Ασφαλής Κλινική

Ασφαλής Κλινική

Safe Clinic

Εικονίδιο τοποθεσίας

Times Square Bldg, 246 Sukhumvit Rd, Rm 314 Fl 3, Μπανγκόκ, Thailand, 10110

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Καλωσορίσατε στην Safe Clinic, την κορυφαία κλινική για τεστ STD/STI, θεραπεία και πρόληψη HIV (PrEP & PEP) στην Μπανγκόκ. Στην Safe Clinic, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε γρήγορες, εμπιστευτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες σε όλους όσους μπαίνουν στις πόρτες μας. Πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν να αισθάνονται άνετα και ασφαλείς όταν αναζητούν ιατρική περίθαλψη, γι' αυτό και δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον χωρίς κριτική, όπου οι ανησυχίες για την υγεία σας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας.

Σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης της Μπανγκόκ, η κλινική μας είναι εύκολα προσβάσιμη τόσο από το MRT όσο και από το BTS. Καταλαβαίνουμε ότι τα πολυάσχολα προγράμματα μπορεί να δυσκολέψουν την ιεράρχηση της υγείας σας, γι' αυτό και είμαστε ανοιχτά καθημερινά από τις 12.00 έως τις 20.30.

Αφήστε μας να φροντίσουμε εσάς και τις ανάγκες υγείας σας. Επισκεφθείτε μας στο Safe Clinic και ζήστε την ηρεμία του μυαλού σας ότι είστε σε καλά χέρια.

Πλησιέστερος σταθμός: BTS: Σταθμός Asoke, MRT: Σταθμός Sukhumvit

Τιμή Ασφαλής Κλινική
4.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 26 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
C
Charlie Smith

22-Οκτ-2023

Η καλύτερη κλινική ομοφυλοφίλων στην Μπανγκόκ

Η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική. Ο γιατρός μιλάει άριστα αγγλικά. Η εξέταση αίματος είναι τόσο γρήγορη. Η ρεσεψιόν είναι φιλική.
J
Jeremy

6-Apr-2023

Εμπειρία 5 αστέρων

Άριστη εξυπηρέτηση και εχεμύθεια ❤️ Επισκέφτηκα πρόσφατα το safe clinic Safe Clinic για έλεγχο και έμεινα εξαιρετικά ικανοποιημένος με την υπηρεσία από τη στιγμή που μπήκα μέσα, με υποδέχτηκε φιλικό και επαγγελματικό προσωπικό, που με κάνει να νιώθω άνετα. Η κλινική ήταν καθαρή και καλά συντηρημένη.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.