Ειδικός στο Club Sauna

Ειδικός στο Club Sauna

Club Sauna Expert

Εικονίδιο τοποθεσίας

Zivnostenská 4, Μπρατισλάβα, Σλοβακία

Το Club Sauna Expert (από το 2005) είναι η μόνη επίσημη σάουνα gay στην Μπρατισλάβα. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ξηρή σάουνα, χαμάμ, ντους, καμπίνες, μπαρ.

Οι εβδομαδιαίες θεματικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τις Γυμνές Κυριακές κάθε δύο εβδομάδες, Νέες Τετάρτες (εκπτώσεις για παιδιά κάτω των 24 ετών). Διατίθεται υπηρεσία μασάζ από Τρίτη έως Σάββατο.

Καθημερινή: 17:00 - 00:00

Σαββατοκύριακο: 17:00 - 01:00 / 00:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Massage
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Ειδικός στο Club Sauna
2.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 86 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

V
Vi

25-Ιαν-2022

V poho

Ναι, μεγαλύτερος, ειδικά το βράδυ. Όποιος όμως θέλει και πάει για «αυτόν» τον σκοπό, θα έρθει στους δικούς του. Faja στον ατμό, σχεδόν πάντα υπάρχει κάποιος, ή. μπορείς να προσθέσεις. Και ακόμη και στην καμπίνα, μπορείς επίσης να πας σε οποιονδήποτε και να περιμένεις εκεί για λίγο και το έχεις ήδη στα συμπαθήματά σου. Υπάρχει επίσης η παρακολούθηση βίντεο γκέι, άνετα ξαπλωμένοι στο ψευδάργυρο ή καθιστοί, και επίσης δεν είναι πρόβλημα ότι όταν παρακολουθείτε, ανακαλύπτετε ότι αρέσει σε κάποιον. Ωστόσο, μόνο όταν συμφωνείτε. Δεν έχω βιώσει ποτέ πίεση. Σίγουρα προτείνω όποιον θέλει να χαλαρώσει ή να απολαύσει.
R
Rastislav

12-Ιουλ-2021

Ράστο

Ja si ju pochvaľujem.mala dobrá. Veľa čumilov. Προσωπικά ôk. Veľa starších. Viac akcii je vpare.
j
jan

2-Aug-2020

mr

δεν είναι κακό από τοπολκανία
M
Markus

18-Nov-2019

Πολύ καθαρό και κρουαζιέρα

Ήταν εκεί την Παρασκευή το απόγευμα. Διασκέδασε πολύ. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ορισμένες από τις προηγούμενες αναφορές. Ο τύπος στο μπαρ ήταν εξυπηρετικός και φιλικός. Πλήθος εντάξει, αρκετά ανάμεικτος. Δράση στον χώρο της κρουαζιέρας και στο ατμόλουτρο. Σύντομο αλλά ωραίο μασάζ. Σίγουρα θα επέστρεφα.
G
Graham

19-Οκτ-2019

Λιγότερο σέξι σάουνα ποτέ.

Όλες οι υπόλοιπες κριτικές είναι πολύ ακριβείς. Είναι πολύ καθαρό και αν και μικρό έχει λογικές εγκαταστάσεις, αλλά απλά δεν είναι ένα πολύ σέξι μέρος. Πολύ λίγη δράση συμβαίνει. Και το προσωπικό ήταν πολύ αγενές και εχθρικό. Υποθέτω ότι μπορούν να ξεφύγουν από μια τέτοια τρομερή εξυπηρέτηση πελατών καθώς δεν έχουν ανταγωνισμό.
K
Krzysztof

12-Nov-2018

Ωραία, καθαρή, καλή χαλάρωση

Αρκετά μικρό, αλλά πολύ καθαρό και καλό για χαλάρωση. Ήρθα το βράδυ του Σαββάτου περίπου στις 19.00 και ήμασταν περίπου 20 άτομα, τα περισσότερα ηλικίας 35-55 ετών. Κάποια δράση συνέβη στο χαμάμ και τις καμπίνες, αλλά οι περισσότεροι επισκέπτες απλώς κοιτούσαν και περίμεναν χωρίς να κάνουν τίποτα. Το προσωπικό είναι ωραίο, αλλά πολύ "επίσημο". Είναι μάλλον καλό μέρος για χαλάρωση και μετά σεξ.
R
Royax

15-Σεπ-2018

Είναι εντάξει

Δεν είναι η καλύτερη σάουνα που έχω πάει, αλλά είναι καλύτερα να έχω μία παρά καθόλου. Θα επιστρέψω ξανά εδώ στο μέλλον, αν δεν υπάρχει άλλη σάουνα στην πόλη.
M
Milan

3-Ιουλ-2018

Ωραίο μέρος

Ωραίο μέρος, πολύ καθαρό, το προσωπικό είναι πολύ αγενές. Είναι αρκετά μικρό σε σύγκριση με την τιμή και τις μεγαλύτερες σάουνες στην Πράγα
L
Luis

11-Φεβ-2018

Μικρό και καθαρό

Πολύ ωραία, μικρή και καθαρή, αστραφτερή σάουνα. Αγενές προσωπικό. Μια λειτουργική σάουνα τύπου "ένα άτομο". Πολλοί ηλικιωμένοι.
A
Alex

28-Σεπ-2018

μικρό, καθαρό και βαρετό

Τι συμβαίνει με τα "γέρικα" χάλια; Ποικιλία ηλικιών όταν ήμασταν εκεί, αλλά δεν συμβαίνουν πολλά. Μόνο περίπου 20 παιδιά όταν ήμασταν εκεί την Πέμπτη από τις 5 το απόγευμα έως τις 9. Σταθείτε, κοιτάξτε και περιπλανηθείτε φαινόταν να είναι αυτό. Πολύ κρυφό. Παράξενα. Όπως είπαν άλλοι, το προσωπικό είναι πολύ κρύο και αφιλόξενο. Καλύτερα να πάτε στη Βιέννη για διασκέδαση.
M
Milan

19-Ιουν-2017

Μικρό

Μικρή, αλλά καθαρή, επεκτατική (οι σάουνες της Πράγας είναι πολύ μεγαλύτερες και φθηνότερες). Όχι πολύ κόσμο, κυρίως άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας.
S
Sebastián

2-Σεπ-2016

Απλό μέρος

Η σάουνα είναι τόσο απλή. οι εγκαταστάσεις είναι μικρές. Το προσωπικό είναι αγενές, αλλά το πλήθος είναι φιλικό. Η εμπειρία μου εκεί ήταν μεγάλη. Δεν είναι υπέροχο μέρος, αλλά αν πάτε στη Μπρατισλάβα, πρέπει να το μάθετε

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.