357 - Sydney City Steam

357 - Sydney City Steam

Η δημοφιλής γκέι σάουνα του Σίδνεϊ με μεγάλες εγκαταστάσεις και τακτικές εκδηλώσεις.

357 - Sydney City Steam

Εικονίδιο τοποθεσίας

357 ​​Sussex St, Σίδνεϊ, Australia, 2000

Σήμερα: BlackOut Παρασκευή από τις 8 μ.μ. - Κάθε Παρασκευή
Αύριο: Χωρίς πετσέτες στο επίπεδο 3 8 μ.μ. - 12πμ - Κάθε Σάββατο

Γνωστή και ως "357", η γκέι σάουνα Sydney City Steam διαθέτει μεγάλες, καθαρές εγκαταστάσεις σε 4 ορόφους (υπάρχει ανελκυστήρας). Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ξηρή σάουνα, χαμάμ, λαβύρινθο, σκοτεινό δωμάτιο, καμπίνες, αίθουσα βίντεο, καφέ και ένα μπαρ με πλήρη άδεια.

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, η σάουνα είναι δημοφιλής στους επισκέπτες του γραφείου που λατρεύουν λίγο περισσότερο κρέας που συνήθως βρίσκεται στο σάντουιτς τους. Οι τακτικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν χωρίς πετσέτες, Black Out Fridays, Foam Party τις Κυριακές.

Ανοιχτό 24 ώρες το Σαββατοκύριακο. Οι άνδρες όλων των φυλών, ηλικιών και μεγεθών είναι ευπρόσδεκτοι. Δημοφιλές στους Ασιάτες.

Δευτ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Τρ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Τετ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Πέμ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Παρ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Σαβ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Κυρ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Σκοτεινό δωμάτιο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Massage
Λαβύρινθος
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή 357 - Sydney City Steam
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 82 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

R
Robert Smithson

6-Δεκ-2023

Τρανς νύχτα

Έχει βιώσει κανείς την Τρίτη ημέρα Trans; Αναρωτιέστε πώς είναι η ατμόσφαιρα;
S
Shocking

19-Ιουλ-2023

357 προσφορά κάρτας επιβράβευσης -> ξεκόλλησε

Υπάρχει μια προσφορά κάρτας επιβράβευσης, ωστόσο, ο χώρος δεν προωθεί ποτέ αυτήν την προσφορά και/ή ρωτά τους θαμώνες αν θέλουν. Μόλις πληρώσετε και εισέλθετε στον χώρο χωρίς να ζητήσετε κάρτα επιβράβευσης, ζητάτε την κάρτα επιβράβευσης και μια σφραγίδα λίγα λεπτά αργότερα, το προσωπικό απλώς σας δίνει μια κενή κάρτα χωρίς σφραγίδα και σας παραπέμπει να χρησιμοποιήσετε την κάρτα για την επόμενη επίσκεψη. Δεν έχει μόλις πληρώσει ο θαμώνας το αντίτιμο εισόδου, γιατί πρέπει να πάρει χαρτόσημο για την επόμενη επίσκεψη; Καθόλου ευχαριστημένος, τι ανατροπή.
G
Garry

12-Μαΐου-2023

Περίεργος

Γρήγορη ερώτηση. Πολλά σχόλια αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι λευκοί τύποι που παρακολουθούν τη σάουνα (κάτι που μου αρέσει). Είναι γενικά τοπ (που είμαι μετά) ή κάτω ή ένα ισορροπημένο μείγμα;
B
Bob

1-Mar-2023

Αποπλανητικός

Πληρωμένη είσοδος για να βρουν κανέναν dj όπως διαφημίζεται στη σελίδα τους στο Facebook, στην πραγματικότητα επιλέγουν και επιλέγουν τι θα απαντήσουν μήπως αυτό το μέρος θα κλείσει στα τέλη της εβδομάδας
K
Ken

17-Φεβ-2023

Απεριόριστη διασκέδαση

Είμαι τακτικός στο 357 και έχω πάει και σε άλλα γκέι λουτρά, αλλά το 357 είναι το καλύτερο. Ήμουν με Ασιάτες, μικρούς, μεγάλους, μικρούς άντρες, επίσης και πολύ σπάνια έχω πάει σπίτι χωρίς να είμαι ικανοποιημένος. Το προσωπικό είναι πάντα υπέροχο και οι θεματικές βραδιές σας κάνουν πάντα να πηγαίνετε. Είναι δύσκολο να μην ενθουσιαστείς όταν έχεις μια καλή επιλογή από σώματα για εξερεύνηση και εμπειρία. Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις από το μέρος και είχα μια υπέροχη συνάντηση με έναν νεαρό άνδρα που ήταν Ινδός και επιτρέψτε μου να σας πω ότι ήξερε πώς να ευχαριστήσει τον σύντροφό του. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος θα κατέστρεφε αυτό το μέρος. Το να είσαι ο καλύτερος φαντάζομαι είναι πάντα δύσκολο. Ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος
F
Federico

27-Ιαν-2023

357 - Sydney City Steam

Αρκετά ωραίο, εξυπηρετικό προσωπικό - περίπου 96% Ασιάτες. Όχι αυτό που περίμενα.
P
Paul

1-Ιαν-2023

357 - Sydney City Steam

Καλή αξία για 30 $ καθαρές πετσέτες, ντους, και μπορείτε πάντα να βρείτε κάποιον που θα κάνει αυτό που θέλετε. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Απολαύστε το 357 για την αξία που είναι.
P
Paul

11-Ιαν-2023

357 - Sydney City Steam

Πάλι εγώ. Πήγε αυτή την εβδομάδα. Αυτή η κυκλική καρέκλα που σηκώνεται στο σκοτεινό δωμάτιο είναι υπέροχη. Ευχαριστώ και πάλι 357.
B
Bruce

27-Φεβ-2022

Μόνο αξιοπρεπή σάουνα που έχω πάει

Καλές εγκαταστάσεις αλλά νιώθω ότι δεν αξίζει τον κόπο να πηγαίνω τις καθημερινές νύχτες μετά τη δουλειά. Δεν έχω δοκιμάσει τα βράδια της Παρασκευής που προφανώς κορυφώνονται. Δεν ξέρω, πριν από 3 χρόνια, έβγαζα τουλάχιστον έναν άντρα τη νύχτα, αλλά είμαι σίγουρος ότι τις τελευταίες 4 φορές έχω πάει με άδεια χέρια. Απλώς δεν υπάρχει αρκετός πληθυσμός για να δεις που αγαπά τις αρκούδες.
C
Charles

27-Φεβ-2022

Κάρολος

Η πρώτη φορά μετά το Cov19 ήταν καταπληκτική. Παρασκευή βράδυ στον 3ο όροφο - πολλά χέρια/αγγίγματα αναγνωρίστηκαν από τη ζεστασιά που θυμήθηκε - πολύ μεγάλη διασκέδαση. xx
F
Fully

11-Δεκ-2021

ψέματα

Ο Χάρι ο πελάτης δεν πήγε Παρασκευή ή ημέρα έναρξης, οπότε δεν θα ήξερε για τι πράγμα μιλάει.
F
Fully

11-Δεκ-2021

ψέματα

Χάρι, δεν έχεις πάει εκεί έξω Τετάρτη από τότε που άνοιξαν ξανά αυτοί οι τύποι.
H
Harry

8-Δεκ-2021

σε υπεράσπιση του 357

Σε περίπτωση που κάποιοι αναγνώστες ανησυχούν από ορισμένες από τις πρόσφατες κριτικές, πιστεύω ότι κάποιος σκόπιμα λερώνει αυτόν τον χώρο (συμβαίνει επίσης σε άλλη ιστοσελίδα). Πρώτον, οι ανοησίες σχετικά με την τιμολόγησή τους είναι εύκολο να διαψευστούν. Απλώς ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα τους. Η μέγιστη τιμή είναι 30 $ τα Σαββατοκύριακα/δημόσιες αργίες. Όσον αφορά την καθαριότητα και τη μυρωδιά, σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι πρόβλημα. Μερικές φορές πηγαίνω την Τετάρτη το μεσημέρι, που είναι μια πολύ δημοφιλής εκδήλωση γυμνού και μια από τις πιο πολυσύχναστες στιγμές τους. Το σκοτεινό δωμάτιο γίνεται λίγο ακατάστατο μετά από αυτό, αλλά δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβλημα μυρωδιάς.
F
Fully

