Παραλία Famre, Ρίο

Παραλία Farme Gay

Farme Gay Beach

Εικονίδιο τοποθεσίας

Ρίο Ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Η παραλία Farme Gay, που πήρε το όνομά της από τη Rua Farme de Amoedo, έναν υψηλό δρόμο μέσω του Ιπανέμα γεμάτη με γκέι νυχτερινή ζωή και πολιτισμό, βρίσκεται ακριβώς κάτω από αυτόν τον δρόμο.

Οι ντόπιοι το παρατσούκλι «Barbie Land», ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τους όμορφα λάτρεις και τους καλογυαλισμένους άνδρες που παρελαύνουν σε αυτή την παραλία. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί χρησιμοποιώντας αυτόν τον όρο στην πόλη, μερικοί άνδρες μπορεί να το βρουν προσβλητικό!

Το γκέι τμήμα της παραλίας χαρακτηρίζεται ξεκάθαρα με αμέτρητα πανό με ουράνιο τόξο και πανέμορφους Βραζιλιάνους με μικροσκοπικά speedos. Αν αυτό δεν είναι αρκετά προφανές, αναζητήστε το Posto (πύργους ναυαγοσώστης) 8 και 9: η γκέι παραλία είναι εδώ.

TG Fun Fact! Το Posto 9 είναι στην πραγματικότητα όπου γράφτηκε το τραγούδι bossa nova «The Girl from Ipanema», έτσι ένα υπέροχο μέρος για να ζήσετε τη φαντασία σας «ψηλός, μαύρισμα, νέος και υπέροχος».

Τιμή Παραλία Farme Gay
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 5 ψηφοφορίες

F
Farme

14-Mar-2019

Μεγάλη παραλία Gay, αλλά προσέξτε τους κλέφτες

Αυτή είναι η κύρια gay σκηνή στην παραλία, αλλά και η κεντρική νούμερο ένα τοποθεσία για τους κλέφτες της παραλίας. Να γνωρίζετε πάντα τους κλέφτες που θέλουν να κλέψουν κινητά τηλέφωνα, σακίδια πλάτης και χρυσά κοσμήματα. Όλα τα αντικείμενα που μεταφέρονται στην παραλία πρέπει να φυλάσσονται ανά πάσα στιγμή.
V
Von

3-Ιαν-2020

Παραλία Farme Gay

Δεκάρα

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία