Γιατί όχι Café & Bar

Γιατί όχι Café & Bar

Δημοφιλές γκέι καφέ-μπαρ, κοντά στον ποταμό Δούναβη.

Why Not Café & Bar

Εικονίδιο τοποθεσίας

Βελιγράδι Ρακπαρτ 3-4, Βουδαπέστη, Hungary

Gay-δημοφιλές καφέ μπαρ, που βρίσκεται δίπλα στον περίφημο ποταμό Δούναβη. Ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

Διατίθενται εξωτερικά καθίσματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το Why Not φιλοξενεί επίσης ειδικές εκδηλώσεις, καραόκε, βραδιές παιχνιδιών και ζωντανή μουσική.

Καθημερινή: 10πμ - 3.30μμ

Σαββατοκύριακο: 10πμ - 3.30μμ

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
καραόκε
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Εστιατόρια
Τιμή Γιατί όχι Café & Bar
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 32 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

J
John

17-Ιαν-2023

Θαυμάσια μέρα

Επισκεφθήκαμε το κεντρικό markethall, μετά περπατήσαμε γύρω από τον Δούναβη και βρίσκουμε αυτό το μικρό καφέ. Η ζεστή σοκολάτα ήταν καταπληκτική, ο φίλος μου ήπιε ένα ζεστό κρασί στη βεράντα - ναι, ήταν υπέροχος καιρός! :) Επιστρέφουμε το βράδυ, θα είναι βραδιά καραόκε! Συνιστούμε αυτό το μέρος, ο κράχτης ήταν επίσης πολύ ευγενικός!
R
Rob.

8-Mar-2023

Το καλύτερο στη Βουδαπέστη

Επισκεφθήκαμε αυτό το μπαρ την Τετάρτη, υπήρχε το βράδυ του Bingo, ήταν πολύ αστείο με το τράβηγμα :) Οι τιμές είναι εντάξει, φθηνότερες από ό, τι στη Γερμανία. Τα κοκτέιλ ήταν νόστιμα! Περιμένουμε 10 λεπτά για τα ποτά μας, αλλά ο χώρος ήταν γεμάτος.
M
Mark

4-Mar-2020

Ένα υπέροχο μικρό μπαρ με υπέροχη θέα

Ξέρω αυτό το μέρος εδώ και πολύ καιρό... Αξίζει να το επισκεφτείτε με έναν φίλο ή μόνοι..Μέρα ή βράδυ. Με θέα στον Δούναβη...Δοκιμάστε το...γιατί όχι;
J
John

25-Apr-2019

Νύχτα καραόκε

Βρίσκω το αγόρι μου σε αυτό το μέρος! Ο κράχτης με βοήθησε, ήταν πολύ πολύ ωραίος! Θα είναι το αγαπημένο μου μέρος! Γιάννης
T
Tracy

18-Ιαν-2019

Tracy

Βρήκα αυτό το μέρος με μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο και το επισκέφτηκα το απόγευμα. Η εμπειρία μου ήταν υπέροχη - δεν είμαι γκέι και επισκέφτηκα τον σύζυγό μου. Το μπαρ του διαγωνισμού ήρθε σε επαφή αμέσως και μας έκανε πολύ ευπρόσδεκτους. Δεν είδαμε τίποτα από τις αρνητικές κριτικές και τα ποτά ήταν υπέροχα... οπότε δοκιμάστε το!
R
Robert

3-Ιαν-2019

Ωραία τερακό

Επισκεφθήκαμε αυτό το καφέ την Τρίτη, ήταν ένα πάρτι καραόκε. Ωραίοι άνθρωποι, το προσωπικό ήταν χαρούμενο, ήπιαμε μαζί :)
J
John

22-Σεπ-2018

Ωραίο προσωπικό

Επισκεφθήκαμε αυτό το gay friendly μπαρ, με τους Αυστραλούς φίλους μας. Η ατμόσφαιρα ήταν οικεία, οι φύλακες χαμογελούσαν όλη τη νύχτα. Ήπιαμε μαζί ουγγρική παλίνκα :) Οι τιμές είναι λογικές, με τη χρέωση υπηρεσιών επίσης - πίντα μπύρας 2,3 ευρώ
S
Simon

2-Σεπ-2018

Ανεπαρκές, αργό, αγενές προσωπικό

Η τοποθεσία του καταλύματος είναι εξαιρετική, η θέα στον Δούναβη είναι υπέροχη, ο χώρος διαθέτει υπαίθρια καθίσματα που είναι ένα πλεονέκτημα. Αυτός ο χώρος απογοητεύεται μόνο από το προσωπικό του, το οποίο στην καλύτερη περίπτωση είναι ανίκανο, αγενές, επιτηδευμένο, υπάρχει ξεκάθαρα μια νοοτροπία που προτιμούν οι ντόπιοι, οι χρόνοι αναμονής για ποτά είναι ανόητοι και περιττοί. Έτσι, επισκεφθείτε για τη θέα, απλά μην περιμένετε εξαιρετική εξυπηρέτηση.
r
ryan

13-Aug-2018

κλείστε αυτό το μέρος

Οι παραπάνω κριτικές είναι όλες αληθινές, είναι απίστευτο, η αγένεια είναι συγκλονιστική. Αντιμετωπίζετε με αγανάκτηση και περιφρόνηση - συγκλονιστική ατμόσφαιρα. Είτε να απαλλαγείτε από το προσωπικό είτε να το κλείσετε είναι προσβολή για τους ομοφυλόφιλους που θέλουν απλώς βασικές υπηρεσίες χωρίς συμπεριφορά και καθαρές εγκαταστάσεις. Μην πάτε εκεί, σοβαρά.
a
adam

6-Aug-2018

γιατί όχι ? θα σου πω γιατί όχι

οι barstaff είναι οι πιο αγενείς άνθρωποι που έχω συναντήσει ποτέ. Είναι σαν να είσαι σε αστυνομικό τμήμα για να σε κατηγορήσουν για κάτι. Σε κοιτάζουν, τελικά, αφού ζητήσατε ένα ποτό, με απροκάλυπτη περιφρόνηση. πάρτε όσο χρόνο μπορούν να ξεφύγουν για να σας εξυπηρετήσουν πραγματικά και φαίνεται να απολαμβάνουν την αδεξιότητα μέσα σας που έχουν δημιουργήσει. Έμεινες μπερδεμένος γιατί σου φέρθηκαν τόσο άσχημα. Κάθισα και άλλοι πελάτες μιλούσαν όλοι για την κακή ατμόσφαιρα και την εξυπηρέτηση.. Ήμουν διαβεβαιωμένος ότι αυτή ήταν η συνήθης πρακτική για αυτό το μέρος από άλλους σε διαφορετικά μπαρ που ήταν εκεί ....Γιατί όχι? Γιατί είναι άθλιο
P
Peter

2-Aug-2018

Το δραματικό μπαρ είναι φτωχό προσωπικό

Δεν θα συνιστούσα αυτό το μέρος. Όταν επισκέφτηκα, το προσωπικό δεν ήταν φιλόξενο, ο χώρος ήταν βρώμικος και υπήρχαν μερικές εκπληκτικές πρόσθετες χρεώσεις.
j
john

30-Ιουλ-2018

το χειρότερο γκέι μπαρ στον κόσμο

Απίστευτα αγενές, συγκρουσιακό και απορριπτικό προσωπικό του μπαρ. Περίμενα 15 λεπτά για ένα ποτό αφού παρήγγειλα από τον μπάρμαν που δεν σήκωσε καν το βλέμμα από το μήνυμα. Σε κοιτάζουν σαν να θέλουν να πουν τι κάνεις εδώ όταν ζητάς ένα ποτό και σου παίρνουν απρόθυμα αφού σε κρατούν να περιμένεις ενώ στέκονται τριγύρω και δεν κάνουν τίποτα. Βασίλισσες με πρόβλημα συμπεριφοράς. Μια πολύ άβολη ατμόσφαιρα αγανάκτησης και απέχθειας για τους πελάτες. Αποφύγετε αυτό το μέρος αν δεν θέλετε να χαλάσετε τις διακοπές σας. Πήγα δύο φορές, την πρώτη φορά με κοίταξαν περιφρονητικά όταν τόλμησα να ζητήσω ένα ποτό και με σέρβιραν απρόθυμα μετά από μια ενοχλητικά μεγάλη παύση πριν μου πουν "κάτσε" επέστρεψα μόνο λίγες μέρες αργότερα στο δέντρο γιατί είδα ότι υπήρχε διαφορετικό προσωπικό, αλλά αυτό Ο χρόνος ήταν ακόμη χειρότερος καθώς περίμενα 15 λεπτά για ένα ποτό ενώ το προσωπικό μιλούσε ιδανικά και έστελνε μηνύματα και μετά το ποτό έπεσε στο τραπέζι από έναν τύπο με τρομερή συγκρουσιακή και αγανακτισμένη στάση.. έφυγα. Σοβαρά, δεν είναι καν αστείο, αλλά σαν να σε μισούσαν που ήσουν εκεί. Απαίσιος. Φραγμένες τουαλέτες και βρώμικος νεροχύτης
Y
Yu

2-Aug-2018

έχεις δίκιο

Δεν θα συνιστούσα αυτό το μέρος. Όταν επισκέφτηκα, βρήκα το προσωπικό αφιλόξενο. Πιστεύω ότι αυτός ο χώρος υπερχρεώνει επίσης τους θαμώνες του.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.