Γιατί όχι;

Γιατί όχι;

Why Not?

Εικονίδιο τοποθεσίας

137-4 Itaewon, Yongsan, Σεούλ, Νότια Κορέα

Gay dance bar στο "Homo Hill" με ψηλή οροφή, μοντέρνο εσωτερικό. Το Why Not είναι γνωστό για το φιλικό του προσωπικό, την ωραία ατμόσφαιρα και το διασκεδαστικό K-pop το Σαββατοκύριακο.

Η μουσική κυμαίνεται από remixes house, techno και pop. Η χρέωση κάλυψης περιλαμβάνει ένα ποτό. Προσελκύει τόσο ντόπιους όσο και ξένους. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα SOHO και να κλείσουν άλλα γκέι μπαρ στο «Λόφο».

Καθημερινή: Δευτ.-Τετ: Κλειστά. Πέμπτη: 19:30 - 03:00

Σαββατοκύριακο: Παρ-Σάβ: 19:30 - 05:00; Ήλιος: Κλειστό

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή Γιατί όχι;
3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 21 ψηφοφορίες

G
Gilles

15-Ιουν-2019

Το αγαπημένο μου γκέι μπαρ στη Σεούλ

Πολύ φιλικό προσωπικό και ιδιοκτήτης. Καλή επιλογή ποτών και καλή μουσική όχι πολύ δυνατή. Αισθάνεστε ευπρόσδεκτοι όταν μπαίνετε σε αυτό το μέρος.
J
Judge

2-Apr-2017

Σταματήστε για ένα ποτό!

Αυτό είναι ένα μοντέρνο, καθαρό και σε λογικές τιμές μπαρ στο Homo Hill. Έχει μια ωραία ατμόσφαιρα - ένα υπέροχο μέρος για μια μπύρα ή ένα κοκτέιλ. Ο ιδιοκτήτης είναι πολύ φιλικός και ενθαρρύνει το προσωπικό του να μιλήσει με πελάτες - ιδιαίτερα δυτικούς που μπορεί να επισκέπτονται για πρώτη φορά. Συνιστάται
T
Tomy

6-Mar-2017

Φοβερός

Το Why Not is a gay bar είναι όπου μπορείτε να χορέψετε με ένα κοκτέιλ. Συνήθως παίζει house μουσική αλλά παίζει και K-pop και το Σαββατοκύριακο. φανταχτερό εσωτερικό με ψηλή οροφή και καλό φωτισμό θα σας εξασφαλίσει την ευκαιρία να δείτε το πρόσωπο αυτού που έχετε στο μυαλό σας. Αυτό το μέρος είναι καλό τόσο για να πιείτε μόνοι όσο και μαζί. Το άνετο περιβάλλον του προσελκύει και ξένους τουρίστες. 10, Usadan-ro 12 Yongsan-gu Seoul, Korea Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 7:30 μ.μ.~5:00 π.μ.
M
Michael

27-Φεβ-2016

Γιατί όχι!

Δεν υπάρχουν πλέον σόου με drag. Ωστόσο, είναι ένα άνετο περιβάλλον, η μουσική δεν είναι πολύ δυνατή, μπορεί ακόμα να συνομιλήσει. Το προσωπικό του μπαρ είναι αρκετά φιλικό και η συνολική ατμόσφαιρα του μπαρ είναι χαλαρωτική.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.