Ανδρικό σπα Artemis

Ανδρικό σπα Artemis

Artemis Men Spa

Εικονίδιο τοποθεσίας

56β, Jalab Abiad, Taman Pelangi, Τζοχόρ Μπαχρού, Malaysia, 80400

Στο Artemis Men Spa, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τα αισθησιακά μασάζ μας για να ανακουφίσετε το άγχος και την ένταση στο σώμα σας.

Από μασάζ σε όλο το σώμα, σώμα σε αισθησιακό μασάζ σώματος, απολέπιση σώματος έως θεραπείες με λάδι, έχουμε κάθε επιλογή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας. Χαλαρώστε και χαλαρώστε με τους φιλικούς και εκπαιδευμένους άντρες θεραπευτές μας που θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση και την αναζωογόνηση του σώματός σας.

Καθημερινά: 11:30 π.μ. - 1 π.μ

Σαββατοκύριακο: 11:30 π.μ. - 1 π.μ

Χαρακτηριστικά:
δωρεάν WiFi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
θυρίδες
Massage
Μασάζ - έξοδος κλήσης
Απαιτείται συνδρομή
Ιαματική πηγή
Τιμή Ανδρικό σπα Artemis
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 52 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

T
Tan

21-Aug-2019

Μισώ αυτό ....

Πήγα εκεί για ένα μασάζ - κακή εμπειρία...έχασα το πορτοφόλι μου μετά την αλλαγή των ρούχων μου. Είδα τον μασέρ να ρίχνει την πετσέτα του, ίσως για να καλύψει το πορτοφόλι μου και το σήκωσε. Αυτό εξήγησε γιατί του πέταξε η πετσέτα. Έτσι, επέστρεψα να τον ρωτήσω, και είπε ότι δεν είδα τίποτα.
E
ED

17-Ιουν-2019

Εεε!

Γενικά εντάξει, αλλά πρέπει να κάνουν το μέρος πιο καθαρό και φιλόξενο. Το πάτωμα του ντους είναι αρκετά σκληρό για να πατήσετε και τα ντους είναι φθαρμένα και βρώμικα. Τα σεντόνια και τα μαξιλάρια πρέπει να αλλάζονται και να στεγνώνουν τακτικά στον αέρα. Δεν μου άρεσε η μυρωδιά στα μαξιλάρια ούτε οι κουρελιασμένες πετσέτες. Για αυτήν την τιμή, η Μπανγκόκ είναι καλύτερη.
M
Max

9-Ιουν-2019

Η χειρότερη εμπειρία ποτέ

Επισκέφτηκε το Artemis τον Φεβρουάριο του 2019. Κλείσαμε ένα νέο όνομα χρήστη Rain από το mynmar, πολύ κοντό και το μαύρο δέρμα φαίνεται εντελώς διαφορετικό από τη δημοσίευση της φωτογραφίας. Κακή ικανότητα μασάζ δεν χρησιμοποιεί καθόλου δύναμη. Ένιωσα ότι δεν αξίζει καθόλου. Δεν θα επισκεφτώ πια την Άρτεμη. Η χειρότερη εμπειρία ποτέ.
M
Mono

4-Mar-2018

Μία από τις χειρότερες εμπειρίες

Δεν έχω επισκεφτεί το ΑΤΜ για πολύ καιρό, και επειδή υπάρχουν θετικά σχόλια, αποφάσισαν να δοκιμάσουν. Έκανε κράτηση για έναν νέο και άρχισε το συνηθισμένο μπάνιο. Το μασάζ αποτελείται απλώς από το να ρίξεις λάδι στο σώμα, χωρίς να χρησιμοποιείς καθόλου δύναμη. Ολόκληρη η συνεδρία έληξε μέσα σε 30 λεπτά. Χειρότερη εμπειρία ποτέ.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.