Helios Men Club

Helios Men Club

Helios Men Club

Εικονίδιο τοποθεσίας

20/176 Soi Day Night 2, Νότια Πατάγια, Πατάγια, Thailand

Μασάζ για άνδρες στη Νότια Πατάγια. Το Helios Men Club (πρώην "Blue House Massage") προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών όπως λάδι, κρέμα, μασάζ με αφρό σε καθαρά, ιδιωτικά δωμάτια.

 

Βρίσκεται στο Soi Day Night 2, κοντά στο Flamingo Apartments.

Καθημερινά: 12:11-XNUMX:XNUMX

Σαββατοκύριακο: 12:11-XNUMX:XNUMX

Χαρακτηριστικά:
Massage
Ιαματική πηγή
Τιμή Helios Men Club
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 111 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

5 Star Winner

L
Lance

10-Ιουλ-2023

Ιούλιος 2023 Μασάζ

Γεια, επισκεφθήκαμε το Helios στις 23 Ιουλίου γύρω στις 5 μ.μ. και ήμασταν 2 άτομα. Και οι δύο επιλέξαμε το μασάζ με αφρό που ήταν μια νέα εμπειρία καθώς σε άλλα μέρη μασάζ στο BKK δεν είχα αυτή την επιλογή. Σε σύγκριση με κάποια άλλα μέρη στο BKK, αυτό είναι λίγο κουρασμένο, ωστόσο νομίζω ότι ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες αυτού του τύπου που είχα, πλένεσαι παντού με ένα σφουγγάρι που είναι αφρισμένο ενώ ξαπλώνεις σε ένα στρώμα αφρού στη συνέχεια πλένεται παντού όπως στέκεστε και στεγνώνετε με πετσέτα. Αφήνετε φιλοδώρημα 1,000 BAHT και το κόστος ήταν περίπου 700 BHT, επομένως όλα κάτω από 2,000. Ο άντρας μου λεγόταν Τζο και αν είναι ακόμα εκεί, σας προτείνω να τον κάνετε κράτηση. Καλή εμπειρία και για τους δυο μας.

M
Mike

26-Φεβ-2023

Υπέροχο μασάζ στο Helios

Χθες, επισκέφτηκα το Helios για μασάζ με λάδι 2 ωρών. Ο ομοφυλόφιλος που επέλεξα μου έδωσε ένα εξαιρετικό μασάζ με λάδι με πτυχές ταϊλανδέζικου μασάζ. Η θεραπεία του έμοιαζε σαν επαγγελματίας. Άλλα όπως άλλα αίθουσες μασάζ που πήγα, δεν ξεκίνησε με την αλληλεπίδραση άνδρα με άντρα στη δράση, παρόλο που κάναμε στο τέλος. Η περιποίηση μασάζ του ήταν πολύ αισθησιακή, έτσι ώστε στο τέλος σχεδόν 2 ωρών διασκεδάσαμε και οι δύο. Το Heliis είναι πραγματικά ένα μέρος για να πάτε.
B
Bobby

27-Nov-2022

άγγλος αστυφύλακας

Υπέροχο μασάζ για άνδρες στην Πατάγια. Το αγαπημένο μου πάει σε μέρος κάθε φορά που επισκέπτομαι. Ωραία εγκατάσταση.
B
Bobby

14-Nov-2022

Το Helios Massage άνοιξε ξανά από την 1η Οκτωβρίου 2022

Το μασάζ Helios άνοιξε ξανά από την 1η Οκτωβρίου 2022 και είναι επί του παρόντος ανοιχτό για επαγγελματικούς λόγους. Ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα μασάζ για άνδρες στην Πατάγια. Μεγάλη εξυπηρέτηση και ωραίοι μασέρ. Συνιστάται.
J
John

25-Aug-2022

μεγάλη υπηρεσία

Είναι απολύτως το καλύτερο μέρος για τους άνδρες να κάνουν μασάζ και να χαλαρώσουν στην Πατάγια. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το μέρος!
V
Vic

