Υγρό στο Ουέλλινγκτον

Υγρό στο Ουέλλινγκτον

Η μεγαλύτερη σάουνα gay στην Αυστραλία.

Wet on Wellington

Εικονίδιο τοποθεσίας

162 Wellington St, Collingwood, Μελβούρνη, Australia, 3066

Αύριο: Happy Hour 8 μ.μ. - 11 μ.μ. - Κάθε Παρασκευή
Ισχυρίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη γκέι σάουνα της Αυστραλίας. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ηλιόλουστη βεράντα στον τελευταίο όροφο, εξωτερική πισίνα, μεγάλο υδρομασάζ 10 ατόμων, σάουνα, χαμάμ, λαβύρινθο, παιδότοπους και ιδιωτικές καμπίνες.

Το Wet on Wellington διαθέτει κινηματογράφο και μπαρ με άδεια που σερβίρει αλκοολούχα / μη αλκοολούχα ποτά και ποικιλία σνακ. Διοργανώνει μηνιαίο πάρτι Nude Night and Pool.

Ελέγξτε τον ιστότοπό τους για εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Καθημερινή: 12:00 - 02:00

Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Σκοτεινό δωμάτιο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Massage
Λαβύρινθος
Μουσική
Χαλαρωτικές καμπίνες
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Τιμή Υγρό στο Ουέλλινγκτον
2.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 18 ψηφοφορίες

j
joe

2-Apr-2021

Ξεφορτωθείτε το αναγνωριστικό - σοβαρά;

Απόλυτη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Περαιτέρω, τα ψιλά γράμματα γράφει ότι «θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να διαγράψουν τις πληροφορίες σας μετά από 30 ημέρες». Δεν υπάρχει ένας έγκυρος λόγος για ταυτότητες.
F
Felix

1-Apr-2021

Felix

Την τελευταία φορά που πήγα να πάω στο Wet ο σύντροφός μου και μου αρνήθηκαν την είσοδο επειδή ήταν τρανς. Είχαμε παρευρεθεί προηγουμένως, αφού ρωτήσαμε και μας είπαν ότι ήταν εντάξει. Αυτή τη φορά μας είπαν όχι, δεν μπορούμε να μπούμε εκτός αν ήταν ηλικιωμένο βράδυ (ο σύντροφός μου και εγώ είμαστε στα 20 μας). Προφανώς υπήρχε μια έρευνα που διεξήγαγαν για το αν θα απαγορεύονταν ή όχι τα τρανς άτομα με βάση το ότι «σε άλλους θαμώνες δεν θα αρέσει η θέα των γεννητικών τους οργάνων». Δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για νέα διοίκηση ή κάτι τέτοιο, αλλά ήταν πολύ φρικτό.
R
Robyn

30-Σεπ-2019

Υγρή διασκέδαση

Μου αρέσει εδώ, μου αρέσει να βρίσκομαι με πολλούς γυμνούς τύπους πάντα να μου κάνουν τα παιδιά. Είμαι πάτος. Δεν είναι δύσκολο να βρεις έναν άντρα εδώ.
J
James

13-Aug-2018

Εξαιρετικό μέρος

Είμαι τακτικός επισκέπτης στο Wet on Wellington και δεν είχα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα. Το προσωπικό ήταν πάντα φιλικό και το μέρος είναι καθαρό και υγιεινό σε αντίθεση με άλλο χώρο στο Abbotsford. Το μόνο πρόβλημα είναι η περίεργη ώρα που το σπα δεν λειτουργούσε και δεν είχε ζεστό νερό λόγω ενός προβλήματος υδραυλικών εγκαταστάσεων, αλλά ενημερώθηκα κατά την είσοδο, οπότε ήταν δική μου απόφαση αν θα πάω μέσα ή όχι. Συνιστώ το WOW ως χώρο για επίσκεψη στη Μελβούρνη
D
DAVID

31-Δεκ-2017

Επίσκεψη - 30 Δεκεμβρίου

Η τελευταία μου μέρα στη Μελβούρνη - φιλικό προσωπικό / εξαιρετικές εγκαταστάσεις και ένας πολύ ικανοποιημένος Άγγλος από το Λονδίνο που εξυπηρετείται από μια καυτή νεαρή Σκωτσέζα - ευχαριστώ σέξι!
J
James

28-Nov-2017

Μην ακούτε τους μίσους !!

Ο σύζυγός μου και εγώ επισκεφθήκαμε αυτή τη σάουνα για περίπου 4 ημέρες στη σειρά. Η σχολή είναι πολύ φιλική και παρόλο που πρέπει να τους δείξετε την ταυτότητά σας, δεν φαίνεται επιβλαβές. Η πισίνα είναι όμορφη και η περιοχή γύρω της έχει ένα ωραίο μικρό μπαρ και υπέροχο χώρο καπνιστών με υπαίθριο χώρο. Το μέρος της σάουνας είναι μικρό αλλά επαρκές και υπάρχουν πολλοί λαβύρινθοι, λαμπερές τρύπες και ιδιωτικά δωμάτια. Πρέπει να το δείτε στη Μελβούρνη. Πολλοί ζεστοί άνδρες.
V
V

25-Nov-2017

Swingers Night (μόνο 3η Δευτέρα μηνιαίως)

Ρώτησα προσωπικά το προσωπικό το 201117 και ενημερώθηκα ότι το Wet περιορίζει τον αριθμό των ατόμων στο Swingers Night. Η είσοδος για έναν άνδρα κοστίζει 350 AU$.
j
josh

26-Οκτ-2017

ID

Λοιπόν, μαντέψτε αυτό είναι το τέλος της μετάβασης στο Wet! παρακολουθήστε τους αριθμούς που πέφτουν τώρα πρέπει να δείξετε ταυτότητα. Ποιος χαζή ιδέα ήταν αυτή!! Πώς μπορείτε να εμπιστευτείτε πού θα καταλήξουν αυτές οι πληροφορίες.
C
Concerned

21-Οκτ-2017

Αναγνωριστικό φωτογραφίας

Αυτή είναι η ψηφιακή εποχή. Τίποτα δεν διαγράφεται ποτέ. Σοβαρά, ποιο είναι το νόημα να παραδώσεις την ταυτότητά σου σε έναν χώρο για να διασκεδάσεις ανώνυμα; Ελάτε μαζί και πολεμήστε αυτό! Το αξίζουμε.
w
warren

13-Σεπ-2017

Λίγο απογοητευμένος αυτή τη φορά

Έχω πάει σε αυτή τη σάουνα πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια όταν ταξιδεύω στη Μελβούρνη και πάντα τη έβρισκα ευχάριστη, όχι κακή αξία, αρκετά καλές εγκαταστάσεις, αλλά μερικές φορές στερείται συντήρησης. Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού ήταν φιλικό και εξυπηρετικό, αν και κάποιοι θα μπορούσαν να προσπαθήσουν λίγο πιο σκληρά για να είναι φιλικοί. Στην τελευταία μου επίσκεψη τις προάλλες μου αρνήθηκαν την είσοδο καθώς δεν είχα καμία ταυτότητα πάνω μου. Προφανώς τώρα πρέπει να σαρωθεί η ταυτότητά σας και να ληφθεί και να αποθηκευτεί η φωτογραφία σας. Έτσι, επειδή το διαβατήριό μου ήταν στο ξενοδοχείο μου, δεν μπορούσα να μπω. Αν το σκέφτομαι τώρα, πιθανότατα δεν θα επιστρέψω, καθώς είμαι λίγο αντίθετος να παραδώσω το διαβατήριό μου σε ένα λουτρό. Αν λοιπόν σκοπεύετε να επισκεφτείτε αυτή τη σάουνα μην ξεχάσετε την ταυτότητά σας και βάλτε το make up σας για τη φωτογράφισή σας LOL
R
Rowan

5-Apr-2015

Σκεφτείτε τη Βαβυλώνα στην Μπανγκόκ, αλλά μικρότερα και λιγότερο Ασιάτες

Ήρθα εδώ Κυριακή του Πάσχα 4 μ.μ.- 8 μ.μ. 2015. Πήρα το τραμ 86 και κατέβηκε στη στάση Peel st/ Smith. Οι εγκαταστάσεις ήταν τόσο καθαρές όσο θα περίμενε κανείς σε ένα πολυσύχναστο απόγευμα της Κυριακής, αλλά το πλήθος ήταν ως επί το πλείστον μεγαλύτεροι σε ηλικία Καυκάσιοι εκτός φόρμας. Ίσως προσπαθήσετε να έρθετε αργότερα. Δεν δυσκολεύτηκα να αναλάβω δράση, αν και δεν είχα πραγματικά το πλήθος μου. Προτιμώ το μετρό
S
Steve

4-Apr-2013

Υγρό στο Ουέλλινγκτον

Η καθαριότητα είναι νούμερο ένα για μένα. Και το WET είναι καθαρό. Ωραίο προσωπικό, ήταν πολύ ωραίο. Δεν έχω πάει σε άλλα μέρη στη Μελβούρνη. Όχι τόσες Αρκούδες όσο θα ήλπιζα. Συνιστώ αυτό το μέρος.
S
Steve

4-Apr-2013

Υγρό στο Ουέλλινγκτον

Η καθαριότητα είναι νούμερο ένα για μένα. Και το WET είναι καθαρό. Ωραίο προσωπικό, ήταν πολύ ωραίο. Δεν έχω πάει σε άλλα μέρη στη Μελβούρνη. Όχι τόσες Αρκούδες όσο θα ήλπιζα. Συνιστώ αυτό το μέρος.
S
Sidney

26-Δεκ-2012

Υγρό στο Ουέλλινγκτον

Πολύ καλές εγκαταστάσεις που είναι καθαρές και καλοδιατηρημένες. Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό είναι φιλόξενο και αποτελεσματικό. Έκανα πολλές επισκέψεις και ήταν όλοι ευχάριστοι. Δεν θα δίσταζα να επιστρέψω.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.