21-Nov-2021

Άπληστος

Είσοδος 50 $ τα βράδια της Παρασκευής για τη σοβαρότητα του DJ είναι πολύ υπερβολική για να έρθετε εδώ.
K
Ken

15-Δεκ-2021

ψεύτης

Από πότε έχετε πληρώσει ποτέ 50 $ στα 357. Ποτέ δεν έχω και είμαι πάντα στην ευχάριστη θέση να πάω και να χρησιμοποιήσω την κάρτα αφοσίωσης μου.
M
Money hungry

21-Nov-2021

Άπληστος

Χρεώνοντας 50 $ τα βράδια της Παρασκευής για ένα DJ sesh, το μέρος ήταν ένα χάος και έγινε το πιο ακριβό μέρος του Σίδνεϊ και η Sanua να είναι τόσο άπληστη και να χρεώνει πολύ περισσότερο από ποτέ και χωρίς σταθερό τηλέφωνο είναι απίστευτο, δεν μπορεί να πληρώσει ούτε έναν λογαριασμό σταθερού.
F
Fully

13-Nov-2021

ΟΧΙ πια

$40 από την Παρασκευή 7 μ.μ. και μετά για μια είσοδο το Σαββατοκύριακο τώρα μυρίζει πάρα πολύ μέρος, οπότε οι κακοί δεν έρχονται εδώ.
F
Fully

10-Nov-2021

Βρώμα

Αρκετοί άνθρωποι έχουν παραπονεθεί για τη μυρωδιά στο επίπεδο 3 και όταν ζητήσαμε να το καθαρίσουμε, ο τύπος γέλασε σαν να ήταν ένα αστείο ή κάτι που μύριζε άσχημα
F
Fully

8-Nov-2021

Κλεψιά

Η σοβαρή αλλαγή των 50 $ για μια απογευματινή συνεδρία της Δευτέρας με ποια δικαιολογία, στη συνέχεια, για την παροχή απεριόριστης ψεύτικης μπύρας και φθηνού βαρελιού κρασιού όταν άνοιξε ξανά πέρυσι την πρώτη μέρα που ήταν ανοιχτό από το lockdown ήταν μόνο 1 $ για μια εβδομάδα τεράστια διαφορά τιμής σε ένα χρόνο
J
Josh

9-Ιουλ-2020

Καταπληκτικό μέρος

Επισκέπτομαι εδώ τακτικά κάθε φορά που ποτέ δεν απογοητεύει. Πολλοί ενθουσιώδεις τύποι εκεί πάντα, είχαν πολλές υπέροχες εμπειρίες με παιδιά εδώ. Οι καλύτερες στιγμές είναι οι γυμνές εκδηλώσεις, είναι πολύ διασκεδαστικές. Θα συνιστούσα μια επίσκεψη.
E
Elroy

25-Apr-2020

Σάουνα φτιαγμένη στον Παράδεισο

Έχω επισκεφθεί με ανυπομονησία δύο φορές κατά την επίσκεψή μου στο Σίδνεϊ και την πιο εύκολη τοποθεσία στο CBD. Είχα τόση απόλαυση στις επισκέψεις μου στο ζευγάρι και ήμουν τυχερός που συνάντησα μερικούς φιλικούς τύπους όπως το προσωπικό τους. ημέρα μετά το Mardi Gras θα ανυπομονώ ξανά για την επόμενη επίσκεψή μου;
S
Stephen

19-Φεβ-2020

Υποδοχή

Είναι πάντα ευχάριστο να επισκέπτομαι αυτή τη σάουνα στο Σίδνεϊ και κάθε φορά που ήμουν απασχολημένος ή όχι, το προσωπικό είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στο να διατηρεί το μέρος καθαρό και σε ώρες εκτός λειτουργίας θα ρωτήσει αν περνάει καλά, το δωμάτιο ψύξης στον επάνω όροφο και τρώει είναι κορυφαία ιδέα. Το Σίδνεϊ θα έπρεπε να το είχε πριν από χρόνια... εεεεεεε γεια σου! Πόλη παγκόσμιας κλάσης... ξυπνήστε σας άλλους χώρους) μόνο ένα αρνητικό, χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο σπα παιδιά, αλλά συνολικά αξίζει κάθε σεντ μια επίσκεψη.
S
Shane

17-Φεβ-2020

Μεγάλο κέρατο

Κάθε φορά που πηγαίνω εκεί δεν απογοητεύομαι. Πάντα απολαμβάνω τον εαυτό μου με όλα τα είδη ανδρών και μμμμ μερικά υπέροχα σώματα με ωραίο εξοπλισμό - μου αρέσουν πολύ. Λοιπόν, το 357 προσφέρει πάντα.
a
ang

13-Ιαν-2020

υπέροχη εμπειρία

Έχω πάει εδώ μερικές φορές. Γενικά καθημερινά απόγευμα έως νωρίς το βράδυ. Υπάρχει μια ισχυρή ασιατική παρουσία, ίσως γύρω στο μισό, που αγαπώ. Οι GWM ίσως υπερεκπροσωπούνται από τα ανώτερα μέλη τους, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια καλά εκεί. Ο ίδιος ο χώρος είναι υπέροχος. Το πρώτο επίπεδο διαθέτει ντους, χαμάμ, ξηρή σάουνα, τζακούζι. Ατμόλουτρο, ιδιαίτερα, πολλή δράση. Τα επίπεδα 2 και 3 είναι οι χώροι κρουαζιέρας, οι καμπίνες. Γενικά ευρύχωρο και καθαρό. Το λατρεύω!
D
Davidfuh

4-Nov-2019

"Θετικός.

Ενδιαφέρουσα ανάγνωση!
S
Steve

30-Σεπ-2019

Πηγαίνω εδώ για 15 χρόνια ...

...συνεχίζει να βελτιώνεται. Συνιστάται!
P
Peter

24-Σεπ-2019

Απολαυστικός

Η πρώτη μου γκέι εμπειρία καθώς είμαι δί/παντρεμένος. Αλλά πρέπει να πω, ήταν απλά υπέροχο. Ωραία παιδιά και βρήκα έναν που αγάπησα :) Ίσως αυτός και εμένα.
G
George

1-Μαΐου-2020

Φανταστική

Είμαι επίσης δί/παντρεμένος, μου αρέσει να γνωρίζω νέους άντρες κάθε φορά που πηγαίνω εκεί.
S
Sean

6-Ιουν-2019

Σάββατο βράδυ, γυμνή νύχτα!

Κάλεσα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, περίπου στις 7 μ.μ. Είναι πάντα καλό να βλέπετε το πληκτρολόγιο σχεδόν άδειο όταν πληρώνετε και τα βράδια του Σαββάτου φαίνεται να έχουν μεγάλο πλήθος. Ένα καλό μείγμα ανθρώπων ηλικιωμένοι, νέοι, σε φόρμα και όχι τόσο. Το μεγαλύτερο μέρος του νεότερου πλήθους ήταν Ασιάτες, το οποίο μου αρέσει, αλλά θα ήταν καλό να δούμε λίγο περισσότερη ποικιλία. Το 357 είναι ένας τόσο καλά οργανωμένος χώρος που προσελκύει μεγάλα πλήθη για τις εκδηλώσεις του. Εάν σκέφτεστε να δοκιμάσετε μια σάουνα, δώστε το 357, αλλά ίσως όχι στις ώρες αιχμής, καθώς θα μπορούσε να είναι λίγο τρομακτικό για έναν αρχάριο. Λατρεύω τις γυμνές νύχτες. Οι τύποι φαίνονται πολύ λιγότερο ανασταλτικοί και έτοιμοι να παίξουν. Ήταν ήδη γεμάτο όταν έφτασα εκεί. Μετά βίας είχα την ευκαιρία να πάρω τον προσανατολισμό μου πριν από ένα μυώδες είκοσι κάτι τραβήξει το μάτι μου. Όταν είναι απασχολημένος, το προσωπικό δυσκολεύεται να το κρατήσει καθαρό, αλλά κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και είναι αναμενόμενο λίγο χάος όταν έχετε μερικές εκατοντάδες άντρες που κάνουν ποδαρικό παντού! Καταπληκτική σάουνα - προσπαθήστε να πάτε σε νύχτες γυμνού/σκοτεινού ή σε μια από τις άλλες εκδηλώσεις τους για τα μεγαλύτερα πλήθη.
J
Jacob

25-Ιαν-2019

Ιάκωβος

Επισκέφθηκα για πρώτη φορά χθες, είχα μια υπέροχη εμπειρία με ποικιλία ανδρών (χρειάζονται κορυφές) Ανυπομονώ να επιστρέψω!
G
Glenn

15-Δεκ-2018

Αφεντικό

Πήγα εκεί πέρυσι, ο ιδιοκτήτης μου είπε τους κανόνες, επειδή ήταν bi, διασκέδασα πολύ. Είδα πολλά πράγματα που ήταν πολύ ενδιαφέροντα και τα δοκίμασα επίσης. Δεν ήθελα να φύγω, αλλά μετά από 4 ώρες, δυστυχώς αναγκάστηκα.
P
Peter

1-Aug-2018

ωραία σκατά από περισσότερα από ένα παιδιά

Πήγα εκεί το περασμένο Σαββατοκύριακο και ήταν πολύ ευχάριστο. Το ξεκίνησα με ένα ωραίο glory hole και τελείωσα διασκεδάζοντας τρία υπέροχα παλιά παιδιά (όχι ταυτόχρονα). Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε όταν κάποιος εργάζεται πάνω σας, κάτι που μου αρέσει να κάνω.
J
Joan

18-Apr-2018

Αμαρτωλή πόλη

Γεμάτο το απόγευμα της Κυριακής από τις 2 έως τις 530 μ.μ., γεμάτο με ποικιλία επιβατών, δεν αισθάνεται ότι είναι η πιο καθαρή σάουνα, αλλά η διασκέδαση μπορεί να γίνει σε φωτεινά ή σκοτεινά δωμάτια. Προσωπικό καλό, μουσική λίγο χορευτικό πάρτι, αλλά συνολικά ένα καλό σημείο.
M
Mitch

4-Φεβ-2018

Η καλύτερη σάουνα στο Σίδνεϊ ...

Ήμουν Κυριακή βράδυ στο 357. Είχε πολύ κόσμο στον χώρο. Όχι μόνο Ασιάτες ή μεγάλοι, αλλά και πολλοί νέοι και διαφορετικές εθνικότητες. Έμεινα πολύ έκπληκτος και μπορώ να γράψω ΜΟΝΟ θετικά.
J
James

28-Nov-2017

Η μόνη καλή σάουνα

Ο σύζυγός μου και εγώ επισκεφθήκαμε αυτή τη σάουνα μερικές φορές και ήταν υπέροχο. Το προσωπικό είναι πραγματικά φιλικό με τον καλύτερο τρόπο. Ο χώρος της σάουνας είναι μικρός αλλά πολύ ωραίος. Ο λαβύρινθος, η αίθουσα βίντεο και οι χώροι του glory hole είναι πολύ διασκεδαστικές. Υπήρχαν πολλοί ζεστοί άνδρες εκεί και οι άλλες σάουνες στο Σίδνεϊ δεν αξίζουν την επίσκεψη. Αυτό είναι το μόνο που αξίζει να ξοδέψετε χρήματα.
I
Ian

6-Ιουν-2017

Φιλική διαχείριση που προσπαθεί για τους πελάτες της

Έχω επισκεφθεί το 357 πολλές φορές και βρίσκω το προσωπικό και τη διεύθυνση φιλικό. Στο Σίδνεϊ αυτό μετράει πολύ. (Ακούσατε για τη στάση του Σίδνεϊ;) Το πάρτι με αφρό είναι πολύ καλά οργανωμένο και το σαλόνι στον τελευταίο όροφο με την καφετέρια και την ξεχωριστή αίθουσα ταινιών είναι ιδανικά για συναναστροφές και χαλάρωση. Οι εγκαταστάσεις είναι καλές, αν και οι χώροι των ντουλαπιών φαίνονται πάντα γεμάτοι και χωρίς χώρο. Η μουσική lounge και/ή house δεν είναι ποτέ πολύ ενοχλητική. Οι εγκαταστάσεις είναι καλές και αρκετά καλά συντηρημένες. Θα πρότεινα την επέκταση των υγρών περιοχών με λίγη περισσότερη αρχιτεκτονική φαντασία. Άλλοι μπορεί να μην συμφωνούν. Λιγότερο από το μαύρο χρώμα της δεκαετίας του 1970 και περισσότερες παραλλαγές στον φωτισμό θα ήταν επίσης καλές. Ωστόσο, σε μια πόλη όπου αυτός ο τύπος χώρων είτε έχει κλείσει είτε έχει γίνει εντελώς χρηστικός, είναι καλό να πάτε κάπου φιλόξενο, χαλαρωτικό και με λίγη καρδιά. Ω ναι, μπορείτε να διασκεδάσετε και εδώ.
R
Reggie

19-Mar-2017

Reggie

Ήμουν εδώ δύο φορές ως παντρεμένος. Ουάου τι εμπειρία. η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και η περιπλάνηση βλέποντας τι συμβαίνει ήταν καταπληκτική. Ωραίοι άνθρωποι και πολύ χαλαρωτικοί. Ένιωσα άνετα που ήταν το πρώτο μου ταξίδι σε μια σάουνα. Συνολικά τι εμπειρία και ανυπομονώ να επιστρέψω στο Σίδνεϊ μια μέρα και να επιστρέψω ξανά. Ευχαριστώ όλους στο 357
P
Peter

15-Mar-2017

Ένα από τα καλύτερα σάουνα στον κόσμο

Γεμάτο... Πάρτι αφρού κάθε Κυριακή 4 μ. και μπαρ ανοιχτό από Παρασκευή έως Κυριακή για μια μπύρα. Το λάτρεψα! Ταϊλανδέζικο και κινέζικο προσωπικό συχνά στην πόρτα είναι πολύ ωραίο.
P
Paul

24-Σεπ-2016

Πιεστικός

Οι πιεστικοί πελάτες δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συνεχίζουν να παρενοχλούν αφού λέτε όχι ευχαριστώ.
S
Simon

9-Μαΐου-2015

Καλύτερη σάουνα για ηλικιωμένους και Ασιάτες

Είμαι μεγάλος μπαμπάς και μου αρέσει να έρχομαι εδώ ως ασιατικός παράδεισος. Αν είστε σε παχουλούς ηλικιωμένους άντρες τότε και εσείς θα είστε ευτυχισμένοι. Η καλύτερη σάουνα για παιδιά που θέλουν ηλικιωμένους και Ασιάτες.
R
Rowan

16-Φεβ-2014

δουλειά και παιχνίδι

Ήρθα εδώ 4-6 μ.μ. την Κυριακή. Το μέρος ήταν όπως περιγράφεται στον ιστότοπό τους. Σίγουρα πολλοί τύποι, αν και όχι τα τριψήφια που διαφημίζονται (κάτι που είναι καλό γιατί δεν μπορώ να φανταστώ αυτό το μέρος να έχει τόσους πολλούς ανθρώπους!). Οι περισσότεροι τύποι φαίνεται να είναι Ασιάτες καθώς και πιο ώριμοι Καυκάσιοι (κοντά στα 100 συνολικά). Το ξεχωριστό για αυτό το μέρος είναι η ποικιλία των δραστηριοτήτων που μπορείτε να κάνετε. Δωμάτια Glory holes, αίθουσα κινηματογράφου, αίθουσα χαλάρωσης, κούνιες, αίθουσα ζωντανής κάμερας, αίθουσες δεσμών καθώς και τα τυπικά σας πράγματα. Αν η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής τότε το 357 είναι ένα ράφι μπαχαρικών!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.