Bali Gay Pub Crawl (ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ)

Bali Gay Pub Crawl (ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ)

Bali Gay Pub Crawl (REPORTED CLOSED)

Εικονίδιο τοποθεσίας

Jl. Dhyana Pura No.99, Seminyak, Μπαλί, Indonesia

Υπηρεσία ανίχνευσης γκέι μπαρ στην περιοχή Seminyak. Ένας τοπικός οδηγός θα σας παρουσιάσει και άλλους ομοϊδεάτες στην καλύτερη γκέι νυχτερινή ζωή που έχει να προσφέρει το Μπαλί.

Η ξενάγηση ξεκινά από ένα παραλιακό μπαρ όπου σερβίρονται μερικά δωρεάν ποτά. Μόλις εξοικειωθείτε με τους άλλους καλεσμένους, τότε ήρθε η ώρα να χτυπήσετε τα κλαμπ που περιλαμβάνουν χορευτές go-go και σόου με drag queen.

Το Pub Crawl ξεκινά στις 9μμ και διαρκεί περίπου 6 ώρες. Παρέχονται ποτά καλωσορίσματος και αγγλόφωνο μπαλινέζικο οδηγό. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν online.

Καθημερινή: Τετ, Παρ από 21:00

Σαββατοκύριακο: Σαβ από τις 21:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή Bali Gay Pub Crawl (ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ)
4.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 9 ψηφοφορίες

C
Chistian

19-Mar-2018

Είχα μια έκρηξη

Πήρε το crawl την περασμένη εβδομάδα. Ο οδηγός ήταν υπέροχος και απλά γελάσαμε πολύ ενώ μιλούσαμε μαζί του και μεταξύ άλλων παιδιών στο πρώτο beach bar - ωραίο παγοθραυστικό. Τα μπαρ, αργότερα, ήταν πολύ μικρά, οπότε μην περιμένετε έναν χώρο με μεγάλες πίστες χορού και 3 μπαρ όπως στην Ευρώπη ή την Αυστραλία. Παρόλο που είχαμε μια έκρηξη! Ευχαριστώ για μια υπέροχη βραδιά!
M
Marco

26-Nov-2017

Υπέροχη βραδιά!

Ως σόλο ταξιδιώτης έκανα αυτή την περιοδεία τον Οκτώβριο. Ξεκινήσαμε στο beach bar με δυο μπύρες και ένα ελαφρύ γεύμα. Ο οδηγός Jo, πιστεύω, ήταν αστείος και προσεκτικός. Ήξερε πολλά για την τοπική ομοφυλοφιλική κοινότητα και μας πήγε σε όμορφα μέρη. Τα μπαρ/κλαμπ που συνεχίσαμε δεν είχαν τόσο κόσμο στην αρχή, αλλά γύρω στα μεσάνυχτα δεν υπήρχε λογοτεχνικός χώρος. Με παιδιά να χορεύουν στο μπαρ, πυροβολισμούς και μεγάλη παρέα (ήμασταν 12 άτομα) καταλάβαμε ότι ήταν 4 το πρωί. Συνεχίσαμε σε ένα άλλο μπαρ (ένα ξέχασα το όνομα όμως) και δεν φτάσαμε στο ξενοδοχείο μέχρι το πρωί. Τι πάρτι! Είναι σίγουρα απαραίτητο όσο βρίσκεστε στο Μπαλί.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.