Splash Spa & Leisure

Splash Spa & Leisure

Splash Spa & Leisure

Εικονίδιο τοποθεσίας

61 Bedford Steet, Λέστερ, Ηνωμένο Βασίλειο, LE1 3JR

Σήμερα: Έκπτωση για άτομα κάτω των 25 ετών - Κάθε Πέμπτη
Γκέι σάουνα και σπα με ξηρή σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, σκοτεινό δωμάτιο, ζώνη παιχνιδιού, γυμναστήριο και καφέ μπαρ. Κόστος συμμετοχής από 12 £.

Ανοιχτό καθημερινά, από τις 11πμ

Καθημερινή: 11:00 - 22:00

Σαββατοκύριακο: Σάββατο 11:00 - 22:00 Κυρ 12.00 - 20:00

Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια
Σκοτεινό δωμάτιο
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Τιμή Splash Spa & Leisure
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 90 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

p
paul houlden

25-Aug-2023

επίσκεψη

Επισκέφθηκα τη σάουνα χωρίς πετσέτες την Τρίτη ήταν η πρώτη μου φορά εκεί και θα είναι η τελευταία μου, το βρήκα άβολο καθώς οι ανατριχιαστικοί ηλικιωμένοι δεν θα με άφηναν ήσυχο.
B
Bo Bee

23-Σεπ-2023

Κριτικές

Θα είσαι ένας γέρος ανατριχιαστικός άντρας μια μέρα. Πιστεύεις ότι δεν ήταν νέοι; Να έχετε σεβασμό
M
Michael

25-Ιουν-2023

Δύσκολα αξίζει μια επίσκεψη

Το επισκέφτηκα σήμερα, την τελευταία Κυριακή του μήνα. Διαφημίζουν έναν «εξαιρετικό δωρεάν μπουφέ»... Πού ήταν; Παραγγέλθηκαν 2 πίτσες και ήμασταν περισσότεροι από 20. Αυτή είναι ψευδής διαφήμιση παρακαλώ. Το τζακούζι δεν έβγαζε σχεδόν καθόλου φυσαλίδες. Δεν άξιζε σχεδόν να το επισκεφτείτε.
P
Paul

31-Ιαν-2023

Μεγάλη εμπειρία

Επισκέφτηκα για πρώτη φορά και μόνο τη δεύτερη επίσκεψη στη σάουνα. Το πρώτο ήταν πριν από 20 χρόνια και το «μπουκάλισα» μέσα σε 5 λεπτά από την άφιξή του. Αυτή τη φορά ήμουν αποφασισμένος να το δώσω και χαίρομαι που το έκανα. Το καλωσόρισμα από το φιλικό προσωπικό ήταν εκπληκτικό και ήμουν τόσο άνετα. Μετά από μια κατσαρόλα με τσάι για να ηρεμήσω τα νεύρα μου ήρθε η ώρα να εξερευνήσω. Αρχικά περπατούσα άσκοπα (όπως μερικοί άλλοι) τελικά συνδέθηκα και ανταμείφθηκα με δύο απολαυστικές, γευστικές "συναντήσεις" Όταν τακτοποιούσα τον λογαριασμό μου με ρώτησαν αν βρήκα αυτό που έψαχνα - σίγουρα το έκανα. Με έκαναν να θέλω να απολαμβάνω περισσότερες σάουνες και την επόμενη φορά που θα είμαι στο Λέστερ θα επιστρέψω.
m
michael

4-Δεκ-2020

Μιχαήλ

Πηγαίνω σε αυτή τη σάουνα τώρα το καλύτερο μέρος 2 ετών. Υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε, συναντηθείτε με ομοϊδεάτες τύπους, κάντε μερικούς καλούς φίλους. Πολύ φιλόξενο από το προσωπικό και ωραίο και καθαρό σε όλους τους χώρους, ωραίο να μην χρειάζεται να φοράτε πετσέτα αν δεν το θέλετε. Μπορεί να χαλαρώσει τελείως γυμνός ενώ πίνει καφέ και συνομιλία στο χώρο του καφέ. Πραγματικά υπέροχο μέρος ανυπομονώ να επιστρέψω για να το επισκεφθείτε.
B
Ben

9-Φεβ-2020

Πολύ καλή σάουνα

Συνήθως πηγαίνω εδώ μία φορά το μήνα την Τρίτη για γυμνή μέρα.. Πρέπει να πω ότι αυτό το μέρος είναι πολύ καλό με όλους τους τύπους πελατολογίου αλλά κυρίως μεγαλύτερους τύπους που προτιμώ (πάνω από 55). Το προσωπικό είναι υπέροχο καθώς τα χρειάζεστε μόνο για πετσέτες ή ερωτήσεις.. το κύριο πράγμα είναι να εξερευνήσετε και να βρείτε το κατάλληλο άτομο για τον εαυτό σας. Η πρώτη μου επίσκεψη ήταν λίγο περίεργη, αλλά μόλις πείτε όχι..τα παιδιά θα κάνουν πίσω. Όλοι είναι ντροπαλοί εκεί, κάτι που είναι εντάξει, αλλά μόλις αισθανθείτε άνετα και έχετε αυτοπεποίθηση, μπορείτε να μιλήσετε με τους ανθρώπους και θα σας απαντήσουν. Νιώθω ότι τα παιδιά προτιμούν κυρίως νεότερους σαν εμένα (30) αλλά είναι νεότεροι εκεί που συνήθως έρχονται μετά τις 4 μ.μ. Δεν έχω πάει τα Σαββατοκύριακα. Το τζακούζι μπορεί να χωρέσει περίπου 8 άτομα, αλλά τα 6 είναι τέλεια. Η σάουνα είναι καλή, όπως και το χαμάμ. Συνήθως επιστρέφω στο σπίτι χαρούμενος αφού τελειώσω τουλάχιστον 3 φορές. Στον επάνω όροφο υπάρχουν πολλά να κάνετε αν είστε τολμηροί και δεν ντρέπεστε. Σερβίρουν αλκοόλ. Τα αποδυτήρια και τα ντους βρίσκονται απέναντι από ένα χώρο καθιστικού, έτσι θα έχετε πολλούς άντρες να σας κοιτάζουν ψηλά, κάτι που δεν είναι κακό.
A
Ad

17-Aug-2019

Δυσάρεστη εμπειρία

Επισκέφθηκα τη σάουνα με τον σύζυγό μου σήμερα το απόγευμα και στην αρχή όλα φαινόταν εντάξει, μέχρι που εμφανίστηκε ένας τύπος. Συμπεριφερόταν κάπως περίεργα, περπατούσε πάνω-κάτω κάθε 3 λεπτά, σαν να παρακολουθούσε κάτι ή κάποιον. Πλησίασε εμένα και τον σύζυγό μου και έκανε ένα σχόλιο ότι η σεξουαλική συμπεριφορά στο τζακούζι ήταν απαράδεκτη. Χμ, αυτό ήταν όταν καθίσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο και κάναμε κουβέντα, προφανώς τον αγνόησα. Στη συνέχεια, μετά από άλλη μια ώρα, ήρθε σε εμάς και είπε ότι θα μας αναφέρει στο προσωπικό της σάουνας, στο οποίο του είπα να νιώσει ελεύθερος καθώς δεν είχαμε κάνει τίποτα κακό, μιλώντας ξανά με τον άντρα μου. 10 δευτερόλεπτα αργότερα, νεαρός, υπάλληλος σάουνας, μας λέει για σεξουαλική συμπεριφορά στο τζακούζι. Σοβαρά, έχασα την υπομονή μου και αμφισβήτησα τις ψευδείς κατηγορίες, ωστόσο αυτό το φτωχό νεαρό παλικάρι μου έλεγε συνέχεια ότι κάποιος ανέφερε κάτι και δεν έπρεπε να το κάνουμε LOL. Όταν τον ρώτησαν αν μπορούσε να μου δείξει κάποιες αποδείξεις, στοιχεία, γύρισε και με αγνόησε. Μπράβο στο Splash Spa & Leisure που μπορείς να χειριστείς επαγγελματικά τη δύσκολη κατάσταση. Δεν θα πάμε ποτέ ξανά εκεί και δεν συνιστούμε σε κανέναν να βιώσει παρόμοια κατάσταση.
R
Rob

19-Mar-2020

Ληστεύω.

Παρακαλώ μην αφήσετε αυτή τη μια δυσάρεστη εμπειρία να σας αναγκάσει να επισκεφτείτε το "Splash", φοβάμαι ότι μερικές φορές υπάρχουν ενοχλητικοί άνθρωποι γύρω από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όταν αυτός ο ηλίθιος "ανέφερε", ότι είχε δει κάτι, το προσωπικό δεν έχω άλλη επιλογή από το να ερευνήσω, αν και μου ακούγεται ότι θα μπορούσε να είχε γίνει πιο διπλωματικά. Είναι πραγματικά μια υπέροχη σάουνα και συνήθως πολύ κοινωνική, πηγαίνω εδώ και μερικά χρόνια και δεν έχω βιώσει κάτι σαν τη δυσάρεστη κατάσταση που κάνατε. Αλλά, παρακαλώ, δώστε ξανά το μέρος, είμαι σίγουρος ότι δεν θα επαναληφθεί αυτό που συνέβη την προηγούμενη φορά. Εν αναμονή Απολαύστε xxx Rob x.
A
Alexander

18-Ιουν-2019

Μην ξεγελιέστε από τις εικόνες

Ήμουν πραγματικά απογοητευμένος με αυτή τη σάουνα. Δεν ήταν καθαρό, είναι άχρηστο και βρώμικο. Ποτέ δεν έχω δει τόσες πολλές ειδοποιήσεις που να σας λένε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε (περισσότερα από τα τελευταία) Αυτό πραγματικά χρειάζεται μια καλή ανακαίνιση. Δεν μοιάζει σε τίποτα με τις εικόνες. Δεν επιστρέφει.
M
Matt

3-Μαΐου-2019

Εξαιρετική!

Ήμουν εδώ μερικές φορές, πάντα διασκέδαζα!! Υπέροχες αίθουσες παιχνιδιού στον επάνω όροφο, πολλή διασκέδαση με ομοϊδεάτες!
m
michael

12-Apr-2019

μικρόφωνο

Υπέροχο μέρος, έχω πάει μερικές φορές τώρα και απόλαυσα πολλή δράση. Μικτό εύρος ηλικιών τόσο καλό για οποιονδήποτε πραγματικά. Οι εγκαταστάσεις είναι καθαρές. Δεν φταίει τίποτα. Αξίζει την είσοδο, θα συνεχίσω να επιστρέφω τώρα που το βρήκα!!
s
steve

27-Nov-2018

χώρος ραγίσματος

Ήμουν στην περιοχή και διάβασα μικτές κριτικές, αλλά σκέφτηκα ότι θα το δώσω ούτως ή άλλως και χάρηκα που το έκανα. Μια καλά διαρρυθμισμένη σάουνα με εξυπηρετικό, φιλικό προσωπικό. Όλες οι εγκαταστάσεις λειτουργούν και ένας υπέροχος συνδυασμός ανδρών για να διαλέξετε. Αν έπρεπε να διαλέξω το λάθος, θα ήταν ότι οι τουαλέτες μύριζαν σαν να έχει σπάσει μια αποχέτευση και οι θάλαμοι GH χρειάζονται μερικές από τις κλειδαριές και μια προμήθεια προφυλακτικών εκεί μέσα. Ξέρω ότι δεν τα χρησιμοποιούν όλοι, αλλά μου προσφέρθηκε δράση εκεί χωρίς κανένα μέσο να σηκωθώ χωρίς να βγω σε ένα από τα playrooms. Αυτό συμβαίνει σε κάποιες άλλες σάουνες όμως. Διαφορετικά, όμως, πήγα μια Κυριακή αργά το απόγευμα και υπήρχαν πολλά άλλα παιδιά εκεί και είχα μια υπέροχη επίσκεψη. Ήταν μια ημέρα γυμνού συντρόφου, αλλά δυστυχώς μόνο λίγοι αγνοούσαν το concept με την πλειοψηφία να αναρωτιέται ακόμα να φορέσει τις πετσέτες τους. Συνέχισε την καλή δουλειά. Σίγουρα θα επιστρέψω όταν είμαι επόμενος στην περιοχή.
F
Fin r

15-Οκτ-2017

Nice!

Κάθε επίσκεψη είναι πολύ διασκεδαστική, αξίζει το κόστος εισόδου. Επίσης η σάουνα είναι μεγάλη. Τα ντους θα μπορούσαν να είναι πιο καθαρά. Έχει δει χειρότερα μέρη.
G
Ges

11-Μαΐου-2023

Ο κ. γ

Επισκέφθηκα χθες βρήκα το μέρος υπέροχο και φιλικό μίλησα με 2 νεότερους τύπους που με πήγαν στο σκοτεινό δωμάτιο και έκαναν τα όνειρά μου πραγματικότητα, σκέφτονται και εμένα, μπορείτε μόνο να φανταστείτε τι εμπειρία θα πάω το Σάββατο
J
Jonathan

26-Οκτ-2018

Πάντα καθαρό, φιλικό και διασκεδαστικό

Έχω πάει πολύ σε αυτή τη σάουνα. Πάντα έβρισκα τους ανθρώπους φιλικούς και διασκέδαζαν πολύ. Αυτό το μέρος είναι τεράστιο και πολύ λογικές τιμές.
M
Mark

2-Nov-2016

Η καλύτερη gay bi σάουνα μακράν

Επισκέπτομαι αυτή τη σάουνα για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο τώρα και δεν έχω βρει καλύτερη. Πάντα καθαρό, φιλικό προσωπικό, ζεστά αγόρια και τύποι της Λέστερ από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν για να χρησιμοποιήσουν αυτή τη σάουνα. Αξία για τα χρήματα και έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα στον επάνω όροφο. Αξίζει τις εβδομαδιαίες επισκέψεις.
G
George

17-Aug-2016

Splash Spa

Υπέροχο μέρος ... πολύ καθαρό ... ωραία παιδιά ... εξαιρετικό προσωπικό ... φθηνή μπύρα lol
S
Stuart

11-Ιαν-2016

Υπέροχη σάουνα

Πάντα να περνάτε καλά στο Splash, ειδικά τη γυμνή Τρίτη, όταν υπάρχουν πολλά υπέροχα παιδιά στο show με πολλή δράση. Λίγο μεγαλύτερη πελατεία, αλλά τα νεαρά παιδιά δεν φαίνεται να τα πειράζουν.
R
Richard

31-Aug-2015

θα επιστρέψω

Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η σάουνα έχει χαμηλή βαθμολογία γιατί νόμιζα ότι ήταν εξαιρετική. Έχει όλα όσα θα θέλατε σε μια σάουνα. Ο τύπος στη ρεσεψιόν με καλωσόρισε θερμά. Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη και σίγουρα θα επιστρέψω.
J
John

17-Οκτ-2014

Υπέροχη σάουνα

Περάσαμε πολύ καλά στο Splash Spa and Leisure σήμερα. Πραγματικά καθαροί και μοντέρνοι χώροι και το προσωπικό είναι υπέροχο. Μπορείτε ακόμη και να πάρετε κάτι ωραίο να φάτε.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.