Boy Beach Provincetown

Boy Beach Provincetown

Boy Beach Provincetown

Εικονίδιο τοποθεσίας

Provincetown, ΗΠΑ

Κοντά στην παραλία Herring Cove θα βρείτε την παραλία γκέι γυμνιστών του Provincetown. Μερικές φορές είναι γνωστή ως Boy Beach - ή απλώς The Gay Beach. Είναι μια αρκετά λεπτή παραλία και θα βρείτε συχνά καυτούς άντρες με τα speedos τους και να παίζουν μουσική σε φορητά ηχεία.

Ένα μονοπάτι οδηγεί εκεί από την Province Land Road (διαδρομή 6Α). Πηγαίνετε στο τέλος της Bradford Street και στρίψτε δεξιά στην Province Land Road. Από τη στάση του ποδηλάτου - ένας ξύλινος φράχτης με πολλά ποδήλατα στερεωμένα σε αυτό - είναι 10-15 λεπτά με τα πόδια. Θα χρειαστεί να περπατήσετε μέσα από τους επίπεδους βάλτους και μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να περπατήσετε μέσα από το νερό μέχρι τη μέση. Όταν είναι παλίρροια, ίσως χρειαστεί να κρατήσετε τα υπάρχοντά σας πάνω από το κεφάλι σας! Η καλύτερη γκέι περιοχή της παραλίας βρίσκεται αμέσως στα αριστερά σας καθώς φτάσετε. Όσο πιο αριστερά πηγαίνετε τόσο πιο γυμνό και απομονωμένο γίνεται το πλήθος.

Μερικές προειδοποιήσεις: Δεν πρέπει να κολυμπάτε μόνοι σας την αυγή ή το σούρουπο ή οπουδήποτε κοντά σε φώκιες. Υπάρχουν επίσης μεγάλοι λευκοί καρχαρίες στην περιοχή και θα πρέπει να προσέχετε και τον δηλητηριώδη κισσό στους αμμόλοφους.

Αν δυσκολεύεστε να το βρείτε, θα μπορούσατε να ακολουθήσετε τους γκέι για να το βρείτε - δεν είναι σημειωμένο. Ο μαγικός σου γκέινταρ πρέπει να σε οδηγήσει εκεί. Φέρτε νερό καθώς δεν υπάρχουν καταστήματα στην παραλία των ομοφυλόφιλων.
Τιμή Boy Beach Provincetown
4.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 7 ψηφοφορίες

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία