά ακριβώς δίπλα στο Mtr που είναι πολύ βολικό και όχι πολύ μακριά από το νησί hk!
K
KH

1-Ιουλ-2017

Ωραία εμπειρία με ένα χαριτωμένο μασέρ

Βρήκα αυτό το μέρος που ήταν κοντά στο ξενοδοχείο μου, και έτσι είχα μια συνάντηση με τον Matthew. Η ικανότητά του στο μασάζ δεν ήταν κακή και έλεγχε αν πίεζε πολύ δυνατά. Το δωμάτιο ήταν απλό αλλά καθαρό με ντους.
A
Adrian

11-Ιουν-2017

Καλό ..... Αγγίξτε!

Έκανα 90 λεπτά μασάζ με τον Leo ως μασέρ. Έχει καλή ικανότητα μασάζ, ωστόσο θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Η καθαριότητα του δωματίου μασάζ και της καμπίνας ντους είναι καλή, αλλά χρειάζεται βελτίωση για την καθαριότητα της τουαλέτας. Συνολική βαθμολογία από 1 έως 5, έδωσα 4 και χρειάζομαι ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Ο Λέο είναι φιλικός και προσπάθησε να κάνει χαλαρωτικές συζητήσεις κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
M
M

4-Φεβ-2017

Υπεροχή

Ο Stanley ήταν πάντα εξαιρετικός. Επιβλέπει καλά την ομάδα του με δεξιότητες μασάζ και συμπεριφορά εξυπηρέτησης. Σε φροντίζουν με μεγάλη προσοχή.
F
Fredrik

10-Nov-2016

Dreamland

Πήρα το πιο υπέροχο μασάζ από το HEI. Ήμουν εντελώς σε μια ονειρική χώρα. Κάθε μέρος του σώματός μου, και ιδιαίτερα εκείνοι που εκτιμούν περισσότερο την αγάπη και το απαλό άγγιγμα, αντιμετωπίστηκαν προσεκτικά. Καταλάβαινε να κάνει κάθε κίνηση και άγγιγμα στην κατάλληλη στιγμή και τρόπο και με νόστιμη υπομονή. Σας ευχαριστώ πολύ! Θα επιστρέψω μόλις μπορέσω, Φρέντρικ.
K
Kyle

26-Οκτ-2016

Το καλύτερο μασάζ στο HK

Ο Stanley και η ομάδα κάνουν εξαιρετική δουλειά με το μασάζ, πήγα να επισκεφτώ το Touch by 17 δύο φορές κατά τη διάρκεια της τελευταίας παραμονής μου στο HK. Το πρώτο με τον Matthew, που ήταν αρκετά καλό, το δεύτερο με τον Stanley που είναι μάστερ στο man massage. Η εγκατάσταση είναι πολύ καθαρή και καλά διατηρημένη, η υπηρεσία αξίζει τα χρήματα
J
Jason

24-Σεπ-2016

Σίγουρα θα αποκοιμηθείτε σε 5 λεπτά

Η ήρεμη ατμόσφαιρα και τα επαγγελματικά χέρια από τους μασέρ εκεί με έχουν κοιμίσει πολλές φορές. Ο Stanley και ο Scott είναι πάντα οι αγαπημένοι μου όλων των εποχών. Η πονεμένη πλάτη και η μέση μου πάντα θεραπεύονταν από τις μικτές δεξιότητές τους στο κινέζικο/ταϊλανδέζικο μασάζ. Μπράβο, σύντροφοι!
M
Mark

30-Ιουλ-2016

Αυτό είναι!

Τέλειο μασάζ μετά από ένα κουραστικό ταξίδι! Φυσικά, έκανα κράτηση με τον πολύ διάσημο Stanley που έκανε καταπληκτική δουλειά για να με χαλαρώσει. Μου άρεσε πολύ το πλήρες μασάζ σε όλο το σώμα για 120 λεπτά -- συνδυασμός σκληρού μασάζ (για να χαλαρώσει το σφίξιμο των κουρασμένων μυών) και η αισθησιακή τεχνική του με έκανε να χαμογελάσω με κλειστά μάτια. Με κάνει να θέλω να επιστρέψω στο Χονγκ Κονγκ το συντομότερο δυνατόν και να κλείσω το επόμενο μασάζ μου με τον Stanley! Παρεμπιπτόντως, το δικό μου ήταν outcall, οπότε είχα πραγματικά έναν καλό ύπνο μετά το μασάζ. Συνιστάται!
J
Jason

27-Ιουλ-2016

Γνωρίστε τον επαγγελματία μασέρ, Scott

Αν μου είχαν δεμένα τα μάτια, δεν θα πίστευα ότι ο νεαρός Scott είναι μασέρ που μόλις μπήκε στο Touch για μισό χρόνο. Τον έχω επισκεφτεί δύο φορές και η πλάτη μου έχει ανακουφιστεί τόσο πολύ. Με τα δυνατά του δάχτυλα, τον συντονισμένο ρυθμό και τον επαγγελματισμό του, ο Scott αποτελεί εγγύηση για μια πολύ χαλαρωτική εμπειρία μασάζ που κανείς δεν θα ξεχάσει. Επιπλέον, η ευγένεια και η χαλαρή του προσωπικότητα σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις γνωρίσει έναν παλιό φίλο. Είναι τόσο καλός που με έχει κάνει θαυμαστή του. Δεν μπορώ να μην επιστρέψω στο Scott / Touch μέσα σε μια εβδομάδα μετά το πρώτο μου μασάζ εκεί! Επιπλέον: Ο καταστηματάρχης/ιδιοκτήτης ξέρει πώς να διατηρεί το μέρος πεντακάθαρο, χαλαρωτικό και εξαιρετικά χαλαρωτικό (με καλή επιλογή χαλαρωτικής μουσικής) :)
J
Joe

24-Ιουλ-2016

Το καλύτερο μασάζ στο Kowloon

Με παραπομπή από το αδελφό του υποκατάστημα, το Spa 17 στον κόλπο του πεζοδρομίου, έκλεισα τον θρυλικό θεραπευτή Stanley και τον συνάντησα στο Touch by 17 στο Yau Ma Tei. Σε σύγκριση με το Spa 17, το Touch by 17 είναι τόσο πιο βολικό που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην έξοδο D στο σταθμό Yau Ma Tei MTR και ένιωσα πολύ πιο διακριτικός όταν το επισκέφτηκα. Το περιβάλλον μέσα είναι ακόμα πιο ευρύχωρο και πιο άνετο από το Spa 17, αλλά υποθέτω ότι αυτό έχει εντυπωσιάσει τους περισσότερους πελάτες και στα δύο καταστήματα. Μετά γνώρισα τον Stanley και έκανα το καλύτερο μασάζ που είχα ποτέ. Είναι πραγματικά τόσο επαγγελματίας - ένας όμορφος και κατάλληλος τύπος με πολύ καλές δεξιότητες και ωραία προσωπικότητα. Πραγματικά με ανακούφισε πολύ από τον μυϊκό πόνο. Δεν θα εκπλαγώ που είναι τόσο ικανός να εκπαιδεύσει τους περισσότερους άλλους θεραπευτές. Ως ταπεινός τύπος, μου συνέστησε μερικούς άλλους θεραπευτές - για παράδειγμα τον Scott. Μέχρι στιγμής, νομίζω ότι το 17 group είναι το καλύτερο μασάζ στο Χονγκ Κονγκ και σίγουρα θα ήμουν θαυμαστής του Stanley και ανοιχτός σε κάποιους άλλους επιδέξιους θεραπευτές στο Touch by 17. Εάν ταξιδεύετε ή ζείτε στην πλευρά του Kowloon, κλείστε ένα ραντεβού τώρα.
J
Joe

17-Ιουλ-2016

Υπέροχη εμπειρία μασάζ!

Πήγα στο Touch by 17 για πρώτη φορά νωρίτερα απόψε. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Απόψε ήταν η δεύτερη φορά που πήρα ένα μασάζ από τον Stanley. Η πρώτη φορά που έκανα μασάζ από τον Stanley ήταν στο Spa 17 στο Causeway Bay πριν από μια εβδομάδα, καθώς ζω στην πλευρά του Kowloon, οπότε όταν έμαθα ότι έχουν ένα άλλο μέρος μασάζ Touch by 17 που βρίσκεται στην πλευρά του Kowloon, έκλεισα αμέσως ένα ραντεβού με τον Stanley στο Touch από τις 17. Πρέπει να πω ότι ο χώρος είναι καλύτερος από το Spa 17, ο χώρος της ρεσεψιόν είναι πολύ πιο ευρύχωρος, το δωμάτιο που είχα ήταν πολύ μεγαλύτερο και το ντους ήταν ωραίο και καθαρό. Ας μιλήσουμε λοιπόν για το μασάζ καθώς αυτό είναι το κύριο μέλημά μου. Ο Stanley είναι ένας από τους καλύτερους θεραπευτές μασάζ που είχα ποτέ πριν. Οι ικανότητές του στο μασάζ είναι πολύ δυνατές και επαγγελματικές, μου άρεσε πολύ το μασάζ του, γι' αυτό πήγα δύο φορές σε δύο εβδομάδες! Είναι πολύ ωραίο το Touch by 17 που βρίσκεται στην πλευρά του Kowloon, αν μένετε στην περιοχή Kowloon, δοκιμάστε οπωσδήποτε το Touch by 17!
M
Mark

19-Οκτ-2015

Όχι κακό, αλλά ...

Δοκίμασα το Touch από τις 17 σήμερα το απόγευμα. Κυρίως η εμπειρία μου ήταν θετική. Καθαρό, νέες εγκαταστάσεις. Ωραία ατμόσφαιρα. Ησυχια. Καθαρό, τακτοποιημένο μπάνιο. Φιλόξενος οικοδεσπότης που μου έσβησε τον κλιματισμό όταν το ζήτησα. Το ίδιο το μασάζ (Kam? Kit; Δεν κατάλαβα το όνομα) ήταν καλό: σχολαστικό, δυνατό, πολύ λάδι. Κανένα παράπονο εκεί. Ωστόσο, καμία προσφορά επιπλέον υπηρεσιών. Υπήρχαν φορές που φαινόταν ότι ο μασέρ οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση (προτιμώ να αφήσω τον μασέρ να αναλάβει το προβάδισμα σε αυτό παρά να το ζητήσω) και ξαφνικά τελείωσε. Δεν θέλω να είμαι τρελός και να παραπονιέμαι για ένα εξαιρετικό μασάζ, το οποίο εξακολουθώ να αισθάνομαι χαλαρός από τρεις ώρες αργότερα. Ήταν αρκετά καλό. Αλλά ήλπιζα να απελευθερώσω και έναν άλλο τύπο έντασης και έμεινα να αναρωτιέμαι αν έχασα ένα σύνθημα.
W
Will

17-Σεπ-2015

Εξαιρετική εξυπηρέτηση μασάζ.

Τους επισκέφθηκα το βράδυ, το μέρος είναι καθαρό και τακτοποιημένο. Έχω ζητήσει τον Stanley και είναι κύριος! Εξαιρετική ικανότητα μασάζ, δυνατά χέρια και πολύ επαγγελματικό, θα του δώσω 11 στα 10. Σίγουρα επισκεφθείτε ξανά όταν επισκεφτώ το Χονγκ Κονγκ του χρόνου. Υπηρεσία 5 αστέρων.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.