BUNKER Αγία Πετρούπολη

BUNKER Αγία Πετρούπολη

BUNKER St Petersburg

Εικονίδιο τοποθεσίας

Fontanka River Embankment 90, Bldg 7, Αγία Πετρούπολη, Russia

Αύριο: Γυμνό ή εσώρουχο πάρτι 8 μ.μ.-12π.μ - Κάθε Πέμπτη
Το κύριο κλαμπ γκέι κρουαζιέρας και φετίχ στην Αγία Πετρούπολη. Τα χαρακτηριστικά του BUNKER περιλαμβάνουν ένα μπαρ με μεγάλη οθόνη βίντεο, χώρο κρουαζιέρας, σκοτεινό δωμάτιο, πολλές ιδιωτικές καμπίνες, glory hole κ.λπ. Μπορείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε πετσέτες και παντόφλες από καουτσούκ - μιας χρήσης.

Οι μηνιαίες θεματικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το γυμνό πάρτι εσωρούχων κάθε Πέμπτη, το Trans Party τις Τετάρτες, το Masked Party τις Παρασκευές.

Από τον πλησιέστερο σταθμό του μετρό, μεταβείτε στην οδό Borodinskaya, περνώντας το σχολείο και μέσα από την καμάρα. Κτίριο # 7 που είναι ημι-υπόγειο.

Πλησιέστερος σταθμός: Zvenigorodskaya (400 m), Pushkinskaya (500 m), Sadovaya (900 m)

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Σκοτεινό δωμάτιο
Λαβύρινθος
Χαλαρωτικές καμπίνες
Τιμή BUNKER Αγία Πετρούπολη
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 25 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

J
Jay

23-Ιαν-2020

Φορές

Τι ώρα ανοίγουν οι τρύπες της δόξας κατά τη διάρκεια της ημέρας;
D
Dimmi

18-Ιαν-2020

Απασχολημένες βραδιές, κενές νύχτες

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Bunker - τα βράδια, όχι τη νύχτα. Το πιο συνηθισμένο λάθος είναι να έρθετε εδώ γύρω στα μεσάνυχτα, καθώς είναι okav σε γκέι κλαμπ και γκέι μπαρ στην Ευρώπη. Μετά τα μεσάνυχτα το Μπούνκερ γίνεται ήσυχο. Οι πιο ζεστές ώρες αιχμής είναι από τις 20.00 έως τις 23.00 τις καθημερινές. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα, κάποιος μπορεί να μείνει περισσότερο, αλλά ήδη στο μπαρ, όχι στο σκοτεινό δωμάτιο. Ιδιαίτερα απασχολημένος στο Naked party, εσώρουχα, πάρτι με μάσκες. Το προσωπικό δεν μιλά τέλεια αγγλικά, αλλά πάντα θα βρείτε κάποιον αγγλόφωνο μεταξύ άλλων επισκεπτών. Επιτέλους δεκτές πιστωτικές κάρτες!
A
Alex

10-Nov-2019

Αθλιος!

Έχω πάει εκεί πολλές φορές. Δεν αξίζει τον κόπο! Πολύ εχθρικό προσωπικό, αυτό σας κάνει πραγματικά ως τουρίστα, όχι ευπρόσδεκτο!
D
Dimmi

18-Ιαν-2020

Στέγη ή σκοτεινό δωμάτιο;

Ελπίζω να επισκεφτείτε το Bunker για να μην παίξετε με το προσωπικό. Υπάρχουν πολλά καυτά παιδιά, ναι; :) Οπότε ξέχασα το snapper στη ρεσεψιόν.
M
Marco

20-Σεπ-2019

Παρασκευή βράδυ: άδειο!

Πήγα στο Bunker Παρασκευή το βράδυ, γύρω στα μεσάνυχτα. Το κλαμπ ήταν άδειο: 8/10 άνδρες, μέση ηλικία. Έφυγα από το κλαμπ μετά από 30 λεπτά: καμία δράση, καμία διασκέδαση. Ο άντρας στο βεστιάριο μου είπε ότι το κλαμπ ανοίγει στις 4 μ.μ. και έχει περισσότερο κόσμο το βράδυ, αλλά η νυχτερινή μου εμπειρία ήταν απαίσια. Δεν το προτείνω!
D
Dimmi

18-Ιαν-2020

Κρουαζιέρα σαν ντόπιοι

Μάρκο, απλά κάνε το όπως οι ντόπιοι τύποι, που πάνε σπίτι τους με τρένα του μετρό (το τελευταίο στις 0.20-0.30) Ζήτα συμβουλές στο gayromeo/Grindr/hornet/etc Ή επισκεφτείτε το μπαρ Blue Oyster μετά τα μεσάνυχτα, είναι απασχολημένο το βράδυ.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.