15-Aug-2022

vic

Το Helios άνοιξε πρόσφατα. Πήγα δύο φορές. Είναι μακράν το καλύτερο στην Ταϊλάνδη! Ήταν επιδέξιος, ευγενικός. Παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση και ακόμη και έπλυνε ολόκληρο το σώμα μου στο ντους στο τέλος. Το συνιστούσα ανεπιφύλακτα. Το μέρος χτυπήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Χρειάζονται υποστήριξη! Παρακαλούμε επισκεφθείτε και δεν θέλουμε αυτό το μοναδικό μέρος να κλείσει ξανά.
P
Prh

27-Mar-2022

Είναι κλειστό

Είμαι στην Πατάγια αυτή τη στιγμή, λόγω του Covid-19 πολλά μέρη είναι ακόμα κλειστά. Το Helios Men Club είναι επίσης κλειστό αυτή τη στιγμή. Είναι κλειστό εδώ και 2 χρόνια. Αλλά στο google λέει ότι εδώ είναι ανοιχτό… Παρακαλώ ενημερώστε όλους… Σας ευχαριστώ.
Z
Zane

25-Aug-2019

Δεν μετανιώνω να δοκιμάσω εδώ.

Ήρθα για πρώτη φορά εδώ πολύ εντυπωσιασμένος. Το μέρος είναι καθαρό, ήσυχο, όχι πολυσύχναστο, θορυβώδες. Και το προσωπικό φροντίζει καλά.
J
Jonh

20-Φεβ-2019

Nice!

Σήμερα έπεσα από το σπα. Δεν είναι μεγάλο αλλά νιώθει άνετα. Η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή, ειδικά ο τύπος μου ο Jacky. Δεν είναι Ταϊλανδός αλλά δουλεύει πολύ επαγγελματικά. Αν σκοπεύετε να επισκεφτείτε αυτό το σπα, θα πρέπει να τον δοκιμάσετε. Θα επιστρέψω εδώ ξανά την επόμενη φορά.
T
Toshi

1-Ιαν-2019

Ελάχιστη συμβουλή είναι 1000 και περισσότερα.

Αφού διάβασα πολλές καλές κριτικές, αποφάσισα να το δοκιμάσω και ήμουν λίγο απογοητευμένος. Επέλεξα το μασάζ με λάδι για 90 λεπτά. που περιελάμβανε αίσιο τέλος αλλά δεν είχε επιτυχία. Ο μασέρ ήταν πολύ πιεστικός και μου έκανε ένα πολύ δυνατό μασάζ. Πολύ γρήγορα πήγε στην ειδική υπηρεσία και όχι αρκετό μασάζ. Είναι πολύ προσανατολισμένος στα χρήματα - ζήτησε ένα ελάχιστο φιλοδώρημα 1000 ή περισσότερο επειδή την επόμενη μέρα ήταν τα γενέθλιά του.
E
Eric

25-Σεπ-2019

Οστεοκεφαλές

Είστε πραγματικά ποιος θα δείξετε 1000 φιλοδώρημα πόσο απελπισμένοι είναι μερικοί άνθρωποι.
J
Jan

18-Οκτ-2018

Ωραίος τύπος, καλές υπηρεσίες

Διάβασα και το review και πήγα να το δω. Απλή, απλή διάταξη, τα παιδιά κάθονταν στο πάτωμα. Οι δύο διευθυντές ήταν γεμάτοι χαμόγελα και σιγά σιγά καταλάβαιναν τι χρειαζόσουν στα αγγλικά και δεν πίεζαν. Τελικά, επέλεξα το αφρόλουτρο και τον μασέρ - επίσης σύστασή του. Ωραίος τύπος, καλές υπηρεσίες. Αν επισκεφτώ την Πατάγια την επόμενη φορά, θα είμαι ξανά εκεί.
R
Robert

4-Φεβ-2018

Καλή εξυπηρέτηση και καθαρός χώρος

Αφού διάβασα τις καλές κριτικές, πήγα στο Helios men massage για μια δοκιμή. Διάλεξα το Kyo. Ο Kyo μου έκανε ένα πολύ καλό μασάζ και καλή εξυπηρέτηση, και του έδωσα φιλοδώρημα 1500 μπατ, αν και απαιτούνται μόνο 1000 τουλάχιστον. Ο Kyo μου είπε ότι αυτό το χαρτί ανακαινίστηκε μόλις μισό χρόνο, κάθε μέρος φαίνεται νέο και καθαρό, αν και αυτό το κτίριο είναι λίγο παλιό.
r
raju

14-Ιαν-2018

Ωραίο μέρος για να δοκιμάσετε το μασάζ με αφρό

Αφού διάβασα πολλές καλές κριτικές, σκέφτηκα να το δοκιμάσω. Και δεν απογοητεύτηκα. Επιλέγω το μασάζ με αφρό. Ο μασέρ ήταν αρρενωπός και ευγενικός που είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός. Ω, ζήτησα επίσης έκπτωση και πήρα έκπτωση 100 thb. Συνολικά μια ωραία εμπειρία.
A
Alex

1-Nov-2017

Δοκιμάστε το αφρό-μασάζ τους!

Το Blue House είναι το μόνο μέρος για γκέι μασάζ στην Πατάγια που προσφέρει μασάζ με αφρό. Είναι μια μοναδική εμπειρία που πρέπει να απολαύσει κανείς τουλάχιστον μια φορά όσο βρίσκεται εδώ. Το μασάζ πραγματοποιείται σε μια μεγάλη καμπίνα ντους σε ένα στρώμα από καουτσούκ. Το ένα είναι ξαπλωμένο στο στρώμα και αφού σας κάνει ντους με ζεστό νερό, ο μασέρ θα αρχίσει να καλύπτει το σώμα σας με αφρό. Απολαύστε τα συναισθήματα!
T
Tom

7-Φεβ-2017

Καλό μέρος για ειδικές υπηρεσίες

Πήγα εκεί 4-5 φορές τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Πάντα με αποδέχονταν καλά. Έκανα και μασάζ με αφρό και μασάζ με λάδι. Παρόλο που τα δωμάτια είναι πολύ μικρά, διαθέτουν ντους με άφθονο χώρο για δύο άτομα. Ο αγαπημένος μου μασέρ ήταν ο Jame. Καλό μασάζ και εξαιρετικές επιπλέον υπηρεσίες. Αποδεκτές τιμές. Συμβουλή 1000 μπατ και περίπου 600 για το μασάζ. Θα επιστρέψω.
A
Adam

13-Nov-2016

τιμές ρουκέτα

Τώρα έχουν βάλει μια πόρτα στο μπροστινό μέρος, ώστε να μην μπορείτε να δείτε κανέναν χωρίς να μπείτε. Ελάχιστη συμβουλή 1000 μπατ πριν καν σκεφτούν να κάνουν μασάζ, άλλα 500 μπατ για μασάζ 1 ώρας, προφανώς δεν υπάρχουν πελάτες.
B
Brian

9-Φεβ-2016

Μάλλον απογοητευτικό

Αφού διάβασα σχόλια σε διαφορετικούς ιστότοπους, ήμουν περίεργος για το μασάζ με αφρό. Έτυχε να βρίσκομαι στο Tuk Com, έτσι απλά περιπλανήθηκα στο δρόμο. Υπήρχαν τουλάχιστον δύο ακόμη ανδρικά μασάζ προτού φτάσω στο Blue House όπου ο τύπος μου έκανε χέρι και με χαιρέτησε. Μου παρουσιάστηκαν 4 ή 5 παιδιά και αποφάσισα τον νεαρό που με χαιρέτησε. Δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστός με κανένα πρότυπο, αλλά οι άλλες επιλογές ήταν λίγο πολύ τσιμπημένες και θηλυκές για τα γούστα μου. Με έφεραν στο δωμάτιο με το ντους και το αδιάβροχο κρεβάτι. Το δωμάτιο ήταν "αρκετά καθαρό" σε αυτό το πλαίσιο, οπότε μην περιμένετε πολλά. Ο τύπος βιάστηκε, νομίζω ότι είναι πολύ άπειρος. Είχα τελειώσει σε πιθανώς 40 λεπτά για ένα μασάζ 60 λεπτών. Έδωσα φιλοδώρημα σε αυτόν τον φτωχό 1000B, αν και μόνο 500B συνιστάται, γιατί νιώθω άσχημα για αυτόν. Για να είμαστε δίκαιοι, ποτέ δεν ρώτησε για συμβουλές όλη την ώρα. Μετά από τέτοιες υπέροχες εμπειρίες στην Μπανγκόκ, αυτό ήταν σίγουρα μια απογοήτευση.
K
Kai

