Θεραπεία στο πάρκο

Θεραπεία στο πάρκο

Park Side Healing

Εικονίδιο τοποθεσίας

κοντά στο Σιντζούκου Σέντραλ Παρκ, Τόκιο, Ιαπωνία

Υπηρεσία μασάζ ενός ατόμου από τον Shin, πρώην φυσιοθεραπευτή και πιστοποιημένο μασέρ. Το Shin προσφέρει διάφορους τύπους θεραπείας, όπως ρύθμιση σώματος, κλιματισμό λαδιού, ρεφλεξολογία, παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ και επαναφορά πυρήνα.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να κλείσετε ραντεβού. Ανοιχτό καθημερινά με ορισμένες εξαιρέσεις. Βρίσκεται κοντά στο Shinjuku Central Park, 5 λεπτά με τα πόδια από το Ξενοδοχείο Hyatt Regency Τόκιο.

Καθημερινά: 12:00 μ.μ. - 12:00 π.μ

Σαββατοκύριακο: 12:00 μ.μ. - 12:00 π.μ

Χαρακτηριστικά:
Massage
Τιμή Θεραπεία στο πάρκο
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 229 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

M
Mark

7-Mar-2020

Εξαιρετική υπηρεσία

Ο κ. Shin δέχτηκε επισκέπτες σε μια ήσυχη γωνιά μιας από τις πιο ζωντανές γειτονιές του Τόκιο, το Shinjuku, απέναντι από ένα ιερό και ένα πάρκο, από τα οποία το γραφείο του προσφέρει υπέροχη θέα - κάπως πολύ χαλαρωτική. Είναι πραγματικά ειδικός (και προσεκτικός) στην τέχνη του και συνεχίζει να μαθαίνει και να προσφέρει νέες τεχνικές. Είμαι τακτικός πελάτης του τα τελευταία έξι χρόνια. Αρκεί να αναφέρετε ότι μόλις δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μασάζ του Mr. Shin, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ή δεν θα θέλετε να πάτε πουθενά αλλού.
J
Joel

13-Ιαν-2020

Ειλικρινείς και γνήσιες υπηρεσίες

Υπέφερα από μια τεταμένη και χρόνια ενοχλητική / επώδυνη πλάτη για εκείνη την εβδομάδα και αποφάσισα να επισκεφτώ ένα μέρος ειδικευμένου μασέρ. Παρόλο που ήταν αίτημα της ίδιας ημέρας, κατάφερα να κλείσω το ParkSideHealing. Θα έλεγα, με λίγα λόγια, οι υπηρεσίες του ήταν ένα από τα καλύτερα μασάζ που έχω λάβει ποτέ και υπάρχουν πολλά να πω με λεπτομέρειες. Η περιποίηση του ήταν διαρκώς προσεγμένη στις ανάγκες μου και ήταν γεμάτη από απροσδόκητες κινήσεις των μελών του σώματός μου που εξαρτώνται από το σώμα... Δεν ήταν απλώς ένα αρωματικό μασάζ ή ένα βαθύ μασάζ ιστών, αλλά ένας συνδυασμός τους. Κοιμήθηκα εκπληκτικά καλά εκείνο το βράδυ μπορεί να είναι μια καλή απόδειξη του πόσο ένιωθα χαλαρός και άνετος με τις υπηρεσίες του.
R
Ron

9-Μαΐου-2019

Ξέρει πραγματικά πώς να κάνει μασάζ

Έχω κάνει πολλά μασάζ στη ζωή μου. Μπορώ να βεβαιώσω ότι ο κύριος Σιν είναι ο καλύτερος. Είχα 90 λεπτά μαζί του. Έτσι έχτισε το σασπένς μέχρι το τέλος, απλά καταπληκτικό. Αξίζει κάθε δεκάρα.
B
Brett

28-Apr-2019

Φοβερός

Τόσο ο σύντροφός μου όσο και εγώ κάναμε ένα μασάζ με τον Shin. Είχαμε πολλά από αυτά στα ταξίδια μας και αυτό ήταν εκεί πάνω με τα καλύτερα. Όλα τα προβλήματά μου αντιμετωπίστηκαν κατά τη διάρκεια του μασάζ. Αν ήμουν ντόπιος θα συνέχιζα να επιστρέφω.
D
Donald

26-Ιαν-2019

Υπέροχη

Αυτός ο τύπος θα μπορούσε να κινηθεί γύρω από το σώμα μου!
K
Kevin

23-Ιαν-2019

Το καλύτερο μασάζ που είχα ποτέ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Τόκιο έψαχνα για ένα καλό μασάζ και συνάντησα το Park Side Healing travel gay Asia Μου έκανε εντύπωση η τεχνική του και η φιλική του εξυπηρέτηση, καθώς πολλές από τις κριτικές εδώ ο Shin γνωρίζει πραγματικά τα σημεία που αισθάνονται καλά όταν γίνονται μασάζ και χρησιμοποίησε όλες τις διαφορετικές τεχνικές για να κάνει πολύ ενδιαφέρον να περιμένει ο ασθενής να μάθει ποια είναι τα επόμενα βήματα. Το Park Side Healing είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε όταν βρίσκεστε στο Τόκιο! Θα επιστρέψω ξανά σε αυτό το ιαπωνικό τσαντάκι, το Shin-san
B
Ben

5-Ιουν-2018

Εξαιρετική τεχνική

Ζω στο Τόκιο εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είναι η πρώτη φορά που έκανα ένα γκέι μασάζ εδώ και η εμπειρία με εξέπληξε. Η πίεση του δακτύλου του Shin είναι πολύ δυνατή και μπορεί να είναι επώδυνη στην αρχή, αλλά η ευχαρίστηση που έρχεται μετά είναι πολύ καταπραϋντική και χαλαρωτική. Το σώμα μου νιώθω πιο ελαφρύ και αρκετά χρόνια νεότερο μετά τη συνεδρία. Επιπλέον, ο Shin έχει ένα χαριτωμένο αρκουδάκι χαμόγελο που με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Θα ήθελα να τον επισκεφτώ ξανά αν έχω την ευκαιρία.
D
David

9-Μαΐου-2018

Καλύτερο μασάζ ανδρών ποτέ!

Επισκέφτηκα το Τόκιο τον περασμένο μήνα και έκλεισα ένα ραντεβού για κάποιους πόνους στην πλάτη. Η συνεδρία ξεκίνησε με τεχνικές αποκατάστασης σώματος που κυριολεκτικά άλλαξαν τη στάση μου. Ένιωσα τόσο χαλαρή και χαλαρή σε φυσικό επίπεδο αμέσως. Μετά πήγαμε στο τραπέζι του μασάζ και με εξέπληξε η ευαισθησία του αγγίγματος του, πώς ήξερε ακριβώς τι χρειαζόταν προσοχή. Με βοήθησε να απελευθερώσω τόση ένταση που κρατούσα παντού. Αν έμενα στο Τόκιο, θα τον έβλεπα κάθε μήνα. Αξίζει κάθε δεκάρα.
S
Stephen

27-Aug-2017

Φανταστικός!

Διάβασα τις κριτικές του Mr Shin και είναι όλες αληθινές! Πολύ αποτελεσματικό σύστημα κρατήσεων μέσω email, σαφείς οδηγίες για τον χώρο του και πολύ υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Από τη στιγμή που έφτασα, ο κ. Shin με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Διάλεξα το λάδι που προτιμούσα με τη συμβουλή του. Είχα πολλά μηνύματα σε όλη την Ασία και έχω μυϊκούς πόνους από το γυμναστήριο και τον αθλητισμό. Ο κ. Shin έδωσε ένα από τα καλύτερα μηνύματα που είχα ποτέ - πολύ δυνατά και βαθιά αλλά και καταπραϋντικά. Ευχαριστώ κύριε Shin! Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Park Side Healing!
P
Paul

10-Aug-2017

Η πραγματική διαπραγμάτευση

Το Shin είναι η πραγματική συμφωνία. Ζω στο Τόκιο και έρχομαι στο Shin μία φορά το μήνα τουλάχιστον για περισσότερο από ένα χρόνο. Είμαι λάτρης του μασάζ και έχω επιδοθεί σε μασάζ στην Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ και σε όλη τη ΝΑ Ασία. Ο Shin είναι σταθερά ο πιο αξιόπιστος και αφοσιωμένος μασέρ που έχω βρει. Αυτό που μου αρέσει στα μασάζ του είναι ότι ξέρετε τι θα πάρετε - κάθε φορά η σειρά των κινήσεων και των τεχνικών είναι ακριβώς η ίδια. Είτε λοιπόν είναι η πρώτη είτε η πέμπτη φορά που ο Shin προσφέρει ένα ποιοτικό μασάζ που σας αφήνει να ξεφύγετε από το κομμωτήριό του. Το σαλόνι του είναι λιτό και συμπαγές, αλλά ιδιωτικό, διακριτικό και καθαρό. Ο Shin είναι προφανώς καλά εκπαιδευμένος και έμπειρος. Κάθε φορά θα βρίσκει το σφίξιμο που θέλετε να σας δουλέψουν και θα εφαρμόζει αυτή την επιπλέον φροντίδα και προσοχή σε όποιες συγκεκριμένες εντάσεις μπορεί να έχετε. Είναι ένας αληθινός θεραπευτής, ένας τεχνικός, ένας κύριος και ένας ζεστός και στοργικός άνθρωπος. Αναζήτηση ψηλά και χαμηλά. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε έναν μασέρ σαν τον Shin. Arigato gozaimasu Shin san.
S
Smith

27-Μαΐου-2017

Διακρίσεις βάρους!

Δεν δέχεται πελάτες που ζυγίζουν περισσότερο από 240 λίβρες σύμφωνα με τον ιστότοπο. Είναι 2017, για να κλάψουμε δυνατά!
M
Massage

10-Φεβ-2017

Προσοχή στις λεπτομέρειες!

Ταξίδεψε ξανά στο Τόκιο και ήταν τυχερός που είχα μια συνεδρία με τον Shin. Όπως πάντα, είναι πολύ ευγενικός. Συνεδρία: Αφιέρωσε χρόνο για να φροντίσει τα σημεία του σώματός σας που χρειάζονται προσοχή. Ποτέ δεν ήξερα ότι ο μυς του λαιμού θα μπορούσε να προκαλέσει τόσο άγχος μέχρι που ο Shin κάνει μασάζ και απελευθερώνει τους «κόμπους». Είμαι από αυτούς που φοβάμαι το «σκάσιμο» του λαιμού, αλλά όπως το χειρίστηκε, απλά το άφησα και εμπιστεύτηκα τα επιδέξια χέρια του. Φαίνεται να ξέρει πού είναι οδυνηρό και πού είναι οδυνηρά καλό. Για έναν εθισμένο στο μασάζ όπως εγώ, το να μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος μετά από μια καλή συνεδρία είναι απαραίτητο. Καλή δουλειά Shin και σίγουρα θα επιστρέψω. Απόλαυσε τις διακοπές σου!
C
Chad

18-Ιαν-2017

Υπέροχο μασάζ με Parkside και Shin

Αυτή είναι μια καθυστερημένη δημοσίευση - δυστυχώς ξέχασα να το κάνω νωρίτερα. Αλλά είχα μια υπέροχη συνεδρία μασάζ με τον Shin τον Οκτώβριο του 2016. Όπως σημειώνουν πολλοί, η τοποθεσία του είναι εξαιρετική για τους ταξιδιώτες. Εύκολο να βρεθεί με τις σαφείς οδηγίες του. Η εγκατάσταση είναι ωραία, απλή, καθαρή. Και το μασάζ είναι φανταστικό. Βαθιά θεραπευτικό, χαλαρωτικό και τονωτικό - ένας περίεργος συνδυασμός που λειτουργεί. Μια εξαιρετική αξία για την επένδυση σε χρόνο και χρήμα για την αναζήτηση του Shin. Ελπίζω να έχω άλλη μια συνεδρία στο Τόκιο.
D
Dan

30-Nov-2016

Μεγάλη εμπειρία

Ενώ επισκεπτόμουν το Τόκιο, αποφάσισα να πάρω ένα μασάζ από τον Shin με βάση τις κριτικές εδώ. Και οι κριτικές ήταν απολύτως στο σημείο. Έκανα μασάζ με ρεφλεξολογία. Ηταν φανταστικο.
G
Geo

18-Nov-2016

Ουάου - το καλύτερο ποτέ

Ταξιδεύω παντού και έχω δοκιμάσει όλα τα είδη μασάζ. Αυτό είναι κοντά στο καλύτερο. Μου αρέσει το βαθύ μασάζ και ήταν δυνατός και υπολογισμένος. Τόσο καλά που θα τον ξαναδώ πριν φύγω.
M
Massage

11-Nov-2016

Εξαιρετικό μασάζ

Κλείσαμε ένα αίτημα της τελευταίας στιγμής για μια συνεδρία μασάζ και ο Shin απάντησε αμέσως. Η συνεδρία ήταν υπέροχη. Τοποθεσία: Εύκολη εύρεση και πολύ σαφείς οδηγίες που δίνονται από τον Shin. Εάν κάνετε κράτηση για μια συνεδρία, θα σας στείλει ένα mail, με φωτογραφίες και πώς να φτάσετε στη θέση του. Δεν θα χαθείτε σίγουρα. Εξυπηρέτηση: Δούλεψε πραγματικά στη δύσκαμπτη πλάτη και στους ώμους μου που χρειάζονταν μεγάλη προσοχή. Είναι η πρώτη φορά που μου έβαλαν μια ζεστή πετσέτα στο λαιμό μου ενώ δούλευε στην πλάτη μου. Είναι πραγματικά μια χαλαρωτική εμπειρία. Εκτός από αυτό, μετά το μασάζ στην πλάτη μου τοποθετήθηκε και πάλι μια ζεστή πετσέτα στην πλάτη. Βοηθά πραγματικά στη χαλάρωση των μυών και του πόνου. Οι ικανότητές του είναι πέρα ​​από τις προσδοκίες μου. Αν σας αρέσει το μασάζ για να απαλλαγείτε από τους κόμπους, ο Σιν είναι ο τύπος. Έλεγχε συνεχώς αν η πίεση είναι εντάξει και ξέρει ακριβώς ποια περιοχή του σώματός σας έπρεπε να φροντίσει. Παροχές και Καθαριότητα: Ωραίος, απλός και καθαρός χώρος. Θα είστε ευπρόσδεκτοι στην επιλογή των ελαίων σας και θα προσφερθεί ένα φλιτζάνι τσάι, πριν και μετά τη συνεδρία. Μια ωραία πινελιά για να συμπληρώσετε τη συνεδρία μασάζ. Θα σας δοθεί μια πετσέτα πριν και μετά τη συνεδρία. Υπάρχουν επίσης εγκαταστάσεις ντους. Συνολικά: Ο φιλικός τύπος και η τοποθεσία ήταν εύκολο να βρεθεί. Οι δεξιότητές του στο μασάζ δείχνουν ότι είναι εκπαιδευμένος ειδικός. Σίγουρα θα ξαναπήγαινα αν βρίσκομαι στο Τόκιο. Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη συνεδρία.
D
David Cermak

15-Οκτ-2016

Υπέροχο μασάζ!

Πραγματικά ένα από τα καλύτερα μασάζ που είχα ποτέ. Έκανα το μάθημα Γ και μου ήταν ευδαιμονία! Το Shin είναι πολύ φιλόξενο και σας κάνει αμέσως να αισθάνεστε χαλαροί. Είναι πολύ δυνατός και πολύ ικανός σε αυτό που κάνει. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Shin αν επισκέπτεστε ή ζείτε στο Τόκιο.
B
Bullerman

8-Οκτ-2016

Επαγγελματικό, ποιοτικό μασάζ - 5 αστέρια

Ως επισκέπτης του εξωτερικού στην Ιαπωνία, υπάρχει πολύς χρόνος για περπάτημα, καθιστή και ύπνο σε κρεβάτια διαφορετικής άνεσης. Ένα μασάζ είναι συνήθως βολικό για την ανακούφιση των πονεμένων μυών και αρθρώσεων που σχετίζονται με το ταξίδι. Αναζήτησα τον Shin μέσω αυτού του ιστότοπου και ακολούθησα το αίτημα στον ιστότοπό του. Ο Shin ανταποκρίθηκε και πολύ επαγγελματίας. Έδωσε σαφείς οδηγίες για το πώς να φτάσετε στο στούντιο του. Μόλις εκεί, σας έκανε αμέσως να νιώσετε άνετα με το καθαρό, άνετο περιβάλλον και τη φιλική, επαγγελματική του συμπεριφορά. Η τεχνική του ήταν εξαιρετική, με σταθερή δύναμη/πίεση και εμπεριστατωμένη. Η πρώτη μου επίσκεψη ήταν για το Body Tuning (C), και με βάση την ποιότητά του, επέστρεψα για να έχω το ίδιο με τη ρεφλεξολογία (J). Επιπλέον, καθώς δεν μιλάω ιαπωνικά, εκτιμήθηκε η ικανότητα του Shin να επικοινωνεί στα αγγλικά. Για τους επισκέπτες του Τόκιο, συνιστώ ανεπιφύλακτα ένα μασάζ με Shin. Αξίζει τον κόπο.
W
Wayne

13-Ιουλ-2016

Αναθεωρημένη

Θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο μέρος για να κάνετε ένα πραγματικό μασάζ στην περιοχή. Τόσες φορές ήταν ήδη εκεί και ποτέ δεν απογοητεύτηκα. Σούπερ επαγγελματίας με περιποιημένο δωμάτιο. Αισθάνομαι άνετα ακόμη και όταν λαμβάνω καλά σχόλια από φίλους στους οποίους παρουσίασα αυτό το μέρος.
J
Jean Pierre

27-Μαΐου-2016

Δεν μπορείτε να το χάσετε

Θαυμάσιο μασάζ, πολύ καλή πίεση, Κνήμη σε έναν εξαιρετικό επαγγελματία. ένα από τα τρία κορυφαία μασάζ που είχα ποτέ. αποτελεσματικότητα και χρήσιμο. Πρέπει να πάτε κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης διαμονής στο Τόκιο. Καλή τοποθεσία. Εύκολη κράτηση.
M
MCC

17-Μαΐου-2016

Πολύ καλή υπηρεσία μασάζ

Ο Master Shin μου έδωσε μια πολύ καλή εμπειρία μασάζ και ήμουν εντελώς χαλαρός. Το μέρος είναι εύκολο να βρεθεί, καθώς οι εγκαταστάσεις είναι καθαρές. Συνιστάται.
D
Dan

19-Apr-2016

Φανταστικό μασάζ

Μετά από 3 μήνες ζωής στην Ιαπωνία, έψαχνα πραγματικά για ένα καλό μασάζ και ο Shin ήταν φανταστικός. Το μασάζ μου ήταν δυνατό που ήταν τέλειο. Ο Σιντζούκου κατάφερε να βρει όλους τους κόμπους στην πλάτη μου. Το μέρος ήταν καθαρό, φιλόξενο και εύκολο να βρεθεί. Συνιστάται.
J
James

5-Apr-2016

Το καλύτερο μασάζ που είχα ποτέ

Μόλις επέστρεψα από το ParkSide σήμερα το απόγευμα. Καταπληκτικό άγγιγμα και άλλες δεξιότητες. Εμπιστέψου με! Δεν θα ξεχάσεις ποτέ~
P
Pao

10-Mar-2016

Εξοχος! Ο καλύτερος των καλυτέρων!

Είμαι πιστός πελάτης από τότε που ξεκίνησα να πηγαίνω στο Shin-san πριν από ένα χρόνο. Όσον αφορά τις δεξιότητες μασάζ, το επαγγελματικό επίπεδο είναι συγκρίσιμο με τα σπα ξενοδοχείων και τις αθλητικές εγκαταστάσεις για αθλητές. Προτείνω το μάθημα Γ. 110 λεπτά αθλητικού μασάζ και θεραπεία με λάδι! Και με βοηθάει που μένω σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον τόπο του Shin-san. Έτσι, όποτε νιώθω πόνο (ιδιαίτερα στους ώμους και στο κάτω μέρος της πλάτης μου), πηγαίνω στο Shin για ποιοτικό μασάζ. Εάν επισκέπτεστε το Τόκιο ή αν βρίσκεστε ήδη στο Τόκιο και χρειάζεστε μια απίστευτη χαλάρωση, επικοινωνήστε με τον Shin και δεν θα το μετανιώσετε ποτέ!
D
D

5-Ιαν-2016

Καταπληκτικό αθλητικό μασάζ στο Τόκιο

Ο Shin-san είναι πολύ επαγγελματίας θεραπευτής. Είχα προβλήματα με τον ώμο μου. Έχω δοκιμάσει πολλά μέρη, αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερα! Βρήκε το πρόβλημα και εξήγησε ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα. Πήρα το μάθημα G, νόμιζα ότι ήταν λίγο ακριβό στην αρχή αλλά μετά τη συνεδρία άξιζε τον κόπο! Σίγουρα επιστρέφω για να το κάνω ξανά και ξανά! Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τις προηγούμενες κριτικές! Όλοι είναι στη θέση τους! Συνιστάται!
M
Manny

28-Οκτ-2015

Φιλική και εξαιρετική εξυπηρέτηση

Βρήκα τον ιστότοπο μέσω travelgayΑσία και είδα πολλές καλές κριτικές. Έκλεισα ραντεβού μόλις προσγειώθηκα, πολύ απλό και γρήγορο. Επιλέγω το μάθημα Γ - εξαιρετική αξία, Το μασάζ είναι πολύ καλό, ειδικά μετά από μια μεγάλη πτήση. Συνδυάστε με μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα που σας κάνει να χαλαρώσετε απόλυτα. Ο σφιγμένος μυς μου χαλάρωσε από τον Shin και νιώθω καλύτερα την επόμενη μέρα. Ο Shin ήταν πολύ φιλικός και εξυπηρετικός, σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Σίγουρα θα επιστρέψω όταν επισκεφθώ ξανά το Τόκιο.
J
Jon

12-Οκτ-2015

Φανταστικό σπορ μασάζ

Κλείσαμε ένα μασάζ με τον Shin ενώ βρίσκεστε στην πόλη για διακοπές. Ανταποκρίθηκε σχεδόν αμέσως, η θέση του ήταν εύκολο να βρεθεί και το μασάζ ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Μασάζ σε όλο το σώμα με προσοχή σε κάθε μυϊκή ομάδα. Βρήκε όλα τα τεταμένα μου σημεία και ένιωσα εντελώς χαλαρή όταν έφυγα. Συνιστάται!
G
G

19-Σεπ-2015

Ωραίο μασέρ

Έφυγα από το Park Side Healing κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού μου ταξιδιού, καθώς ήταν κοντά στο ξενοδοχείο που προτιμούσε η εταιρεία μου στο Shijuku. Εκτός από τη βολική του τοποθεσία, μου αρέσουν οι υπηρεσίες. Τείνω να έχω πρήξιμο στα πόδια και ήταν συμβουλευτικός και ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου εστιάζοντας στο δυνατό μασάζ με λάδι στα πόδια μου. Ένιωσα τα παπούτσια μου μεγαλύτερα όταν έφυγα μετά το μασάζ.
H
H

13-Σεπ-2015

Ωραία τοποθεσία, ωραίο μασάζ!

Αποφάσισα να πάρω το μασάζ εδώ από τις κριτικές αυτού του ιστότοπου, και αυτά είναι ακριβή σχόλια. Πολύ κοντά στα ξενοδοχεία στο Shinjuku, πέντε λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο μου και τρία λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό. Το μασάζ από τον Shin-san ήταν ισχυρό αλλά απαλό, αισθάνθηκε μια αίσθηση ευκολίας. Μπορείτε να ρίξετε το σώμα σας στην αγκαλιά και στα δάχτυλά του. Επίσης είναι φιλικός και χαλαρός. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
G
G

8-Ιουν-2015

Επισκεφτείτε ξανά

Αυτό είναι ένα από τα μέρη που θα κρατήσω στο μυαλό μου όπου μπορούσα να νιώσω χαλαρός και άνετος. Η τεχνολογία του ήταν σίγουρα καλή, αλλά μου άρεσε πάνω απ' όλα η πελατοκεντρική του στάση. Πραγματικά με βοήθησε πολύ όταν χάθηκα στο δρόμο για το κομμωτήριο. Αυτοί είναι οι λόγοι που θα θυμάμαι το σαλόνι του ανάμεσα σε πολλά γκέι δημοφιλή μέρη στο Τόκιο.
A
Andy

7-Ιουν-2015

Μεγάλη εμπειρία

Απίστευτο μασάζ σε βάθος σώματος που ακολουθείται από μασάζ με λάδι. Ο Shin-san είναι υπέροχος, επαγγελματίας, ευγενικός στο πρόσωπο, ισχυρός στα χέρια και χρησιμοποιεί ολόκληρο το (κυνηγό) σώμα του για να μπει πραγματικά βαθιά στους μύες. Συνιστάται.
A
Alan

3-Ιαν-2015

Υπηρεσίες ευκολίας & φιλικές

Συχνά ταξιδεύω στην Ιαπωνία για biz και έχω επισκεφτεί πολλά gay σαλόνια μασάζ, αλλά θα συνιστούσα αυτό το μέρος επειδή ανταποκρινόταν πραγματικά σε αυτό που ένιωθα εξαντλημένος. Επίσης, μου δόθηκε μια στιγμή άνεσης και ανανέωσης τυλιγμένη από το απαλό μασάζ του με φιλικό τρόπο.
A
Alex

14-Nov-2014

Ωραίο και φιλικό

Βρήκα αυτό το σαλόνι μέσω αυτού του ιστότοπου, γιατί αναμένεται να χαλαρώσω μετά και πριν από πολύωρες πτήσεις προς την Ευρώπη. Πολύ καλή εμπειρία: το μασάζ ήταν επαγγελματικό και απαλό. Ζητήθηκε προκράτηση, επειδή στο email επισυνάπτονταν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εύρεσης. Δεν είναι εύκολο να το βρεις, αλλά ο κύριος Σιν με συνάντησε ευγενικά στο δρόμο. Το σαλόνι είναι μικρό, αλλά βολικό. Ήταν πολύ ωραίο να κάνω μασάζ και χαλάρωση από τον κ. Shin και περιμένω να επιστρέψω την επόμενη φορά και να προτείνω για ωραία χαλάρωση.
K
K

11-Οκτ-2014

Αυτή είναι μια πραγματική συμφωνία!

Έτυχε να δω τον ιστότοπό του στο Διαδίκτυο και το σαλόνι του ήταν πολύ κλειστό στο ξενοδοχείο μου στο Shinjuku. Ήμουν τόσο κουρασμένος από μια εβδομάδα του πολυάσχολου επαγγελματικού μου προγράμματος στο Τόκιο. Χωρίς να είχα καλή τύχη με κανέναν θεραπευτή μασάζ στην Ιαπωνία, δεν περίμενα πολλά. Προς έκπληξή μου, ωστόσο, το μασάζ ήταν υπέροχο. Είναι μια πραγματική υπόθεση και δεν ήταν τα τυπικά γκέι μασάζ που επικεντρώνονται κυρίως στην ερωτική πτυχή του αλλά όχι στη θεραπευτική πτυχή. Συνιστάται!!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.