barcode

barcode

Νέο gay bar στην Pub Street.

Barcode

Εικονίδιο τοποθεσίας

Pub Street Extension, New Street A, Σιέμ Ριπ, Καμπότζη

Gay bar στην Pub Street. Το Barcode διαθέτει εξωτερική βεράντα με θέα στον κήπο και σερβίρει ποικιλία από κοκτέιλ, μοκτέιλ, μπίρα, κρασί και σαμπάνια.

Υπάρχουν παραστάσεις και ζωντανός DJ κάθε βράδυ από τις 9:XNUMX.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή barcode
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 64 ψηφοφορίες

S
Scot Stewart

17-Nov-2023

Lively Bar

Επισκέφτηκε το Barcode περίπου στις 9.30:100 το βράδυ της Παρασκευής. Πολύ πολυσύχναστο και ζωντανό μπαρ με καλές σκηνές - όλα μιμούνται αλλά πολύ καλές ρουτίνες χορού. Οι ντόπιοι τύποι έδειχναν χαρούμενοι που έβλεπαν τουρίστες να επισκέπτονται την πόλη τους και πολύ πρόθυμοι να μας γνωρίσουν! XNUMX% συνιστούμε για μια διασκεδαστική βραδιά στο Siem Reap!
C
Charles

2-Φεβ-2020

Μεγάλη διασκέδαση

Πέρασα τρεις νύχτες εδώ (η τρίτη μετά την έξοδο από το άλλο κλαμπ). Η πρώτη βραδιά ήταν επαρκής αλλά όχι πολύ συναρπαστική - η δεύτερη ήταν καταπληκτική - εμφανίστηκαν δύο άντρες τραγουδιστές και ερμηνευτές που είχαν απομακρυνθεί την προηγούμενη βραδιά και έκαναν τη βραδιά πολύ διασκεδαστική - άνδρες και τραγουδιστές και αγόρια χορευτές - είχαν επίσης μια επίσκεψη από ένα υπέροχο αγόρι στον καναπέ μας που δεν περιμέναμε. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
A
Adi

1-Nov-2019

Άνετο και εκπληκτικό

Είναι μια χαρά για ένα gay bar στο Siem Riep. Αποκτήστε την πρώτη εντύπωση όταν είμαι εδώ. Το show and drag queen επίσης εκπληκτικό. Πίσω σύντομα.
T
Terry

3-Ιουν-2018

Ωραίο φιλόξενο μπαρ

Πήγε εκεί την Παρασκευή το βράδυ. Λατρεύω το περιβάλλον του τόπου. Το πλήθος ήταν μια χαρά. Όχι πάρα πολλοί και όχι πολύ λίγοι. Η παράσταση δεν σταματούσε και νομίζω ότι χρειάστηκαν περίπου 5-10 λεπτά μεταξύ κάθε παράστασης. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και σίγουρα θα ξαναπήγαινα απόψε.
M
Marcos

20-Apr-2018

Πολύ αστείο

Υπάρχει μια παράσταση που ξεκινά στις 21:30, επομένως είναι η καλύτερη στιγμή για να πάτε εκεί. Η τιμή είναι υψηλότερη από άλλα μέρη, αλλά αξίζει, η παράσταση είναι πραγματικά υπέροχη και αστεία.
b
ben

30-Ιαν-2018

Χωρίς μασάζ

Πήγε εκεί (τέλη Ιανουαρίου 2018) Χωρίς μασάζ, καθόλου αγγλικά. Φαίνεται να είναι μόνο ένα μπαρ. Ίσως πήραν άλλο υποκατάστημα, αλλά ήταν αδύνατο να λάβουμε καμία απολύτως πληροφορία. Πήγα δύο φορές και στα δύο κλαδιά του Lemongrass Garden στον κεντρικό δρόμο και πήρα υπέροχο μασάζ από τον ίδιο υπέροχο νεαρό άνδρα που είχε μαγικά χέρια. Το ανδρικό θέρετρο και σπα που επισκέφτηκα είναι εντάξει, καθώς και το καλύτερο για τους γκέι.
T
TGE

30-Ιαν-2018

Το λάθος μας - συγνώμη

Λυπούμαστε, λάθος μας που δεν αφαιρέσαμε τη λέξη "μασάζ" από τη λίστα των δυνατοτήτων. Ο γραμμωτός κώδικας παρείχε υπηρεσίες μασάζ, αλλά σταματήστε αυτό πέρυσι.
D
Derek

23-Ιαν-2018

Απογοητευτική επίσκεψη

Τι απογοήτευση! Μετά το σφρίγος των μπαρ στην Πνομ Πενχ, αυτό ήταν πολύ αθώο. Το πιο αδύναμο τζιν και τόνικ που είχα σε οποιοδήποτε μπαρ σε όλο τον κόσμο. Μέρος γεμάτο ηλικιωμένους τουρίστες - χωρίς ντόπιους καθόλου. Όλοι κάθονται σε πολυθρόνες, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να συναναστραφείτε και λίγοι είναι αρκετά ελκυστικοί για να θέλετε να συναναστραφείτε. Αν και η παράσταση είναι μεγάλη, τα κορίτσια που λυσσάρουν άσχημα δεν πρόσφεραν πολλή ψυχαγωγία. Αποφασίσαμε να μην επιστρέψουμε ποτέ.
J
Jean Michel

11-Δεκ-2017

Τουρίστας από τον Μαυρίκιο

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα - η παράσταση ήταν καταπληκτική και πολύ καλή! Το προσωπικό είναι πολύ αποτελεσματικό και πολύ φιλικό! Σίγουρα η καλύτερη gay σκηνή στο Siem Reap! Θα επιστρέψω με μεγάλη χαρά. Να συστήσει
W
Wayne

13-Nov-2017

Δεν είναι πλέον η καλύτερη επιλογή

Τα αδύναμα κοκτέιλ και το σόου ήταν πολύ πιο ωραία... Το H&DB είναι πλέον η κορυφαία επιλογή για διασκέδαση στο Siem Reap.
C
Cesar

31-Ιουλ-2017

Διασκεδαστικό μέρος

Πήγαμε στο Barcode δύο φορές κατά τη διάρκεια της διαμονής μας μιας εβδομάδας στο Siem Reap. Η παράσταση καμπαρέ ήταν διασκεδαστική. Ξεκίνησε στις 10:00 με παραστάσεις ανά 10 - 15 λεπτά. Χαριτωμένοι χορευτές. Τα ποτά ήταν σε λογικές τιμές. Το μπαρ ήταν απασχολημένο τις νύχτες που πήγαμε και καθίσαμε με άλλους τουρίστες. Απολαύσαμε τη συνομιλία με άλλους τουρίστες από άλλες χώρες. Είχαμε μια υπέροχη βραδιά.
S
STEVEN

10-Ιουν-2017

Ο καλύτερος γκέι χώρος στην πόλη

Πήγαμε εδώ κάθε βράδυ κατά τη διαμονή μας στο Siem Reap. Καλή διακόσμηση, λογικές τιμές, συνδυασμός χαριτωμένων ντόπιων και δυτικών. Το καμπαρέ ξεκινά στις 9.30 και διαρκεί μέχρι τα μεσάνυχτα, με κενά για μουσική από DJ μετά από κάθε παράσταση. Showgirls πολύ επαγγελματίες, με αρκετούς χαριτωμένους άντρες χορευτές. Αξίζει μια επίσκεψη.
E
European

25-Apr-2017

Ωραία διαμονή, αλλά το μασάζ θα μπορούσε να είναι καλύτερο

Πήγε εδώ δύο φορές. Πολύ ωραία και καλά εξοπλισμένα δωμάτια μασάζ. Δύο χαριτωμένοι μασέρ είναι διαθέσιμοι. Ο ένας έδωσε ένα καλό μασάζ, αλλά άρχισε να διαπραγματεύεται για επιπλέον φιλοδώρημα κατά τη διάρκεια του μασάζ που κατέστρεψε λίγο την ατμόσφαιρα. Ένας άλλος δεν ήξερε πραγματικά τι είναι μασάζ... Σημαντική υπόδειξη: μην πάτε εκεί το βράδυ: η μουσική από το (πολύ καλό) μπαρ κάτω είναι πολύ δυνατή για να απολαύσετε ένα μασάζ + έπεσε ρεύμα πολλές φορές
B
Bill

19-Ιαν-2016

Σύρετε τον ερμηνευτή με εφεδρικούς χορευτές

Οι δηλωμένες διαφημίσεις εμφανίζονται από τις 9:30 έως τις 11:30. Ήμουν έκπληκτος που υπήρχαν παραστάσεις κάθε 10-15 λεπτά. Η μεγάλη έκπληξη όμως ήταν οι back up dancers! Μερικές παραστάσεις είχαν 2, 3 ή 4 χορευτές. Ήταν χαριτωμένα και τράβηξαν την προσοχή μου. Το λάτρεψα.
S
Sal

10-Ιαν-2016

Μεταβλητές συμβουλές

Μπήκα για μασάζ. Ο προηγούμενος πελάτης φεύγει, πληρώνοντας το μασάζ 15$ και ένα φιλοδώρημα 5$. Ο προσωπικός μου μασέρ, αν και ικανός, μου ζητά φιλοδώρημα 25$ πέρα ​​από τα 15$ που διαφημίζονται επίσημα. Όταν αρνήθηκα και ρώτησα γιατί ο προηγούμενος έχει πληρώσει $ και εγώ 25, θύμωσε πολύ μαζί μου. Πήγα χωρίς να πληρώσω περισσότερα και σίγουρα δεν θα επιστρέψω.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.