Thanh Binh- ΚΛΕΙΣΤΟ

Thanh Binh- CLOSED

Εικονίδιο τοποθεσίας

L19 Number 1 Street, Ward 3, District 1, Χο Τσι Μινχ, Vietnam

Αυτή η σάουνα έχει αναφερθεί ΚΛΕΙΣΤΗ - Μάρτιος 2023

Το Thanh Binh (πρώην "Binh Minh") είναι σχετικά νέα τοπική gay σάουνα με τζακούζι, ξηρή σάουνα, χαμάμ και ντους σε όλα τα επίπεδα, μικρό σαλόνι τηλεόρασης και σκοτεινό δωμάτιο.

Αυτή η σάουνα με χαμηλό φωτισμό έχει μεγαλύτερη κίνηση τα βράδια. Το πλήθος είναι φιλικό και κυρίως ντόπιοι τύποι στα 20 τους.

Χαρακτηριστικά:
Σκοτεινό δωμάτιο
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Thanh Binh- ΚΛΕΙΣΤΟ
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 50 ψηφοφορίες

S
Sam

16-Mar-2020

Προσφορά εισιτηρίου

Γενικά, όχι καλό δεν είναι κακό, 80k για σάουνα και 120k για σάουνα + μασάζ είναι ένα καλό εισιτήριο στη Σαϊγκόν. Αν και το δωμάτιο χαλάρωσης είναι παλιό και δεν είναι καθαρό, ο ατμός και το τζακούζι είναι εντάξει. Εξάλλου, το Tung και το Hung είναι καλοί στο μασάζ και λίγο στο αισθησιακό μασάζ. Είναι απλώς λίγη διασκέδαση. Ο άνθρωπος, ιδιοκτήτης, είναι φιλικός και αστείος.
J
Josh

18-Φεβ-2017

Δεν αξίζει καθόλου

Παλιά σάουνα. Το χαμάμ και η πισίνα είναι πολύ μικρά. Για το σκοτεινό δωμάτιο, δεν έχει ιδιωτικότητα. Ειδικά για μεσήλικες.
J
John

25-Ιουν-2016

Δεν αξίζει να πάτε

Το μόνο καλό είναι ότι η είσοδος είναι μόνο 80000 vnd, οπότε δεν υπάρχουν πολλά να χάσετε στην πραγματικότητα. Ο "σκοτεινός θάλαμος" είναι στην πραγματικότητα ένα δωμάτιο με 6 πολυθρόνες ζευγαρωμένες στη μέση και είναι επίσης αρκετά φωτεινό. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας χώρος για ιδιωτικότητα (εκτός από τουαλέτα) και όλα είναι πολύ παλιά και εξαντλημένα. Το πλήθος ήταν ανάμεικτο, αλλά πολλοί μεγαλύτεροι τύποι που απλά θα σας αρπάξουν και θα σας αγγίξουν ακόμα κι αν τους αφήσετε το χέρι μακριά σαν 5 φορές. Το Whirlpool είναι τόσο μικρό που στην πραγματικότητα μέγ. Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν 3 άτομα. Όπου υπάρχει κάποια δράση, ένα σύννεφο ανδρών θα είναι γύρω σας σε ελάχιστο χρόνο προσπαθώντας να συμμετάσχετε.
G
Giong

12-Φεβ-2016

Δεν είναι κακό για μένα

Πήγε εκεί κατά τη διάρκεια της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς. Ήταν γεμάτο ντόπιους τύπους. Δεν υπάρχει ιδιωτικό δωμάτιο, αλλά οι ενέργειες ήταν μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο στον 4ο όροφο. Δοκίμασα και εκεί το μασάζ. Ο τύπος έχει προβλήματα όρασης αλλά μου έκανε ένα πολύ ωραίο χαλαρωτικό μασάζ. Το όνομά του είναι Υιός.
S
Superstar

31-Ιουλ-2015

Lousy Spa

Το χειρότερο μασάζ που είχα ποτέ. Δεν μου συστήνουν ποτέ το μέρος, ίσως δεν μπορούσα να μιλήσω βιετναμέζικα. Έκανα μασάζ από έναν μισοτυφλό μασέρ. Κάντε μασάζ σαν να τσιμπάτε τη σάρκα σας. Δεν συνιστάται να πατρονάρετε.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.