29-Δεκ-2015

Αντηχώντας το τραγούδι…

…από τις καλές κριτικές παραπάνω, πραγματικά. Η εγκατάσταση είναι πολύ καθαρή, ξεκινώντας από τον χώρο αναμονής, μέσα από τα δωμάτια, την τουαλέτα και ακόμη και τα ντους. Το σαπούνι είναι αρωματικό και δεν θυμίζει τίποτα τα σπα σε άλλα μέρη στις ΗΠΑ (σύμφωνα με όσα έχω ακούσει χαχα) και τα παιδιά είναι ευκολοδιάκριτα, ευχάριστα, παιχνιδιάρικα και φιλικά. Στις διακοπές τείνω να είμαι προσεκτικός όπως οι περισσότεροι τουρίστας από τα υπάρχοντά μου, αλλά ήταν εντάξει και θα μπορούσα να τα πάρω μαζί μου στο ντους αν ήθελα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο τύπος πήρε το φιλοδώρημα που του άξιζε.
E
Eric

3-Nov-2015

Καλές υπηρεσίες

Χθες δοκίμασα 1.5 ώρα μασάζ με λάδι στο Blue House. Υπάρχει ένας τύπος που ονομάζεται Ντιν, που μοιάζει με τον Τζέικομπ στο Λυκόφως. Χαμογέλασε καλά και είχε καλή εξυπηρέτηση. Σίγουρα θα επιστρέψω ξανά την επόμενη φορά που θα έρθω στην Πατάγια.
A
Adam

24-Aug-2015

Υπέροχο μασάζ

Πρόσφατα απόλαυσα ένα μασάζ με λάδι 1 ώρας με Tan. Το Tan έχει σίγουρα μια ιδιαίτερη πινελιά καθώς απόλαυσα το μασάζ του. Αξίζει μια τακτική επίσκεψη.
J
Jay

23-Aug-2015

Πολύ καλή εμπειρία μασάζ με αφρό

Αφού έφτασα στην Πατάγια, πήγα στο Blue House χθες το απόγευμα για να δοκιμάσω το διάσημο μασάζ με αφρό. Ο διευθυντής μου είπε ότι το Blue House μόλις ολοκλήρωσε την ανακαίνιση και άνοιξε ξανά για περίπου μία εβδομάδα. Το μέρος φαίνεται νέο και καθαρό. Υπάρχουν 4 μασέρ για να διαλέξω, και επέλεξα έναν μασέρ που ονομάζεται Tree. Δυστυχώς, δεν μπορεί να μιλήσει αγγλικά και πρέπει να επικοινωνήσω μαζί του μέσω body langrage. Επέλεξα ένα μασάζ με αφρό μιας ώρας στην τιμή των 500 μπατ. Ο Tree με οδήγησε στον δεύτερο όροφο και μου έκανε ένα πολύ καλό μασάζ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω το μασάζ με σαπούνι. Αφού τελειώσω, του δίνω φιλοδώρημα 1000 μπατ. Μετά το μασάζ, μίλησα με τον διευθυντή και μου είπε ότι έχουν κλείσει περίπου δύο ή τρεις μήνες για ανακαίνιση, και ως εκ τούτου, δεν έχουν πολλούς μασέρ τώρα. Και φαίνεται ότι αυτό είναι το μόνο μέρος που εκτελεί μασάζ με αφρό στην Πατάγια. Ο διευθυντής και ο Tree ήταν και οι δύο πολύ φιλικοί. Θα επιστρέψω στο Blue House σίγουρα όταν θα επισκεφθώ την Pattaya την επόμενη φορά.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία