Δερμάτινα ανδρικά σκανδιναβικά (SLM) Κοπεγχάγη

Δερμάτινα ανδρικά σκανδιναβικά (SLM) Κοπεγχάγη

Ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ φετίχ και SM στην Ευρώπη.

Scandinavian Leather Men (SLM) Copenhagen

Εικονίδιο τοποθεσίας

Lavendelstræde 17, Κοπεγχάγη, Denmark, 1462

Ένα από τα μεγαλύτερα γκέι κλαμπ SM & fetish στην Ευρώπη. Η SLM Copenhagen δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια! Διαθέτει δύο μπαρ, μια μεγάλη παιδική χαρά, υγρό δωμάτιο και σκοτεινό δωμάτιο.

Αυτό το κλαμπ φιλοξενεί θεματικές βραδιές με ενδυματολογικούς κώδικες, όπως δέρμα, καουτσούκ, στολή, στρατό, αθλητικά ρούχα, τζιν και κατασκευές. Δώστε προσοχή στις απαιτήσεις υποδημάτων ή περιμένετε να απορριφθεί η είσοδος.

Ανοιχτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο (μερικές φορές Πέμπτη και Κυριακή). Ελέγξτε τον ιστότοπο για λεπτομέρειες σχετικά με τα τρέχοντα γεγονότα. Θα χρειαστεί να λάβετε συνδρομή για να μπείτε (διαθέσιμο για αγορά).

Σαββατοκύριακο: 9 μ.μ.-1 π.μ. Παρασκευή. 10μμ-2πμ Σάββατο

Χαρακτηριστικά:
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Τιμή Δερμάτινα ανδρικά σκανδιναβικά (SLM) Κοπεγχάγη
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 70 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

J
Jafet X

7-Οκτ-2023

Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους

Υπέροχο μέρος για κάθε είδους τσακίσματα. Εάν έχετε τη σωστή στάση και ρούχα, θα περάσετε υπέροχα. Άνθρωποι από τα τέλη της δεκαετίας του 20 έως τα 60 (40 χρονών Μεξικανός εγώ). Για αλλοδαπούς που δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα για τη συνδρομή τους, η συμβουλή μου είναι να επισκεφτούν αυτό το μέρος την Παρασκευή, όπου μπορείτε να αγοράσετε τη συνδρομή μόνο για Παρασκευή. Είναι φθηνότερο από τις άλλες επιλογές. Η συμβουλή μου είναι να ελέγχετε πάντα τον ιστότοπο όπου βρίσκονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις συνδρομές, το κόστος, τον κώδικα ενδυμασίας και το ημερολόγιο εκδηλώσεων. Δεν θα μετανιώσετε αν προγραμματίσετε την επίσκεψή σας.
V
Victor

27-Aug-2021

Όχι μεγάλη ποικιλία

Χαρακτηρίζεται ως "ένα από τα μεγαλύτερα gay και φετίχ κλαμπ στην Ευρώπη". Στην πραγματικότητα, είναι μεσαίου μεγέθους σύμφωνα με τα πρότυπα Βερολίνου/Γερμανίας. Υπάρχει ένα μπαρ, τουαλέτα και χώρος καπνιστών στον επάνω όροφο και σκοτεινός θάλαμος με μπαρ στον κάτω όροφο. Ήταν απασχολημένος, υπήρχε πολλή δράση. Το 90% των ανθρώπων είναι περίπου 45-65. Δεν υπάρχουν πολλά άτομα κάτω των 30 ετών ή σε καλή φυσική κατάσταση. Θα το έλεγα «λέσχη μπαμπάδων». Έτσι, η ποικιλία είναι αυτό πάνω στο οποίο θα μπορούσε να δουλέψει αυτός ο σύλλογος.
J
Jan

19-Ιαν-2019

Υπέροχο προσωπικό

Ειλικρινά, το προσωπικό κάνει αυτό το μέρος πολύ καλύτερο σε σύγκριση με άλλους. Θα πρότεινα να πάτε γύρω στις 11 κάτι όταν τα πράγματα θερμαίνονται. Εύρος ηλικιών σε όλη τη διαδρομή, από πολύ νεαρά μπαμπάκια μέχρι γέρο μπαμπά περίπου 60+.
K
Kai

19-Σεπ-2018

Kai

Ας ξεκινήσουμε με το πολύ φιλικό προσωπικό - στην πόρτα πήρε το χρόνο του για να μου εξηγήσει τα πάντα και το κατέστησε πολύ σαφές - Ο ίδιος ο χώρος είναι εντάξει, δεν μπορείτε σίγουρα να το συγκρίνετε με το Εργαστήριο στο Βερολίνο, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα ωραίο μέρος όπου μπορείτε μπορεί να διασκεδάσει και να πιει. Ήμουν εκεί την περασμένη Παρασκευή στις 11 το βράδυ. Το πλήθος είναι διαφοροποιημένο και απασχολείται περισσότερο με τον χρόνο.
L
Lex

30-Ιαν-2018

ΨΥΞΗ θέση .. Ουάου

Ωραίο μέρος.. ένα από τα καλύτερα κλαμπ φετίχ στην Ευρώπη. ΠΟΛΛΗ ΔΡΑΣΗ και πολύ απασχολημένος. .. Μπορώ μόνο xxxx να ξεκινήσω νωρίς και αυτό ήταν μια έκπληξη.. μην είναι αργότερα από τις 11:XNUMX

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.