Μασέρ της Κωνσταντινούπολης

Μασέρ για άνδρες στην Κωνσταντινούπολη

Male Masseur Istanbul Massage

Εικονίδιο τοποθεσίας

Χαλασκαργάζη οδός., Κωνσταντινούπολη, Turkey, 34367

Αυτός είναι ο Bora, είναι ένας έμπειρος 24χρονος, φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους, ανεξάρτητος μασέρ Υπηρεσίες μασάζ εντός ή εκτός κλήσης στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, για άνδρες και γυναίκες.

Ειδικός στις τεχνικές μασάζ Classic, Sensual, Tantra, Full Body, Deep Tissue και λαιμού και ώμων με άλλες υπηρεσίες διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος. Μεγάλη σημασία έχει η υγιεινή και η καθαριότητα.

Για ραντεβού επικοινωνήστε απευθείας μαζί του τηλεφωνώντας ή στείλτε μήνυμα μέσω WhatsApp.

Καλέστε στο +90 553 873 32 92 ή κάντε κλικ εδώ για το Whatsapp.



Δευτ.:11: 30 - 00: 00

Τρ.:11: 30 - 00: 00

Τετ.:11: 30 - 00: 00

Πέμ.:11: 30 - 00: 00

Παρ.:11: 30 - 00: 00

Σαβ.:11: 30 - 00: 00

Κυρ.:11: 30 - 00: 00

Τιμή Μασέρ για άνδρες στην Κωνσταντινούπολη
5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 331 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
P
Patricia Bailey

3-Mar-2024

Συναρπαστική τεχνική μασάζ

Προγραμματίσαμε μια συνεδρία μασάζ με τον κύριο Μπόρα ως ραντεβού εκ των προτέρων για μασάζ σε όλο το σώμα. Μου παρείχε υπηρεσία μασάζ στο ξενοδοχείο όπου έμενα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι σίγουρα πολύ επαγγελματίας και παίρνει τη δουλειά του στα σοβαρά. Είχε απόλυτη κατανόηση και το μασάζ του ήταν μαγικό.
H
Hector Morales

11-Φεβ-2024

Σχετικό και ποιοτικό

Καταπληκτική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Κορυφαίο μασάζ. Ο Μπόρα ξέρει τα πράγματά του. Πάνω από όλα, η όλη συμπεριφορά και η προσέγγισή του σε κάνουν να νιώθεις τόσο άνετα και χαλαρά. Αν βρίσκεστε στην Κωνσταντινούπολη, κλείστε χρόνο μαζί του για να διώξετε το άγχος! Ανυπομονώ για την επόμενη επίσκεψή μου.
A
Anelisiwe Nyamela

2-Ιαν-2024

Πρέπει οπωσδήποτε να προσπαθήσετε

Μπορώ να πω ότι είναι ένας ευγενικός και πραγματικά ταλαντούχος θεραπευτής μασάζ που ξέρει τη δουλειά του. Πήρα σίγουρα τη συνεδρία μασάζ που ήθελα από αυτόν. Επιπλέον, το γεγονός ότι ήρθε στο ξενοδοχείο όπου έμενα και πρόσφερε μια συνεδρία μασάζ ήταν εξαιρετικό για την άνεσή μου. Ειλικρινά, μπορείτε να πάρετε μια συνεδρία μασάζ από τον κύριο Μπόρα χωρίς κανένα δισταγμό.
P
Patrice Knox

8-Δεκ-2023

Μαγικές πινελιές

Μπορώ να πω ξεκάθαρα ότι ο Bora είναι ένας πολύ έμπειρος και ευγενικός μασέρ για την ηλικία του. Ως κάποιος που κάνει μασάζ σχεδόν κάθε εβδομάδα, μπορώ να πω ότι είναι ανάμεσα στις κορυφαίες 5 εμπειρίες μου. Ειδικά οι πινελιές του είναι υπέροχες και θεραπευτικές. Αν ήταν κοντά μου, θα μπορούσα να πάρω υπηρεσία από αυτόν κάθε εβδομάδα.
R
Raphaël Bouchard

12-Nov-2023

Πολύ περιποιητικό και οργανωμένο

Ως κάποιος που κάνει μασάζ πολύ συχνά, πρέπει να πω ότι ο Bora είναι πραγματικά ειδικός σε αυτόν τον τομέα. Έκανα μια συνεδρία μασάζ tantra και μπορώ να πω ότι είμαι πραγματικά ικανοποιημένος σε αυτόν τον τομέα. Πραγματικά άξιζε τον κόπο.
K
Kaitlyn Murray

23-Οκτ-2023

Σίγουρα αξίζει τον κόπο

Πραγματικά μου έκανε ακριβώς το μασάζ που ήθελα και άξιζε τον κόπο. Η συνομιλία του κατά τη διάρκεια του μασάζ με έκανε να νιώσω ακόμα πιο χαλαρή. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να κάνω ξανά μια συνεδρία μασάζ όταν έρθω στην Κωνσταντινούπολη.
R
Rusty -

9-Οκτ-2023

Κάν '

Συνιστάται ιδιαίτερα! Ευγενικός, ανταποκρινόμενος, ειλικρινής και ειλικρινής. Ένα υπέροχο μασάζ
F
Fiorenzo D'angelo

1-Οκτ-2023

Ήταν πραγματικά υπέροχο μασάζ.

Ο Bora είναι σίγουρα ένας πολύ έμπειρος μασέρ που ενδιαφέρεται επίσης πολύ για τον πελάτη. Μου έδωσε πολύ λεπτομερείς πληροφορίες πριν από τη συνεδρία και εφάρμοσε το μασάζ όπως ήθελα και χρειαζόμουν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Είμαι ευγνώμων για όλα. Ανυπομονώ να λάβω ξανά την υπηρεσία στην επόμενη επίσκεψή μου.
S
Sébastien DUMONT

1-Σεπ-2023

Είναι σίγουρα καταπραϋντικό

Είναι σίγουρα υπέροχος ειδικός στο μασάζ. απολύτως αξιόπιστος και ευγενικός τύπος. Παίρνω πάντα συνεδρία μασάζ από αυτόν όταν ήρθα στην Κωνσταντινούπολη. Ένιωσα τη χαλάρωση σε όλο μου το σώμα μετά τη συναυλία. Ευχαριστώ για όλα.
Z
Zoé

21-Ιουλ-2023

Μια από τις καλύτερες εμπειρίες

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνω στα ταξίδια μου στην Κωνσταντινούπολη, που είναι 3 φορές το χρόνο, είναι να κάνω ένα μασάζ από το Bora. πραγματικά αξίζει τον κόπο. Νιώθω σαν να είμαι στον παράδεισο μετά το μασάζ. Τα μαγικά του χέρια είναι αυτό που με παρηγορεί περισσότερο. Όταν συνδυάζεται με ποιότητα και τεχνογνωσία, προκύπτει κάτι τέτοιο. Είμαι απόλυτα ευγνώμων
L
Louise

11-Ιουλ-2023

Σχετικό και ποιοτικό

Ως κάποιος που έχω λάβει υπηρεσία μασάζ από τον κύριο Μπόρα εδώ και χρόνια, μπορώ να πω ότι όλα είναι τέλεια και είναι πραγματικά περιποιητικός. Κάθε συνεδρία προετοιμάζεται προσεκτικά. Είναι ήδη ένα αξιόπιστο και ειδικό άτομο.
C
Clara

19-Ιουν-2023

Υψηλής ποιότητας Θεραπευτής Μασάζ

Είμαι ευγνώμων για μια άψογη εμπειρία μασάζ. Και είμαι επίσης ευγνώμων που επέτρεψα σε όλους τους μύες του σώματός μου να χαλαρώσουν και στη συνέχεια να επουλωθούν μόνιμα. Είχα λάβει υπηρεσία μασάζ στο δικό του στούντιο Bora στο παρελθόν, αλλά από τότε που έμαθα ότι υπηρετούσε και σε ξενοδοχεία, πήρα υπηρεσία στο δικό μου χώρο. έγινε καλύτερα για μένα. Ευχαριστώ για όλα.
J
Jonas

22-Μαΐου-2023

Το μόνο που μπορώ να πω είναι υπέροχο

Παίρνω μασάζ από τον κύριο Μπόρα εδώ και 4 χρόνια κάθε φορά που έρχομαι. Είμαι ένας από τους πρώτους πελάτες του. Όλες οι συνεδρίες μασάζ που είχα μέχρι τώρα ήταν φανταστικές. Είναι πραγματικά έμπειρος για το νεαρό της ηλικίας του. Κάνει μασάζ σε όλες τις περιοχές που θέλω και προσφέρει απόλυτη χαλάρωση. αφού κάνετε μασάζ από αυτόν, δεν θέλετε να κάνετε μασάζ από κανέναν άλλο. Εννοώ ότι είναι σίγουρα πολύ καλό.
K
Katelijne

5-Μαΐου-2023

Είναι ειδικός

Βιώνω συνεδρίες μασάζ σε κάθε χώρα που επισκέπτομαι. Βρήκα τον Μπόρα κατά την επίσκεψή μου στην Τουρκία πριν από 2 μήνες. Πήρα Classic Full body μασάζ και μασάζ πλάτης από αυτόν. Συνοψίζοντας, μπορώ να πω ότι όλα είναι υπέροχα. Σου προσφέρει περισσότερα από αυτά που πληρώνεις και είναι πολύ αξιόπιστος μασέρ. Θα συνιστούσα. Θα λάβω ξανά υπηρεσία από αυτόν στην επόμενη επίσκεψή μου. Ευχαριστώ
F
Frideric

11-Apr-2023

Υψηλής ποιότητας υπηρεσία μασάζ

Τον περασμένο μήνα, έλαβα 2 συνεδρίες υπηρεσίας βαθύ μασάζ ιστών από τον κ. Bora μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ο πόνος στην πλάτη που είχα για 8 μήνες τελείωσε με θεραπεία μόλις 1 ώρας. Είμαι πραγματικά ευγνώμων. Εκτός από το μασάζ, ο κύριος Μπόρα είναι πολύ περιποιητικός και χαμογελαστός άνθρωπος. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ένας πολύ έμπειρος και απόλυτα αξιόπιστος μασέρ.
V
Verenique

22-Mar-2023

Φανταστική εμπειρία μασάζ

Λαμβάνω υπηρεσίες μασάζ σε κάθε χώρα που επισκέπτομαι. Ο Bora είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους μασέρ στην Ευρώπη. Εντοπίζει πολύ γρήγορα τα προβλήματα στο σώμα σας και τα θεραπεύει εύκολα. Πήρα 2 συνεδρίες μασάζ από αυτόν κατά την επίσκεψή μου στην Κωνσταντινούπολη και η άλλη ήταν ένα μασάζ τάντρα και ήταν πραγματικά υπέροχο επίσης. Σε ευχαριστώ για όλα
A
Aisling

14-Mar-2023

Μεγάλη Υπηρεσία

Όλα ήταν απολύτως υπέροχα. Ο κύριος Μπόρα είναι ειδικός και ικανός στο μασάζ. Σας περιποιείται ψυχικά παρέχοντάς σας απόλυτη χαλάρωση και χαλάρωση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μασάζ.
R
Rasmus

9-Ιαν-2023

Μασέρ για άνδρες στην Κωνσταντινούπολη

Στο πρώτο μου ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, συνάντησα τυχαία το Bora ενώ έψαχνα για μασέρ. Του ζήτησα να έρθει στο χώρο μου και να με εξυπηρετήσει εκεί και έτσι πήρα τη συνεδρία μασάζ. Είμαι κάποιος που κάνει πολλά μασάζ και αυτό θα ήταν σίγουρα στις πέντε κορυφαίες εμπειρίες μου. Είναι πολύ φιλικός και ευγενικός. Ένιωσα χαλάρωση σε όλους τους μυς μου σε όλο το μασάζ σώματος. Ελπίζω να πάρω ένα μασάζ από αυτόν ξανά στο επόμενο ταξίδι μου.
F
Ferdinand

18-Δεκ-2022

Μασέρ για άνδρες στην Κωνσταντινούπολη

Υπέροχο μασάζ. Σίγουρα ξέρει τι κάνει, καλή τεχνική και δεξιοτεχνία. Μια πολύ χαλαρωτική αίσθηση μετά το τέλος του μασάζ. Συνήθως έρχεται ήδη στο χώρο σας για μασάζ, αυτό ήταν σημαντικό για μένα. Έχω λάβει υπηρεσία από αυτόν εδώ και λίγο καιρό. Ευχαριστώ
V
Victoria

18-Nov-2022

Εμπειρία μασάζ που κόβει την ανάσα

Ήταν μια από τις καλύτερες συνεδρίες μασάζ που είχα ποτέ. Μας εξυπηρέτησαν ως ζευγάρι. Θέλαμε να λάβουμε υπηρεσία στο δικό μας ξενοδοχείο και ήρθε στο ξενοδοχείο μας. Μπορώ να πω ότι όλα ήταν υπέροχα. Πιθανώς, θα λάβουμε ξανά υπηρεσία την επόμενη φορά. Είναι απολύτως αξιόπιστο και πολύ ευγενικό άτομο. Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη εμπειρία μασάζ.
B
Bridget

25-Οκτ-2022

Συνεδρία υψηλής ποιότητας

Μπορώ να πω σίγουρα ότι είναι ο καλύτερος μασέρ μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, αν ήταν πιο κοντά, θα λάμβανα πάντα σέρβις από αυτόν. Είναι πραγματικά μια πολύ διαφορετική εμπειρία μασάζ. Η φροντίδα και η εξυπηρέτηση του στους πελάτες του είναι μια υψηλής ποιότητας εμπειρία κλασικού μασάζ. Με ικανοποίησε ιδιαίτερα από κάθε άποψη, σίγουρα θα το συνιστούσα και είμαι ευγνώμων, ελπίζω και πάλι στο επόμενο ταξίδι μου να λάβω υπηρεσία
A
Alejandro

28-Σεπ-2022

Σίγουρα συνιστάται

Μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά ταλαντούχος στον τομέα του κλασικού σουηδικού μασάζ και του βαθύ μασάζ ιστών. Παίρνω μια συνεδρία μασάζ από αυτόν κάθε φορά που ταξιδεύω στην Κωνσταντινούπολη. Είναι σίγουρα υψηλής ποιότητας. Παίρνω υπηρεσία μασάζ εκεί που είμαι και είναι η πιο λογική επιλογή για μένα από αυτή την άποψη. Η ανακούφιση μετά το μασάζ διαρκεί πραγματικά για τουλάχιστον 1 εβδομάδα, σε αυτό το πλαίσιο όλα είναι υπέροχα για μένα.
J
Jeanette

14-Σεπ-2022

Είναι σίγουρα πολύ ευγενικός και προβληματισμένος

Ένιωσα την ανακούφιση σε κάθε σημείο του σώματός μου. Ο Μπόρα είναι σίγουρα πολύ ευγενικός και προβληματισμένος. Πήρα τη συνεδρία μασάζ στο ξενοδοχείο όπου έμενα και ήταν πολύ βολικό για μένα. Έκανα 1 ώρα μασάζ σε όλο το σώμα και ήταν σαν να ήμουν σε άλλο κόσμο κατά τη διάρκεια του μασάζ. Τον συνέστησα και σε όλους τους φίλους μου. Ευχαριστώ.
C
Cristián

4-Σεπ-2022

Το μόνο που μπορώ να πω ότι ήταν μια εξαιρετική συνεδρία

Ενώ έψαχνα για έναν ποιοτικό μασέρ στην Κωνσταντινούπολη, βρήκα τον Bora. Έλαβα 3 συνεδρίες μασάζ από αυτόν κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στην Κωνσταντινούπολη. Μπορώ σίγουρα να τον συστήσω. Τα αγγίγματα του σε όλο μου το σώμα με χαλάρωσαν εντελώς και έκαναν όλους τους μυς μου να χαλαρώσουν. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Θα ξανακάνω μασάζ στο επόμενο ταξίδι μου στην Κωνσταντινούπολη.
H
Henry

25-Aug-2022

Αποτελεσματική υπηρεσία μασάζ

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλα. Ήταν μια αποτελεσματική και ειρηνική συνεδρία μασάζ. Σίγουρα η πρώτη μου επιλογή όταν έρχομαι στην Κωνσταντινούπολη, του αξίζουν τα χρήματα που παίρνει. Είμαι τόσο ευγνώμων.
M
Maarten

18-Aug-2022

Είμαι πραγματικά ευγνώμων

μου αρέσει να κάνω μασάζ και γι' αυτό βιώνω μασάζ σε όλες τις χώρες που επισκέπτομαι. Επικοινώνησα με το Bora μέσω αυτού του ιστότοπου και έκανα μια εξαιρετική συνεδρία μασάζ. Νομίζω ότι θα έλεγα ότι ήταν το καλύτερο μασάζ που είχα πρόσφατα. Είναι σίγουρα κάποιος που νοιάζεται πολύ και μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα αιτήματά σας
K
Kaylee

10-Aug-2022

Συνιστώ ανεπιφύλακτα

Έμπειρος και ευχάριστος μασέρ. Είναι όμορφος και ενεργητικός. Έμεινα ικανοποιημένος με όλα, με έκανε πολύ χαρούμενο. Ήμουν διστακτικός πριν βρω έναν μασέρ, αλλά μετά τη συνάντηση με τον Μπόρα, όλα έγιναν υπέροχα.
N
Niccolò

6-Aug-2022

Ολα είναι υπέροχα

Ο καλύτερος ποιοτικός και εκλεκτός μασέρ που βρήκα στην Κωνσταντινούπολη. Έζησα μια ανακούφιση που δεν την έχω βιώσει εδώ και πολύ καιρό. Ο Μπόρα είναι σίγουρα πολύ καλός σε όλα. Εκτός από το μασάζ, μου είπε και για τα μέρη που μπορώ να επισκεφτώ στην Κωνσταντινούπολη.
F
Fravles

2-Aug-2022

Εκτακτος !!!

Όλα ήταν εξαιρετικά. Πήρα υπηρεσία από αυτόν κατόπιν σύστασης των φίλων μου. Είναι πραγματικά πολύ ευγενικός και περιποιητικός άνθρωπος. Η απόδοση μασάζ ήταν επίσης επαγγελματική. Εννοώ ότι όλα ήταν πολύ καλά
O
Olivia

1-Aug-2022

Απολύτως πολύ καλό

Πολύ σχετικό και ευγενικό. Τον κάλεσα στο ξενοδοχείο όπου έμενα για μασάζ. ήταν μια άνεση να έρθω στο ξενοδοχείο μου. Ειδικά το μασάζ tantra ήταν υπέροχο και μπορώ να προτείνω. Είναι επίσης πολύ ωραίος νέος.
G
Gregor

28-Ιουλ-2022

Συμμετέχοντες και φιλικοί

Έχει εμπλακεί πραγματικά. Η απόδοση του μασάζ είναι πραγματικά εξαιρετική. Εκτός από αυτό, είναι πολύ ευγενικός και ευγενικός. Ήρθα στην Κωνσταντινούπολη για πρώτη φορά και ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να γνωρίσω τον κύριο Μπόρα. Με ενημέρωσε δίνοντάς μου πολλές συμβουλές για την Κωνσταντινούπολη. είναι πολύ φιλικός. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα
B
Blaine

22-Ιουλ-2022

Είχα μια καλή και υπέροχη εμπειρία

Το Bora είναι σίγουρα η πρώτη μου επιλογή για μασάζ στην Κωνσταντινούπολη. Έκανα την 6η συνεδρία μασάζ από αυτόν την περασμένη εβδομάδα. Είναι όπως κάθε φορά που νιώθω περισσότερη ανακούφιση στο σώμα μου. Είναι πολύ έμπειρος σε σχέση με το νεαρό της ηλικίας του.
C
Carla

18-Ιουλ-2022

Όλα ήταν υπέροχα

Βρήκα την ανακούφιση που έψαχνα καιρό. Ο Μπόρα είναι ένας πραγματικά περιποιητικός άνθρωπος και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Επικοινώνησα μαζί του με σύσταση φίλου και είμαι ικανοποιημένος. Ευχαριστώ πολύ
S
Stadtler

15-Ιουλ-2022

Τέλεια εμπειρία

Ο Μπόρα είναι πολύ καλός μασέρ, εκπλήρωσε όλα τα αιτήματά μου με προσοχή. αξιόπιστο και απολύτως αξιοπρεπές άτομο, αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να τον επιλέξω
L
Logan

8-Ιουλ-2022

Είμαι τόσο ευγνώμων

Έχω κάνει πολλές συνεδρίες μασάζ στο παρελθόν, αλλά δεν είχα ποτέ μια τόσο τέλεια εμπειρία όπως αυτή. Ο Μπόρα είναι σίγουρα πολύ επαγγελματίας σε αυτό που κάνει και ξέρει πώς να σε καθησυχάσει. Επιπλέον, είναι ένα αξιόπιστο και αξιοπρεπές άτομο. ευχαριστώ
S
Sophia

4-Ιουλ-2022

Είχα μεγάλη ανακούφιση

Αυτό ήταν το πρώτο μου πλήρες σώμα και σουηδικό μασάζ και ήταν μια τόσο ευχάριστη εμπειρία. Είναι πραγματικά ειδικός σε αυτό που κάνει, με έκανε να νιώθω χαλαρός και φρόντισε να νιώθω άνετα όλη την ώρα. Ήμουν επίσης πολύ χαρούμενος που εκπλήρωσα όλα τα ιδιαίτερα αιτήματά μου κατά τη διάρκεια του μασάζ. Συνιστάται.
J
Joseph

4-Ιουλ-2022

Το μόνο που μπορώ να πω ότι ήταν μια εξαιρετική συνεδρία

Παίρνω πάντα συνεδρία μασάζ όταν επισκέπτομαι την Κωνσταντινούπολη, Πρόσφατα συνάντησα το Bora από αυτόν τον ιστότοπο. Πήρα ένα ταντρικό μασάζ και επιπλέον σουηδικό μασάζ από αυτόν. Όλα ήταν απίστευτα.
R
Rebecca

19-Ιουν-2022

Σίγουρα εξαιρετικό

Προσφέρει φανταστικό μασάζ και σας δημιουργεί ένα καλό αίσθημα χαλάρωσης. Μου άρεσε το μασάζ. Ένιωσα καταπληκτικά. Είναι νέος και πολύ καλό παιδί. Επιπλέον, ήμουν επίσης στην ευχάριστη θέση να εκπληρώσω όλα τα ειδικά αιτήματά μου κατά τη διάρκεια του μασάζ.
C
Chaunce

15-Ιουν-2022

Πολύ ωραίος νεαρός μασέρ

Ήμουν σίγουρα ευχαριστημένος με το μασάζ του Mr.Bora, δεν έχω βιώσει τόσο ωραία ανακούφιση για πολύ καιρό. Είχα ζητήσει ένα μασάζ για όλο μου το σώμα και ήταν υπέροχο. Αν και είναι νέος και ωραίος άνθρωπος, μπορώ να πω ότι είναι πολύ έμπειρος. Ένας αξιοπρεπής μασέρ που μπορώ να συστήσω σίγουρα
P
Paul

5-Ιουν-2022

Εξαιρετική

Πήρα πρόσφατα μασάζ από αυτόν. ήρθε στο ξενοδοχείο μου για μασάζ, μπορώ εύκολα να πω ότι είναι πολύ καλός. Νιώθω πολύ πιο ανάλαφρος και χαρούμενος. Παρεμπιπτόντως, είναι τόσο ευγενικός και επιπλέον αντανακλά τη θετική ενέργεια στον εαυτό του σε σένα
B
Brianna

29-Μαΐου-2022

Ποιότητα Seance

Ένας πολύ ταλαντούχος νεαρός μασέρ, ξέρει πώς να σας ανακουφίσει πραγματικά. Οι πινελιές που κάνει στο σώμα σας σας αναζωογονούν. Θέλω επίσης να πω ότι είναι πολύ ευγενικός και επιπλέον αντανακλά τη θετική του ενέργεια σε εσάς. Ευχαριστώ και τα λέμε την επόμενη φορά
M
Mirabelle

25-Μαΐου-2022

Συνιστάται

Έλαβα υπηρεσία μηνυμάτων από αυτόν. Μπορώ να πω εύκολα το καλύτερο μασάζ που είχα ποτέ. Ήρθε στο ξενοδοχείο μου για μασάζ, είναι τόσο υπέροχος μασέρ, είναι ευγενικός και υπέροχος. Επίσης έχει μια συναρπαστική τεχνική μασάζ με αυτόν τον τρόπο έχω βιώσει εξαιρετική χαλάρωση.
V
Vebjørn

4-Φεβ-2022

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣΑΖ

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ένας πολύ ταλαντούχος μασέρ, ξέρει πώς να σε ανακουφίσει πραγματικά. Οι πινελιές στο σώμα σου δημιουργούν μια πολύ ωραία αίσθηση. Τον κάλεσα το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου για μασάζ. Μπορώ να συστήσω τα ιδιωτικά του μασάζ και μασάζ ολόκληρου του σώματος. Θέλω επίσης να πω ότι είναι όμορφος και εκτός του ότι αντικατοπτρίζει τη θετική του ενέργεια σε εσάς, ήταν τόσο σημαντικό για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ και τα λέμε την επόμενη φορά.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία