Σπάρτακος Σάουνα & Γυμναστήριο

Σπάρτακος Σάουνα & Γυμναστήριο

Η μόνη γκέι σάουνα στην Κρακοβία.

Spartakus Sauna & Fitness

Εικονίδιο τοποθεσίας

Konopnicka 20, Κρακοβία, Poland, 30-302

Η μόνη γκέι σάουνα στην Κρακοβία. Το Spartakus ιδρύθηκε το 1991 και διαθέτει φινλανδική σάουνα, υγρή σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο, χώρο ηλιοθεραπείας, χώρο χαλάρωσης, μπαρ και καφέ.

Καλά διατηρημένες, σύγχρονες εγκαταστάσεις με δωρεάν Wi-Fi και το προσωπικό μπορεί να μιλήσει αγγλικά. Η υπηρεσία μασάζ είναι διαθέσιμη από τον έμπειρο Maciek. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων εάν χρειάζεστε τις υπηρεσίες του.


Δευτ.:12: 00 - 23: 00

Τρ.:12: 00 - 23: 00

Τετ.:12: 00 - 23: 00

Πέμ.:12: 00 - 23: 00

Παρ.:12: 00 - 23: 00

Σαβ.:12: 00 - 23: 00

Κυρ.:14: 00 - 21: 00

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Καφετέρια
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Δωρεάν Wi-Fi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Massage
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Τιμή Σπάρτακος Σάουνα & Γυμναστήριο
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 75 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

R
Radek Kohoutek

14-Σεπ-2023

Zítra ,pátek a sobota hurá σάουνα

Μου αρέσει πολύ αυτή η σάουνα, λατρεύω έναν ηλικιωμένο 110 κιλά + 15-16.9.

 

M
Miro

1-Σεπ-2021

Επίσκεψη πριν από την πανδημία.

Rozni ludzie maja rozne oczekiwania. Bylem w tej saunie pare razy gdy odwiedzam Krakow, czasami bylo bardzo cicho a czasami now mozna bylo sie ogonic od adoratorow. Chlopaki z za bufetu fajni. Szczegulnie dosc wysoki blondyn bardzo bardzo sympatyczny i uczynny. Masazysta takze fajny, seksowny pewnie ωραίος τύπος ale masaz robi dobrze! Nie ma co porownywac z zachodnimi saunami ale Spartacusie tez jest fajnie. Pozdrawiam I polecam.
P
Pat

16-Οκτ-2019

Πολύ πλάκα

Επισκέφθηκα δύο φορές τον Οκτώβριο του 2019. Δεν περίμενα κανείς να είναι εκεί με βάση ορισμένες κριτικές, αλλά υπήρχαν περίπου 20 ή περισσότεροι τύποι όταν ο σύντροφός μου και εγώ το δοκιμάσαμε μια Τετάρτη. Υπέροχο χαμάμ, σάουνα, ντους ωραία και ανοιχτά ;-) και μια σκοτεινή περιοχή όπου γίνονταν πολλά κατά καιρούς. Χώρος μπαρ, ξεχωριστό δωμάτιο καπνιστών, καμπίνες στον επάνω όροφο για διασκέδαση. Μερικοί σούπερ καυτοί τύποι, μερικοί αδιάφοροι τύποι, αλλά έτσι είναι η ζωή. Το ηλικιακό εύρος ήταν περίπου 25-60. Πολλή διασκέδαση και καλές καθαρές εγκαταστάσεις και εξαιρετική τιμή! Φέρτε προφυλακτικά καθώς δεν παρέχονται. Επιστρέψαμε το επόμενο βράδυ και διασκέδασα περισσότερο!
D
Drew

11-Ιουν-2019

Πού είναι όλοι

Επισκέφθηκα δύο φορές τον Μάιο του 2019. Την πρώτη νύχτα, μόνο εγώ, ο ταξιδιωτικός μου συνεργάτης και ο συνοδός του SPA. Για τη δεύτερη νύχτα, ένα μικρό πλήθος (περίπου 5) αναπτύχθηκε στον θύλακα της υγρής περιοχής που ήταν το αποκορύφωμα της βραδιάς. Όντας το μοναδικό ανδρικό SPA στη 2η μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας, ήταν έκπληξη το πόσο λίγοι επισκέφτηκαν αυτήν την εγκατάσταση.
M
M

5-Apr-2019

Maciej

Πήγα στη σάουνα τον Οκτώβριο του 2018. Ο τύπος του πάγκου ήταν πολύ απασχολημένος με τη συζήτηση με κάποιον άλλο εργαζόμενο και πρόσφερε ελάχιστες συμβουλές ή βοήθεια. Έπρεπε να τον ρωτήσω για τα πάντα καθώς ήταν η πρώτη μου επίσκεψη εκεί. Μέσα, ήταν μόνο 3 παιδιά. Είμαι 30 και οι άλλοι δύο ήταν γύρω στα 55-60. Ένας με ακολουθούσε παντού. Του είπα ότι δεν με ενδιέφερε, αλλά δεν θα τα παρατούσε, οπότε έπρεπε κάπως να φύγω γιατί είχα αρκετά. Ποτέ δεν ανέβηκα πάνω γιατί ήξερα ότι υπήρχαν καμπίνες εκεί, οπότε δεν ήθελα να με ακολουθήσει εκεί. Συνολικά, νομίζω ότι για αυτήν την τιμή η σάουνα είναι εντάξει, γιατί είναι καθαρή αλλά όχι πολύ μοντέρνα.
M
Marty

8-Nov-2018

ωραίο μέρος

Είναι ένα ωραίο μέρος. Αλλά δεν μοιάζει με μια τυπική γκέι σάουνα. Χωρίς προφυλακτικά, λιπαντικά, ταινίες πορνό κ.λπ. Καμπίνες με ντουλάπι για επιπλέον μετρητά. Υπάρχουν κυρίως Πολωνοί άνδρες, οι περισσότεροι από αυτούς υποθέτω ότι είναι παντρεμένοι ή ιερείς. Οι άντρες εκεί είναι ανοιχτοί και πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας ειδικά το μεγαλύτερο πλήθος. Είναι ό,τι περισσότερο μπορείτε να πάρετε στη συντηρητική Πολωνία
A
Anon

11-Aug-2017

Υπέροχη σάουνα αλλά BYO

Αυτό το μέρος είναι μια καλή στιγμή, αλλά δεν έχουν προφυλακτικά ή λιπαντικό, οπότε φέρτε το δικό σας. Το αρκετά φτηνό τέλος εισόδου σας δίνει ένα ντουλάπι. Τα ποτά έχουν λογικές τιμές. Η εγκατάσταση είναι κυρίως καθαρή. Όχι εντελώς πεντακάθαρο αλλά πολύ λειτουργικό. Το προσωπικό μιλούσε αρκετά αγγλικά για να κάνει τη δουλειά του και τους παρατήρησα να καθαρίζουν αρκετές φορές. Ζεστό και κρύο ντους. Η ταράτσα είναι μικρή αλλά ευχάριστη για να δροσιστείτε μετά τη σάουνα. Ορισμένες καμπίνες είναι διαθέσιμες για χρήση δωρεάν, αλλά δεν κλειδώνουν. Οι πελάτες ήταν ποικίλοι. Είδα αρχές 30 και πάνω. Σεβάστηκαν αν δεν σας ενδιέφερε περαιτέρω αλληλεπίδραση. Κάποιοι ήταν σε καλύτερη κατάσταση από άλλους. Φέρτε ξανά τα δικά σας προφυλακτικά και λιπαντικό.
R
Ronie

6-Ιουλ-2017

Ρόνι

Εχω πάει εκεί. Ήταν ωραία στιγμή. Το πολύ φιλικό προσωπικό και ο μασέρ είναι τόσο όμορφος και πολύ επαγγελματικός. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι γκέι, αλλά είναι πολύ καλός και εξυπηρετικός. Μέρος που αξίζει να δείτε.
R
Rober

31-Μαΐου-2017

Αξίζει να το επισκεφθείς

Επισκέφτηκα αυτό το μέρος το φθινόπωρο του 2015, αλλά θα πάω ξανά στην Κρακοβία τον επόμενο μήνα. Ήμουν λίγο έκπληκτος που είδα έναν σταυρό στο εξωτερικό του κτιρίου και είδα πολλούς από τους τύπους με κομπολόγια να μπαίνουν στη σάουνα (!) Ναι, οι περισσότεροι θαμώνες (τουλάχιστον οι ντόπιοι) είναι ντουλάπες που σιχαίνονται τον εαυτό τους, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να διασκεδάσω. Μερικοί πολύ ζεστοί τύποι. Σίγουρα θα ξαναδοκίμαζα την τύχη μου. Φέρτε τα δικά σας προφυλακτικά και λιπαντικό εάν σκοπεύετε να κάνετε οτιδήποτε.
J
Josh

22-Μαΐου-2017

Μένω σπίτι

Τυπική ατμόσφαιρα από ξεκάθαρα κλειστούς γκέι τύπους από μια βαθιά συντηρητική καθολική χώρα. Ο τύπος πίσω από τον πάγκο πρόσφερε ελάχιστες συμβουλές ή βοήθεια και περνούσε τον περισσότερο χρόνο του μιλώντας στο τηλέφωνο. Ο νεαρός μασέρ ήταν φιλικός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν πλήρως εκπαιδευμένος μασέρ καθώς η τεχνική του ήταν κακή. Λίγο ή καθόλου ιδιωτικό απόρρητο - πρέπει να πληρώσετε για μια καμπίνα αν θέλετε να έχετε απόρρητο, αλλά κανείς δεν σας το λέει αυτό όταν πληρώνετε την είσοδο. Κυρίως άνδρες στα τέλη της δεκαετίας των 40+. και μερικά νεαρά παιδιά. Χωρίς γκόλρυτρυπες ή σκοτεινούς θαλάμους.....μια εμπειρία αλλά ποτέ ξανά.
F
Fred

30-Ιουν-2017

Massage

Ο μασέρ είναι πραγματικά επαγγελματίας και σέξι. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν είναι έμπειρος.
S
Sammi

7-Ιουν-2016

Η καλύτερη μέρα είναι Κυριακή

Καλή σάουνα με καλή σχέση αξίας-τιμής. Τα Σάββατα είναι κάπως αργά, αλλά οι Κυριακές είναι καλές μετά τις 15-16 ώρες. Το επισκέπτονται κυρίως παλιοί (>50), αλλά μετά από 18 ώρες υπάρχουν νέοι. Συνήθως στις γκέι σάουνες υπάρχουν παντού προφυλακτικά και λιπαντικά. ΟΧΙ εδω. Δεν είδα προφυλακτικά ή λιπαντικά σε ολόκληρο το μέρος! Οι αγγλικές δεξιότητες από το προσωπικό και τους πελάτες είναι χαμηλές, αλλά μπορεί κανείς να πετύχει :-)
J
John

7-Ιουλ-2015

Εξαιρετικό μέρος

Πολύ ιδιαίτερο μέρος στην Κρακοβία. Μην αποθαρρύνεστε από την εμφάνισή του. Θα βρείτε πάντα κάποιον ενδιαφέρον εκεί. Οι καλύτερες ώρες παραμονές και Σαββατοκύριακα.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.